1 & 1: A është kjo Fuqia Gjermane Fituese ose Një Gabim i Shtrenjtë?

Si hosti më i madh në internet i Evropës, 1&1 pozicionon vetë IONOS si një dyqan me një ndalesë që ofron shërbime shtesë si: email, ndërtuesit e faqeve në internet, mjetet e tregtisë elektronike, emrat e domain dhe shërbimet e marketingut dhe reklamimit.


A funksionon kjo qasje? Për kë funksionon? 1&1 ofron shumë shërbime pritëse. Si mund të kuptoni se çfarë ju nevojitet?

Unë do t’i thjeshtoj këto gjëra për ju, në mënyrë që të merrni shpejt informacionin që ju nevojiten.

Shqyrtimi ynë do t’ju prezantojë me 1&1 plane pritjeje dhe ju ndihmojnë të vendosni nëse është hosti i duhur për faqen tuaj të internetit.

Contents

Është 1&1 Pritësi i Përsosur për Uebfaqen tuaj?

Shko te:

 • Shqyrtimi i ekspertëve – lexoni analizën tonë të plotë.
 • Shqyrtimet më të mira – shikoni se cilat qindra prej 1&1 konsumatorë duhet të thonë.
 • Planet e strehimit – krahasoni 1&1 plane pritjeje dhe çmime.
 • FAQ – gjeni përgjigjet e pyetjeve më të shtruara rreth 1&1!

Llojet dhe planet e strehimit

Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e llojeve të web hosting dhe planeve të ofruara nga 1&1 IONOS.

Ka një plan për të përshtaten me nevojat e pothuajse të gjithëve – nga hobiistët deri tek startupet dhe klientët e ndërmarrjeve.

Tani, le të fillojmë me pritja për fillestarët dhe punojmë rrugën tonë lart.

Web (Ndarë) Hosting

1&1 IONOS përdor termin e përgjithshëm “Web Hosting ” për t’iu referuar planeve të tij të nivelit të përbashkët të hyrjes.

1&1 IONOS ofron plane pritjeje të përbashkëta miqësore me buxhetin për ata që nuk kanë nevojë për pritje në internet për faqet e tyre.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHERBIME
hobbyistsMjeti SEO “RankingCoach”
BlogerëtListimet e biznesit lokal (shërbimi SEO)
Mikro-biznesMenaxhimi i Google Ads
Sitet e ngjarjeveMarketingu me email
Uebfaqe me një faqe

Pavarësisht se janë një pritje e përbashkët e nivelit të hyrjes, këto plane quhen:

 • biznes
 • pro
 • ekspert

Kuptimi i çmimeve

Si shumë hostë në internet, 1&1 ofron një çmim fillestar ose promovues. Ky çmim zgjat vetëm për një afat të kufizuar. Atëherë çmimet do të rriten në çmimin “e rregullt”.

Emri i planit
Startingmimi fillestar
Afati fillestar i çmimit
Mimi i rregullt
biznes$ 1 / mo1 vit$ 8 / mo
pro$ 1 / mo10 muaj$ 10 / mo
ekspert $ 1 / mo6 muaj$ 14 / mo

Planet e përbashkëta të strehimit vijnë me një emër domain falas dhe Certifikatë SSL e kartave të egra për të mbajtur faqen tuaj të sigurt.

Alokimi juaj specifik i burimeve ndryshon në bazë të planit që ju zgjidhni.

Menaxhuar Cloud Hosting për WordPress, Drupal, Joomla

Ky opsion rekomandohet nga 1&1 IONOS për ata me uebfaqe të ndërtuara duke përdorur sisteme të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) si WordPress.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHËRBIMET
Bizneset e voglaListimet e biznesit lokal (shërbimi SEO)
Përdoruesit e WordPress, Drupal, JoomlaMenaxhimi i Google Ads
Mjeti SEO “RankingCoach”
Marketingu me email
Microsoft Office 365
Ruajtja e HiDrive Cloud

Cloud Hosting është një hap lart nga Web Hosting (“hosting i përbashkët”).

Në vend që të shpërndani burime në serverë të vendosur brenda një qendre të vetme të të dhënave, pritja në cloud ju jep burime të dedikuara në një platformë cloud. Kjo rezulton me shpejtësi më të madhe.

Farë do të thotë “Menaxhohet”?

Opsionet e Hosting në Cloud “menaxhohen”. Kjo do të thotë se 1&1 IONOS është plotësisht përgjegjës për vendosjen, menaxhimin dhe mirëmbajtjen e serverëve që presin faqen tuaj.

