Pritja më e mirë e kornizës. NET: Kush është më i miri për sitin tuaj? [Përditësuar: 2020]

Krahasoni Hosting Kuadrin NET

Kuadri .NET është një mjedis programimi që përdoret për të krijuar faqe të internetit dinamike shpejt dhe me lehtësi. Ai funksionon në serverat e Microsoft Windows dhe është një zgjedhje e dukshme për njerëzit që kanë përvojë tashmë me atë platformë.


Shikoni për një host në internet që është i specializuar në Windows, mbështet versionin e fundit të. NET dhe ofron shërbime të ekspertëve për migracionin. Gjithashtu, shikoni për prova të kohës së shpejtë të reagimit të serverit.

Këtu janë 3 zgjedhjet më të mira të ekspertëve tanë për hostet më të mira. Kornizë NET:

 1. A2 Hosting
  – Ekspertizë në Windows, serverë të shpejtë, mbështetje të shkëlqyeshme
 2. Rrjeti i lëngshëm
  – Mbështetje profesionale, shumë e besueshme
 3. Hostgator
  – plane fleksibël

Si Zgjodhëm Ushtruesit më të mirë të Kornizës. NET?

Ne kërkuam për strehues që ofrojnë shërbime migracioni, rezervë ditor, ekspertizë të dukshme në Windows dhe kohë të shpejtë të reagimit të serverit. Ne renditëm listat e shkurtra me mbështetje teknike të shkëlqyeshme.

Pastaj ne faktorizuam në ndjenjën e konsumatorit dhe depërtimet e grumbulluara nga mijëra shqyrtime të përdoruesve në bazën e të dhënave tona.

Cili është Korniza. NET?

.NET është një kornizë e zhvillimit të programeve kompjuterike dhe programimit që u krijua nga Korporata Microsoft.

Kjo kornizë u lejon zhvilluesve të krijojnë më lehtë aplikime.

.NET në fund të fundit është krijuar për të siguruar një mjedis programimi të kontrolluar, ku programi mund të zhvillohet, instalohet dhe ekzekutohet në sistemet operative të bazuara në Windows.

Arsyeja pse ekziston Korniza. NET është se ka shumë aplikime që hyjnë në një projekt zhvillimi.

Realiteti është se aplikacione të ndryshme për shkak të mungesës së burimeve nuk integrohen saktësisht dhe bashkohen mirë jashtë kutisë.

Me krijimin e kornizës .NET, ai ndërveprim i aplikacioneve është shumë më i thjeshtë, duke e bërë funksionimin dhe integritetin e aplikimit koheziv në të gjithë bordin..

Si një teknologji, .NET Framework mbështet ndërtimin kryesor dhe ekzekutimin e shërbimeve dhe aplikacioneve në internet XML.

Duke siguruar këtë platformë të fuqishme, objektivat e kornizës përfshijnë sigurimin e një mjedisi ku ekzekutimi i kodit mund të vendoset për të minimizuar vendosjen e softuerit dhe çdo konflikt në versionimin.

Ai gjithashtu siguron një mjedis të qëndrueshëm programimi të orientuar drejt objektit nëse kodi i objektit ruhet dhe ekzekutohet në vend, ekzekutohet në vend, por i shpërndarë në Internet, ose ekzekutohet nga distanca.

.NET siguron një mjedis që promovon ekzekutimin e kodit të sigurt, madje edhe me kod që sigurohet nga palë të treta të panjohura dhe gjysmë të besueshme.

Shumë mjedise të tjera të shkruara ose të interpretuara shkaktojnë probleme të performancës, dhe. NET është krijuar për të eleminuar këto lloj problemesh.

.Kuadri NET gjithashtu synon të bëjë përvojën e zhvilluesit në përputhje me llojet e aplikacioneve të ndryshme, të tilla si aplikacionet me bazë Windows dhe aplikacionet e bazuara në Web.

