Pritja më e mirë e SugarCRM: Kush është më e mira për sitin tuaj? [Përditësuar: 2020]

Krahasoni Hosting SugarCRM

SugarCRM është një sistem i menaxhimit të marrëdhënieve me klientët i njohur për shkathtësinë dhe lehtësinë e përdorimit të tij. Shumë, por jo të gjithë, host-et e bëjnë SugarCRM në dispozicion të klientëve të tyre përmes një instalimi “me një klik”.


Shikoni për një host në internet që drejton një pirg të azhurnuar LAMP (Linux OS, Apache 2.4, MySQL 5.7 dhe PHP 7.1 ose 7.3). Nëse po ndryshoni host, por përdorni SugarCRM tashmë, kërkoni një host me ekspertizë në migracionin dhe mbështetjen e SugarCRM.

Ende i hutuar në lidhje me hostimin e SugarCRM, lexoni më poshtë. Gati për të filluar? Këtu janë zgjedhjet më të mira të ekspertëve tanë për mbajtjen më të mirë të SugarCRM:

 1. SiteGround
  – Serverë të shpejtë, mbështetje të shkëlqyeshme, siguri të përparuar
 2. A2 Hosting
 3. Rrjeti i lëngshëm
 4. Hosting në internet i Bitcoin
 5. Cloudways

Si kemi zgjedhur hostet më të mirë të SugarCRM?

Ne përzgjodhëm nikoqirë që ekzekutojnë rafte moderne LAMP dhe i listës së ngushtë të atyre me teknologjitë dhe sigurinë më të mirë të shpejtësisë. Ne gjithashtu i kemi verifikuar ato për mbështetje teknike me cilësi të lartë 24/7, lehtësinë e përdorimit dhe vlerën e përgjithshme.

Pastaj kemi anketuar mijëra vlerësime të përdoruesve nga baza e të dhënave të gjera.

pritësi më i mirë për kripën e sheqerit

Farë është SugarCRM?

Programi i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientët me Sugar (CRM) ofron përdoruesve një sistem të centralizuar, fleksibël për përcjelljen e shitjeve, menaxhimin e llogarive të klientëve dhe trajtimin e mbështetjes së klientit.

Ai gjithashtu mbështet menaxhimin e projekteve dhe fushatave.

Farë është menaxhimi i marrëdhënieve me klientët?

pamje e sheqerit

Një nga aspektet më sfiduese të drejtimit të një biznesi është procesi i zhvillimit dhe mbajtjes së klientit.

Nga zhvillimi çon në krijimin e fushatave të marketingut deri në ofrimin e mbështetjes për klientët e vendosur mirë që nuk mund të përballoni të humbni, marrëdhëniet që zhvilloni me klientët tuaj janë një komponent kritik për ndërtimin e një kompanie të suksesshme.

Për t’i mbajtur klientët tuaj të lumtur dhe biznesin tuaj “në rritje”, ju duhet një mënyrë për të monitoruar çdo hap të procesit.

Softueri CRM mund t’ju ndihmojë të bëni vetëm atë, dhe SugarCRM është një nga opsionet më të njohura CRM.

Pse të zgjidhni SugarCRM?

SugarCRM është një CRM e njohur sepse ofrohet falas në shumë paketa pritëse. Alsoshtë gjithashtu shumë e thjeshtë për tu vendosur; shumë hostë në internet e ofrojnë atë si një instalues ​​me një klik.

Edhe nëse keni një buxhet të vogël për pritjen, nuk duhet të keni problem të gjeni një paketë të përbashkët që e siguron atë.

Versione të SugarCRM

versionet e sheqerit

SugarCRM është një aplikim i menaxhimit të marrëdhënieve me klientët me burim të hapur (CRM). Organizatat mund të ruajnë detaje për furnizuesit dhe kontaktet dhe mban një regjistrim kryesor të të gjitha bashkëveprimeve me ato kontakte.

Ekzistojnë gjithsej katër versione të SugarCRM, të paguara dhe një botim falas me përdorim të kufizuar.

Versionet e SugarCRM janë:

 1. profesional
 2. Ndërmarrje
 3. i fundit
 4. Edicioni i Komunitetit

Versione të paguara të SugarCRM

Ekzistojnë tre versione të paguara të SugarCRM: Professional, Enterprise, dhe Ultimate. Këto blihen direkt nga kompania.