Ata trajtojnë të gjitha detajet teknike për ju.

Domain falas për vitin e parë

1&1 IONOS do të mbulojë tarifën tuaj të regjistrimit të emrit të domain vetëm për vitin e parë.

kupon pritjeje në internet

Si 1&1 plane për pritje të IONOS?
Por jo mjaft gati për tu regjistruar? Shikoni GoDaddy.
Lexuesit aktualisht mund të kursejnë deri në 87% në planet e tyre të pritjes. Përdorni këtë lidhje speciale
për të marrë marrëveshjen.

VPS (Server Virtual Privat) Hosting

1&1 opsion hosting i VPS me kosto të ulët të IONOS, vServer, ofron një server mjaft të fuqishëm për të pritur site të mëdha.

Ky opsion është për ata që duan të jenë përgjegjës për administrimin e sistemit të tyre të serverëve.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHËRBIMET
Bizneset e voglaListimet e biznesit lokal (shërbimi SEO)
startupsMenaxhimi i Google Ads
Përshtatje e plotëMjeti SEO “RankingCoach”
Qasja në rrënjëMarketingu me email
Microsoft Office 365
Ruajtja e HiDrive Cloud

Ju mund të zgjidhni që Qendra e të dhënave pret faqen tuaj te internetit, dhe ju mund të rrotulloni (lansoni) një plan të ri vServer për aq pak sa 55 sekonda.

Karakteristikat standarde të të gjitha planeve vServer

Të përfshira me të gjitha paketat vServer janë:

 • Qasje e plotë me rrënjë (që do të thotë që ju keni mjaft kontroll mbi mjedisin tuaj të pritjes përsa i përket softverit)
 • Certifikata falas SSL për të mbajtur faqen tuaj të sigurt
 • Panelet e kontrollit Plesk Onyx në mënyrë që të mos keni nevojë të punoni në vijën e komandës
 • Zgjedhja juaj për Linux sistemi operativ (Windows hosting është në dispozicion për një tarifë shtesë).

Video: Bizneset dhe fillestarët duhet të marrin parasysh sigurinë e infrastrukturës fizike dhe elektronike të një hosti. Në këtë video, Volker Rauscher, Shef i Menaxhimit të Shërbimit në 1&1 IONOS, diskuton certifikimin e sigurisë së host-it. Do ta dëgjoni atë t’i referohet një standardi të industrisë, i njohur si “ISO 27001”.

Opsione të përkushtuara

Për ata që kanë nevojë për një web hosting shumë të fuqishëm, shumë performues (lexoni: i shtrenjtë), 1&1 IONOS ofron dy lloje të mbajtjes në internet të dedikuar:

 • Serverë të përkushtuar
 • Pritja e përkushtuar

Pritja e përkushtuar

Me 1&1 planet e dedikuara të hostimit të IONOS, ju merrni një server të tërë për veten tuaj dhe gjithçka që është e nevojshme për të pritur faqen tuaj të internetit.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHËRBIMET
Aplikime me performancë të lartëRuajtja e objektit S3
Bizneset që kanë nevojë për një zgjidhje të menaxhuarMenaxhimi i Google Ads
Microsoft Office 365

Ekzistojnë tetë konfigurime të ndryshme të dedikuara të serverëve nga të cilat mund të zgjidhni.

Ju nuk merrni ndonjë veçori të bazuara në re, por ky opsion është më e shpejtë, më e sigurt një në dispozicion për ju kur është fjala për web hosting.

Ju do të paguani 1&1 IONOS një tarifë konfigurimi kur regjistroheni, dhe kjo është në krye të tarifave tuaja mujore të pritjes.

Serverë të përkushtuar me integrimin në re

1&1 ofertat e dedikuara të serverëve të IONOS janë pothuajse një hibrid midis një zgjidhje cloud dhe një pritjeje tradicionale të dedikuar.

Ju e merrni vetë serverin fizik, por ai vjen me integrimin e cloud.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHËRBIMET
Performanca e ndërmarrjesRuajtja e objektit S3
Kontroll i plotë i APIKubernetes si një Shërbim
Vendosja e shpejtë
Faturimi për minutë

Meanfarë do të thotë kjo për ju?

Epo, ju merrni faturim të pagës për përdorim, kontroll të plotë mbi hyrjen në serverin tuaj, balancimin e ngarkesës në mënyrë që askush server të mos kapërcehet nga trafiku, dhe koha e shpejtë e vendosjes.

1&1 pretendime IONOS Koha e vendosjes 8-minutëshe.

