Aplus në vitin 2020: Sayfarë thonë përmbledhjet e klientëve Aplus?

Hyrje Aplus

Aplus hosting specializohet në një pritje të përbashkët me kosto të ulët, dhe planet e saj bazohen në mjetet e krijuesit të faqes. Ka për qëllim përdoruesit e biznesit që duan të krijojnë dy ose tre faqe interneti ose dyqane të e-commerce shpejt, pa u futur në reams të detajeve teknike.


Ofruesi i hostit ka një të kaluar të ndërlikuar. Ajo u themelua si një degë e Abacus America, Inc në 1993. Me kalimin e viteve, kompania u lidh me një numër ndërmarrjesh të tjera, duke përfshirë Names4Ever dhe TheDomainRegister (tani Domain Huge). Aplus filloi të ofrojë shërbime të mbajtjes së faqeve në internet në 1998 dhe u ble nga Catalyst Investors, një kompani me qendër në New York, në vitin 2006. Tani është në pronësi të Deluxe Corp, një kompani 1.4 miliardë dollarësh e shërbimeve të biznesit që ofron një numër shtypjes, pritjeje dhe kontrolli shërbimet.

Selia e Aplus është në Shoreview, MN brenda ndërtesës së korporatës Deluxe.

Planet e Pritjes së Aplusit

Aplus hosting ka tre plane thelbësore të gjitha të bazuara në Linux.

E para është një plan biznesi i cili ofron dy fusha falas, 100 adresa emaili, hapësirë ​​ruajtjeje 200 GB, bandë gjerësi 2,000 GB dhe krijues të faqes në internet.

Plani profesional përfshin 3 domene falas, 250 adresa emaili, ruajtje 300 GB, gjerësi bandë 3,000 GB, krijues të faqes në internet dhe një mjet shtesë për krijimin e faqeve, Mobile Express, për faqet e lëvizshme.

Plani i Ecommerce përfshin ruajtje të pakufizuar dhe gjerësi bande, 500 adresa emaili dhe një numër shkrimesh të e-commerce: EasyStoreMaker Pro, osCommerce dhe Shporta Pinnacle.

Një kufi prej 2 GB zbatohet për çdo kuti postare të vendosur në serverët Aplus.

Aplus Uptime / Koha e pushimit

Politika e Garancisë së Nivelit të Shërbimit të Aplus specifikon një garanci 99.9% në kohë e cila ka një numër klauzolash të vështira.

Shifra 99.9% mesatarisht është mbi tre muaj sesa një muaj. Garancia vlen vetëm për shërbimet “kritike”: email, host dhe kështu me radhë. Nëse Aplus dështon të përmbushë premtimin e tij në kohë, klientët mund të kërkojnë një rimbursim prej 10% -50% të tarifave të tyre të shërbimit mujor.

Për të bërë një kërkesë nën garancinë në kohë, 20% e klientëve të Aplus duhet të jenë prekur nga e njëjta çështje. Konsumatorët gjithashtu duhet të kërkojnë kredinë e tyre brenda 60 ditëve nga fundi i muajit kur ndodhi problemi.

Nëse niveli i shërbimit bie nën 92%, klientët kanë të drejtë të përfundojnë kontratën e tyre pa gjobitje.

Një njoftim për shtyp nga viti 2008 sugjeron që qendra e të dhënave të Aplus ishte vendosur në Phoenix, AZ. Kjo kumtesë për shtyp para daton blerjen e kompanisë nga Deluxe Corp, kështu që nuk është e qartë se ku ndodhet qendra e saj e të dhënave në këtë moment.

Mbështetje Aplus

Aplus ofron mbështetje 24/7 përmes një formulari email, chat live dhe një numër telefoni të SHBA. Klientëve u kërkohet të kontaktojnë departamentin e shërbimeve të klientëve në Deluxe for Business për të regjistruar kërkesat e mbështetjes.

Ajo pretendon të ofrojë një wiki dhe FAQ, por unë nuk mund t’i gjej këto në faqen e internetit, megjithëse është e mundur që ato janë fshehur prapa një faqe hyrje. Lidhja e Qendrës së Mësimit i çon përdoruesit në një blog të kompanisë, i cili mbulon tema të përgjithshme të mbajtjes në internet, sesa gjithçka specifike për kompaninë.

