Shërbimet më të mira të mbajtjes së postës elektronike 2020

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe.


Contents

Gjeni hostimin me këto veçori në Email

 • Përcjellja e postës elektronike
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • webmail
 • Lista e postimeve
 • phpList
 • Rekorde MX me porosi
 • postier
 • SquirrelMail

Krahasoni Hosting me Email

krahasoni imazhin e paraqitur në pritje të postës elektronike

Nëse jeni si shumica e pronarëve të uebfaqeve të biznesit, jeni të interesuar të vendosni një adresë emaili specifik për domenin që është i lidhur me domenin e faqes tuaj të internetit.

Të kesh adresën tënde të postës elektronike që është i lidhur me domenin e biznesit tënd është një pasuri thelbësore e markës për çdo biznes të vogël.

Duket më profesionale dhe përcjell një seriozitet të qëllimit që adresat falas të llogarisë email si “[mbrojtur me email]” thjesht nuk.

Pse të keni një Emailështje me Email të Biznesit

Kjo është arsyeja pse paguan dividentë për të edukuar veten në lidhje me hostimin dhe veçoritë e postës elektronike tani kur jeni në procesin e hulumtimit të hosteve për nevojat e faqes suaj të internetit.

Besoni apo jo, planet e pritjes mund të ndryshojnë shumë kur bëhet fjalë për veçoritë e postës elektronike të rëndësishme për sisteme të mira biznesi, edhe kur planet ofrojnë pothuajse identike karakteristika të pritjes së faqes.

Para se të shqyrtojmë tiparet dhe mjetet e mbajtjes së postës elektronike, së pari duhet të shqyrtojmë kërkesat themelore për email, si funksionojnë serverët e postës elektronike dhe mënyrat e ndryshme për të hyrë në shërbimet e postës elektronike.

konsideratë e hostit të postës elektronike

Kërkesat Themelore për Email

Në rastin më të thjeshtë të tij, një shërbim email siguron pesë shërbime themelore individuale:

 1. Një mjet për përbërjen e postës elektronike
 2. Një mjet bashkëngjitje skedar
 3. Një mjet që dërgon email, së bashku me çdo bashkëngjitje
 4. Një mjet që merr mesazhe dhe bashkëngjitje të postave elektronike
 5. Një sistem për ruajtjen, arkivimin dhe marrjen e mesazheve të dërguara dhe të marra me email

Dallimet thelbësore midis ofruesve të ndryshëm të shërbimeve të postës elektronike zbriten në nivele të ndryshme shërbimi, fleksibiliteti, shtrirje dhe kufizime për secilën nga këto katër kërkesa themelore.

si funksionojnë serverët e postës elektronike.

Si funksionon një server me email

Për çdo aplikim ose shërbim të emailit që të funksionojë siç duhet, kërkon disa teknologji që punojnë së bashku në mënyrë të efektshme dhe pa probleme.

Ekziston teknologjia që ju lejon të futni tekst; teknologjia që mundëson shtimin e skedarëve të bashkangjitur; dhe (opsionalisht) teknologjia që mundëson formatimin e pasur të tekstit në vend të tekstit të thjeshtë në trupin e emailit tuaj.

Sidoqoftë, asnjë nga ato teknologji nuk do të arrijë në më shumë se përpunimin bazë të fjalëve pa ndihmën e një teknologjie tjetër kryesore: serverit të postës elektronike.

Si janë thyer emailet në pako

Ashtu si për çdo përmbajtje që transmetohet në internet, porositë tuaja të postës elektronike janë shkatërruar në copa shumë më të vogla të quajtura “pako”.

Goditur paketat e butonit të dërgimit të gjitha ato pako së bashku dhe i transmeton ato në serverin e postës elektronike të ofruesit të postës suaj – që do të thotë, një kompjuter qendror që është i lidhur në internet me qëllim të menaxhimit të një aspekti specifik të aseteve të internetit, siç është fusha / faqja juaj e internetit ose email.

Serverët e ardhshëm dhe dalës të postës elektronike

Pra, një server me email merret vetëm me mesazhe me email. Në aktualitet, ju keni dy serverë: një server në dalje dhe një server në hyrje.