Zgjidhje në re: performanca dhe faturimi i orarit

1&1 IONOS ofron tre lloje të zgjidhjeve cloud për të përmbushur nevojat e fillestarëve, bizneseve dhe klientëve të ndërmarrjeve – ose këdo që ka nevojë për mundësi të fuqishme shkallëzimi dhe pritje të pagave për orë.

E MIRË PËR:
PRODUKTET E LIDHURA & SHËRBIMET
startupsRuajtja e objektit S3
Bizneset e mesmeKubernetes si një Shërbim
Nevojat e ndërmarrjesMenaxhimi i Google Ads

IONOS Re

Paketat IONOS Cloud janë të ngjashme me Hosted Cloud Hosting, por ka tre ndryshime parësore:

 • Ju faturoheni bazuar në përdorimin në orë
 • Ju keni një kontroll pak më shumë mbi mjedisin tuaj të mbajtjes në internet
 • Këto janë nuk opsione të menaxhuara

Opsioni IONOS Cloud është i mirë për dikë që dëshiron strehim me bazë cloud dhe është të gatshëm për të trajtuar detyrat që lidhen me serverin vetvetiu për të kursyer para.

Re e menaxhuar (PaaS)

Nëse doni që dikush t’ju ndihmojë në administrimin e sistemit, 1&1 Cloud i Menaxhuar i IONOS (i cili është një ofertë Platformë-si-një Shërbim) mund të jetë e përshtatshme për ju.

Rezervimi i Re i Menaxhuar në Cloud që mbuluam më lart përfaqëson vetëm disa oferta nga platforma e Re e Menaxhuar (PaaS).

Ndërmarrja (IaaS) Re

Për pritjet në klasë të ndërmarrjeve siç janë ato që kryejnë aplikime intensive të tregtisë elektronike, 1&1 Reagimi i Ndërmarrjes IONOS është një kosto-efektive zgjidhje.

Për më tepër, ky opsion mund të përdoret për të shtuar çdo infrastrukturë që mund të keni tashmë në vend – mund ta përdorni plotësoni serverat tuaj të premisë ose si pjesë e një strategjie pritjeje me shumë cloud.

Mbështetje për klientët në cloud

Mund të jetë e vështirë për disa klientë të përcaktojnë se zgjidhja (s) e cloud është më e mira për nevojat e tyre vetëm sepse ka kaq shumë mundësi në dispozicion.

Për të ndihmuar, 1&1 IONOS ofron 24/7 “Mbështetje SysAdmin” për perspektivat dhe klientët me projekte cloud.

Mund të merrni ndihmë me duke sqaruar kërkesat e projektit tuaj, bëni pyetje në lidhje me infrastrukturën tuaj virtuale përpara se të filloni projektin tuaj dhe të merrni ndihmë për provat tuaja të konceptit.

1&1 IONOS ofron një mjet të dobishëm të quajtur Designer Center Center për të cilin mund ta gjeni të dobishëm.

projektuesi i bazës së të dhënave jonos
Klientët e ndërmarrjeve të interesuar për zgjidhje cloud me kontroll maksimal mund të dëshirojnë të eksplorojnë 1&1 Designer Interactive Center Center IONOS.

Designer Center Center ka një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse.

është lehtë-to-use dhe ka menutë të përshtatshëm rënie dhe fushat e sugjeruara për të plotësuar që e bëjnë planifikimin më të lehtë

Emrat e Domainit

1&1 IONOS ofron një larmi shërbimesh në lidhje me emrin domain. Përveç ndihmës për të regjistruar një domen të ri, kompania mund:

 • Ndihmoni të vendosni shërbime të postës elektronike të bazuar në domen
 • Ju ofrojmë një çertifikatë (falas!) SSL të kartave të egra për të mbrojtur vizitorët tuaj dhe (pak) të përmirësoni renditjen e faqes suaj të internetit në Google
 • Bllokoni domenin tuaj në mënyrë që të mos transferohet nga palë të treta të paautorizuara në një regjistrues tjetër domain

Konfigurimi dhe larmia

1&1 IONOS krenohet se fushat e tyre janë lehtë për tu aktivizuar dhe vendosur. Ata janë. duhet vetëm një klik për të aktivizuar domenin tuaj.

Ju mund të keni deri në 10,000 nënfusha (d.m.th., nëse emri juaj i domain është example.com, një nënfushë do të ishte about.example.com).

Nëse zotëroni tashmë një emër domaini, por nuk jeni të kënaqur me regjistruesin tuaj, mund ta transferoni atë në 1&1 IONOS në çdo kohë.

