Pritja më e mirë në Webmail: Kush është më e mira për sitin tuaj? [Përditësuar: 2020]

Krahasoni Web Hosting-un

Sot, shumica e planeve të pritjes ofrojnë një përzgjedhje të klientëve të postës elektronike dhe mundësinë për të krijuar llogaritë tuaja. Por ekziston një ndryshueshmëri e madhe në lidhje me fuqinë e webmail-it që vjen me plane të ndryshme pritëse.


Vetëm disa hostë ju lejojnë të krijoni sa më shumë adresa emaili që ju nevojiten. Dhe shumë hoste kufizojnë madhësinë e bashkëngjitjeve të skedarëve, të cilat mund të jenë një problem i madh nëse duhet të dërgoni me email skedarë të mëdhenj të mediave. Më në fund, ju duhet shumë ruajtje e postës elektronike.

Ne do të diskutojmë nikoqirët kryesorë për webmail më vonë, por nëse nuk kujdeseni për detajet, këtu janë zgjedhjet tona për 5 hostet më të mirë të postës elektronike:

 1. SiteGround
  – Llogari të pakufizuara, pritje të shkëlqyeshme dhe mbështetje me çmime të mira
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. Pritja për lëvizje
 5. HostPapa

Si i zgjodhëm hostet më të mirë për Webmail?

Ne kemi mbuluar industrinë e web hosting për më shumë se një dekadë. Në atë kohë, ne kemi shqyrtuar mbi 1.500 plane dhe kemi botuar rishikime të mijëra klientëve aktualë.

Ne i kemi përdorur këto rishikime për të renditur hostet që ofruan llogaritë më të postës elektronike, madhësitë e bashkëngjitjes dhe ruajtjen.

Web Hosting

Web Hosting

Farë është Webmail?

Email-i është një mjet thelbësor komunikimi që përdoret në të gjithë botën. Shumica e ofruesve të pritjes përfshijnë mbështetje për një ose më shumë llogari email me paketat e tyre të pritjes.

Rëndësia e Webmail

Në Webmail ose email arrihet duke përdorur një klient të vetëm online. Ajo ka qenë një mjet i rëndësishëm për profesionistët e zënë ndërsa bëhet një biznes në Web gjithnjë e më të lëvizshme.

Shumë ofrues të pritjes përfshijnë mbështetje për postën elektronike si pjesë e paketave të tyre standarde. Si një nga format kryesore të sotme të komunikimi ndërnjerëzor, emaili është një pjesë thelbësore e drejtimit të një faqe interneti dhe biznesi të suksesshëm. Një pjesë e rëndësishme e çdo shërbimi modern të postës elektronike është webmail.

Si është e ndryshme Webmail nga Klientët Tradicionalë?

Hyrja në Webmail Kjo është se si duket ekrani juaj i hyrjes me postën elektronike

Klientët tradicionalë të postës elektronike instalohen në kompjuterin tuaj ose ekzekutohen nga serveri juaj lokal. Webmail, nga ana tjetër, (siç nënkupton emri) arrihet drejtpërdrejt nga Uebi përmes shfletuesit në pajisjen tuaj.

Webmail e lehtëson marrjen e postës suaj “në lëvizje” pa pasur nevojë të instaloni një aplikacion specifik. Nuk kërkohet ndërhyrje e duhur me cilësimet e postës në kompjuterin tuaj, tabletin ose smartphone. Thjesht shkruani adresën e Uebit të siguruar nga hosti juaj, shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të postës elektronike dhe po hyni!

Funksionaliteti i Webmail

Si rregull, webmail ka shumë të njëjtat funksione si email standard, duke përfshirë krijimin, përgjigjen, përcjelljen dhe mbështetjen për shtojcat. Klientë më të përparuar të postës elektronike ofrojnë gjithashtu arkivimi i sinkronizuar me klientin tuaj desktop. Kjo ju lejon të hyni në arkivin tuaj lokal nga pajisja juaj mobile.

Uebmail-i është email të arrihen duke përdorur një shfletues në internet. Falë shërbimeve si Gmail dhe Hotmail, shumica e përdoruesve të uebit do të kuptojnë se si funksionon kjo. Pritësit e uebit gjithashtu ofrojnë shërbime të postës elektronike në mënyrë që klientët e tyre të hyjnë në llogaritë e tyre të postës elektronike pa përdorur softuerin e postës elektronike. Por webmail nuk është i barabartë me çdo plan pritës.

