BoldGrid Në vitin 2020: Sayfarë thonë vlerësimet e klientëve të BoldGrid?

Rishikimi BoldGrid

Rishikimi BoldGrid


Cila është mënyra më e lehtë për të ndërtuar një faqe në internet duke përdorur ekosistemin WordPress?

Nëse doni të përdorni WordPress për të ndërtuar faqen tuaj, ju keni shumë zgjedhje nga të cilat mund të zgjidhni. Një nga këto mundësi është një mjet i quajtur BoldGrid.

Më poshtë, ne hidhni një sy karakteristikave të këtij krijuesi të faqes në internet, kështu që ju mund të vendosni nëse është mjeti i duhur për nevojat tuaja.

Isfarë është BoldGrid?

Faqja kryesore e BoldGrid, duke shfaqur shërbimet e tyre.
Faqja kryesore e BoldGrid, duke shfaqur shërbimet e tyre.

Në thelb, BoldGrid është një grup i shtojcave të WordPress që janë krijuar për tu integruar në mënyrë të përsosur me CMS ekzistuese.

Këto shtojca punojnë për ta bërë atë tepër të thjeshtë ndërtimin e një faqe të bukur dhe funksionale të WordPress.

BoldGrid është një krijues i faqeve në internet që është ndërtuar në majën e WordPress. Shtë një mjet tërheqës dhe tërheqës që ju lejon të filloni me sa më shumë sherr sa të jetë e mundur. Në vend që të filloni faqen tuaj të internetit nga e para, BoldGrid ju ofron tema dhe faqe të paracaktuara dhe përmbajtja.

Sistemi me burim të hapur

Shumica e ndërtuesve ekzistues të faqeve përdorin një kornizë të pronarit, kështu që BoldGrid është unik në përdorimin e ekosistemit me burim të hapur WordPress. Kombinon krijimin e thjeshtë të uebfaqes me fuqinë e sistemit të menaxhimit të përmbajtjes WordPress (CMS).

Me pak fjalë, BoldGrid ofron një grup unik i veçorive që kujdesen për fillestarët të cilët me të vërtetë dëshirojnë që faqja e tyre të ekzekutohet në WordPress.

Jo vetëm që BoldGrid është një pikënisje e shkëlqyer për newbies, por për zhvilluesit ekzistues ose pronarët e biznesit që kërkojnë të rrisin efikasitetin.

Si të merrni BoldGrid

Si të merrni BoldGrid

Atje jane tre mënyra kryesore për të marrë BoldGrid.

Së pari, BoldGrid është një krijues i faqeve në internet që vjen i pajisur me ndonjë plan të mbajtjes së faqeve në internet nga një numër i zgjedhur i hosteve, duke përfshirë A2 Hosting, InMotion Hosting dhe Qendër Web Hosting.

Së dyti, nëse hosti juaj në internet ju ofron hyrje në instalues ​​me një klik Softaculous ose paneli i kontrollit Plesk me blerjen e web hosting, gjithashtu do të keni qasje në BoldGrid.

Instalimi manual i BoldGrid

Më në fund, mundeni instaloni manualisht BoldGrid. Ju mund ta shkarkoni mjetin dhe ta instaloni atë në çdo host ekzistues të internetit.

Dobësia më e madhe për këtë opsion është se nuk ju garantohet i njëjti nivel i mbështetjes si ata që kanë marrë BoldGrid si pjesë e paketave të tyre të mbajtjes në internet.

Versione BoldGrid

Versione BoldGrid.
Versione BoldGrid.

Ekzistojnë dy versione të BoldGrid në dispozicion: a opsion falas dhe a opsion i paguar.

Siç mund ta prisni, versioni falas është i kufizuar në funksionalitetin e tij (megjithëse ju merrni gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar faqen tuaj). Më e rëndësishmja nga këto është se:

 • Mund të ndërtosh vetëm një sit
 • Ju merrni hyrje në serverin e skenave vetëm për një vit
 • Krijimet rezervë të faqes suaj të internetit nuk janë aq gjithëpërfshirëse
 • Uebfaqja juaj do të ketë disa marka BoldGrid

Përfitimet e hyrjes në versionin e paguar

Për më tepër, ju nuk keni qasje në karakteristika të tilla si faqet e provës me bazë cloud dhe temat premium dhe bibliotekat bllok.

