Pritja më e mirë në Forex: Kush është më e mira për sitin tuaj? [Përditësuar: 2020]

Krahasoni Hosting Forex (FX)

Tregtimi i Forex (FX) – tregtimi i çifteve të monedhës në tregun e këmbimit valutor – është komplekse dhe ndodh me shpejtësi rrufeje. Ka rëndësi milisekonda. Kjo është arsyeja pse shumë tregtarë përdorin një host të specializuar në internet për programin e tyre të tregtimit, në vend se ta ekzekutojnë atë nga desktopi i tyre.


Shikoni për një host në internet me serverë me shpejtësi të lartë, gjerësi të lartë, siguri të përparuar, dhe një rrjet 100% dhe garanci në kohë. Gjeni cilat janë masat e latencës midis serverëve të hostit të uebit dhe serverëve të tregtimit FX. Këto duhet të jenë në sekondarë dyshifrorë më së shumti.

Këtu janë zgjedhjet kryesore të ekspertëve tanë për hostin Forex:

 1. Rrjeti i lëngshëm
  – VPS të menaxhuara me SSD, siguri të përparuar, 100% rrjet dhe SLA me kohë
 2. Fozzy
 3. TMD Hosting

Si kemi zgjedhur ushtruesit më të mirë të Forex?

Ne përzgjodhëm hostet në internet me infrastrukturën më të performancës dhe kohën e shpejtë të reagimit të serverit. Pastaj kemi analizuar vendndodhjet e të dhënave dhe nyjet e CDN-së, historinë dhe politikën në kohë, teknologjitë e sigurisë dhe 24/7 mbështetje teknike në shtëpi.

Tjetra, ne i referuam gjetjet tona me mijëra vlerësime të përdoruesve nga baza e të dhënave pronësore.

Hyrje Forex

Forex, ose Tregtimi i Shkëmbimeve të Huaja, është një treg i lulëzuar, shumë-miliardë dollarëshe, që përfshin lojtarët në çdo nivel, nga bankat gjigande, shumë-nacionale, deri tek tregtarët e ujqërve të vetmuar. Individët e përfshirë në tregtinë e monedhës zakonisht mbështeten në programin kompleks të Tregtimit Forex, i cili i ndihmon ata të lidhen me tregjet e monedhës dhe të ekzekutojnë tregtitë në mënyrë të efektshme. Në vend që të ekzekutojnë këtë softuer në makinat e tyre lokale, ata zakonisht përdorin Forex Hosting, plane të specializuara të mbajtjes në internet që ofrojnë tiparet unike që u duhen.

Farë është Forex?

Forex është termi i zakonshëm për Tregun e këmbimit valutor, tregtia globale e valutave. Shkalla e tregtisë globale të monedhave është pak e vështirë për t’u matur, por ajo tejkalon lehtësisht 5 trilion dollarë në ditë, duke zvogëluar vëllimet e tregtisë në klasa të tjera të pasurive si kapitalet (aksionet) ose të ardhmen..

Tregu Forex është i decentralizuar – nuk ka asnjë zyrë zyrtare të pastrimit për tregtinë e monedhave. Përkundrazi, qendrat kryesore të tregut global si Londra, Nju Jorku, Tokio, Cyrihu, Hong Kongu dhe Singapori vepron si spiranca për veprimtarinë tregtare të këmbimit të huaj.

Kush Tregton në Tregun e Forex – dhe Pse?

Shumë njerëz dhe institucione janë të përfshirë në tregtinë Forex, të gjitha me motivime të ndryshme.

 • Themeli i tregtisë Forex është tregu ndërbankar, tregtia shumë e madhe (shumë milionëshe dhe shumë miliardë dollarësh) midis një grusht institucionesh financiare shumë të mëdha (kryesisht banka dhe disa kompani sigurimesh). Disa nga kjo veprimtari janë drejtpërdrejt kërkuese të fitimit, domethënë – duke u përpjekur të fitojnë para për “përhapjen” e vlerave midis monedhave ose ndryshimin e pritshëm të vlerësimit të monedhës. Pjesa më e madhe e tij është në mbështetje të veprimtarisë së niveleve më të ulëta të tregtimit të monedhave. Këto transaksione nuk kryhen publikisht, kështu që detajet e vëllimit të tyre dhe përhapja e saktë nuk dihen jashtë rrethit të vogël të lojtarëve. Tregu ndërbankar përbën rreth 35-40% të tregut Forex.
 • Banka të vogla, korporata të mëdha shumë-nacionale, fonde mbrojtëse dhe tregtarë të tjerë institucionalë janë të përfshirë për arsye të:
  • mbrojtja e rrezikut – përhapja e rrezikut që çdo monedhë e vet të humbasë vlerën
  • nevojat e biznesit – një kompani që kryesisht fiton para në një vend dhe harxhon para në një tjetër do të duhet të shkëmbejë monedhën e fituar për monedhën e harxhueshme
  • duke kërkuar fitim – përsëri, disa tregtarë thjesht kërkojnë të fitojnë para përmes spekulimeve ose arbitrazhit
 • Bankat qendrore kombëtare marrin pjesë në tregun Forex kryesisht si aktorë politikë, duke u përpjekur të stabilizojnë vlerën e monedhës, të krijojnë një interes të veçantë ose kursin e këmbimit, ose të ndjekin qëllime të tjera të politikës monetare.

 • Brokerat dhe prodhuesit e tregut angazhohen në tregtinë Forex kryesisht për të mbështetur aktivitetin Forex (me pakicë dhe spekulues) të tregtarëve në shkallë më të vogël.