Kufizimet dhe Qasja e shfletuesit

Megjithatë, disa klientë të postës elektronike, kërkojnë një lidhje të vazhdueshme në internet për të funksionuar. Shkarkimet ose arkivimi i mesazheve offline janë pra jashtë figurës.

Kjo do të thotë që ju mund nuk mund të lexoni postën jashtë linje ose edhe të hartojë një mesazh të ri pasi shfletuesi nuk mund të ngarkojë mjedisin tuaj të postës për ta bërë këtë.

Pse të përdorim Webmail?

Shumica prej nesh mbajnë një telefon ose tabletë që lidhet shpesh me serverin tonë të postës elektronike. Në interval të specifikuar, pajisja mund të lidhet me kutinë tuaj postare, të kërkoni mesazhe të reja dhe t’i shkarkojë ato në pajisjen tuaj.

Ju mund të preferoni postë elektronike. Këtu është një mesazh i ri shkarkohet posa të arrijë. Me IMAP, ju mundeni Synchronize pamja juaj nëpër pajisje të shumta.

Qasja dhe mjetet e shfletuesit të uebit

Webmail-i është pak më ndryshe. Kjo ju lejon të hyni në llogarinë tuaj të postës elektronike duke përdorur një shfletues në internet. Kompanitë e mbajtjes së faqes në internet ofrojnë mjete të postës elektronike. Ti mundesh hyr në çdo kuti postare pa shkarkuar ose duke instaluar ndonjë gjë fare.

Zakonisht do të gjeni opsione të postës elektronike në softuerin e panelit të kontrollit të hostit tuaj. Për shumë hoste, kjo është cPanel, por gjithashtu mund të jetë Plesk, ose paneli i kontrollit i personalizuar i hostit tuaj. Mënyra se si funksionon sistemi webmail varet nga mënyra se si e ka pajisur hosti juaj.

Pro dhe kundër të Webmail

Pro dhe kundër përdorimit të klientëve të Webmail

Webmail është i dobishëm për të pasur në llogarinë tuaj për një numër arsyesh. Së pari, ju regjistroheni duke përdorur një i thjeshtë formë: thjesht trokitni lehtë në një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Webmail gjithashtu ju lejon të kontrolloni mesazhet nga kudo. Asnjë softuer nuk kërkohet të instalohet.

Ekzistojnë gjithashtu disa dobësi të përdorimit të webmail, në krahasim me klientët modern të postës elektronike.

 • Karakteristikat standarde;
 • Sigurimit;
 • Ndërfaqja e përdoruesit;
 • Karakteristikat moderne;
 • URL;
 • dobësi.

Karakteristikat standarde

Ose, përkundrazi, mungesa e tyre. Nëse keni një llogari në Gmail, mund të jeni të befasuar nga mënyra se si disa opsione ju japin në krahasim softverin e uebit të hostit tuaj.

siguri

Përsëri, ose mungesa e tij. Llogaria juaj e postës elektronike me siguri nuk është dhënë mbi një server të sigurt, përveç nëse e keni konfiguruar këtë me hostin tuaj. Vëmendje shtesë kërkohet me uebfaqen kur merren me sigurinë.

User Interface-

Ndërfaqja në Webmail Ndërfaqja e përdoruesit është jashtëzakonisht e paqartë, megjithëse RoundCube është një shembull më i mirë

Në përgjithësi, ndërfaqet e postës elektronike dihet se janë datë, boshllëk dhe jo domosdoshmërisht tërheqës. Ndërsa funksionaliteti është padyshim kryesor, të kesh një ndërfaqe tërheqëse të përdoruesit është akoma një faktor i këndshëm për tu pasur.

Karakteristikat moderne

Shumica e klientëve të postës elektronike nuk posedojnë veçori moderne siç është formatimi HTML. Përgjigjet automatike, cilësimet e parandalimit dhe kohëmatës gjithashtu mungojnë.

Nëse jeni duke kërkuar të transferoheni në webmail nga klientët modernë, ju mund të merrej në befasi!

URL

URL e hyrjes në Webmail URL-të e fshehtë janë një dhimbje për të kopjuar, ruajtur ose akses

E gjatë, e çrregullt dhe URL klunky kur të hyni në emailin tuaj. Kjo nuk është saktësisht e dobishme për këdo.

dobësi

Shpejtësitë mund të jenë të ngadalta, në varësi të ofruesit tuaj të mbajtjes në internet. Ky natyrisht nuk është një fakt përgjithësues por mund të shfaqet si çështje.