Duke u përmirësuar në versionin e paguar, që është një norma e sheshtë e faturuar çdo vit, ju do:

 • Të jetë në gjendje të mbështesë një numër të pakufizuar faqesh në internet
 • Merrni skenë hyrjen e serverit për aq kohë sa pajtimi juaj është aktiv
 • Merrni kopje rezervë premium
 • Keni aftësinë për të markuar faqen tuaj
 • Jetë në gjendje të hapni site provë me bazë cloud
 • Përfitoni në bibliotekat e aseteve premium

Këto shtesa mund të jenë të dobishme, megjithëse nuk konsiderohen si domosdoshmëri.

Karakteristikat e përgjithshme

Karakteristikat e përgjithshme

Ky ndërtues ju ofron një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të ndërtuar dhe rregulluar faqja juaj e WordPress.

BoldGrid është i mbushur me shumë karakteristika, por është ndërtuar në atë mënyrë që të mos i mposhtë fillestarët. Karakteristikat e BoldGrid janë shembur në shtesa të ndryshme, të cilat i veçojmë më poshtë.

Nëse doni të eksploroni të gjithë përzgjedhjen e tyre të shtojcave, mund ta bëni këtë në faqen e tyre të internetit.

Drag and Drop Customization

Shtojca e Redaktuesit të faqeve dhe postuesve ju siguron një redaktues të stilit tërheqës-dhe-rënie-çfarë-ju-shihni-është-çfarë-ju-merrni (WYSIWYG).

Kjo ju lejon të lehtë të përmbushni detyrat e projektimit dhe ju jep shumë më shumë kontroll sesa redaktori tipik i WordPress. Këtu është një listë e 6 gjërave që mund të bëni si shembull:

 • Përdorni faqosjet e para-ndërtuara për të krijuar shpejt faqe
 • Zvarrit dhe lësho tekstin, kolonat dhe më shumë
 • Shikoni faqen tuaj celular ndërsa e ndërtoni
 • Vendosni forma dhe galeri në faqet tuaja pa një kod të shkurtër
 • Me lehtësi dhe shpejt rigjenerimin e imazheve dhe mediave
 • Përdorni blloqe tipare me porosi për të zbatuar shpejt funksionalitetin e faqes në internet

Redaktorët e tërheqjes dhe zvogëlimit janë duke u bërë gjithnjë e më popullore ashtu siç kërkoni pak ose aspak njohuri zhvillimore për përdorim të aftë.

Temat e Përgjegjshme Falas

Ekzistojnë kategori të shumta temash që i përshtaten nevojave individuale të biznesit.
Ekzistojnë kategori të shumta temash që i përshtaten nevojave individuale të biznesit.

Për të ndërtuar faqen tuaj do të përdorni Fushat e frymëzimeve. Në thelb, Inspirimet ju marrin përvojën e ndërtimit të faqes në internet të WordPress. Për më tepër, ju keni akses në shabllone, tema dhe shtojca BoldGrid (të gjitha brenda panelit tuaj të WordPress).

Kur filloni për herë të parë, me siguri do të shkoni këtu për të zgjedhur një nga shumë tema për të filluar ndërtimin e faqes tuaj.

Temat janë të zbërthyer në kamare të ndryshme, së bashku me disa tema më të përgjithshme nëse faqja juaj nuk futet në ndonjë prej kategorive ekzistuese.

Funksionalitetet e Temave

Por, larg nga të qenit tema të zhveshura të eshtrave, këto janë tashmë uebfaqe plotësisht funksionale. Tema që ju do të zgjidhni do të vijë me karakteristikat e mëposhtme:

 • Dizajn i përgjegjshëm, i optimizuar për celular
 • Përmbajtja dhe imazhet e gatshme të përshtatura për industrinë tuaj
 • Instalim automatik i çdo shtojce të nevojshme
 • Faqet e integruara dhe grupet e menusë për të zgjedhur
 • Dhe me shume.

Ndërsa kjo është një strukturë e shkëlqyeshme për të filluar, faqja juaj mund të bëjë akoma me daljen jashtë. Mos kini frikë nga rregullimi dhe duke luajtur rreth e rrotull me cilësimet!