Kur serveri i postës elektronike “lexon” adresat e dërguesit dhe marrësit në fushat e tyre të postës elektronike, serveri bën një lidhje me serverin e postës elektronike të marrësit..

Ajo transmeton paketat që përmbajnë kokën ose metadata (d.m.th., fushat e ndryshme që përcjellin të dhëna në lidhje me atë email specifik), si dhe paketat që përmbajnë mesazhin aktual.

Adresa IP dhe Regjistri i Emrave të Domainit

Domaindo domen shoqërohet me një adresë unike (d.m.th., adresa IP, ku “IP” nënkupton “protokollin e internetit”). Sshtë pak a shumë si një adresë rruge për një shtëpi apo ndërtesë. Regjistri i Emrave të Domainit ruan të dhënat që lidh emrat e domain me adresat e tyre përkatëse IP.

Në procesin e transmetimit / pranimit të postës elektronike, serveri i emailit kontakton serverin DNS për atë informacion të adresës. Pastaj, ai server dalës ia dorëzon emailin serverit në hyrje të postës.

Serveri kryen një kontroll të shpejtë “identiteti” për të siguruar që ai duhet të drejtohet në të vërtetë për marrësin e synuar. Pastaj emaili dërgohet në kutinë e postës elektronike të marrësit.

konfigurimet e postës elektronike

Llojet e konfigurimit të postës elektronike

Ka protokolle të ndryshme të krijuara për të trajtuar pjesët e ndryshme të procesit të transaksionit të postës elektronike. Protokolli specifik i përdorur varet nga cila anë e transaksionit është duke u trajtuar.

Si një transmetim i të dhënave dhe përmbajtjes midis dy pikave përmes internetit, posta elektronike varet nga suita e protokollit të internetit – domethënë grupi i protokolleve të komunikimit të përdorura nga rrjetet kompjuterike, përfshirë internetin..

Farë është TCP / IP?

Ky grup i mjeteve quhet TCP / IP, bazuar në dy prej protokolleve kritike që shërbejnë si bazë për bashkimin e protokolleve: Protokollin e Kontrollit të Transmetimit (TCP) dhe Protokollin e Internetit (IP). Ekzistojnë tre protokolle themelore TCP / IP për email:

 1. SMTP
 2. POP
 3. IMAP

SMTP

Protokolli i thjeshtë i Transferimit të Postës është standardi për dërgimin dhe pranimin e postës elektronike përmes internetit. Isshtë i ngjashëm me HTTP, standardi për dërgimin e dokumenteve në internet.

Për fat të mirë, çdo plan pritjeje që merrni parasysh do të përfshijë hyrjen SMTP. Duhet të Prandaj, nuk ka nevojë të verifikoni që plani i ofruesit të hostit që është në shqyrtim e ofron SMTP. Do të jetë në dispozicion për ju.

POP

Protokolli i Zyrës Postare është një nga dy protokollet e disponueshëm të klientit-server të postës elektronike. POP3 është versioni i tretë dhe më i popullarizuari i këtij protokolli.

Ekziston edhe një POP4 që siguron një pjesë të vogël të komandave të reja në standardet ekzistuese të POP3 për pak më shumë funksionalitete.

Konfigurimet e POP në thelb i caktojnë një rol “postës” në serverin e postës elektronike.

Me pak fjalë, ajo transmeton mesazhe, por nuk mban kopjet e atyre mesazheve.

Pra, menaxhimi juaj i emailit në thelb zhvillohet në vetë klientin e postës elektronike, jo në serverin e postës elektronike.

Kjo do të thotë një rënie e ikjes në burimet e serverit të postës elektronike. Dobësi është që ju të humbni mundësinë për të sinkronizuar arkivat e një llogarie emaili në shumë pajisje.

IMAP

Protokolli i Qasjes së Mesazheve në Internet është tjetri i dy protokolleve të postës elektronike të klientit-server.

Për dallim nga konfigurimi POP, konfigurimi IMP nënkupton që të gjitha mesazhet e llogarisë qëndrojnë të ruajtura në serverin e postës elektronike, së bashku me metadatat që lidhen me secilën mesazh dhe të dhëna nëse emaili është lexuar ose iu është përgjigjur.