Asnjë nga këto të këqijat nuk janë shkelës të marrëveshjeve, por ato e bëjnë webmailin pak më pak të këndshëm për t’u përdorur.

Llojet e Webmail

Llojet e Webmail

Opsionet tuaja do të ndryshojnë nga hosti në host. Këtu janë katër nga më të zakonshmet:

 1. SquirrelMail
 2. RoundCube
 3. hordhi
 4. SmarterMail
 5. RainLoop
 6. MailPile

Shumë host gjithashtu kanë klientët e tyre të personalizuar gjithashtu. Le të hedhim një vështrim të shkurtër në 6 klientët e postës elektronike të përmendura më lart.

SquirrelMail

Webmail - Klient i ketrit Ketri është një nga klientët më të datës së postës elektronike. Dizajni është praktikisht nga vitet ’90

Squirrelmail ka një ndërfaqe përdorimi shumë themelore. Punon shumë mirë në lidhje të ngadalta por nuk është shumë e lehtë në sy. Në anën plus, ajo ka lundrimi standard i industrisë, kështu që mund ta përdorni pa përvojë paraprake.

RoundCube

Një klient me burim të hapur webmail. Lëshimi i parë i qëndrueshëm ishte botuar në Prill 2014 pas tetë vjetësh në zhvillim.

hordhi

Webmail - Klienti Horde Hordhi ka një ndërfaqe relativisht standarde dhe funksionale. Një konkurrent i ngushtë i RoundCube

Një klient i mirë-rrumbullakuar i webmailit që ka pyetje të ndryshme që nuk do të ulen mirë me të gjithë. Ajo funksionon mirë, por kërkon një durim ndërsa mësoni rreth e rrotull.

SmarterMail

Një aplikacion vetëm Windows që mund të jetë të arrihen përmes Plesk Paneli i kontrollit. Jo webmaili më magjepsës, por funksionet themelore mjaftojnë.

RainLoop

Një klient webmail i cili nuk kërkon bazën e të dhënave për tu ekzekutuar – ajo ka ndërtuar 2FA, së bashku me vërtetimin e mediave sociale. Siguria nuk është më pak çështje këtu.

MailPile

Një klient relativisht i ri i postës elektronike të përqendruar në intimitetin. Këta djem i japin përparësi encryption dhe përvojës së përdoruesit me një kod me burim të hapur. Përsëri, nëse siguria është frika juaj, MailPile është një zgjedhje e mirë.

Qasja në Webmail-in tuaj

Hyrja në Webmail përmes cPanel Shtë tepër e thjeshtë për të hyrë në webmail-in tuaj përmes cPanel – vetëm me një klik

Kur të vijë koha për të hyrë në llogarinë tuaj të postës elektronike në email, do të keni disa opsione të ndryshme. Këto mundësi varen nga ofruesi i hostimit të postës elektronike që ju zgjidhni.

Shumica e njerëzve nuk përfundojnë duke përdorur llogaritë e tyre të postës elektronike si zgjidhja kryesore e tyre e-mail. Në vend të kësaj, webmail përfundon si një kopje rezervë, ose si një mjet për përcjelljen e postës elektronike.

Qasja në Webmail përmes cPanel

Duke u thënë se zakonisht mund të hyni në klientin tuaj të postës elektronike përmes cPanel të hostit tuaj, ose çfarëdo paneli kontrolli që ata kanë instaluar.

Do të gjesh një veçori të llogarisë së postës elektronike dhe më pas do të zgjedhësh mjetin tënd të dëshiruar të uebit (profilizuar më lart). Ju gjithashtu mund të hyni në klientin tuaj të postës elektronike përmes emrit të domain-it të faqes suaj të internetit. Për shembull, http://mysite.com/webmail do t’ju çojë në një faqe hyrje për të hyrë në emailin tuaj.

Webmail ose Desktop

Klientët e Webmail-it kundër klientëve të desktopit – Krahasimi i thjeshtë

Shumica e përdoruesve të postës elektronike kanë llogari me postë elektronike me klientë modernë të postës elektronike. Këto janë Gmail, Hotmail dhe Yahoo, për të përmendur disa. Ndërsa këta klientë janë klasifikuar ende si Webmail, ato ndryshojnë nga klientët tuaj tradicionalë të postës elektronike në internet, siguruar nga hostet.