Shërbime të marketingut dhe reklamimit

Nuk është e mjaftueshme të kesh një faqe në internet; ju do të dëshironi të krijoni një plan marketing dhe reklamimi për të ndihmuar vozitjen e vizitorëve në faqen tuaj.

Në fund të fundit, çfarë dobie është një faqe në internet shkëlqyese nëse askush nuk e sheh atë?

Për këtë qëllim, 1&1 IONOS ofron disa lloje të shërbimeve të marketingut dhe reklamimit që mund t’ju interesojnë:

Marketingu me email

1&1 IONOS ofron shërbime të marketingut me email, në mënyrë që të mund të mbledhni adresa emaili dhe të dërgoni postë elektronike të synuara që arrijnë në një numër të madh njerëzish.

Shërbimi i Menaxhimit të Reklamave të Google

Për të maksimalizuar suksesin tuaj me Google Ads, 1&1 IONOS mund të trajtojë studimin e fjalëve, shkrimet e reklamave dhe shënjestrimin specifik të vendndodhjes.

Do të jetë gjithashtu monitoroni dhe optimizoni fushatën tuaj për tu siguruar që reklamat e tua nuk rriten kurrë.

Listat e Biznesit Lokal

Ju siguroni të gjitha detajet e lidhura me biznesin tuaj në një mjet të lehtë për t’u përdorur dhe mjetin ofron të dhënat tuaja të azhurnuara te drejtoritë përkatëse.

Këto drejtori janë faktorë kritikë – por shpesh të anashkaluar – në renditjen e motorëve të kërkimit të një biznesi lokal.

Vegla e Optimizimit të Motorit të Kërkimit DIY (SEO)

1&1 IONOS ju ofron udhëzime të thella përmes renditjes së informacionit. Ky mjet softuer përdor si-tek videot dhe bën që t’ju çojë hap pas hapi përmes përmirësimeve të SEO.

Shko te pjesa tjetër e rishikimit.

Opsione të shëndosha për biznesin e vogël

Nga këto, shërbimi i menaxhimit të reklamave dhe listat e biznesit vendor do të jenë opsione të mira për bizneset e vogla.

WordPress dhe SEO SEO

Nëse keni WordPress mund ta përdorni falas plugin Yoast SEO si opsioni juaj DIY SEO (në vend që të renditniCoach).

Nëse nuk keni WordPress, atëherë kontrolloni renditjenCoach. (Shënim: Meqenëse renditja e mësimit është një mjet i palëve të treta, mund ta përdorni pa marrë parasysh nëse një host i ofron interneti.)

Ndërtuesit e faqes në internet dhe tregtia elektronike

Nëse nuk keni një faqe në internet, ju mund të dëshironi të shikoni 1&1 IONOS DIY “ndërtuesit e faqeve”.

1&1 IONOS ‘ Ndërtuesi i faqes MyWebsite është një zgjidhje gardian që ju ofron mjetet që ju nevojiten për të ndërtuar një faqe interneti profesionale.

Zgjidhni një Model

Në vend se të filloni me zeroja, MyWebsite vjen me qindra modele, të cilat janë faqe interneti të dizajnuara në mënyrë profesionale, të gatshme për të shkuar.

Ju thjesht shtoni tekstin dhe imazhet tuaja. Modelet vijnë me mbajtës të teksteve dhe imazhe të aksioneve.

Të gjitha shabllonet janë përgjegjës, që do të thotë se ata do të duken mirë pa marrë parasysh çfarë pajisje përdorin vizitorët tuaj.

Modele 1and1 në internet
Mund të shfletoni 1&1 shabllone të IONOS sipas kategorive si “Faqja personale” ose “Ndërtim dhe Pasuri të paluajtshme”. Klikoni në një model për të parë një pamje të zgjeruar si kjo: shfaqen versionet e tabletit, celularit dhe desktopit të faqes fillestare.

Rregulloje faqen tënde me pajisje

Për të rregulluar faqen tuaj të internetit, mund të përdorni ndërfaqe redaktimi drag-and-drop.

Ju mund të zgjeroni funksionalitetin e faqes tuaj duke shtuar widget. Widgets në dispozicion përfshijnë:

 • Widget me shumë gjuhë (u mundëson vizitorëve të zgjedhin të shohin tekstin e faqes tuaj në gjuhën e tyre)
 • Një planifikues hartë dhe itinerari
 • Një programues i takimeve në internet
 • Foto Galeria
 • Shqyrtime të klientit

Përfshihen: Certifikata SSL, SEO dhe Funksioni rezervë

Të gjitha faqet e internetit vijnë me një çertifikatë SSL për kartat e egra për sigurinë e sitit, veçoritë e SEO dhe kopjen e fortë dhe rivendosjen e funksioneve në rast se diçka ndodh ndonjëherë në faqen tuaj.