Pse të zgjidhni IMAP mbi protokollet e tjerë të postës elektronike

Kjo është arsyeja pse IMAP është zgjedhja juaj e vetme, në të vërtetë, nëse dëshironi që punonjësit tuaj (ose vetvetja) të jenë në gjendje të qasen, të punojnë me të dhe të marrin mesazhe me email në pajisje të shumta në vend të vetëm një.

Kështu, për shembull, mund ta kontrolloni postën tuaj në laptop, dhe më pas të rilexoni mesazhet në atë bisedë në smartphone tuaj më vonë pa humbur të dhëna ose duke gabuar një email të lexuar për një të palexuar.

IMAP kundrejt POP

Dallimet midis POP dhe IMAP

Shtë e rëndësishme të kuptoni ndryshimet midis konfigurimit POP dhe IMAP në mënyrë që të mund të bëni zgjedhjen më të mirë për mbajtjen e postës elektronike për kompaninë tuaj.

Ështja për Email POP

Konfigurimet e postës elektronike POP funksionojnë mirë për këdo që përdor vetëm një pajisje për të hyrë dhe menaxhuar atë adresë specifike të postës elektronike. Nëse kjo ndodh për ju, konfigurimi i postës elektronike të POP duhet të jetë i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Sidoqoftë, është e rëndësishme të njihni karakteristikën thelbësore të konfigurimit të POP: Anydo mesazh email që merrni do të shkarkohet tek klienti i postës elektronike të zgjedhjes suaj që keni instaluar në pajisjen tuaj të zgjedhur, atëherë ai do të hiqet nga serveri juaj.

Cilat janë të mirat e postës elektronike POP?

Kjo do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni postën tuaj nga çdo pajisje tjetër dhe të shihni ndonjë gjë tjetër përveç mesazheve krejt të reja që kanë mbërritur në serverin tuaj që kur e keni kontrolluar për herë të fundit llogarinë tuaj në pajisjen tuaj kryesore të zgjedhjes.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ndërsa konfigurimi POP nuk ju siguron si mbajtës të llogarisë të hiqni dorë nga fshirja e postës elektronike nga serveri juaj.

Sidoqoftë, kjo mund të rezultojë në një sistem arkivor të mbushur me mesazhe që nuk dëshironi t’i mbani. Mund të nënkuptojë gjithashtu që klienti juaj i emailit përfundon duke shkarkuar kopje të shumta të të njëjtave mesazhe emaili pa pushim.

Caseështja për IMAP

IMAP është një tërësi e protokolleve dhe proceseve krejtësisht të ndryshme. Në një kuptim, është më mirë si një shërbim Dropbox për emailin tuaj. Mesazhet e shkarkuar në klientin tuaj të emailit ruhen gjithashtu në serverë, të cilët sinkronizohen rregullisht me klientin tuaj.

Kur shikoni një email në klientin tuaj të konfiguruar IMAP, serveri juaj e mban atë mesazh, por e shënon si “të lexuar”.

Kjo do të thotë se nuk do të shkarkohet shumë herë për klientin tuaj si “i palexuar” i cili mund të shkaktojë konfuzion të konsiderueshëm dhe dhimbje koke administrative. Në të njëjtën mënyrë, nëse fshini një mesazh nga klienti juaj, ai gjithashtu fshihet nga serveri juaj.

Pro të IMAP

Fuqia e këtij sistemi është e qartë: Pavarësisht se ku kontrolloni dhe punoni me mesazhet tuaja të postës elektronike, dhe pavarësisht sa pajisje përdorni, mesazhet tuaja janë të organizuara dhe të sinkronizuara në të gjitha ato pajisje.

Mesazhet tuaja mbesin të ruajtura dhe të shënuara si të lexuara ose të palexuara, sipas ndërveprimit tuaj të fundit me secilën email.

Përparësitë e IMAP janë mjaft të qarta, veçanërisht nëse keni një kompani me më shumë se një punonjës i cili nuk është i kufizuar vazhdimisht dhe vazhdimisht në një pajisje të vetme.