 • Tregtarët e monedhës me pakicë ndihmojnë udhëtarët ndërkombëtarë që duhet të kenë valutë të shpenzueshme në më shumë se një vend.

 • Spekulatorët individualë (tregtarët e ditës) përpiqen të fitojnë para pasi ndryshojnë kurset e këmbimit, gjithashtu (më rrallë) përmes arbitrazhit (duke shfrytëzuar ndryshimin midis kursit të këmbimit në dy tregje të ndryshme). Arbitrazhi është rrallë një ndërmarrje fitimprurëse për tregtarët në shkallë të vogël për shkak të efikasitetit relativ të tregut të këmbimit të valutave dhe kostove të lidhura me tregtimin.

Tregtimi individual i Forex

Spekulatorët individualë të Forex janë një segment i madh dhe në rritje i tregut Forex. Këta janë njerëz – zakonisht jo profesionistë – që tregtojnë në tregun e këmbimit valutor për përfitime personale. Ky është një lloj i tregtimit ditor, dhe shumë nga njerëzit e përfshirë me të janë gjithashtu të përfshirë në forma të tjera të tregtimit personal ditor. Ashtu si format e tjera të tregtimit ditor, është një aktivitet shumë i rrezikshëm, por gjithashtu mund të jetë shumë fitimprurës për disa pjesëmarrës.

Praktikisht e gjithë kjo veprimtari tregtare bëhet online, duke përdorur softuer të specializuar.

Programe Forex

Shumica e softuerëve të përdorur nga tregtarët individualë të ditës Forex mund të futen në një nga dy kategoritë:

 • Programe analize – Ky është programi që tërheq të dhënat e tregut (kurset e këmbimit, transaksionet publike, burimet e tjera të lajmeve financiare) dhe i përpunon ato për konsum. Softueri i analizës mund të gjenerojë tabela, të ndihmojë përdoruesit të vizualizojnë grupe të mëdha të të dhënave, madje dhe duke bërë rekomandime për blerje / shitje.

 • Softuer i tregtimit – Ky është softver që në të vërtetë lidh përdoruesin në një treg specifik financiar (nganjëherë me disa), dhe lehtëson transaksionet aktuale. Një nënbërës veçanërisht interesant i softverit tregtar është:
  • Tregtimi i automatizuar – Ky është softuer i specializuar që në të vërtetë kryen tregton automatikisht në emër të përdoruesit-investitor, sipas algoritmeve të ndryshme ose rregullave të caktuara nga përdoruesi.

Shumë pako softuerësh përfshijnë elemente të të dy llojeve, dhe sistemet më të përparuara të automatizuara të tregtimit lejojnë përdoruesit fundorë të krijojnë algoritmet e tyre të tregtimit, ose të integrohen me sisteme të tjera softuerësh.

Forex Hosting

Si një tregtar individual Forex, është e mundur të ekzekutoni një program tregtar Forex nga kompjuteri juaj lokal, por shumë njerëz zgjedhin t’i drejtojnë këto sisteme nga serverët VPS me bazë cloud. Kjo lejon tregtarët të përdorin sisteme informatike më të fuqishme dhe fleksibile, të cilat funksionojnë vazhdimisht dhe kanë akses në linjat e bagazhit në internet me shpejtësi më të lartë.

Tofarë duhet të kërkoni në Forex Hosting

Ekzistojnë një numër i kompanive pritës që ofrojnë hostim të specializuar në Forex, dhe ju gjithashtu mund të përdorni plane VPS jo të specializuara ose plane të dedikuara të pritjes, duke supozuar se ato ofrojnë llojin e tipareve që ju nevojiten.

Karakteristikat e hostimit nga të cilat përfitojnë tregtarët Forex përfshijnë:

 • Afërsia me tregjet financiare – Afërsia gjeografike shpejton vonesën e informacionit, duke bërë ndryshimin midis mikrosekondave dhe minutave për vendimin dhe ekzekutimin e tregtisë. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për tregtimin e automatizuar të çdo lloji.

 • Përpunim me shpejtësi të lartë – Po ashtu i rëndësishëm për tregtimin e automatizuar dhe për çdo lloj programi komplekse të analizave.

 • Lidhje në internet me shpejtësi të lartë – Pjesa e fundit e enigmës së shpejtësisë. Shumica e planeve të pritjes janë jashtë qendrave të të dhënave me lidhje interneti me shpejtësi të lartë – kështu që, përderisa kjo është e rëndësishme, nuk është e vështirë të gjesh.

 • Shtresa shtesë të sigurisë – Shumica e planeve të pritjes në Forex ofrojnë disa shtresa shtesë të sigurisë dhe izolimit, mbi dhe mbi ato të parashikuara nga planet tipike të hostimit të VPS.

 • Softuer i paravendosur – Shumica e paketave pritës që reklamojnë posaçërisht duke synuar klientët Forex, ofrojnë pako softuerësh të instaluar paraprakisht për analiza dhe tregtim.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni për hostin e duhur Forex?
Lëngu i Uebit performoi jashtëzakonisht mirë në testet tona të shpejtësisë. Tani për tani ju mund të merrni çmime të veçanta në planet e tyre me performancë të lartë. Përdorni këtë lidhje speciale zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Karakteristika të tjera në specialitet

 • në det të hapur
 • biznes
 • Lirë
 • Pritja e shumëfishtë e domenit
 • Mbrojtja e DDoS
 • student
 • Emri i Domainit
 • Secure
 • Media
 • Streaming Audio / Video
 • Hosting Green
 • Faqet e pakufizuara
 • SEO
 • imazh
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map