Pritja më e mirë e simfonisë: Kush është më e mira për sitin tuaj? [Përditësuar: 2020]

Krahasoni Hosting Symfony

Nëse keni një ekip zhvillimi të shpërndarë ose po punoni me klientët në vende të largëta, mund të dëshironi të zhvilloni aplikimet tuaja me Symfony. Ju do të duhet specifikime teknike specifike në planin tuaj të mbajtjes në internet dhe jo të gjithë ofruesit e pritjes do të bëjnë.


Konsumatorët e web-hosting që planifikojnë të zhvillojnë aplikacione PHP duke përdorur Symfony duhet të verifikojnë që serverët e hosteve po ekzekutojnë PHP 5.3.3 ose më të lartë, që JSON dhe ctype janë të aktivizuara, dhe se skedari php.ini përfshin datën..

Ne ofrojmë një analizë të hollësishme të secilit host më vonë në këtë postim, por këtu është një pamje e 5 hosteve më të mirë për aplikacionet Symfony:

 1. SiteGround
  – Mbështet versionet PHP deri në 7, hyrja në SSH, koha e papaguar
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. GreenGeeks
 5. WebHostFace

Si i zgjodhëm nikoqirët më të mirë për simfoni?

Ne përzgjodhëm planet më të mira të mbajtjes së miqve simfonikë në internet nga mbi 380 hostë dhe 1.500 plane pritjeje. Pastaj kemi zgjedhur hostet të cilët ofrojnë versionet më të azhurnuar të PHP si dhe specifikimet e tjera teknike që i duhen Symfony.

Më në fund, ne e grumbulluam listën duke përdorur bazën e të dhënave tona masive prej mbi 1 milion fjalësh të vlerësimeve aktuale të klientëve, për të identifikuar 10 hostet kryesorë për Symfony.

Farë do të mësoni

Simfonia ka aftësi të fuqishme. Por cilat janë ato përdorime parësore? Si e krahason me paketat e tjera softuerike të ngjashëm?

Në këtë artikull, do të mësoni se çfarë e bën të jashtëzakonshme Symfony. Do të mësoni se çfarë të kërkoni në një host Symfony dhe çfarë të shmangni.

Do të ndaj rekomandimet e mia personale për hostet e Symfony bazuar në karrierën time si inxhinier softuerësh.

çfarë është simfoni

Farë është Symfony?

“Simfonia është një grup i përbërësve të PHP, një kornizë e Aplikimit në Ueb, një Filozofi dhe një Komunitet – të gjithë punojnë së bashku në harmoni.” – Simfoni

Simfonia është një koleksion i zhvillimit të fuqishëm të PHP mjete që përfshijnë një seri përbërësish të pavarur dhe një kornizë e plotë zhvillimi që ngrihet në krye të këtyre përbërësve.

Symfony është në thelb të një numri të aplikacioneve PHP dhe kornizat e njohura, duke përfshirë Drupal, PHPbb, dhe Laravel.

Farë është një kornizë aplikimi?

Një kornizë është një mbledhja e integruar e mjeteve, shablloneve dhe metodologjive për zhvillimin e një aplikacioni softuerik.

Një kornizë nuk siguron vetëm një grup mjetesh dhe bibliotekash të pavarura. Përkundrazi, përfitimi i një kornize është në integrimin e të gjitha pjesëve të tij dhe efektin e përgjithshëm që ka kjo në mënyrën e zhvillimit të një aplikacioni.

programuesZhvilluesit përmendin një sërë përfitimesh nga përdorimi i Symfony, duke përfshirë efikasitetin, sigurinë dhe lehtësinë me të cilën një zhvillues i ri mund të rritet me shpejtësinë e një projekti ekzistues. (Fotografi nga Jefferson Santos përmes Unsplash).