Paleta me ngjyra të para-ndërtuara

Ka edhe paleta ngjyrash të para-ndërtuara mund të zgjidhni, për të siguruar që të mos keni ndonjë konflikte konfuze ngjyrash. Ose, mund të keni mundësinë që mjetet të sugjerojnë paleta bazuar në një ngjyrë që keni zgjedhur tashmë.

Në fund, ju do të përfundoni me një faqe të mirë në kërkim që do të duket sikur keni paguar një stilist profesionist.

Skenë e integruar

Plazhi i skenës eshte vertet e lezetshme Në thelb, kjo ju lejon të ekzekutoni dy versione të ndryshme të faqes tuaj. Njëra është në dispozicion të botës dhe një tjetër që ju lejon të punoni në prapaskenë.

Kjo ju lejon të bëni dhe testoni ndryshime në faqen tuaj në një mjedis të drejtpërdrejtë pa pasur nevojë që aktualisht të azhurnoni uebfaqen tuaj. Kjo ju lejon të bëni gjëra të tilla si:

 • Testoni shtojcat pa ndikuar në faqen tuaj live
 • Sigurohuni që nuk ka konflikte plugin ose temë
 • Jetë në gjendje të provoni personalizimin përpara se të godisni botimin
 • Edhe me shume.

A vlen të kesh një mjedis skenik?

Po dhe jo. Kjo pyetje varet plotësisht nga mënyra juaj e drejtimit të faqes suaj të internetit, përndryshe nga mënyrat e punës së zhvilluesit tuaj.

Në fund të fundit, nëse do të jeni trafiku tërheqës përkatës i fitimit të parave, do të jeni në humbje, nëse ndonjë gjë nuk shkon mirë – prandaj ia vlen të keni një terren të fortë testimi. Le të hedhim një vështrim në atë që faktorët që duhet të shikohen kur merrni një vendim për të pasur një server në skenë.

Me skenarin e serverit Pa skenë serveri
Përditësimet e shtojcave Luksoze e të qenit në gjendje të provoni dhe ekzekutoni shtojcat përpara se të dilni live. Nëse ndonjë plugin mbivendoset, prishet ose përplaset, ju keni një problem të drejtpërdrejtë për t’u zgjidhur.
Ndryshimi i përmbajtjes Nëse mund të keni mundësi për një korrigjues, mund të keni paqen e mendjes për të mbuluar të gjitha këndet ligjore me përmbajtje të ndjeshme. Do përmbajtje e ndjeshme e publikuar pa një provë mund të ju ulë në një vrimë ligjore.
Ndryshimi strukturor Provoni struktura dhe modele të ndryshme në serverin tuaj skenë Pamundësia për të marrë rreziqe më të mëdha me dizajnin dhe strukturën pa një mjedis skenë.
Ndryshimet në temë Testoni tema të reja pa rrezikuar vizitorët të shohin diçka që nuk dëshiron që ata të. Temat e reja shpesh janë të papajtueshme me veçoritë ose përmbajtjen ekzistuese, kështu që vizitorët mund të hiqen.
Ndryshimet e markës Ndryshimet e vogla të markës mund të testohen dhe luhen me skenë në skenë. Edhe ndryshimi më i vogël i ngjyrës mund të trembë një klient fitues ose lexues besnik – njerëzit janë të ndjeshëm.

Shtojcat shtesë

Shtojcat shtesë

Nëse karakteristikat e mësipërme nuk janë të mjaftueshme, ekzistojnë shtesa shtesë që ju lejojnë të bëni gjëra të tilla si krijimin e formave, galerive dhe madje edhe të punoni në SEO tuaj.

Këtu janë shtojcat shtesë që ia vlen të përmenden:

Format ndërtues

Nëse keni nevojë të ndërtoni forma të pasura në internet, siç janë regjistrimet / zgjedhjet e listës së postës, format e kontaktit, kërkesat për dhurim, etj., BoldGrid integrohet me formatet WP. Këto forma mund të personalizohen sipas dëshirës tuaj.

Ato shtohen lehtësisht në faqen tuaj ekzistuese pa hedhur poshtë modelin.

