123-reg Në vitin 2020: Si funksionon nikoqiri për klientët e tij? Lexoni Shqyrtimet Tani

Verdikti ynë: # 1 Hosting lirë në Mbretërinë e Bashkuar

123 Reg
ofron pritje të besueshme me çmim të volitshëm për uebfaqe të vogla. Planet vijnë me gjithçka që ju nevojitet për të nisur dhe mirëmbajtur prezencën tuaj në internet, përfshirë çertifikatat SSL dhe një emër domain falas .co.uk.


Mund të kurseni deri në 30% në paketën tuaj të hostimit 123 Reg
kur klikoni ndonjë nga lidhjet e zbritjes në këtë përmbledhje.

Pros:

 • Mbështetja e klientit është në dispozicion 24/7 përmes bisedës live dhe telefonit
 • Paneli i kontrollit me porosi të lehtë për t’u përdorur
 • Të gjitha planet e pritjes vijnë me një bandë të pakufizuar

Cons:

 • Ju nuk mund të zgjidhni databazën tuaj
 • Asnjë rezervë

Mbi 50 klientë kanë shënuar 123 Reg 2.5 nga 5 yje. Nëse ky host nuk është mjaft i duhuri për ju, mësoni më shumë rreth hostet më të mirë të uebit.

12shtë 123 Reg Host-i i duhur për sitin tuaj?

Dëshironi të lexoni për diçka specifike? Shko te pjesët tona më të njohura:

 • Shqyrtimi i ekspertëve – lexoni analizën tonë të plotë nga specialisti i pritjes, Katie Horne
 • Shqyrtimet e klientëve – shikoni se çfarë thonë klientët aktualë 123 Reg
 • Planet e strehimit – krahasoni 123 planet e hostimit të Reg
 • FAQ – gjeni përgjigje për pyetjet më të zakonshme në lidhje me 123 Reg

123 Reg është një kompani pritjeje me bazë në U.K. që ofron një shumëllojshmëri të planeve të përbashkëta, VPS dhe WordPress me çmime të volitshme
.

Ju mund të regjistroheni emrat e domain dhe të merrni shërbime të marketingut nga ky host gjithashtu.

Si është mbështetja e tyre ndaj klientit? ’Farë përfshihen në paketat e tyre të pritjes? Dofarë ofrojnë ata përdoruesve të WordPress?

Në këtë përmbledhje, unë do t’u përgjigjem këtyre pyetjeve dhe do t’ju ndihmoj të vendosni nëse 123 Reg është i duhuri për ju.

123 Reg Web Hosting

Web Hosting

123 Reg (i quajtur edhe 123-Reg.co.uk) ofron katër lloje kryesore të pritjes:

 1. Web (Ndarë) Hosting
 2. Premium Hosting
 3. CMS (Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes) Hosting
  • WordPress
  • joomla
  • Drupal
 4. VPS Hosting

Faqja Kryesore 123.reg.co.uk123.reg.co.uk
Faqja kryesore

Opsionet e nivelit të pritjes në nivelin e hyrjes

Nëse po kërkoni të lagni këmbët tuaja me mbajtjen në internet, ka të ngjarë të filloni me opsionet e përbashkëta të pritjes.

Web (Ndarë) Hosting

Me “Web Hosting” 123Reg do të thotë “përbashkët web hosting. ” Ky është një lloj hostimi ku llogari të shumta “ndajnë” një server. Kjo rezulton me çmime të ulëta.

Ka katër të ndryshme Web Hosting
planet
, të gjithë ofrojnë një bandë të pakufizuar.

Planet e përbashkëta të hostimit ndryshojnë për sa i përket:

 1. Numri i fushave dhe nënfushave të përfshira
 2. Numri i faqeve në internet që mund të strehoni
 3. Ndarja e hapësirës së ruajtjes
 4. Numri i bazave të të dhënave MySQL të përfshira
 5. Nëse është WordPress gati
 6. Certifikatë falas SSL
 7. Rezervoni dhe rivendosni
 8. Detyrat e planifikuara
 9. Dosjet e mbrojtura nga fjalëkalimi

Planet e nivelit të lartë të mbajtjes në internet (ndarje të përbashkët)
përfshijnë gjëra të tjera MediaWiki dhe osCommerce.