Përfitimet e një Kuadri

Kornizat e zhvillimit të aplikacionit ofrojnë:

 • Modulet për veçoritë e aplikimit të nevojshme shpesh.
 • Mjete për shpejtimin ose automatizimin e detyrave të zhvillimit të aplikacionit.
 • Metodologjitë ose modelet e zbatimit për ndërtimin e veçorive të reja.
 • Struktura se si të organizohen kodet dhe përbërësit arkitektonikë.
 • Filozofia se si të merret me krijimin, ndërtimin dhe vendosjen e një aplikacioni softuerik.

Pse duhet të përdor një kornizë të zhvillimit të aplikacionit?

Një kornizë aplikacioni ju lejon të bëni më shumë ndërsa shtypni më pak.

Këtu janë disa arsye te mira pse ju do perdore:

 1. Pse të rindërtoni të njëjtat karakteristika, pa pushim, për çdo aplikacion të ri?
 2. Pse i bëni gjërat manualisht kur ato mund të automatizohen?
 3. Pse bëjnë detyra analoge në mënyra të ndryshme?
 4. Pse të ndërtohet nga e para kur shumica e aplikacioneve janë të organizuara në parime të ngjashme?
 5. Pse të ecni vetëm kur një komunitet i zhvilluesve ka shkuar përpara jush?

kodi simfonik i larvaveNjë copë e kodit PHP nga korniza Laravel që tregon përdorimin e përbërësve të Symfony. (Burimi: WhoIsHostingThis.com)

Përgjigja e qartë për këto pyetje është: Ju nuk duhet t’i bëni ato gjëra. Përdorimi i një kornize të zhvillimit të aplikacionit ju ndihmon të shmangni ato gabime themelore në gjykimin e programimit.

Ka të ngjarë ju kursej një ton kohë, shumë.

tipare thelbësore simfonike

Cilat janë Karakteristikat Thelbësore të Symfony?

Symfony është një kornizë e zhvillimit të aplikacioneve për ndërtimin e aplikacioneve në internet në PHP. Ka disa korniza të tjera të njohura të PHP, kështu që le të përqëndrohemi në disa gjëra që me të vërtetë e bëjnë Simfony të dallojë.

Kuptimi i Modelit Modular të Simfonisë

Simfonia është shumë e moduluar, më shumë sesa pothuajse çdo kornizë tjetër e ngjashme.

Ai përbëhet nga një grup thelbësor i moduleve individuale të cilat secila siguron një sasi mjaft të madhe të funksionimit.

Këto komponentë u krijuan në mënyrë që të mund të përdoren individualisht. Në të vërtetë, mund të shtoni cilindo prej tyre vetë në një projekt për të marrë një përfitim specifik specifik.

Modulet kryesore në Symfony

Modulet kryesore përfshijnë:

Front-End / Client-SideBack-End / Server-Side
 • BrowserKit është një shfletues i simuluar në internet.
 • Forma krijon forma HTML në internet.
 • HttpFoundation shton orientimin e objektit në HTTP.
 • Filesystem ofron funksione themelore të skedarit dhe drejtorisë.
 • Gjetësi gjen dhe merr skedarë dhe drejtori (edhe nëse nuk di tashmë se ku mund të shikojë).
 • EventDispatcher vepron si ndërmjetës midis dëgjuesve të ngjarjeve dhe objekteve që shkaktojnë ato ngjarje.
 • CssSelector përkthen CSS në XPath.
 • Klasat e autoloads ClassLoader sipas nevojës.
 • Konfigurimi administron cilësimet e konfigurimit dhe zgjidh deklaratat e konfigurimit të konflikteve.
 • Console ndihmon në funksionimin e funksioneve të aplikimit nga një dritare e terminalit.
 • DomCrawler ndihmon me DOM traversal.
 • ExpressionLanguages ​​vlerëson vlerën e vërtetë të shprehjeve pa i ekzekutuar ato.
 • Debugimi i ndihmon zhvilluesit të zbulojnë gabimet.
 • VartësiaInjekimi menaxhon krijimin e objekteve.
 • HttpKernel ofron mjete për ndërtimin e kornizave të bazuara në HTTP.
 • OptionsResolver lehtëson krijimin e objekteve që kanë nevojë për vargje opsionesh.
 • Procesi drejton komandat brenda nën-proceseve.
 • PropertAccess shton në objekte metoda të thjeshta leximi / shkrimi (aksesori).
 • Rrugëzimi i hartave kërkon HTTP për metodat dhe argumentet e aplikimit.
 • Siguria siguron një skemë të sofistikuar autorizimi.
 • Serializer përkthen të dhëna të strukturuara nga një format në tjetrin.
 • Kronometri mat kohën e ekzekutimit për kodin.
 • Templating ndihmon me krijimin e pamjeve dhe modelit.
 • Përkthimi ndihmon në ndërkombëtarizimin dhe lokalizimin.