Krijuesi i galerisë

Shtojca e Galerisë së Imazheve ju lejon të krijoni shpejt galeri dhe slideshow elegante. Procesi është të krijoni një galeri fotografish është e thjeshtë; vetëm:

 • Zgjidhni imazhet nga biblioteka juaj e mediave
 • Zgjidhni mënyrën se si dëshironi të shfaqen
 • Rregulloje pamjen e tyre

Shtojca e galerisë gjithashtu mund të burojë imazhe profesionale krijuese të përbashkëta, kështu që ju mund të futni media dhe të krijoni galeri pa pasur fotografitë tuaja.

backups

Plugin rezervë bën pikërisht atë që tregon emri i saj. Ju mund të planifikoni kopje rezervë të automatizuar dhe lehtësisht të migroni / rivendosni WordPress-in tuaj është diçka nuk shkon mirë.

Vini re, megjithatë, që kjo është një fushë ku BoldGrid ndryshon midis versioneve të paguara dhe të lira. Përdoruesit e versionit falas marrin më pak karakteristika rezervë sesa ata që kanë paguar.

SEO

Plugin SEO do t’ju japë mundësi shtesë SEO kur krijoni faqe specifike të faqes tuaj, kështu që do të jeni në gjendje të redaktoni shpejt titujt dhe përshkrimet tuaja ndërsa po ndërtoni faqen tuaj. Ky informacion është i dobishëm për ofrimin e informacionit për zvarritësit e motorit të kërkimit, pasi ato indeksojnë faqen tuaj.

E-Commerce

Për ata që janë të interesuar në shitjen në internet / tregtinë elektronike, BoldGrid mbështet dhe integron mirë me WooCommerce (i cili është një nga shtojcat më të njohura të WordPress e-commerce).

Instalimi i WooCommerce në mënyrë që të funksionojë në llogarinë tuaj BoldGrid merr vetëm disa hapa.

Ndihma për klientët

Seksioni i bërë së fundmi i pyetjeve të BoldGrid është një zam i shkëlqyeshëm i komunitetit.
Seksioni i pyetjeve të bëra së fundmi nga BoldGrid është pak ngjitës i shkëlqyeshëm i komunitetit.

Duke marrë parasysh faktin se shumë shtojca dhe mjete tani kanë mbështetje live në dispozicion, BoldGrid vjen i shkurtër në këtë kategori.

Ndërsa faqja e internetit e tyre është e pasur me burime, unë me të vërtetë kam luftuar për të gjetur një mënyrë për të marrë kontakte me një person të gjallë, sepse thjesht nuk është një opsion. Nga ana tjetër, ju keni pas rrugëve të mbështetjes në ofertë:

 1. Zgjidhja e problemeve në DIY
 2. Sistemi i biletave
 3. Baza e njohurive e kategorizuar
 4. Pyetjet e bëra së fundmi

Aq sa do të ishte mirë të flisja me dikë, gjeta një gjerësi të madhe larmia e materialit në bibliotekën e hollësishme të informacionit në BoldGrid. Pyetjet e bëra së fundmi janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të bashkëvepruar me komunitetin BoldGrid.

A duhet që kjo të jetë një shkelës i marrëveshjeve?

Jo domosdoshmërisht. Ngjashëm me dilemën e serverit në skenë që diskutuam, kjo varet nga ekipi dhe projekti juaj.

A keni një zhvillues të besueshëm, të ditur dhe më e rëndësishmja me shkathtësi nga ana juaj? Apo jeni një vetë? Atëherë, mbështetja e BoldGrid ndoshta nuk ka aq rëndësi për ju.

Për më tepër, nëse jeni një i ri totalisht dhe shqetësoheni për dikë që duhet të mbajë dorën tuaj në çdo hap të rrugës, kjo shkallë e përkrahjes mund të jetë pak e ngadaltë. Duke thënë këtë, BoldGrid është thjeshtësia ka të ngjarë të eliminojë një nevojë për mbështetje të vazhdueshme dosido.

Lehtësinë e përdorimit

Në thelb të saj, WordPress është mjaft i lehtë për t’u përdorur, por gjithsesi ka një kurbë mësimi për ata që sapo kanë filluar në internet. BoldGrid merr kurbën e të mësuarit nga ndërtimi i faqes tuaj dhe e bën atë aq të lehtë sa zgjedhja e një teme dhe zvarritja dhe rënia në përfundim.