Paneli i kontrollit

Plani i anijeve 123 Reg me një panel kontrolli me porosi që, përveç që të lejojnë të menaxhosh llogarinë tënde të pritjes, përmban 123-aplikacione, që është implementimi i kompanisë i një instaluesi me një klikim.

Pricesmimet për planet e Web Hosting filluan me 3.49 £ në muaj
, me përjashtim të TVSH 20%

Premium Hosting

Për ata që kanë nevojë për më shumë sesa burime të nivelit të hyrjes, ka Premium Hosting planet.

123 Reg i faturon këto si ofrimin e burimeve të një serveri të dedikuar (megjithëse një server i dedikuar për fund të ulët nga këndvështrimi ynë) me shërbimin ndaj klientit dhe asistencën teknike që ofrohet zakonisht për përdoruesit e pritshëm të pritjes.

Aktualisht, ekzistojnë tre plane të ndryshme Premium Hosting
nga të cilat mund të zgjidhni.

Secila ndryshon për sa i përket fuqisë së CPU-së dhe alokimeve të RAM-it, ruajtjes dhe bazës së të dhënave. Të gjitha planet vijnë me gjerësi bande të pa-matura dhe mbështetje për një numër të pakufizuar faqesh në internet.

CMS Hosting

Nëse keni një uebsajt të ndërtuar duke përdorur WordPress, Joomla ose Drupal, mund të konsideroni një nga 123 opsionet e specifikimit të hostit specifik për platformën.

Këto opsione janë shumë të ngjashme me planet gjenerike të Web Hosting, por mjedisi juaj i pritjes është optimizuar në mënyrë që:

 • Mund të ngriheni shpejt dhe me lehtësi
 • Uebfaqja juaj funksionon në një mjedis të optimizuar për platformat ose CMS-in tuaj
 • Ju mund ta menaxhoni dhe mirëmbani thelbin e faqes suaj të internetit

123 Reg ofron dy plane: Biznes dhe Premium
. Plani Premium është pothuajse tre herë më shumë sesa biznesi. Ato ndryshojnë në gjashtë mënyra:

 1. Numri i fushave të përfshira
 2. Numri i faqeve në internet që mund të strehoni
 3. Ndarja e hapësirës së ruajtjes
 4. Baza e të dhënave MySQL përfshinë
 5. Certifikata SSL
 6. Dedikuar RAM

Ndërtues i faqes në internet

Planet e web hosting nuk vijnë me një ndërtues të faqes në internet. Nëse dëshironi këtë funksionalitet, do t’ju duhet të blini një nga planet e Ndërtuesit të Uebfaqeve
, të cilat vijnë me pritjen.

Këto plane janë pak më e shtrenjtë sesa ato që ofrojnë vetëm pritje në internet.

Plani i mbajtjes së faqes në internet që vjen me ndërtuesin e faqes në internet është shumë i ngjashëm me planet e hostimit specifik të WordPress / Joomla / Drupal.

Ndërtues i tregtisë elektronike

Një përmbledhje e 123 faqeve të internetit Builder Reg është Ndërtuesi i saj i E-Tregtisë.

Si Ndërtuesi i Uebsajtit, ju merrni gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar dhe pritur faqen tuaj të internetit, por gjithashtu do të merrni veçori specifike për tregtinë elektronike si:

 • Menaxhimit të inventarit
 • Vegla për drejtimin e promovimeve
 • Mbi 30 përpunues pagese
 • Integrimet e transportit
 • analitikë

Ata ofrojnë tre plane
që ndryshojnë dukshëm për sa i përket:

 • Numri i produkteve
 • Portat e disponueshme të pagesës
 • Kodet e zbritjes
 • Mbështetje e produktit dixhital
 • Kontrolli i aksioneve
 • Ushqimet e tregut
 • Redaktori i porosive të menjëhershme
 • Menaxhimi i celularit
 • Shtypja me shumicë e faturave

123 Reg nuk pretendon se është në përputhje me PCI.

Opsione të Avancuara të Pritjes

123 oferta Reg Planet e pritjes VPS. Kompania nuk ofron plane shitje, por ju mund të konfiguroni opsionet ekzistuese për të vepruar si një server shitës.