Ekziston gjithashtu një Edicion falas i Komunitetit, dhe ky është programi që do të shihni të ofruar me llogari të mbajtjes në internet.

Edicioni i Komunitetit të SugarCRM

Edicioni i Komunitetit është një version i shkurtuar i SugarCRM i paguar, por ai ende funksionon në mënyrë të përsosur mirë për bamirësit dhe përdorimin jo-komercial.

Ky version është në dispozicion nën versionin 3 të licencës së përgjithshme publike të GNU Affero. Designedshtë krijuar për organizata jofitimprurëse dhe nuk ka kufi në numrin e përdoruesve që mund të kenë llogari.

versioni i bashkësisë së sheqerit

Jo-fitimet mund të përdorin mjetin për t’iu përmbajtur kontakteve të vlefshme, të menaxhojnë fondet dhe të sigurohen që ato të respektojnë çdo kërkesë ligjore për ruajtjen dhe mbrojtjen e të dhënave..

Përfitimet e Edicionit të Komunitetit

Liçensa u jep institucioneve jofitimprurëse dhe arsimore të drejtat për të rregulluar softuerin.

Ka një pritje që personalizimet do të kontribuohen përsëri në komunitetin e zhvilluesve në mënyrë që jo-fitimet e tjera të mund të përfitojnë nga puna e tyre.

Pajtueshmëria e SugarCRM

SugarCRM është krijuar për të ekzekutuar në serverat Linux (posaçërisht, serverët që ekzekutojnë raftin LAMP: Linux, Apache, MySQL dhe PHP).

Sidoqoftë, është e mundur të ekzekutoni SugarCRM në sisteme të tjera operative, përfshirë Windows me IIS.

Në Windows, do të keni mundësinë e përdorimit të MS SQL ose Oracle për bazën e të dhënave.

Përdoruesit mund të bashkëveprojnë me SugarCRM duke përdorur një larmi shfletuesish, duke përfshirë:

 • krom
 • Firefox
 • Safari 7
 • Internet Explorer 9
 • Internet Explorer 10

Karakteristikat e SugarCRM

Karakteristikat e SugarCRM

Si një nga sistemet kryesore të menaxhimit të klientëve në treg, SugarCRM ofron mijëra karakteristika për të lejuar mijëra kompani të mbajnë gjurmët e informacionit në lidhje me klientët e tyre dhe të drejtojnë procesin e shitjes.

Disa nga tiparet më të njohura të SugarCRM përfshijnë:

 • Lloje të shumta përdoruesish
 • Vendosni Email
 • Fushata Testuese
 • Raportoni Filtrimin
 • Kalendari i integruar

Lloje të shumta përdoruesish

Ekzistojnë gjithsej katër role të ndryshme brenda SugarCRM, duke përfshirë përdoruesin e rregullt, administratorin e sistemit, grupin dhe API-in e portalit..

Kjo veçori lehtëson krijimin e aksesit të personalizuar bazuar në mënyrën se si secili përdor përdor SugarCRM dhe kufizon aktivitetin kur kërkohet.

Vendosni Vegël Email

Përveç menaxhimit të drejtimeve dhe ruajtjes së dokumenteve, SugarCRM gjithashtu e bën të thjeshtë krijimin dhe menaxhimin e fushatave ose shablloneve të postës elektronike nga pulti juaj.

Fushata Testuese

Nuk jam i sigurt se si emaili ose buletini juaj do të shikojnë në pajisje të ndryshme?

Para se të dërgoni, provoni fushatat tuaja për të siguruar që të gjitha komunikimet tuaja të duken më të mirat, pavarësisht se si i shikojnë përdoruesit.

Raportoni Filtrimin

Filtro sipas vlerës, datës, përdoruesit dhe shumë më tepër.

Ky është një mjet i fuqishëm për tërheqjen e statistikave në periudha apo fushata shumë specifike.

Kalendari i integruar

SugarCRM e lehtëson qëndrimin e organizuar. Kjo veçori lejon përdoruesit të shohin një përmbledhje të aktiviteteve të planifikuara, si dhe të planifikojnë detyrat, takimet ose thirrjet.

Karakteristikat e Sugar CRM Edition Community

Edicioni i Komunitetit SugarCRM (ose SugarCRM CE) është zhvilluar kryesisht nga vullnetarët në komunitetin me burim të hapur.