Kjo video nga 1&1 ofron një përmbledhje të mjetit të integruar të SEO.

Ndërtues i faqes në internet për tregti elektronike

Nëse, megjithatë, dëshironi të ndërtoni një faqe në internet me aftësinë për të shitur vetëm, konsideroni Ndërtues i faqes në internet për tregti elektronike.

Ndërtuesi i E-Commerce Uebfaqeve është shumë i ngjashëm me MySite, por vjen me karakteristikat që ju nevojiten për të krijuar një dyqan online, përfshirë:

 • Integrimi me vendet e tregut dhe mjetet e blerjeve si Amazon, eBay dhe Google Shopping
 • Galeritë e produkteve dhe karakteristikat e menaxhimit të inventarit
 • Integrimi i përpunimit të pagesave

Dëshironi të ndërtoni një Dyqan E-Commerce të WordPress?

Nëse jeni një përdorues i WordPress (ose doni të filloni një faqe WordPress) shikoni në WooCommerce.

Është një plugin falas që shton një dyqan – dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për të shitur në internet – në faqen tuaj WordPress.

Pranimet e Email-it dhe aplikimet e biznesit

Përveç produkteve të saj në internet, 1&1 oferta IONOS:

 • Microsoft Office 365: Nëse keni nevojë për mjete të produktivitetit të bazuara në re, 1&1 IONOS është një shitës i autorizuar i produkteve të Microsoft. Përveç vetë softverit, do të merrni një ruajtje në cloud për artikujt tuaj, si dhe mbështetje premium dhe një pritje të thjeshtë të postës elektronike.
 • Ruajtja e Cloud HiDrive: Nëse keni nevojë për ruajtje me bazë cloud, mund të blini hapësirën e ruajtjes dixhitale nga 1&1 IONOS që vjen me kopje rezervë automatike.
 • Hosting me Email: Nëse pritja me email është gjithçka që ju nevojitet, 1&1 IONOS ofron mundësi të lira që mund t’i konsideroni. Të gjithë vijnë me një emër domain falas, si dhe me funksionalitet zbutës spam.

Shërbime në re

1&1 IONOS ofron disa shërbime cloud që janë zakonisht blihen si shtesa për shërbimet e web hosting (megjithëse ato sigurisht që mund të blihen veçmas).

 • Ruajtja e objektit S3: opsione komplekse ruajtjeje ideale për rezervë të ndërmarrjeve dhe qëllime arkivore
 • Kubernetes si një Shërbim: nëse keni nevojë të ekzekutoni aplikimet tuaja në kontejnerë me bazë cloud, konsideroni Kubernetes si një Shërbim. Kubernetes automatizon vendosjen, shkallëzimin dhe menaxhimin e aplikacioneve të tilla.
 • Aplikacione në re: Zgjidhni aplikacionin tuaj dhe 1&1 IONOS rrotullohet në mjedisin e pritjes që i përshtatet më së miri aplikacionit. Kategoritë e aplikacioneve përfshijnë bloge, sisteme të menaxhimit të përmbajtjes dhe më shumë. Vini re se do t’ju duhet një mjedis i ndryshëm për secilën aplikacion që zgjidhni.

Uptime dhe Performanca

Ne kemi bërë testim afatgjatë të 1&1 servera për shumë muaj përmes një faqe interneti që ne vendosëm në shërbimet e tyre të përbashkëta të pritjes.

 • Kohëzgjatja mujore sillet midis 100% dhe 99.98%
 • Kohët tipike të përgjigjes ishin mirë, duke filluar nga 333 milisekonda deri në 358 milisekonda. Kjo vendos 1&1 në niveli i sipërm i pritjes me çmime të volitshme.

1 herë përgjigjeNjë mostër e testimit tonë të 1&1 Shpejtësia e reagimit të serverit IONOS: kjo tregon një kohë mesatare mujore të përgjigjes së serverit prej 333 milisekonda. (Burimi: Pingdom)

Të dhënat tona të testimit janë për Amerikën e Veriut dhe vendet e zgjedhura në Evropë:

Përgjigje e serverit 1 dhe 1Kjo hartë tregon një herë mesatare mujore mesatare të përgjigjes së serverit për 1 tonë&1 llogari IONOS sipas gjeografisë. (Burimi: Pingdom)

Shërbimi ndaj klientit

Të gjithë 1&1 klientë të IONOS marrin Mbështetje 24/7, dhe përfaqësuesve të shërbimit të klientit mund të arrihet përmes:

 • Portali i mbështetjes online
 • telefon
 • Biseda live

Ky është një plus. Disa hostë në internet mbështeten vetëm në chat live.