Webmail dhe Desktop – Side-by-side

Ndoshta zgjedhja e dytë më e popullarizuar për përdorimin e postës elektronike është një klient desktop. Më të njohurit përfshijnë Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird ose Opera Mail. Le të hedhim një vështrim si krahason një klient desktop me një klient të postës elektronike.

siguriDomaina me porosiLlogari të shumëfishtasinkronizimhyrjeruajtje
Klienti i desktopitKlientët e desktopit janë përgjithësisht të sigurt, edhe pse mbështeten në sigurinë e makinës tuaj.Shtimi i domeneve të personalizuara mbështetet falas në shumicën e rasteve.Klientët e desktopit mbështesin menaxhimin e shumëfishtë të llogarisë.Kryesisht i disponueshëm, megjithëse procesi i sinkronizimit zgjat në mënyrë të konsiderueshme më gjatë.Modaliteti offline është i disponueshëm, për të hartuar ose arkivuar.Sasi të mëdha depozitash.
Web-mail pritësMasat shtesë të sigurisë siç është vërtetimi 2-faktor mund të jenë të kufizuara.Shtimi i domeneve me porosi mund të kushtojë ekstra, në varësi të ofruesit dhe planit tuaj të pritjes.Ju nuk mund të hyni në dy llogari menjëherë, edhe nëse ato janë nën të njëjtin fushë me porosi ose planin e pritjes.Shumica e klientëve të postës elektronike të postës elektronike kanë mbështetje celulare, prandaj hyrja në llogarinë tuaj është e thjeshtë.Duhet të jetë i lidhur me internet për të përdorur ndonjë veçori.Magazinim i kufizuar, në varësi të konfigurimit dhe planit tuaj me hostin tuaj.

Të dy opsionet kanë dorën e sipërme në aspekte të caktuara. Për më tepër, përdoruesit që kërkojnë të bëjnë më të mirën nga të dy botët, kanë tendencë të levitojnë drejt klientëve në internet, siç janë Gmail ose Hotmail.

Si Funksionojnë Hosting dhe Webmail së bashku

Zgjedhja e Klientëve Disa hoste ju ofrojnë mundësi zgjedhjeje midis klientëve të postës elektronike, para dhe pas hyrjes në llogari

Kur regjistroheni në një ofrues të shërbimit pritës, do të keni mundësinë gjithashtu krijoni një adresë emaili specifike për domenin. Njihet gjithashtu si një adresë emaili biznesi.

Krijimi i adresave të postës elektronike me Webmail

Numri i llogarive të postës elektronike dhe adresave të postës elektronike që mund të krijoni varet nga plani juaj i pritjes. Disa plane lejojnë llogari të pakufizuara të postës elektronike, ndërsa të tjerët janë të kufizuar bazuar në planin tuaj.

Në mënyrë tipike, shumica e ofruesve të pritësve fillestar do të përfshijnë gjëra të tilla si një emër domain falas dhe një llogari të lidhur me email.

Forma e hyrjes Llogaria juaj e Pritjes

Pra, llogaria juaj e pritjes do t’ju ofrojë qasje në klientin tuaj të postës elektronike.

Do të keni mundësinë të krijoni një llogari të postës elektronike që është e lidhur me domenin tuaj dhe: sasi të mirë të ruajtjes dhe aftësia për të krijuar dërguar dhe marrë email. Tingëllon si një marrëveshje mjaft e mirë.

A kam nevojë për Mbështetje në Webmail?

Shumica prej nesh kanë një llogari të postës elektronike në të cilën mund të qasemi në një majë – siç është një llogari rezervë Gmail – dhe ne mund të marrim një email të shpejtë brenda sekondave.

Por a mund të keni akses në emailin kritik të biznesit brenda dy minutave duke përdorur të njëjtën metodë? Shtë akoma i dobishëm për të patur akses në postën në internet për llogaritë e postës elektronike të hostit tuaj, edhe nëse është themelore dhe pak tërheqëse.

Asnjëherë nuk e dini kur do ta harroni telefonin tuaj, ose do të duhet të shtypni diçka nga një kafene në internet në rrjedhë.