Ajo ka një karakteristikë të shkurtuar poshtë në krahasim me versionet e paguara dhe përfshin karakteristikat e mëposhtme:

 • llogaritë
 • Mjetet e auditimit
 • Të dhënat e kontaktit
 • Menaxhimi i procesit
 • Ruajtja e dokumentit
 • Ndjekja e plumbit
 • Ndjekja për mundësi
 • Mjetet e marketingut, të tilla si ndjekja e fushatave dhe matjet e marketingut me email.

Ky botim është krijuar vetëm për përdorim nga biznesi në biznes (B2B) dhe nuk ka shërbime biznesi-konsumator (B2C). Ai gjithashtu nuk ka aftësi për të menaxhuar kontratat, produktet, kuotat ose shitjet, ose.

Nëse doni karakteristika më të fuqishme të krahasueshme me Salesforce ose Pipedrive CRM, do të duhet të rifreskoni në SugarCRM Professional, planin më të ulët të paguar që ju ofron SugarCRM.

të mirat dhe të këqijat e SugarCRM

Pro dhe kundër të SugarCRM

Shtë mjaft e rrallë të gjesh softuer falas CRM, pasi shumë pako sigurohen në cloud përmes një modeli të pajtimit.

Kjo do të thotë se SugarCRM është një zgjedhje e mirë nëse doni të provoni një CRM për të zbuluar se çfarë bën.

Cons të SugarCRM

Analistët thonë se ka 1.5 milion njerëz që përdorin programin, dhe ka të ngjarë që një shumicë e madhe po përdor Edicionin e Komunitetit, i cili ka funksionalitet të kufizuar.

Mungon gjithashtu një funksion i brendshëm chat, siç ka Salesforce përmes Chatter. Shuma e ruajtjes bazë është mjaft e ulët, megjithëse mund të blini hapësirë ​​shtesë.

Dhe së fundi, megjithëse SugarCRM mund të përshtatet sipas nevojave tuaja, shumica e këtyre karakteristikave duhet të ndërtohen me porosi nga një zhvillues.

Mirat e SugarCRM

Nëse drejtoni një organizatë jofitimprurëse ose bamirësie, edhe përbërja themelore do t’ju japë të gjitha mjetet që ju nevojiten.

Kompania pas CRM ka marrë miliona dollarë investime, duke siguruar rritjen e saj të vazhdueshme dhe popullaritetin masiv.

Ndërsa lista themelore e karakteristikave është e vogël, SugarCRM nuk duhet të ekzekutohet vetëm me parametrat e paracaktuar.

SugarCRM mund të zgjatet me shtesa nga SugarForge, dhe ia vlen të luash me këto për të nxjerrë fuqinë e vërtetë të SugarCRM.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje të madhe në hosting SugarCRM?
SiteGround – vlerësuar me # 1 nga lexuesit tanë – ofron instalim të thjeshtë të SugarCRM dhe rezervave falas ditore. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 67% në këto plane popullore. Përdorni këtë lidhje speciale zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Si e instaloni SugarCRM?

Nëse nuk ju pëlqen versioni i paguar cloud i SugarCRM, do të duhet të zgjidhni një host të përshtatshëm, të cilin mund ta gjeni në këtë faqe.

Pastaj, ju keni dy mundësi për ta instaluar atë në serverin tuaj të pritjes:

 1. Shkarkoni skedarët SugarCRM nga faqja e internetit e tyre, modifikoni skedarët e konfigurimit dhe transferoni ato në llogarinë tuaj të pritjes përmes FTP.
 2. Përdorni një instalues ​​automatik në panelin e kontrollit të hostit tuaj. Shumica e hosteve ju sigurojnë një kopje të cPanel, e cila pothuajse gjithmonë ka një instalues ​​automatik që ju lejon të kërkoni për SugarCRM dhe ta instaloni atë vetëm me disa klikime. Ende kërkon pak më shumë përpjekje sesa opsioni cloud, por duhet të jetë i menaxhueshëm për këdo.

Konsideratat e hostimit

Blerja e softuerit cloud mund të bëhet i shtrenjtë, veçanërisht kur paguani një çmim të caktuar në muaj për një shërbim cloud, dhe shumica e softuerëve CRM do të ishin të padobishëm për një jofitimprurës në atë model çmimesh..