VPS Hosting

Planet e pritjes të VPS të 123 Reg janë në katër variante të ndryshme
. Ato ndryshojnë sipas:

 • Numri i bërthamave të CPU
 • Alokimi i memorjes dhe ruajtjes
 • Instalimi i panelit të kontrollit

Të gjitha planet vijnë bandë gjerësi e pandryshuar, ofrojnë një zgjedhje të Sistemet operative Linux ose Windows, dhe mund të mbështesë një numri i pakufizuar i faqeve të internetit.

Fillimi i çmimeve për 123 planet e hostimit të VPS të Reg janë relativisht të ulëta, kështu që lehtë mund të azhurnoni llojin e pritjes që keni.

A ofron 123 Reg Shërbime të Dedikuar?

Ju mund të gjeni të gjithë dokumentet e arkivuara nga kur 123 Reg ofroi serverë të dedikuar. Kompania nuk shet më serverë të dedikuar për klientët e rinj (ose klientët ekzistues që nuk kanë tashmë serverë të dedikuar).

Panelet e kontrollit: cPanel, Plesk, dhe pronar

Planet e hyrjes në nivelin e hyrjes vijnë me një panel kontrolli në shtëpi që vjen me një “ndërfaqe intuitive”.

123 Paneli i reg123 Reg juaj
pulti është i thjeshtë për t’u përdorur.

Përdoruesit me plane pritjeje VPS ose serverë të dedikuar mund të zgjedhin të përdorin ose cPanel ose Plesk.

123 Qendrat e të Dhënave Reg

datacenters

E vetmja gjë që 123 Reg thotë në lidhje me të dhënat e qendrave për planet e saj të përbashkëta, VPS dhe WordPress
(si dhe serverët e dedikuar) është se ata janë Me bazë të BE-së.

Kompania nuk u ofron përdoruesve të saj një zgjedhje midis databazëve.

Pritja me email në 123 Reg është bazuar në Leeds, Angli dhe kopjet rezervë të cloud ruhen në një qendër të dhënash në Mbretërinë e Bashkuar.

Produkte dhe Shërbime të tjera: Domain, Marketingu dhe më shumë

Përveç planeve të saj të mbajtjes në internet dhe ndërtimit të faqes në internet
, 123 Reg ofron shërbimet e mëposhtme.

Regjistrimi i Emrit të Domainit

123 Reg ofron shumë kur bëhet fjalë për emrat e domain. Përveç shitjes dhe transferimit të emrave të domain, 123 Reg ofron shërbimet e mëposhtme:

 • Renditja me shumicë, ku mund të porosisni domene të shumta menjëherë
 • Backordering, ku mund të blini një emër domaini në momentin që dikush tjetër e lejon të skadojë
 • Privatësia e domenit, ku ju fshehni informacionin tuaj personal nga të renditurit publikisht përkrah emrit të domain në regjistrin WHOIS

Shërbimi “Më bëj një faqe në internet”

123 Reg’s Make Me një Shërbim në Uebfaqe është pikërisht ajo që tingëllon si. Ekipi 123 Reg do:

 1. Dizenjoni dhe ndërtoni faqen tuaj në internet (përfshin gjithashtu kopjen)
 2. Merrni konfigurimin e web hosting-it tuaj dhe faqen tuaj të internetit të ngritur dhe funksionuar
 3. Mbajeni faqen tuaj të optimizuar plotësisht për motorët e kërkimit edhe pas fillimit

Ju do të keni një Menaxheri i llogarisë për t’ju ndihmuar gjatë këtij procesi, dhe faqja juaj e internetit vjen me një emër domain
, email, dhe pritës.