Nëse preferoni burime të vetë-ndihmës, 1&1 IONOS siguron një bazë të njohurive të kërkueshme. Kjo përfshin tema si-në, këshilla për zgjidhjen e problemeve, etj.

A ka një garanci për kthimin e parave?

Po, 1&1 IONOS ofron një 30 ditë garanci për kthimin e parave – në disa produkte. Kjo garanci përjashton produktet Premium.

Ju mund të anuloni online ose me telefon përmes shërbimit të tyre 24-orësh të klientit.

Alternativa për 1&1 IONOS

Nëse jeni të interesuar për produktet që 1&1 ofron IONOS, por kompania nuk është ajo për ju, ju mund të dëshironi të merrni parasysh kompanitë e mëposhtme:

Hosting Simple: Bluehost, GoDaddy, ose HostGator

Për ata që kërkojnë një kompani tradicionale të mbajtjes së faqes në internet: Bluehost dhe GoDaddy të dy ofrojnë një shumëllojshmëri të opsioneve të mbajtjes në internet, si dhe shërbime ndihmëse si regjistrimi i emrit të domain në pikat e çmimeve miqësore me buxhetin, të mbështetur nga ekipe të shërbimit të klientëve të mirënjohur.

 • Vizitoni Bluehost për të parë çmimet e planit
  dhe sferat dhe shërbimet e marketingut.
 • Vizitoni GoDaddy për të krahasuar çmimet e planit
  dhe të vlerësojë fushën e tyre dhe shërbimet e marketingut.

faqja fillestare bluehost

Bluehost vs GoDaddy në Shërbimet e marketingut

Bluehost dhe GoDaddy të dy ofrojnë shërbimet e marketingut.

Nga të dy, GoDaddy ofron larminë më të madhe të shërbimeve të marketingut.

GoDaddy
ofron shërbime të shumta për marketing për bizneset e vogla, të tilla si listat e biznesit lokal, krijimin e përmbajtjes dhe marketingun e mediave sociale. Kanali i tyre në YouTube ofron këshilla praktike se si të rritet trafiku, çon dhe shitjet.

HostGator: Shërbime Hosting në internet të Bargain

HostGator është një tjetër mundësi e buxhetit. Ata gjithashtu ofrojnë fusha, së bashku me një ndërtues të faqes në internet dhe shërbim 24/7.

Përdoruesit e WordPress do të përfitojnë nga migrimet pa pagesë të sitit të HostGator. HostGator gjithashtu ofron Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh, duke ju dhënë mjaft kohë për të vlerësuar shërbimet e tyre.

faqja kryesore e hostitHostGator ofron plane me kosto të ulët. Vizitoni faqen e tyre për të parë çmimet
.

Pro dhe kundra

Tani që ne i kemi mbuluar të brendshmet nga 1&1 IONOS, cilat janë të mirat dhe të mirat kryesore të këtij hosti?

rekuizitë

 • Kompania ofron plane të mira pritëse në të gjitha pikat e çmimeve, kështu që të gjithë mund të gjejnë diçka që funksionon për ta.
 • Cilësia dhe shumëllojshmëria në materialet mbështetëse.
 • “Pazar me një ndalesë” me faqe interneti, domene dhe shërbime të tjera të ofruara
 • Përfaqësuesi një për një i caktuar për ju, i cili mund t’ju këshillojë në detaje në internet, tregti elektronik dhe marketing

Cons

 • Kompania ofron shumë produkte të ndryshme, shumë prej të cilave kanë emra shumë të ngjashëm. Kjo mund ta bëjë të vështirë për të identifikuar opsionin që është më i miri për situatën tuaj.
 • 1&1 IONOS ofron një periudhë më të shkurtër promovuese sesa konkurrentët e saj, (p.sh., rritjet e çmimeve ndodhin pas gjashtë muajsh, dhe në disa raste, vetëm tre muaj, sesa një vit). Pra, planet e tyre janë pak më të shtrenjta se zakonisht.

këshilla për mbajtjen në internet

Po kërkoni një pritje cilësore me çmime zbritje?
Merrni rekomandimet tona të fundit për nikoqirët më të mirë të uebit. Këto hoste u zgjodhën me dorë nga ekspertët tanë të hostimit në internet.

përfundim

1&1 IONOS është ofruesi më i madh i web-hosting për Evropën, kështu që kompania është e aftë të ofrojë një larmi produktesh cilësore në pikat e çmimeve të drejta për përdoruesit e tij.