Kjo është ndoshta arsyeja pse kjo zgjidhje falas CRM është shkarkuar më shumë se 9 milion herë nga kompani në të gjithë botën. Por, kur zgjidhni një host, ka disa konsiderata që duhet të kërkoni.

Kjo perfshin:

 • Sistemi operativ Linux
 • Lehtë për tu instaluar
 • Me kohë të lartë
 • Niveli i përshtatshëm i ruajtjes / bandës

Sistemi operativ Linux

Kjo është pothuajse një domosdoshmëri për SugarCRM. Pritja në një sistem operativ tjetër e bën procesin pa komplekse.

Sidoqoftë, shumica e hosteve përdorin serverë me bazë Linux, kështu që nuk duhet të jetë e vështirë për tu gjetur. Si një shtesë e shtuar, pritja Linux gjithashtu ka tendencë të jetë më e lirë se Windows.

Instalim i lehtë

Shumica e ushtrive e bëjnë atë tepër të thjeshtë instalimin e SugarCRM në vetëm disa klikime. Nëse për ndonjë arsye është më e ndërlikuar, ato mund të mos jenë zgjidhja e duhur.

Meqenëse ka kaq shumë hoste që funksionojnë mirë me SugarCRM, nuk ka kuptim të zgjedhim një që e bën instalimin pa nevojë komplekse.

Uptime të larta

Shtë e vështirë të përdoret SugarCRM nëse hosti po bie vazhdimisht!

Edhe një herë, ka kaq shumë opsione pritëse për të zgjedhur, kështu që nuk ka kuptim të vendosni për një kohë të ulët.

Niveli i përshtatshëm i ruajtjes & Bandwidth

Përdorimi i burimeve vlen të përmendet. Ruajtja dhe gjerësia e bandës së ofruar me paketën tuaj të pritjes vlen për të gjitha aplikacionet që jeni duke përdorur.

Një CRM mund të jetë tërheqëse për ato burime, veçanërisht gjerësia e brezit, dhe ngarkimi i dokumenteve të mëdha do të ketë një ndikim me kalimin e kohës.

nikoqirët kryesorë të SugarCRM

3 hostet kryesorë për SugarCRM

Gati për të filluar fillimin e lëshimit të fuqisë së SugarCRM?

Së pari, duhet të gjeni një host të shkëlqyeshëm.

Siç kemi përmendur më lart, shumica e hosteve do të mbështesin SugarCRM.

Sidoqoftë, disa hoste ngrihen lart. Le të analizojmë më të mirën nga më të mirat.

SiteGround

Nëse jeni duke kërkuar për një host të qëndrueshëm, të besueshëm për hostimin SugarCRM, SiteGround është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Ata ofrojnë gjithçka nga pritja e përbashkët me kosto të ulët
planifikon në krye të serverave të dedikuar të linjës.

Të gjitha planet vijnë me cPanel falas, gjë që e bën të lehtë instalimin e SugarCRM.

Ekrani i faqes në faqen e rrethit të SiteGround

Për më tepër, ju mund të gjeneroni certifikata falas SSL në cPanel duke përdorur integrimin e Encrypt të Letrave.

Ju merrni kopje rezervë ditore falas për të mos humbur të dhënat e klientit.

Më në fund, duhet të përmend që mbështetja e tyre është e shkëlqyeshme.

Ekipi i tyre i shërbimit të klientëve është i disponueshëm 24/7 përmes bisedës live dhe telefonit, plus ata kanë një bazë të madhe njohuri për t’ju drejtuar përmes detyrave të zakonshme.

A2Hosting

Nëse shpejtësia është gjëja më e rëndësishme për ju, për ndonjë arsye, A2 Hosting është ndoshta pritësi i SugarCRM për ju.

A2 Hosting është një host i njohur që përqendrohet në shpejtësinë e serverit mbi gjithçka tjetër, duke siguruar që ju do të jeni në gjendje të shikoni shpejt në pjesë të ndryshme të CRM tuaj me vonesa minimale.

A2 Ekrani i faqes në internet të hosteve

Shumica e planeve, përveç atyre më të lirë, vijnë me serverat “turbo”, të cilët janë serverë me performancë më të lartë të konfiguruar për shpejtësi
.

Ju gjithashtu merrni një ruajtje falas SSD dhe një certifikatë falas SSL. Përsëri, mund të instaloni SugarCRM përmes cPanel.