Kontrollues i faqes në internet

Kontrolluesi i faqes në internet është një shërbim falas të ofruar për të gjithë nga 123 Reg, pavarësisht nëse jeni një nga klientët e saj apo jo, ai do të rishikojë faqen tuaj të internetit nga lart poshtë. 123 Reg do t’ju ofrojë një raport që përfshin informacione për:

 • SEO – motorët e kërkimit mund të gjejnë faqen tuaj?
 • Performanca e telefonisë celulare – ju funksionon mirë me ekranet e vogla?
 • Marketingu juaj – po përdorni gjëra të tilla si integrimet sociale?
 • Përmbajtja juaj – me kalimin e kohës, a po ndryshoni përmbajtjen tuaj për t’i mbajtur gjërat interesante?
 • Do çështje – lidhje të prishura, shpejtësi të ngadaltë, etj

Me këtë raport, ju mund të bëni ndryshimet që ju nevojiten për të përmirësuar faqen tuaj të internetit.

Raporti i analizuesit të faqes në internet 123 Reg123 Reg’
Analizuesi i faqes në internet do t’ju japë një rezultat të përgjithshëm plus detaje se si të përmirësoni renditjen e faqes tuaj.

Hosting me Email

123 oferta Reg host-i vetëm me email. Nëse blini një plan pritjeje nga 123 Reg, nuk do të keni nevojë për këtë, por për ata që duan email që përputhet me një domain që ata kanë tashmë (ose janë të interesuar për një email profesional, por jo një faqe në internet), hostimi i postës elektronike është një opsion i mirë te konsiderosh.

Marketingu dhe Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO)

123 Reg ofron marketing dhe shërbime të lidhura me SEO për të përmirësuar praninë tuaj dixhitale dhe për të rritur trafikun, konvertimet dhe shitjet tuaja.

Mund të blini gjithashtu Microsoft Office 365 deri 123 Reg.

Ish-përdoruesit e Google që transferohen në 123 Reg mund të transferojnë gjithashtu përdorimin e tij të mjeteve me bazë cloud nga suita e Google në Office 365.

kupon pritjeje në internet

A ju duket 123 Reg i duhuri për ju?
Lexuesit tanë mund të marrin çmimin më të ulët duke përdorur këtë lidhje speciale zbritje
. Kjo marrëveshje përfshin një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

siguri

123 Reg merr hapa të arsyeshëm për të siguruar që faqet që ai pret të qëndrojnë të sigurta, por mund të blini opsione për të rritur nivelin tuaj të sigurisë.

123 Reg do t’ju ​​shesë Certifikatat SSL dhe kopje rezervë të automatizuar. (Jeni të mirëseardhur për të bërë një numër të pakufizuar të udhëzues backup, por 123 Reg nuk ndihmon me këtë proces.)

Ju gjithashtu mund të blini SiteLock për monitorimin dhe heqjen e malware.

Vini re se planet më të shtrenjta të pritjes përfshijnë një certifikatë SSL falas – kontrolloni për të parë nëse ky është rasti para se të blini një tjetër për veten tuaj!

123 Përkrahja teknike dhe shërbimi ndaj klientit

Ndihma për klientët

Ekipi i ndihmës së klientit të 123 Reg mund të arrihet 24/7
përmes Qendrës së saj të Ndihmës, chat live, Twitter ose përmes telefonit.

Burimet e tyre të shkruara të ndihmës në internet janë të shkëlqyera: ato janë të organizuara mirë, të lehtë për tu naviguar, të shkruar qartë dhe të plotë.

123 Reg ofron një Qendër Mbështetëse të fortë, dhe këtu do të gjeni të gjithë dokumentacionin.

Kur shikoni burimet e dhëna, ju kërkohen disa pyetje në lidhje me produktin (ët) që përdorni – kjo sigurohet që shihni vetëm dokumentet që janë të rëndësishme për ju..

Edhe fillestarët do ta gjejnë dokumentacionin e 123 Reg 100% të arritshëm.