Përzierja dhe përputhja e moduleve simfonike

Këto module secila siguron një seri karakteristikash mjaft specifike për zhvillimin e aplikacionit. Ato mund të përdoren në mënyrë të pavarur. Në fakt, ato zhvillohen dhe mirëmbahen në mënyrë të pavarur – secili modul individual ka repon e vet GitHub.

Të marra në tërësi, dhe me përbërës strukturorë të shtuar, ato krijoni një kornizë të fuqishme zhvillimi.

Shtojcat i japin funksionalitet shtesë Simfonisë

Por modulariteti nuk përfundon me hartimin e vetë kornizës. Funksionalitet shtesë përtej këtyre moduleve thelbësore mund të shtohen në aplikim nga shtojcat.

Menaxhimi i përdoruesit, bashkëveprimi me serverin e postës, përpunimi CSS – të gjitha këto karakteristika të zakonshme të aplikacioneve dhe shumë të tjera mund të shtohen përmes shtojcave.

Farë është Dizajni i Kontrolluesit Model-Pamje-Kontrolluesi (MVC)?

Kjo strukturë gjithashtu inkurajon zhvillimin e aplikacionit të bëhet në një mënyrë të ngjashme modulare, e cila promovon ripërdorimin e kodit dhe praktika të mira programimi.

kontrollues shikimi modeli mvcNjë diagram i thjeshtë i konceptit MVC. (Përmes WhoIsHostingThis.com)

Kuadri PHP i Symfony inkurajon fuqimisht modelin e shikimit të modelit-kontrollues (MVC) për hartimin.

MVC ndan pastër ndërfaqen e përdoruesit nga punimet e brendshme të aplikacionit, kështu që është e lehtë të ndryshosh pamjen e një aplikacioni Symfony pa ndryshuar gjithçka.

Kultura simfonike

Ekipi i zhvillimit të Symfony thekson që nuk është thjesht një grup mjetesh dhe një kornizë: është gjithashtu një filozofi dhe a komuniteti.

Farë ofron komuniteti simfonik?

Komuniteti Symfony ofron një nivel të jashtëzakonshëm mbështetjeje dhe dokumentacioni, nga udhëzimet e hollësishme se si të përdorin secilën komponent, tek pikat e bisedimit për shpjegimin e kornizave të zhvillimit për palët e ndryshme të interesit dhe vendimmarrësit.

Ky përqendrim në aspektet “të buta” të zhvillimit të softuerit promovon një shkallë të lartë të kënaqësisë së përgjithshme të programuesit dhe cilësinë e kodit.

pritje simfonike

Kur të përdorni Symfony Hosting

Pse do ta përdorni Symfony në një sistem të pritur, sesa në desktopin tuaj? Ka disa arsye të mundshme.

Ju mund të jeni duke punuar me testuesit ose klientët në vende të largëta. Pas një DevOps filozofi, ju doni që ata të shohin ndryshime ndërsa i bëni.

Konsideratat Gjeografike

Ekipi juaj i zhvillimit mund të shpërndahet në një zonë të madhe. Një sit i pritur mund të jetë mënyra më praktike dhe ekonomike për të gjithë për të punuar së bashku.