LiquidWeb

Më në fund, nëse jeni duke kërkuar për pritjen me performancë të lartë SugarCRM
opsion i mundshëm, Liquid Web do të përmbushë ose tejkalojë të gjitha pritjet tuaja.

Planet e tyre janë më të shtrenjta, por ia vlen nëse ndonjë server i ngadaltë ose i ngadaltë mund t’ju kushtojë shuma të konsiderueshme të ardhurash.

Fotografi i faqes në internet LiquidWeb

Ata ofrojnë zgjedhjen midis paneleve të kontrollit cPanel dhe Plesk, të dy punojnë mirë për instalimin e SugarCRM.

Më në fund, Liquid Web ka një ekip të shërbimit ndaj klientit që shkon sipër dhe përtej asaj që do të bëjnë shumë të tjerët.

Edhe nëse keni probleme me diçka që nuk lidhet drejtpërdrejt me punën e serverit të tyre, ata ende përpiqen të ndihmojnë në përvojën time.

marrëveshje për mbajtjen në internet

Po kërkoni për hostin e duhur SugarCRM?
A2 Hosting shënoi # 1 në testet tona të shpejtësisë së fundit. Ato sigurojnë instalim të thjeshtë të SugarCRM dhe çertifikatave falas SSL. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 50% në planet e tyre duke përdorur këtë lidhje speciale zbritje
.

Karakteristika të tjera në CRM

 • CiviCRM
 • vtiger

SugarCRM Pyetjet e bëra më shpesh

 • Farë është SugarCRM?

  SugarCRM është një aplikim premium për menaxhimin e marrëdhënieve me klientët, si dhe emri i zhvilluesit të aplikacionit SugarCRM.

  Aplikacioni u siguron përdoruesve një mënyrë për të ndjekur udhëheqjet e shitjeve, menaxhimin e llogarive të klientëve dhe sigurimin e mbështetjes së klientit, të gjitha nga një aplikim i vetëm i centralizuar.

 • Farë është një CRM?

  CRM është një akronim që ka të bëjë me Menaxhimin e Marrëdhënieve me Klientët.

  Softueri CRM është krijuar për të trajtuar marrëdhëniet e shitjeve, marketingut dhe klientit, me qëllim automatizimin e procesit sa më shumë që të jetë e mundur dhe sigurimin e një dyqani të vetëm të centralizuar të informacionit të klientit të arritshëm për të gjithë punonjësit që përballen me klientët.

 • A është i lehtë për t’u përdorur SugarCRM?

  po.

  SugarCRM është krijuar për të zgjidhur dy probleme të përdorimit të lehtë: një ngurrim nga ana e personelit të shitjes dhe ndihmës për të përdorur një CRM dhe shpenzimet dhe sfida e vendosjes së një CRM.

  SugarCRM është krijuar për të qenë një zgjidhje intuitive që personeli i shitjes dhe i ndihmës mund ta përdorë me lehtësi dhe është me çmim që ta bëjë të përballueshme për kompanitë që t’i japin çdo punonjësi që përballet me klientët qasje në program..

 • A është falas SugarCRM?

  Deri në versionin 7, SugarCRM lëshoi ​​versione komerciale dhe me burim të hapur (falas) të softverit. Sidoqoftë, me lëshimin e versionit 7, SugarCRM vendosi të ndërpresë zhvillimin e versionit me burim të hapur, të quajtur Sugar Community Edition (CE).

  SugarCRM premtoi të vazhdojë ruajtjen dhe mbështetjen e versionit CE 6.5, por nuk do të ketë zhvillim të ri. Ky premtim çoi në krijimin e një CRM me burim të ri të hapur, SuiteCRM, e ndërtuar në versionin e fundit me burim të hapur të SugarCRM.

  Nëse jeni duke kërkuar një CRM falas, shikoni SuiteCRM.

 • Pse SugarCRM ndaloi zhvillimin e versionit me burim të hapur?

  Kompania thotë se versioni me burim të hapur ishte kryesisht tërheqëse e zhvilluesve që donin të ndërtonin në krye të Sugar, si dhe përdorues të rinj që po eksploronin opsione dhe kryesisht interesoheshin për një zgjidhje falas CRM.

  Kompania shprehu besimin e tyre se versioni me burim të hapur nuk i plotësonte siç duhet nevojat e të dy grupeve dhe dëshironte të shikonte opsione të tjera.