Video: 123 Reg
ka shumë video mësimore dhe informuese

Politika e Migracionit dhe Ndihma

Ju jeni përgjegjës për lëvizjen e faqes tuaj të internetit dhe emrin e domain. 123 Reg, megjithatë, parashikon mësime të thelluara që mund të ndiqni për t’u siguruar që gjithçka lëviz dhe vendoset siç duhet.

Thënë kështu, ekipi 123 Reg është i disponueshëm për të siguruar mbështetje nëse hasni pyetje me migracionin tuaj.

Nëse preferoni një host që do të trajtojë migracionin e faqes tuaj për ju, merrni parasysh SiteGround.

Garantimi i rimbursimeve dhe kthimit të parave

123 Reg ofron a 30 ditë garanci për kthimin e parave
.

Ai vlen vetëm për mbajtjen në internet, dhe ju mund të kërkoni një anulim dhe rimbursim përmes telefonit ose duke hapur një biletë mbështetëse.

123 Pro dhe kundër

Pro dhe kundra

Cilat janë pjesët e sipërme dhe të pasme për të zgjedhur 123 Reg? Ashtu si me shumicën e ushtrive, është një çantë e përzier. Nëse 123 Reg ka të drejtë për ju, varet nga nevojat tuaja specifike.

rekuizitë

 1. Ofrues i shërbimit të plotë – ju mund të blini gjithçka që ju nevojitet për një faqe në internet nga 123 Reg
 2. Opsionet e nivelit të hyrjes në hyrje janë të lira
 3. 123 Reg ofron VPS hosting, kështu që ju mund të azhurnoni pa ndërprerë hostet

Cons

 1. Planet e ofruara janë pa frills. Ju merrni të gjitha burimet që ju nevojiten për të nisur dhe mirëmbajtur faqen tuaj të internetit, por kompania bën shumë pak për ju (p.sh., bëni kopje rezervë, ndihmoni me migracionin në internet)
 2. Të orientuar nga Mbretëria e Bashkuar, kështu që kjo kompani mund të mos jetë alternativa më e mirë për dikë jashtë MB ose duke kërkuar një audiencë ndërkombëtare

123 hoste të krahasueshëm të reg

Pritësit e krahasueshëm

Nëse 123 Reg duket mirë, por nuk është mjaft opsioni për ju, shikoni këto kompani alternative të mbajtjes në internet:

GoDaddy

GoDaddy është më shumë sesa thjesht një kompani web hosting – mund të mendoni për GoDaddy si një dyqan në internet me shërbime të plota.

Përveç planeve të pritjes dhe emrave të domain, kompania ofron mjete të produktivitetit si Zyra 365, shërbimet e postës elektronike, certifikatat SSL dhe mjetet e tjera të sigurisë, numrat e telefonit shtesë dhe më shumë.

GoDaddy është shumë i ngjashëm me 123 Reg, por me një fokus më ndërkombëtar (p.sh., më pak theks në emrat e domain-specifik të lokacionit) dhe një ofertë më të gjerë të planeve të mbajtjes në internet.

Hostgator

HostGator është një version i zhveshur i GoDaddy – ajo ofron gjithçka që ju nevojitet për të pritur faqen tuaj të internetit, pa marrë parasysh se çfarë lloj hostie ju nevojitet.

Ju nuk do ta keni shumë të vështirë të gjesh produktet dhe shërbimet që ju nevojiten për të ndërtuar dhe pritur faqen tuaj të internetit, por nuk do të gjeni shtesa si suita produktiviteti dhe linja të dyta telefonike për shitje.

HostGator është gjithashtu i njohur për shërbimin e tij të shkëlqyer për klientët.

SiteGround

Ashtu si 123 Reg, SiteGround është një kompani pritjeje në internet e cila përqendrohet kryesisht në opsionet e hyrjes në nivelin e hyrjes, megjithëse kompania ofron ofertë për strehim në cloud dhe mundësi të shkallës së ndërmarrjes për përdoruesit që kanë nevojë më shumë për faqet e tyre.