Mjedise të shumëfishta

Nëse përdorni të njëjtën faqe për punë Symfony dhe host për aplikim, atë shërben si zonë skenë ku mundesh bëni korrigjime në mizë dhe pastaj vendosni ato në serverin në internet.

Mjedisi juaj i fundit i testimit është i njëjtë me mjedisin e vendosjes, duke ju dhënë besim shtesë.

Versione simfonike

Edicioni më i fundit i Symfony është versioni 5, i cili është krijuar për PHP 7.

Nëse dëshironi të ngjiteni me kodin që shkon nën PHP 5, Symfony 3 është ende i mbështetur. Nuk ka asnjë arsye të mirë për të përdorur versionet më të vjetra.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje të shkëlqyeshme në hostimin e Symfony?
SiteGround – vlerësuari # 1 nga lexuesit tanë – mbështet Symfony me PHP 7, qasje në SSH dhe serverë të shpejtë. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 67% në këto plane cilësore. Përdorni këtë lidhje ekskluzive zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Kërkesat për simfoni

Në minimum, Simfonia kërkon:

 • PHP 5.3.3 ose më i lartë (Simfonia 3)
 • PHP 7.1.3 ose më i lartë (Simfonia 4)
 • JSON aktivizohet
 • ctype aktivizohet
 • php.ini duhet të ketë caktimin e datës.zona e zonës

Përbërësit Symfony dhe Cilësimet

Komponentët dhe cilësimet e tjera rekomandohen shumë. Ju lutemi shikoni udhëzuesin e plotë të Kërkesave për Symfony.

Gjithashtu, aplikacione të ndërtuara në Symfony mund të kërkojnë gjithashtu veçori të tjera, modulet ose cilësimet në nivelin e serverit.

Mbështetje për Symfony

Shumë hostë të internetit tashmë mbështesin Symfony, ose mund të konfigurohen për ta mbështetur atë.

Sigurohuni që plani juaj i pritjes ju lejon të instaloni Symfony dhe është i përshtatshëm për punë zhvillimore. Do t’ju duhen këto aftësi, në minimum:

 1. Qasja në linjë komanduese.
 2. Mundësia për të ngarkuar skedarë.
 3. Qasja te php.ini dhe skedarët e tjerë të konfigurimit.

Mjete të dobishme

Ju do të keni shumë të ngjarë të dëshironi të përdorni një IDE dhe korrigjuesi i largët, kështu që sigurohuni që hosti juaj të mos ketë mur të zjarrit kundër tij. Shikoni për një server pritës me një periudhë prove falas dhe shfrytëzoni kohën për të verifikoni që mjedisi juaj i zhvillimit funksionon ashtu si dëshironi.

Për punë serioze zhvillimore, një host i dedikuar ose VPS është më i miri. Nuk është e nevojshme të konkurroni për përpunimin e energjisë dhe mund të instaloni një softver zhvillimi globalisht në server.

Pritja e përbashkët mund të jetë mjaft e mirë për projekte personale.

Karakteristikat kryesore të simfonisë:

 • Lejon zhvillimin e PHP pa pasur nevojë të rindërtojë funksionet e zakonshme
 • Komunitet mbështetës i fortë
 • Fleksibël dhe i zgjerueshëm, falë arkitekturës së bazuar në pako

nikoqirët më të mirë të simfonisë

Zgjedhjet e mia: Mikpritësit kryesorë të simfonisë

Numri i hosteve në internet atje nga të cilat mund të zgjidhni mund të jetë dërrmuese, kështu që ne rekomandojmë hostet e mëposhtëm si pikënisje.

SiteGround

simfoni në terren

Simfoni pritje me SiteGround.

Serverët e SiteGround mbështesin katër versione PHP, përfshirë versionin e fundit të PHP 7.

Qasja e SSH në guaskën e fuqishme Bash dhe një mjedis skenik janë ndër tiparet miqësore për zhvilluesit e SiteGround.

SiteGround vazhdimisht tejkalon atë kohëzgjatja e garantuar prej 99.9%.

Një periudhë prove 30-ditore
ju lejon të siguroheni që ajo do të plotësojë nevojat tuaja.