Nëse dëshironi që punonjësit tuaj të jenë në gjendje të kontrollojnë dhe t’u përgjigjen mesazheve me postë elektronike, si dhe në zyrë ose në shtëpi ose gjatë udhëtimit, IMAP është thelbësor.

Kundërvajtjet e IMAP

Sigurisht, pengesa është gjithashtu e qartë. Mbajtja e kopjeve të të gjitha atyre mesazheve do të thotë që do t’ju duhet më shumë hapësirë ​​në dispozicion në disk, dhe ajo hapësirë ​​mund të mbushet me shpejtësi, veçanërisht nëse ka bashkangjitje të përfshira shpesh.

Sidoqoftë, ekzistojnë zgjidhje të lehta për këtë. Shumica e klientëve të postës ofrojnë një veçori të arkivimit të një lloji ose ju lejojnë të transferoni skedarët në dosjet lokale, duke liruar hapësirën e serverit.

Si rregull i përgjithshëm, zgjidhni një host që ofron IMAP edhe nëse nuk e përdorni tani. Shanset janë, ju mund të dëshironi të migroni në IMAP në një moment në të ardhmen.

Qasja në email

Mënyrat për të hyrë në Email

Në një masë të madhe, mënyra sesi ju qaseni dhe bashkëveproni me emailin tuaj është çështje preferenciale. Sidoqoftë, opsionet tuaja varen gjithashtu pjesërisht nga lloji i ofruesit të postës elektronike që ju zgjidhni.

Klient Email

Klientët e postës elektronike janë aplikacione që janë instaluar në kompjuterin tuaj lokal ose pajisjen celulare, dhe që shkarkojnë mesazhe emaili nga serveri juaj i postës elektronike në diskun tuaj.

Kjo qasje lejon përdoruesit të kompozojnë, dërgojnë, ruajnë, marrin, dhe të lexojnë mesazhe me email nëse ekziston një lidhje aktive, aktuale e internetit.

Sigurisht, çdo klient me email do të kërkojë akoma një lidhje interneti në një pikë në mënyrë që të dërgojë dhe të marrë ato mesazhe emaili për të filluar me.

Shembuj të klientëve të postës elektronike

Shembuj të klientëve të njohur me postë elektronike përfshijnë programe të tilla si Posta e Apple, Microsoft Outlook dhe Thunderbird.

webmail

Webmail është thjesht një sistem emaili që kërkon që përdoruesi të lidhet me emailin e tij përmes faqes të ngarkuar në një shfletues që është i lidhur me internet.

Shembuj të Webmail

Në mënyrë tipike, shumë kompani pritëse do të ofrojnë qasje në një ose më shumë aplikacione të programeve me postë elektronike të bazuara në email përmes cPanel të përdoruesit ose një lloj tjetër të panelit të përdoruesit. Shembuj përfshijnë Horde, Roundcube dhe SquirrelMail.

Ofruesit Falas të Email-it me bazë në internet

Një formë tjetër e postës elektronike është ofruesi i postës elektronike, në krahasim me aplikacionin e softuerit të postës elektronike. Përdoruesi thjesht kërkon një shfletues që është i lidhur në internet për të hyrë në emailin e tyre, për dallim nga klientët e vetëm të postës elektronike që ju lejojnë të punoni me email offline.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje të madhe në hostimin e postës elektronike?
SiteGround – vlerësuar me # 1 nga lexuesit tanë – ofron menaxhim të lehtë me email dhe 24/7 mbështetje. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 67% në planet e tyre. Përdorni këtë lidhje speciale zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Shembull i Email-it me bazë në internet

Shembujt më të njohur të ofruesve të postës elektronike janë Gmail dhe Yahoo! postë.

karakteristikat e mbajtjes së postës elektronike

Karakteristikat themelore të hostimit të lidhura me postën elektronike

Konsideroni karakteristikat themelore të mëposhtme të mbajtjes së postës elektronike para se të zgjidhni një ofruesin përfundimtar të pritjes.