SiteGround gjithashtu ofron hostimin e menaxhuar të WordPress. Nëse SiteGround ofron atë që ju kërkoni në lidhje me kërkesat teknike, nuk mund të gaboni me to.

Planet e tyre janë të menduara mirë, dhe kompania përpiqet të bëjë përvojën tuaj të hostimit në internet sa më lehtë që të jetë e mundur.

SiteGround gjithashtu ofron shërbim i nivelit të lartë për klientët.

këshilla për mbajtjen në internet

Të interesuar për 123 Reg?
Lexuesit tanë mund të marrin çmimin më të ulët duke përdorur këtë lidhje speciale zbritje
. Kjo marrëveshje përfshin një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

Përmbledhje: A është 123 Reg ndonjë i mirë?

Duke pasur parasysh dokumentacionin e tyre të mbështetjes së cilësisë dhe platformat teknologjike, 123 Reg është një ndeshje e mirë për ata që kërkojnë pritje të besueshme me çmim të volitshëm
dhe shërbimet themelore të marketingut. Përdoruesit e WordPress do të përfitojnë nga azhurnimet automatike, konfigurimet me një klikim dhe mbështetja e ekspertëve.

Nuk është plotësisht e drejtë? Shikoni ushtruesit tanë të rekomanduar dhe gjithashtu shihni se çfarë vlerësimi i klientëve duhet të thonë.

123-reg Pyetjet e bëra më shpesh

 • A ofron 123-Reg duke pritur Windows ose Linux hosting?

  123-Reg ofron si Windows dhe Linux hosting. Windows hosting është në dispozicion në planet “Web Hosting” (hosting i përbashkët) dhe “Premium Hosting”. Kjo ju jep një zgjedhje prej shtatë planeve. Lidhur me bazat e të dhënave të Windows, dokumentacioni mbështetës i 123 Reg tregon se ato mbështesin MSSQL 2008.

 • Unë shoh që ekziston një dokumentacion për serverat e përkushtuar, por asnjë përmendje të këtij produkti në faqen e internetit?

  123 Reg nuk ofron shërbime të dedikuara për përdoruesit e rinj. Dokumentet mbështetëse për serverat e dedikuar ekzistojnë, por janë arkivuar. Supozojmë se kjo është një mirësjellje ndaj klientëve ekzistues të cilët 123 Reg nuk duan të detyrojnë opsionin tjetër të poshtëm, hosting VPS.

 • A ofron 123-Reg shërbime të menaxhuara?

  Po, shërbimet e menaxhuara janë në dispozicion në planet e tyre Premium Hosting dhe WordPress Hosting. Shërbimet e menaxhuara përfshijnë administrimin e serverit, menaxhimin e firewall, balancimin e ngarkesës dhe azhurnimet automatike të softuerit bazë të WordPress.

 • A ka 123-Reg një garanci në kohë?

  Po, ata pretendojnë se faqja juaj e internetit do të jetë 24/7 falë veçorive të balancimit të ngarkesës që do të thotë që faqja juaj e internetit do të jetë duke pritur në shumë servera. Nëse ndodh ndonjë gjë, ata thjesht kalojnë në një server tjetër, kështu që faqja juaj të mbetet në internet.

 • A ka 123-Reg ndonjë kufizim në hapësirën e diskut dhe gjerësinë e brezit?

  Të gjitha paketat e pritjes në internet në planet e tyre të përbashkëta ofrojnë një bandë të pakufizuar. Paketat e nivelit të ulët të strehimit ofrojnë hapësirë ​​të kufizuar në disk ndërsa planet me çmime më të larta ofrojnë hapësirë ​​dhe gjerësi të pakufizuar.

 • A ofron 123-Reg rezervë falas?

  Jo, ata nuk ofrojnë kopje rezervë falas, megjithatë, klientët kanë qasje në mjetet e nevojshme për të kryer vetë kopjet e faqes në internet.

 • Whatfarë lloj mbështetje është në dispozicion?