Disa nga ofertat e produkteve të klasës së biznesit nuk janë më intuitivët, por kompania më shumë sesa e fiton atë me shërbimet e saj të fuqishme këshilluese dhe mbështetëse (të cilat ofrohen falas për të gjithë klientët).

1u00261 IONOS Pyetjet e bëra më shpesh

 • Ku është 1&1 IONOS e vendosur?

  1&1 selia evropiane e IONOS ndodhet në Montabaur, Gjermani; selia e saj e SHBA është në Chesterbrook, Pensilvani. Kjo kompani globale gjithashtu ka zyra në Austri, Francë, Gjermani, Spanjë, Mbretërinë e Bashkuar, Poloni, Kanada, Itali dhe Meksikë.

 • Ku janë 1&1 serverë IONOS të vendosur?

  1&1 serverat e IONOS janë vendosur në 10 qendra të të dhënave të vendosura në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë .

 • Bën 1&1 IONOS mbështes WordPress?

  Po, të gjithë 1&1 planet e IONOS mbështesin WordPress. Sidoqoftë, kompania nuk ju rekomandon të përdorni planet e “Web Hosting” (d.m.th. hosting të përbashkët) për WordPress. Ju duhet të vendosni të paktën për Hosting Cloud të Menaxhuar.

 • Bën 1&1 ofrojnë Windows hosting?

  Po. 1&1 siguron një përzierje të hostimit të Windows dhe Linux.

 • Bën 1&1 ofertë arriti të presë?

  Po. Pritja e saj e cloud menaxhohet plotësisht.

 • Farë është SiteLock?

  SiteLock është një produkt softuer i sigurisë me bazë cloud, i krijuar për të mbrojtur faqet e internetit nga malware dhe hacks. Disa nga sulmet specifike kibernetike që ai parandalon përfshijnë injeksione SQL, skriptime ndër-site dhe keyloggers. SiteLock sigurohet nga 1&1 IONOS si një shtesë në paketat e tyre të pritjes.

 • Bën 1&1 IONOS përdor cPanel?

  Jo, 1&1 planet e IONOS nuk vijnë me cPanel. Planet e Web Hosting vijnë me një panel kontrolli të pronarit miqësor ndaj përdoruesit. Megjithatë, mund të instaloni cPanel nëse dëshironi. Planet e pritjes cloud, virtuale dhe të përkushtuara përdorin panelin e kontrollit Plesk.

 • Bën 1&1 ofertë VPS hosting?

  Po. Serverët e tij virtualë privatë sigurohen duke përdorur cloud duke përdorur teknologjinë e virtualizimit VMWare.

 • Janë 1&1 email IONOS të koduar?

  1&1 emaili IONOS përdor kriptimin SSL / TLS. Për më shumë informacion, shihni 1&Udhëzuesit në internet të 1 për të kriptuar me email, të tilla si udhëzuesit e tyre në “Dërgimi i email-eve të kriptuara përmes SSL ose TLS”, “S / MIME: si të kriptoni dhe nënshkruani postat elektronike” dhe “Kriptimi i postës elektronike: si PGP siguron përmbajtjen e e-mailat e tu “

 • Isshtë dhënë një garanci në kohë?

  1&1 siguron një garanci kohore 99,99%. Nëse afati kohor bie nën këtë shifër, mund të kërkoni një kredi në përpjesëtim me kohën e humbjes që keni përjetuar.

 • A mund të pres faqe të shumta ose domene në llogarinë time?

  Po. Mund të organizoni uebfaqe të pakufizuara për qëllime më të përgjithshme 1&1 plane, por numri i bazave të të dhënave mund të jetë i kufizuar, kështu që kjo mund të ndikojë në numrin e vendeve që mund të krijoni.

  Planet e saj të menaxhuara me WordPress janë më kufizuese; planet më të lira i kufizojnë klientët në 1 ose 5 raste.

 • Cilat mundësi mbështetjeje ofrohen?

  Mbështetja teknike 24/7 është në dispozicion përmes telefonit, bisedës live dhe emailit. 1&1 gjithashtu ofron GoToAssist, një formë e ndihmës në distancë. Nëse doni të përdorni GoToAssist, do të duhet të instaloni softuer në kompjuterin tuaj dhe të lejoni një 1&1 teknik për ta kontrolluar atë.