 • Numri i llogarive të postës elektronike
 • Hapësira e disponueshme
 • Përcjellja e postës elektronike
 • Përgjigjet Auto
 • Të Gjitha Email
 • Monitorimi i spamit

Numri i llogarive të postës elektronike

Mund të jetë sfiduese të vlerësoni numrin e duhur të llogarive të postës elektronike që do t’ju duhen. Ndërsa disa plane do të ofrojnë një numër të pakufizuar, planet e tjera ju kufizojnë vetëm një pjesë të vogël – ose ndonjëherë vetëm një llogari e vetme!

Hapësira e disponueshme

Ndërsa mesazhet tuaja mund të mos marrin shumë hapësirë ​​individualisht, ato mund të shtohen shpejt.

Shtojcat e mëdha mund të hanë edhe më shumë hapësirë. Disa kompani pritëse dhe plane do të kufizojnë hapësirën në dispozicion, kështu që kontrolloni këto kufizime, nëse ato ekzistojnë, përpara se të regjistroheni.

Email Aliases dhe Forwarding Email

Këto karakteristika janë të lidhura dhe ju ndihmojnë të siguroni që dikush në biznesin tuaj i sheh të gjitha mesazhet e postës elektronike të dërguara në domenin tuaj.

Ndarja e postës elektronike ju lejon të “ushqeni” adresat e shumta në një llogari për trajtimin e thjeshtuar.

Përcjellja e postës elektronike fjalë për fjalë “përcjell” mesazhe elektronike nga një adresë në adresën tjetër të postës elektronike sipas zgjedhjes suaj.

Përgjigjet Auto

Mesazhet autoresponder janë skriptet që lejojnë mbajtësit e llogarisë tuaj të postës elektronike të krijojnë mesazhe “jashtë zyrës”, për shembull. Këto mjete janë thelbësore për llogaritë e postës elektronike të biznesit.

Të Gjitha Email

Në disa sisteme, një email që dërgohet në domenin e duhur, por sidoqoftë është i gabuar i humbur në thelb është i humbur.

Përndryshe, mund të ruhet në një regjistër të fshehur në një vend ku nuk do të gjendet derisa dikush shkon ta kërkojë.

Një llogari e-mail për të gjitha kapur mjaft fjalë për fjalë “kap të gjitha” porositë e postës elektronike, madje edhe ato të dërguara në një adresë që nuk ekzistojnë në të vërtetë.

Ky është një tipar i rëndësishëm për llogaritë e biznesit.

Monitorimi dhe Filtrimi i Spam-it

Accountdo llogari e-mail është e ndjeshme ndaj spamit. Shikoni për shërbimet e postës elektronike që ofrojnë filtra efektivë të spamit për të zbuluar dhe trajtuar postë hyrëse të padëshiruar.

karakteristika të përparuara të pritjes së postës elektronike

Karakteristikat dhe aplikimet e përparuara të postës elektronike

Për më tepër, veçoritë e mëposhtme më të avancuara mund të jenë të dobishme.

Rekorde MX me porosi

Nëse planifikoni të presni emailin tuaj me diçka si Google Apps, atëherë do t’ju duhet të keni mundësi të drejtoni mesazhet tuaja të postës elektronike në serverët e duhur të zotëruar dhe të operuar nga ato shërbime.

Regjistrimet MX janë pjesë e regjistrimit të DNS dhe janë se si ju ridrejtoni emailin e drejtuar nga domeni në vendet e përshtatshme.

Ndërsa shumica e kompanive pritëse ju lejojnë të modifikoni regjistrimet MX, disa jo.

Procesi në vetvete nuk është i vështirë por ju do të duhet të siguroheni që regjistruesi i emrit të domain lejon të drejtat e hyrjes dhe redaktimit mbi to.

SPF

Prishja e postës elektronike është një çështje serioze. Howshtë se si mesazhet e postës elektronike të arrijnë sukses, duke u dërguar nga një dërgues i ligjshëm. Nëse dikush është në gjendje të prishë llogaritë e postës elektronike të domenit tuaj, mund ta gjeni veten duke humbur besimin e klientit.