Mënyra të tjera për të hyrë në Webmail

Ka mënyra të tjera për të hyrë në emailin tuaj përmes një shërbimi të palëve të treta, dhe gjithashtu mund të vendosni rregulla të ndryshme të përcjelljes. Por, ndërsa zgjidhjet shkojnë, asnjë prej tyre nuk është aq i zoti. Për urgjencat ose shpejtësinë, ia vlen të kontrolloni që webmail është i përfshirë në shërbimin tuaj të hostimit në internet.

Pritësit e preferuar të Webmail

3 hostet e mi të preferuar me Mbështetje Webmail

Pritja për lëvizje

Pritja për lëvizje Webmail me Pritjen InMotion

Në lëvizje është një zgjedhje e jashtëzakonshme për një host webmail. Jo vetëm që ata kanë disa nga mbështetjet më të mira në lojë, por ju mund të krijoni adresa emaili të pakufizuar dhe të keni hapësirë ​​të pakufizuar për ruajtje të postës elektronike.

Për më tepër, është shumë nikoqir me performancë të lartë, madje edhe poshtë planeve të saj më të lira.

SiteGround

Strehim në sit Webmail me Webground Hosting

Nëse e dini me siguri që ju nevojitet vetëm hyrje në postën e emailit për një domen të vetëm, atëherë SiteGround është një zgjedhje e shkëlqyeshme. është shumë miqësore për fillestarët, siguron mbështetje të nivelit të lartë dhe është shumë e lartë në të gjithë tabelën.

Tani, një plan bazë do të vijë vetëm i pajisur me ruajtje të kufizuar në kutinë e postës elektronike, por mund të krijoni llogari të pakufizuara të postës elektronike.

iPage

iPage Hosting Webmail me iPage Hosting

Nëse jeni duke kërkuar për njërën nga pikat më të lira të hyrjes në hostmailin në Webmail, atëherë shikoni iPage. Me iPage, mund të krijoni adresa të pakufizuara të postës elektronike, plus do të merrni edhe një emër domain falas kur regjistroheni.

Plus, ka karakteristika të integruara si krijimi i autoresponder dhe përcjellja e postës elektronike për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga llogaria juaj e re e-mail.

Farë duhet të kërkoni në një host Webmail

Shumica e hosteve fillestar vijnë të pajisur me hyrje në uebfaqe. Në varësi të hostit që ju zgjidhni do të keni qasje në një grup tjetër karakteristikash. Më poshtë do të gjeni disa nga hostet kryesore të postës elektronike karakteristika për të cilat do të shikoni:

 • webmail hyrje përmes cPanel ose URL
 • Klientë të shumëfishtë të postës elektronike të disponueshëm si Squirrelmail, Horde, Roundcube ose Smartermail
 • Aftësia për të shtuar anti-spam dhe mbrojtjen e virusit në llogarinë tuaj të postës elektronike
 • Email duke përcjellë përmes IMAP ose POP3 për të dërguar email-e të postës elektronike në kutinë tuaj kryesore
 • Aftësia për të shtuar adresa të shumta elektronike të biznesit pa një tarifë të shtuar
 • Aftesia per te krijoni adresa emaili specifike të domenit të pakufizuar
 • Hapësirë ​​e pakufizuar e ruajtjes së postës elektronike

Karakteristika të tjera në Email

 • Përcjellja e postës elektronike
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Lista e postimeve
 • phpList
 • Rekorde MX me porosi
 • postier
 • SquirrelMail

Webmail Pyetjet e bëra më shpesh

 • Farë është webmail?

  Webmail është një mënyrë për të hyrë në emailin tuaj përmes një shfletuesi në internet, sesa një aplikacion emaili në kompjuterin tuaj. Faqet si Gmail dhe Hotmail përdorin një ndërfaqe në internet, por gjithashtu mund të përdorni një ndërfaqe të postës elektronike të siguruar nga një ofrues pritës.

 • Pse njerëzit përdorin webmail?

  Webmail ju lejon të hyni në emailin tuaj nga kudo.

 • A ofrohet gjithmonë uebfaqja?

  Jo. Disa kompani pritëse nuk ofrojnë asnjë lloj shërbimi emaili fare. Kjo është veçanërisht e vërtetë për WordPress-in e menaxhuar dhe ndërtuesin e faqeve, kur thjesht mund të merrni një hyrje në internet dhe hapësirë ​​për ruajtjen e skedarëve.

 • Cilat karakteristika mund të pres që të marr nga webmail?