  Ata ofrojnë mbështetje telefonike dhe Chat Chat gjatë orarit të rregullt të punës nga 9 e mëngjesit deri në 7 pasdite. Ata gjithashtu kanë një bazë të gjerë njohurish në faqen e tyre të internetit. Ndihma për klientët është në dispozicion vetëm në anglisht.

 • A ofron 123-Reg shërbime të regjistrimit të domain?

  Accountdo llogari e re vjen me një emër domain falas .co.uk i cili rinovon me një çmim të rregullt pas vitit të parë. Ata gjithashtu ofrojnë shërbime të regjistrimit të domain, ku ju mund të zgjidhni nga qindra shtesë të ndryshme.

 • Ku ndodhet 123-Reg?

  123-Reg ndodhet në Middlesex në Mbretërinë e Bashkuar. Të dhënat e tyre janë të vendosura në Mbretërinë e Bashkuar gjithashtu.

 • Cilat gjuhë programimi mbështesin ata?

  Në varësi të asaj platforme që ju zgjidhni për planin tuaj të pritjes, ekzistojnë një larmi gjuhësh të tilla si PHP, Perl, Ruby on Rails, ASP, dhe ASP.NET.

 • A mund të ndihmojnë ata për transferimin e një uebfaqe ekzistuese?

  Kompania nuk ka shërbime specifike transferuese, por ato ofrojnë mbështetje përmes një seri udhëzimesh, mjetesh dhe artikujsh gjithëpërfshirës.

 • A përfshin 123-Reg ndonjë softuer që të krijoj lehtësisht një uebfaqe?

  123-Reg ofron disa mjete që mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni faqen tuaj të internetit. Këto përfshijnë një ndërtues të faqes në internet tërheqës, ndërtues dyqanesh në internet dhe instalime me një klikim të programeve popullore CMS si WordPress, Drupal dhe Joomla.

 • Cilat mjete elektronike janë në dispozicion?

  Përveç ndërtuesit të lartpërmendur të dyqaneve në internet, 123-Reg ofron mbështetje për PrestaShop, Magneto dhe aplikacione të tjera të e-commerce.

 • A mund të pres një sit me rëndësi imazhi në shërbimet e tyre? Po në lidhje me transmetimin e videos?

  Të gjitha planet e hostimit të 123-Reg ofrojnë një bandë të pakufizuar, kështu që ju kufizoheni vetëm nga hapësira e caktuar e diskut në planet e pritjes me nivele të ulëta.

  Pavarësisht, ju do të kufizoheni nga burimet e serverit. Nëse planifikoni të pritni një uebfaqe të transmetimit të videove, rekomandohet të përdorni një VPS.

 • A siguron 123-Reg një panel kontrolli?

  Po, ata e bëjnë. Paneli i kontrollit i dhënë do të varet nga lloji i planit të zgjedhur të pritjes dhe do të jetë ose panel kontrolli, cPanel, ose Plesk i vetë 123-Reg.

 • Whatfarë opsionesh pagese ofron 123-Reg?

  123-Reg pranon kartat kryesore të kredisë, PayPal, dhe transaksionet e Debitimit Direkt për pagesa.

 • A ka një kontratë minimale?

  Paketat e tyre të pritjes janë të disponueshme në kontratat vjetore, dhe ju mund të paguani tremujorë, mujorë ose në vit.

 • A ofron 123-Reg garanci për kthimin e parave?

  123-Reg ofron një rimbursim të plotë për planet e tyre të pritjes brenda 14 ditëve të para të regjistrimit për shërbimin. Kjo përjashton çdo tarifë shtesë për regjistrimet e domain.

 • A ofron 123-Reg ndonjë veçori shtesë me planet e tyre?

  Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të procedurave të sigurisë dhe mureve të zjarrit për të siguruar përdorimin e paautorizuar të ose qasjen në të dhënat personale, monitorimin e listës së zezë, dhe monitorimin e qendrës së të dhënave 24 7.

  Në disa plane pritjeje, çertifikatat SSL përfshihen ose ato mund të blihen veç e veç.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map