Nëse jeni duke përdorur një nga hostet e tyre të mbështetur, atëherë procesi i instalimit është mjaft i thjeshtë. Përshtatja është gjithashtu shumë e lehtë, veçanërisht pasi filloni procesin me një sit pothuajse të përfunduar.

Bëni vetë-instalimin (DIY)

Nëse dëshironi të përdorni BoldGrid, por faqja juaj nuk është e pritur me një nga ofruesit e kompanisë, mund të instaloni manualisht BoldGrid.

Ashtu si të gjitha shtojcat e WordPress, instalimi manual dhe aktivizimi i shtojcës nuk është shumë i vështirë.

Dobësitë më të mëdha për instalimin manual nuk kanë asnjë lidhje me vetë produktin, por me mbështetjen e kufizuar të klientit, ju do të merrni.

Mbështetje në instalim

Vetë produkti është i lehtë për t’u përdorur, por do të keni rekurs të kufizuar nëse shihni ndonjë çështje.

Ju nuk do të keni mbështetjen e ofruesit të shërbimit tuaj të pritjes së faqes në internet dhe zhvilluesit e BoldGrid nuk marrin kërkesa të lidhura me mbështetjen – e vetmja juaj burim i ndihmës janë dokumentet zyrtare, postimi i një pyetje në një forum të siguruar nga BoldGrid, ose informacione turizmi në internet.

FAQs

Pyetjet e bëra më shpesh

A ka detaje që ende po ju dëmtojnë? Shikoni disa nga pyetjet më të shpeshta, tashmë mund të ketë një përgjigje që ju pret.

A më përket mua faqja ime nëse përdor BoldGrid?

Po, e bën. BoldGrid është thjesht një mjet që ju përdorni për të krijuar diçka që është pronë juaj. Ata nuk kërkojnë pronësi të materialit ose krijimeve tuaja.

Sa duhet të paguaj?

Kjo varet nga kush jeni duke pritur aktualisht dhe me cilin plan pritjeje ku jeni. disa nikoqirët ofrojnë BoldGrid si një shtesë shtesë, por në raste të tjera, mund t’ju kërkohet të paguani për mjetin si një shtesë personale.

Plani i primit është aktualisht me çmim 60 dollarë në vit.

Pro dhe kundra

Meqenëse BoldGrid është një mjet i shkëlqyeshëm, unë akoma kam nevojë për të nxirrni në pah pikat e forta dhe të dobëta të përgjithshme.

rekuizitë

 • Udhëtimi i lehtë i përdorimit dhe intuitiv i përdoruesit
 • Lehtësi dhe cilësi të kursimit të kohës
 • Mjet perfekt për hyrje dhe pa njohuri për kodim

Cons

 • Mbështetje e kufizuar sa i përket kontaktit të drejtpërdrejtë me përfaqësuesit
 • Paketë e shtrenjtë premium

Kush duhet të përdorë BoldGrid

Kush duhet të përdorë BoldGrid?

Nëse jeni një krijues fillestar i faqes në internet që dëshiron të përdorë WordPress si shtyllën kurrizore për faqen tuaj, atëherë BoldGrid është një opsion i shkëlqyeshëm. E bën të thjeshtë ndërtimin e një faqe WordPress. Nëse jeni duke përdorur një nga hostet e tyre të mbështetur, atëherë ky ndërtues falas është një krijues pa mend.

Por, nëse e dini rrugën tuaj rreth WordPress, atëherë mund të mos ju pëlqeni sesi kjo mjet thjeshton WordPress.

Sidoqoftë, BoldGrid mbetet një produkt që shton WordPress. Përveç temave dhe shtojcave që sigurohen me aksione WordPress, do të merrni funksionalitetin e shtuar të BoldGrid.

Mendimet përmbyllëse

Në përgjithësi, BoldGrid ofron një interes interesant për ndërtuesit modern të faqes në internet. Shumica e krijuesve të faqeve të internetit vërtet i mungon fuqia e menaxhimit të përmbajtjes që WordPress mund të sigurojë, kështu që është mirë të shohësh të dy të kombinuara.

Nëse tashmë jeni përdorues i WordPress ose dëshironi të jeni, kjo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar në tregtinë elektronike, duke thjeshtësuar procesin e ndërtimit të sitit. Plus, nëse jeni duke pritur me InMotion ose Host Hub, është plotësisht falas, kështu që padyshim që ia vlen të kontrolloni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map