  Webmail është në thelb më themelor sesa një aplikacion i plotë me email. Ju duhet të prisni që të jeni në gjendje të lexoni, përgjigjeni, dërgoni email dhe të bashkëngjitni skedarë në një mesazh. Ju duhet të jeni në gjendje të krijoni një nënshkrim dhe të dërgoni email në dosje.

  Webmail-it zakonisht i mungojnë filtrimi, etiketat, përgjigjet automatike ose kopjet rezervë komplekse.

 • A mund të përdor webmail në një plan të përbashkët pritës?

  Normalisht, webmail ofrohet nëse hosti juaj ofron cPanel. Shikoni printimin e mirë për paketën që ju intereson.

 • Webshtë e sigurt webmail?

  Webmail është vetëm aq i sigurt sa serveri juaj i hostimit në internet. Nëse nuk blini një certifikatë SSL, siguria ka të ngjarë të jetë mjaft themelore.

 • A mund ta përdor webmail jashtë linje?

  Jo. Ju duhet të lidheni me internetin për të hyrë në llogarinë tuaj të postës elektronike përmes një shfletuesi.

 • Cilat aplikacione të postës elektronike do të sigurohen nga hosti im?

  Nëse keni një plan hosting Linux me cPanel, me siguri do t’ju ofrohet Squirrelmail, RoundCube dhe / ose Horde. Nuk ka asnjë ndryshim të vërtetë midis këtyre, kështu që ju mund të përdorni atë që ju preferoni.

  Nëse nuk keni Linux ose cPanel, kontrolloni me hostin tuaj për të parë se çfarë ofrojnë ato.

 • Cilat janë disavantazhet e përdorimit të webmail-it të siguruar nga një kompani pritëse?

  Ju ndoshta do të zbuloni se ndërfaqet e postës elektronike janë më themelore sesa aplikacionet e postës elektronike. Nëse përdorni adresën tuaj të postës elektronike për biznes, kjo mund të jetë kufizuese.

  Pritja e emailit tuaj në të njëjtin server me faqen tuaj të internetit gjithashtu mund të jetë problematik nëse ka ndërprerje në hostin tuaj. Në këtë skenar, një shërbim i palës së tretë në internet do të sigurojë vazhdimësi më të mirë.

  Dhe ju mund të keni nevojë për të hyrë në emailin tuaj përmes panelit tuaj të kontrollit të pritjes, i cili mund të jetë irritues.

 • A duhet të di se si të programoj për të përdorur webmail?

  Jo. Pritësi juaj zakonisht do të krijojë webmail kur instalon panelin tuaj të kontrollit të pritjes.

 • Cilat janë kërkesat për mbajtjen në internet të postës elektronike?

  Ju duhet të keni hapësirë ​​të mjaftueshme serveri për të ruajtur skedarët dhe emailet tuaj të mbajtjes në internet. Nëse kutia juaj postare rritet shumë e madhe, kjo mund të ketë një efekt në hapësirën e diskut tuaj në faqen e internetit.

 • A kam nevojë për pritje të menaxhuar për të përdorur webmail?

  Nr. Webmail zakonisht ofrohet si standard, megjithëse është një ide e mirë të kontrolloheni me hostin tuaj për tu siguruar.

 • Cilat janë alternativat për webmail?

  Ju mund të përdorni një dërgues emaili, i cili përcjell mesazhe në një adresë tjetër të postës elektronike. Ju gjithashtu mund të merrni email përmes POP3 ose IMAP, në vend të ndërfaqes së postës elektronike. Një tjetër alternativë është e pritur me email, si Gmail ose Hotmail.

 • A është webmaili aq i mirë sa Gmail apo Hotmail?

  Gmail ofron një sasi të madhe hapësirë ​​për ruajtje falas dhe mund të përmirësohet për të përdorur një fushë biznesi. Gmail është gjithashtu shumë më i pasur me karakteristika, dhe ndërfaqja mund të jetë më e lehtë për t’u përdorur në varësi të përvojës tuaj personale.

 • Si e krahason webmail me Microsoft Exchange si një platformë emaili?

  Microsoft Exchange është një platformë e-mail e klasës së korporatave, e cila zakonisht ka një fund para-të arritshme për në internet. Shkëmbimi ka shumë më tepër veçori sesa thjesht email, dhe është më i miri për kompanitë që kanë investuar plotësisht në ekosistemin Microsoft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map