  Pavarësisht nga arsyet e tyre për ndërprerjen e SugarCRM CE, rezultati neto ka qenë pozitiv për përdoruesit e CRM falas dhe me burim të hapur, pasi ndërprerja e SugarCRM CE nxori SuiteCRM, e cila është bërë shpejt një nga CRM më të mirë falas në dispozicion sot..

 • A mund të ndryshoj planet e vendosjes së SugarCRM nëse nevojat e ndërmarrjes sime ndryshojnë?

  Kompania kontrollon fleksibilitetin e softuerit si një pikë kryesore shitje, duke theksuar se SugarCRM është një nga aplikacionet më të personalizueshme të industrisë CRM.

  Në veçanti, ai ofron gamën më të gjerë të opsioneve për vendosjen në vend dhe vendosjen e reve. Po aq e rëndësishme, klientët nuk janë të kyçur në zgjedhjen e tyre fillestare.

  Ndërsa ndryshimi i nevojave të një organizate, të dhënat mund të zhvendosen midis modeleve të ndryshme të vendosjes.

  Qoftë në vend, në re, apo në shërbimin privat cloud të SugarCRM, klientët mund të përshtaten lehtësisht me rrethanat që ndryshojnë.

 • Nëse ndërroj planet e vendosjes së SugarCRM, përdoruesit e aplikacionit do të duhet të mësojnë një ndërfaqe të re?

  Ndërfaqja e aplikacionit është krijuar për të ofruar përdoruesve një përvojë të unifikuar, pavarësisht se ku ose si ata janë duke hyrë në aplikacion sepse SugarCRM përdor përdorim të gjerë të standardeve të industrisë, të tilla si HTML5, REST, JavaScript dhe PHP.

  Për më tepër, zhvilluesit kanë qasje në platformën themelore, duke i bërë të mundur që ata të zgjerojnë dhe modifikojnë SugarCRM për t’iu përshtatur nevojave të tyre. Kjo shtrirje ka ndihmuar në krijimin e qindra integrimeve tregtare me aplikacione të tjera biznesi.

  Për shumë organizata, kjo qasje e “vërtetuar nga e ardhmja” është një pikë e rëndësishme e shitjes kur vlerësoni SugarCRM kundrejt zgjidhjeve të tjera CRM.

 • Cilat janë kërkesat e hostimit të SugarCRM?

  SugarCRM është optimizuar për rafte LAMP – Linux, Apache, MySQL, dhe PHP – faqja më e zakonshme e faqeve të internetit të pritjes dhe aplikimit në internet.

  SugarCRM gjithashtu mund të funksionojë në sisteme të tjera operative, me kusht që të mbështesin PHP, përfshirë Mac OS X, Solaris dhe Windows.

  Mund të përdorë gjithashtu serverin e internetit të IIS të Microsoft në vend të Apache, si dhe bazat e të dhënave alternative, të tilla si Oracle ose MS-SQL.

 • Sa njerëz përdorin SugarCRM?

  SugarCRM e ka themeluar veten si një zgjidhje kryesore CRM. Softueri ka mbi 1.5 milion përdorues në mbi 120 vende.

  Rrjeti i partnerëve të saj përbëhet nga 350 partnerë në gjashtë kontinente.

  Ndërsa ka selinë në Cupertino, CA, kompania ka edhe lokacione në Raleigh, Mynih, Sidnej, Londër, Paris dhe Minsk..

 • Pse duhet të marr SugarCRM?

  Nëse jeni duke kërkuar një CRM me karakteristika të plota që është fleksibël dhe i përshtatshëm dhe nuk keni mend të paguani për CRM tuaj, atëherë SugarCRM është një opsion imponues.

  Megjithëse disa përdorues janë ndjerë të shpërndarë në mënyrë të kuptueshme nga vendimi i papritur për të ndaluar zhvillimin dhe lëshimin e versioneve të reja të Komunitetit me burim të hapur Edition, ekziston një arsye që SugarCRM renditet vazhdimisht në mesin e aplikacioneve më të larta CRM në treg.

  Përveç kësaj, duke u përqëndruar vetëm në një produkt komercial, qëndron në arsyetimin se kompania do të jetë në gjendje të shtojë më mirë tiparet që klientët paguajnë dëshirojnë dhe kanë nevojë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map