 • Cilat gjuhë janë mbështetje teknike në dispozicion në?

  Mbështetja teknike ofrohet në anglisht.

 • Ku janë 1&1 qendra të të dhënave të vendosura?

  Qendra e të dhënave të kompanisë në SHBA është e vendosur në Lenexa, KS.

  Objekti është një strukturë e gjelbër dhe është njohur nga Agjensia e SHBA për Mbrojtjen e Mjedisit (EPA) si një partner i energjisë së gjelbër.

  Qendra e të dhënave përfshin gjeneratorë rezervë, disqe të shumëfishtë, ruterë të dyfishtë, sisteme ftohjeje dhe banka të energjisë me bateri xhel për të siguruar tepricë për 40,000 serverat e nivelit të lartë.

  Në rast se rrjeti është në rënie, pesë gjeneratorë me naftë me 16 cilindra furnizojnë energji konstante, të besueshme për të gjitha sistemet.

  Ai përdor objektet e qendrës së të dhënave në 9 vende të tjera, përfshirë Britaninë e Madhe, Gjermani dhe Spanjë.

 • A mund t’i kthej paratë e mia nëse nuk më pëlqen shërbimi?

  1&1 ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore, megjithëse jo të gjithë pritjet në cloud janë të pranueshme.

 • A janë të disponueshëm instaluesit me një klik?

  Planet e hostimit të Linux vijnë me Klik&Ndërtoni, një paketë instaluese me një klik me më shumë se 120 skripta dhe aplikacione në internet. WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB dhe Moodle janë përfshirë.

 • Si ta migroj faqen time të internetit ekzistuese në 1&1?

  Ju do të duhet ta transferoni vetë faqen tuaj. 1&1 nuk do ta transferojë faqen tuaj të internetit nga hosti juaj i vjetër falas. 

 • Cilat opsione pagese janë mbështetur?

  1&1 pranon pagesa duke përdorur kartë krediti ose PayPal.

 • Cili është afati minimal i kontratës?

  Afati minimal është një muaj në shumicën e planeve.

 • Cila është 1&Politika e rezervës 1?

  1&1 ka një shërbim të paguar rezervë të quajtur 1&1 Kopje rezervë profesionale. Rezervime falas sigurohen për planet e WordPress, por kopjet rezervë merren vetëm një herë në muaj.

 • Panelfarë panel kontrolli do të më jepet?

  Shumica e planeve vijnë me 1&Paneli i kontrollit të vet 1. cPanel sigurohet vetëm në planet e pritjes së cloud, ndërsa klientëve të Windows pajisen me Plesk.

 • Languagesfarë gjuhësh zhvillimi bën 1&1 mbështetje?

  Ndër të tjera: PHP, Perl, Python, CGI, ASP dhe ASP.NET.

 • Është 1&1 i përshtatshëm për faqet e internetit të tregtisë elektronike?

  Po. 1&1 ka plane pritëse të përshtatura posaçërisht për faqet e internetit të tregtisë elektronike, dhe ofron skriptet dhe aplikacionet e tregtisë elektronike si pjesë e Klikoni&Ndërtoni paketën. Po ashtu shet certifikata SSL.

 • A mund të përdor 1&1 për pritjen e imazheve dhe galeritë?

  Po. 1&1 ofron hapësirë ​​pa tel të diskut dhe bandwidth, dhe ka disa skenare të galerisë së fotografive në Klikimin e saj&Ndërtoni një paketë instaluese me një klik. Në rast se nuk do të ofroni skedarë të mëdhenj për shkarkim, nuk do të ketë asnjë problem.

 • Si ta anuloj 1-in tim&1 kontratë IONOS?

  Për të anuluar 1 tuaj&1 kontratë, hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni “Shërbimi i Kontratës”. Zgjidhni “Përfundimin”. Klikoni në emrin e shërbimit që po përfundoni. Klikoni “Next” dhe konfirmoni anulimin tuaj. Shënim: 1&1 do t’ju dërgojë menjëherë një email duke ju kërkuar të konfirmoni dëshirën tuaj për të përfunduar kontratën. (Kjo është një masë sigurie.) Ndiqni udhëzimet në email për të përfunduar procesin.

 • Bën 1&1 ofroni një CDN?

  Po. 1&1 ofron CloudFlare falas me disa pako pritjeje, duke përfshirë hostimin e menaxhuar të WordPress. Ajo vjen me Mirage dhe Railgun. Një paketë pro CDN Plus është gjithashtu në dispozicion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map