Korniza e Politikave të Dërguesit punon për të vërtetuar mesazhet tuaja të postës elektronike dhe në këtë mënyrë të zbulojë prerjet e postës elektronike nëse ndodh.

Si funksionon SPF?

SPF ndihmon serverët e postës elektronike që përpunojnë mesazhe të marra për të verifikuar mesazhin ardhur nga një server që ka leje për të dërguar mesazhe në të.

Ajo listë e “dërguesve të aprovuar” kontrollohet nga pronari i regjistruar i domenit në fjalë përmes regjistruesit të domain, duke përdorur sistemin SPF.

Përfitimet e SPF

Zbatimi i SPF ndihmon kompaninë tuaj të shmangë ato që njihen si “backscatter” – domethënë, mesazhe të falsifikuara me email që duken sikur ato vijnë nga domeni juaj, por me të vërtetë nuk janë – si dhe lista e zezë për spam që nuk i dërguat në të vërtetë.

zgjidhni një host të postës elektronike

Konsideratat kur zgjedh një host Email

Nëse zgjidhni një ofrues të postës elektronike me bazë në internet, nuk do të duhet të shqetësoheni për zgjedhjen e një hosti të postës elektronike. Sidoqoftë, nëse doni një adresë emaili të bazuar në domen për biznesin tuaj, do të duhet të gjeni një host që plotëson të gjitha nevojat tuaja.

Ka disa konsiderata që duhet të mbani në mend kur zgjidhni një host për emailin tuaj. Ato përfshijnë:

 • Numri i adresës së emailit që do t’ju duhet
 • Llojet e skedarëve që planifikoni të dërgoni
 • Sa e rëndësishme është që të shmangni shënimin si spam
 • Nevojat për arkivim dhe ruajtje
 • Kohëzgjatja dhe mbështetja

Numri i adresave të postës elektronike që ju duhen

Dy faktorë përcaktojnë hapësirën që ju nevojitet: numrin e adresave të postës elektronike që prisni dhe sasinë / madhësinë e bashkëngjitjeve që prisni të dërgoni.

Nëse parashikoni të keni nevojë për 30 adresa emaili për punonjësit tuaj, do t’ju duhet më shumë hapësirë ​​sesa dikush që punon vetëm. Për më tepër, llojet e skedarëve që planifikoni të dërgoni është e rëndësishme.

Typefarë lloji të skedarëve që planifikoni të dërgoni

Skedarët si imazhet (JPG, PNGs, etj.), Skedarët audio dhe PDF mund të marrin mjaft hapësirë ​​për ruajtje. Mbani në mend, nëse biznesi juaj dërgon rregullisht skedarë të mëdhenj si këto, do t’ju duhet më shumë hapësirë

Shmangia e Filtrave Spam

Nëse është absolutisht e rëndësishme që mesazhet tuaja të emailit të shpërndahen siç duhet, merrni parasysh një VPS ose një plan të dedikuar.

Mos harroni se Nëse jeni në një plan të përbashkët pritjeje, ju dhe çdo person tjetër me skedarë në atë server keni të njëjtën adresë IP.

Nëse dikush në serverin tuaj është një spammer i angazhuar, të gjithë në server mund të pushojnë duke u shtuar në një listë të zezë.

Kjo nuk do të ndodhë nëse përdorni një VPS ose server të dedikuar. Do t’ju caktohet një adresë unike IP. Një mundësi tjetër është të përdorni një shërbim të postës elektronike të palëve të treta, të tilla si Google Apps.

Nevojat e arkivimit dhe ruajtjes

Nëse po planifikoni të përdorni IMAP, serveri juaj do të ruajë kopje të të gjitha mesazheve të postës elektronike të dërguara dhe të marra. Kjo gjithashtu do të taksojë ndarjen e ruajtjes së serverit tuaj dhe duhet të merret parasysh kur zgjidhni një host të postës elektronike.

Uptime dhe Mbështetje

Nëse biznesi juaj mbështetet shumë në email, atëherë do t’ju duhet të kërkoni një host email që ofron mbështetje lehtësisht të arritshme dhe një garanci të ngurtë në kohën e duhur.

tre mikpritësit kryesorë për email

3 zgjedhjet kryesore për Email Hosting

Po kërkoni për hostin më të mirë për emailin tuaj? Ndërsa shumica e ushtrive ofrojnë email, këto tre dallohen.