Bluehost

simfoni bluehost

Simfoni pritje me Bluehost.

Bluehost ju lejon të zgjidhni PHP 5 ose 7, dhe hyrja në SSH është në dispozicion pas verifikimit të llogarisë.

Serverët e dedikuar dhe VPS kanë qasje në rrënjë.

Ata ofrojnë një garanci 30-ditore për kthimin e parave
. (Shërbimet e asociuara siç janë certifikatat SSH nuk përfshihen).

Mbështetje përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës është gjithmonë në dispozicion. Onlyshtë vetëm Linux, pa serverë Windows.

GreenGeeks

simfoni e gjelbërimit

Pritja simfonike me GreenGeeks.

GreenGeeks kanë fituar qartë “geek” në emrin e tyre, siç dëshmojnë udhëzimet e tyre në internet për përdorimin e menaxhimit të kodit burimor Git.

Të gjithë serverët e tyre lejojnë qasje në SSH, dhe ata mbështesin versione të shumta të PHP.

Ju merrni një garanci 30-ditore për kthimin e parave
dhe 24/7 chat live dhe mbështetje me email.

Përkrahja telefonike nuk është në dispozicion 24 orë në ditë, megjithëse.

Karakteristika të tjera në gjuhë dhe kornizë

 • ASP.NET
 • .Kuadri NET
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby në shina
 • Perl
 • Django
 • piton
 • Përfshinë anën e serverit
 • Java
 • ColdFusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • PHP 5
 • PHP 7

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni hostin e duhur Symfony?
A2 Hosting shënoi # 1 në testet e shpejtësisë së serverit tonë të fundit. Ato ofrojnë një instalim me një klikim të Symfony dhe ruajtje të pakufizuar dhe bandës. Kurseni deri 50% në planet miqësore me zhvilluesit e A2 duke përdorur këtë lidhje zbritje
. (Kjo marrëveshje përfshin një garanci të kthimit të parave “në çdo kohë”.)

Pyetjet e bëra më shpesh nga Symfonia

 • Farë është Symfony?

  Symfony është një kornizë PHP e dizajnuar për të shpejtuar zhvillimin e aplikacionit në internet.

 • Kush zhvillon Symfony?

  Symfony është zhvilluar nga SensioLabs, një kompani softuerësh me burim të hapur. Ato ndihmohen nga një rrjet i gjerë i kontribuesve të komunitetit.

 • Pse ka kaq shumë module?

  Modulet ofrojnë Symfony me fleksibilitet. Nëse jeni duke kërkuar të zhvilloni një aplikim kompleks me funksione të shumta, mund të instaloni versionin e plotë të Symfony (Full Stack). Nëse keni nevoja të specializuara, mund të zgjidhni dhe të zgjidhni funksionet që ju dëshironi. Ose nëse thjesht doni të përfitoni nga një ose dy tipare, nuk ju nevojitet i gjithë korniza. Thjesht përdorni një modul individual për të përmirësuar projektin tuaj.

 • A mund ta përdor Symfony me kornizat e tjera të PHP?

  Po. PHP është krijuar për të shtuar mjetet tuaja ekzistuese, qofshin ato thjesht PHP ose PHP dhe një kornizë tjetër e PHP. Në fakt, sepse Symfony është një modul i ndërtuar, ju vetëm duhet të përdorni pjesët që janë të përshtatshme për aplikimin tuaj, kështu që ju mund t’i përdorni ashtu siç është e nevojshme, dhe pastaj të ktheheni përsëri në shfrytëzimin e burimeve tuaja të tjera.

 • Si e krahason versionin Symfony 3 versionin 4?

  Dallimi i madh është se Symfony 4 përdor PHP 7, dhe Symfony 3 përdor PHP 5. Aplikimet e ndërtuara me Symfony 4 kërkojnë që PHP 7 të ekzekutohet. Versioni 4 përdor një strukturë të re të aplikacionit të quajtur Flex. Përndryshe, dallimet janë të vogla, dhe kalimi në versionin 4 nuk duhet të prishë projektet ekzistuese.