Aplus hosting ka faqe aktive në Twitter dhe Facebook. Ushqimi në Twitter është thjesht një rrjedhë e njëanshme e njoftimeve dhe retweet. Stafi bashkëvepron me klientët në faqen në Facebook, megjithëse diskutimet zakonisht merren për të dërguar postë elektronike në mënyrë të shpejtë.

Përdoruesit duhet të shënojnë se duke kërkuar në faqen e internetit Aplus.net për mbështetje dhe informacion gjithashtu kërkojnë MerchEngines, Deluxe For Business, Deluxe Social, LogoMojo dhe EasyContact. Shtë një ide e mirë për të ngushtuar kërkimin tuaj nëse kërkoni diçka specifike për produktet e pritjes së Aplus.

Aplus në Lajme

Unë nuk mund të gjej asnjë shtyp që lidhet me shërbimet e Aplus pasi u blenë nga Deluxe Corp, kështu që nuk duket se hosti ka hasur ndonjë problem të profilit të lartë që kanë tërhequr vëmendjen e reporterëve.

Paneli i Kontrollit Aplus

Aplus ofron një panel kontrolli me porosi, i quajtur thjesht Paneli i Kontrollit DFB. Nuk ka asnjë përmendje të Cpanel, Plesk ose ndonjë panel tjetër standard që u ofrohet klientëve, kështu që është e sigurt të supozohet se ky është opsioni i vetëm në dispozicion.

Nuk ka asnjë dokumentacion në lidhje me Panelin e Kontrollit DFB në faqen e internetit të kompanisë dhe nuk ka asnjë dokumentacion ndihmës për të përshkruar karakteristikat e tij.

I njëjti panel kontrolli ndahet midis klientëve të Aplus, EasyContact dhe MerchEngines të cilat janë të gjitha ndërmarrjet në pronësi të Deluxe Corp.

Extras Aplus

E vetmja falas e ofruar për klientët Aplus janë emrat e domain që ata marrin në regjistrim: dy fusha falas në planin më të lirë, tre në dy planet e tjera. Këto fusha janë vetëm falas për një vit dhe ato duhet të rinovohen dhe paguhen pas kësaj. Nuk ka kredi për reklama.

Instaluesit me një klikim dhe skriptet përfshijnë një mjet studimi, një mjet wiki, WordPress, phpBB, Joomla dhe Coppermine Photo Gallery. Konsumatorët e e-commerce mund të qasen në tre skriptet shtesë të tregtisë.

Oferta kryesore e Aplus është krijuesi i saj faqeve, EasySiteWizard Pro dhe disa ndërtues të faqeve të internetit celular. Plani profesional përfshin një ndërtues shtesë të faqeve të lëvizshme, Mobile Express DIY; kjo mund të rritet në një plan tjetër për një tarifë. Dy ndërtuesve të tjerë të faqes paguhen shtesa për të tre planet.

Politika e Garancisë / Anulimit të Parave të Aplus

Kur regjistroheni në Aplus, klientët kanë paqen e mendjes që vjen me një garanci 30-ditore për kthimin e parave. Sidoqoftë, nuk ka informacion në lidhje me garancinë në dokumentin e Kushtet e tij të Shërbimit ose në faqen e saj të internetit.

Përmbledhje Aplus

Planet e pritjes së Aplus janë përqendruar në mjetet e krijuesit të faqes në internet; tipare shtesë ekzistojnë, por ato janë mjaft të fshehura. Shtë e mundur që ju të mund të ndërtoni një faqe në internet duke përdorur EasySiteWizard Pro dhe të azhurnoni me WordPress me kalimin e kohës.

Për më tepër, Aplus ka avantazhin e mbështetjes nga një kompani masive që do të thotë se shërbimet e saj duhet të jenë mjaft të qëndrueshme. Sidoqoftë, tiparet e saj të mbështetjes janë të centralizuara brenda Dexluxe Corp, dhe i njëjti departament mbështetës duket se shërben për një numër faqesh të ndryshme interneti.

Unë isha më i shqetësuar për mungesën e informacionit në faqen e internetit, megjithëse – ishte e vështirë të kuptoja se kush ishte në pronësi të kompanisë derisa unë hulumtova diku tjetër. Garancia për kthimin e parave të Aplus nuk është përcaktuar mirë, dhe garancia në kohë 99.9% ka një numër klauzolash të rrepta që e bëjnë atë mjaft tërheqës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map