SiteGround

SiteGround është një host i njohur për shkak të shërbimit të tyre të lartë në kohë dhe të nivelit të lartë. Ju mund të merrni email përmes pritjes së faqes tuaj të internetit, ose blerjen e një emaili personal. Ata gjithashtu e bëjnë më të lehtë vlerësimin, nëse keni nevojë për më shumë hapësirë ​​më vonë.

Skena e ekranit të rrethit
Pamja e faqes në internet

Bluehost

BlueHost rekomandohet zyrtarisht nga WordPress, duke e bërë atë një zgjedhje kryesore për shumë biznese që përdorin WordPress.

Në frontin e postës elektronike, ata ofrojnë mbështetje të specializuar, si për çështjet e përgjithshme të pritjes, ashtu edhe për postën elektronike, mbrojtjen ndaj spamit, dhe pajtueshmërinë e palëve të treta.

Ata gjithashtu ofrojnë llogari të pakufizuara të postës elektronike, të cilat mund të jenë një bonus i madh nëse keni dhjetëra të punësuar, të cilët të gjithë kanë nevojë për adresa emaili.

Fotografi në faqen e internetit BlueHostPamja e faqes BlueHost

iPage

Sugjerimi im i fundit për mbajtjen e postës elektronike është iPage. Shtë një nga opsionet më të përballueshme, por gjithashtu ka tonelata karakteristikash për të ofruar. Ajo ofron mjete të pakufizuara të postës elektronike dhe mjete të marketingut të trafikut dhe postës elektronike.

Emaili që ata ofrojnë është i bazuar në internet, por kjo nuk ka rëndësi për shumicën e përdoruesve të biznesit. VPS hostimi është i disponueshëm, megjithëse nuk është përqendrimi i tyre kryesor.

Ekrani i faqes në internet iPagePamja e faqes në internet të iPage

marrëveshje për mbajtjen në internet

Po kërkoni hostin e duhur të postës elektronike?
Bluehost ofron llogari të pakufizuara të postës elektronike, mjete miqësore ndaj përdoruesit dhe mbështetje 24/7. Nëse regjistroheni tani mund të kurseni deri në 65% në planet e tyre. Përdorni këtë lidhje zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Email Pyetjet e bëra më shpesh

 • A kam nevojë për ndonjë gjë të veçantë për dërgimin e postave elektronike me shumicë?

  Planet e pritjes me kosto të ulët, të përbashkët, nuk lejojnë dërgimin me shumicë ose do të kufizojnë postimet në një numër të caktuar marrësish.

  Postimet me shumicë janë me burime të mëdha dhe mund të ndikojnë në performancën e të gjithëve në një server të përbashkët.

  Disa hoste ofrojnë një paketë për përmirësimin e postave me shumicë ose ofrojnë mbështetje për një shërbim të postës me shumicë të palëve të treta.

  VPS dhe planet e dedikuara zakonisht nuk kanë kufij të vendosur në numrin e postave elektronike që ata dërgojnë dhe marrin, por disa udhëzime janë zakonisht në fuqi për të parandaluar spamming.

 • A ka ndonjë kufi në madhësinë e çdo mesazhi me email, dhe si mund ta zbuloj këtë? 

  Pothuajse çdo host vendos një kufi në madhësinë e postave elektronike, duke përfshirë kufijtë për vetë mesazhin, si dhe për bashkëngjitjet.

  Madhësia e saktë do të varet nga hosti dhe plani (presin kufij të madhësisë më të vogël me plane më të lira) dhe mund të jenë të ndryshme për mesazhet hyrëse dhe dalëse.

  Gjetja e këtyre kufijve nuk është gjithmonë e lehtë. Ju mund të duhet të kërkoni përmes kushteve të shërbimit ose dokumentacionit mbështetës të hostit, ose të përdorni bisedën live dhe t’i pyesni ata drejtpërdrejt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map