 • Kur Symfony azhurnohet, kodi im do të funksionojë akoma?

  Symfony është krijuar në mënyrë që kodi juaj të vazhdojë të funksionojë, pavarësisht azhurnimeve. Përditësimet janë ndërtuar rreth kodit ekzistues dhe sigurojnë vetëm korrigjime të gabimeve, rregullime të sigurisë ose funksionim të përmirësuar. Funksionaliteti ekzistues duhet të mbetet i paprekur. Sidoqoftë, gjithmonë duhet të rishikoni shënimet e lëshimeve para azhurnimit, për t’u siguruar që asnjë tipar ose kod ekzistues nuk është ndikuar.

 • Typefarë lloj mbështetje është në dispozicion për Symfony?

  Mbështetja me bazë komunitare sigurohet përmes një forumi online, listës së postës dhe kanalit IRC. Për më tepër, një bibliotekë e madhe dokumentacioni, përfshirë udhëzuesit e përdoruesve, udhëzuesit e instalimit dhe mostrat janë në dispozicion për të ndihmuar përdoruesit. Symfony gjithashtu ofron mbështetje të personalizuar dhe të paguar për një sërë çmimesh.

 • A është në dispozicion trainimi Symfony?

  Po. SensioLabs, krijuesit e Symfony, ofron kurse trajnimi dhe çertifikime në anglisht, frëngjisht, gjermanisht dhe spanjisht. Këto ofrohen në disa vende të botës. Për më tepër, ekziston një bibliotekë e madhe e dokumentacionit në dispozicion në faqen e tyre për të filluar dhe për t’ju ndihmuar të zotëroni kornizën Symfony.

 • A mund ta përdor Symfony me një plan të përbashkët pritës?

  Po, por nuk rekomandohet. Do aplikacion në internet që mbështetet në përmbajtje dinamike, si në diçka të ndërtuar me PHP, do të kërkojë më shumë burime sesa një uebfaqe tradicionale, botuese vetëm. Në varësi të nivelit të bashkëveprimit ose numrit të vizitorëve që merrni, kjo mund të bëhet shpejt për një plan të përbashkët për tu trajtuar.

  Nga ana tjetër, nëse interesi juaj është thjesht të mësoni Symfony, një plan i përbashkët pritës duhet të funksionojë mirë.

 • Whatfarë lloji i licencës është lëshuar Symfony nën?

  Simfonia lëshohet nën licencën MIT. Kjo është shumë e ngjashme me licencën GNU GPL, dhe, në fakt, konsiderohet e pajtueshme me GPL. Ai lejon përdoruesit të shkarkojnë, përdorin, modifikojnë dhe rishpërndajnë kodin burimor në çfarëdo mënyre (madje edhe për përdorim në programin pronar), me kusht që licenca MIT të shpërndahet me programin e modifikuar.

 • Si mund të kontribuoj në Symfony?

  Si shumica e softuerëve me burim të hapur, Symfony mirëpret mbështetjen e komunitetit. Mënyra më e lehtë për të kontribuar është paraqitja e një raporti të metave. Ju gjithashtu mund të kontribuoni në bibliotekën e tyre të dokumentacionit ose të shkruani një përkthim. Nëse jeni një zhvillues, ju mund të kontribuoni duke paraqitur një copë toke, qoftë për një gabim ose një përmirësim të propozuar. Në kohën e këtij shkrimi, ata nuk po pranonin kontribues të rinj thelbësorë, por nëse jeni të interesuar, duhet të kontrolloni uebfaqen e tyre për të parë nëse kjo ka ndryshuar.

 • Si mund ta mbaj sistemin tim të azhurnuar?

  Symfony ju lejon të regjistroheni në listën e tyre të postave për t’u njoftuar çdo herë që një azhurnim është në dispozicion, në këtë mënyrë ju gjithmonë mund të siguroheni që po përdorni versionin e fundit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map