Bazuar në standardet e industrisë,. NET është i përqendruar në sigurimin që çdo kod i prodhuar brenda kornizës të mund të integrohet me çdo kod tjetër standard të industrisë..

.NET – Linchpin e zhvillimit të Microsoft

.NET është komponenti kryesor i strategjisë gjithëpërfshirëse të zhvillimit të Microsoft dhe filloi së pari si përgjigje e kompanisë për Java.

.NET përmban një numër elementësh që e bëjnë atë mjaft tërheqës dhe janë të vërtetë për misionin e platformës së bashku.

 • .NET është përqendruar në Ndërveprueshmërinë, duke lejuar që programet e zhvilluara nga NET të aksesojnë funksionalitete në programet e zhvilluara jashtë. NET.
 • .NET përdor një Motor të Runtime të Përbashkët (CRE). Kjo konstrukt, i njohur gjithashtu si koha e zakonshme e gjuhës, lejon programet e zhvilluara në. NET të shfaqin sjellje të zakonshme në përdorimin e kujtesës, trajtimin e përjashtimeve dhe sigurinë.
 • .NET ka veçori të Pavarësisë së Gjuhës dhe është krijuar me aftësinë për të shkëmbyer dy lloje të veçanta të të dhënave midis dy programeve që u zhvilluan në gjuhë të ndryshme dhe u mundësuan nga Infrastruktura e Gjuhëve të Përbashkët (CLI).
 • .NET përmban një bibliotekë të kodit të funksionit të përbashkët në një bibliotekë të njohur si Biblioteka e klasës bazë. Duke përdorur këtë bibliotekë, një programues mund të shmangë rishkrimin e përsëritur të kodit.
 • .NET është i lehtë për t’u vendosur. Ashtu si për shumë gjëra me Microsoft, lehtësia e vendosjes është një veçori kryesore e platformës. NET. Me një këshillë dore për t’u instaluar në sistemet operative amtare të Microsoft,. NET instalon lehtësisht dhe shkakton një minimum konflikti jashtë kutisë.
 • .NET ka siguri të integruar. Programet që janë zhvilluar në. NET bazohen në një model të përbashkët sigurie.

Plotëson një nevojë për zhvillim

Zhvillimi përpara. NET në Windows ishte një çështje e shpërndarë për të thënë të paktën.

Nuk ishte e vështirë të gjesh situata kur një programues do të fillonte programet e tyre me një tabelë të bardhë ose një fletë të bardhë letre.

Një programues mund të ketë në dorë një rutinë ose dy që ata mund të fillojnë me të.

Gjërat kishin të bënin me kaq të dhimbshme gjatë gjithë procesit të zhvillimit të softuerit dhe u desh shumë kohë sepse kërkonte shumë testime manuale.

Gjërat ishin joefikase dhe nëse dikush hynte në mes të një procesi, duhej të bëhej shumë tërheqje.

Nevoja ishte aty për të krijuar konstruksione të shkruara para dhe të testuara në proces që mund të shpejtonin gjërat.

Në skenë dolën bibliotekat funksionale, të cilat u pasuan nga bibliotekat e klasave, deri sa më në fund, kornizat e Fondacionit Class u morën.

Kuadri. NET është zbatimi i fuqishëm i kësaj nga Microsoft, dhe kontribuon në klasa, metoda, objekte, siguri dhe më shumë në atë mënyrë që të ndihmojë zhvillimin.

Me programuesit që janë në gjendje të përqëndrohen në aplikimet e tyre shumë më tepër, përqendrimi është në zhvillimin më të shpejtë dhe qëllimet e projektit që nga fillimi.

Për më tepër, kontribuesit e projektit mund të punojnë në dhe të përqendrohen elementet specifike me të cilat ata ngarkohen, sesa tërë trupi i kodit, zhvillimi dhe testimi..

Konsideratat e hostimit

Ekzistojnë shumë mundësi zgjedhjeje për një mjedis zhvillimi. NET, kështu që nëse po kërkoni ta shfrytëzoni këtë platformë në një mjedis pritës, sigurohuni që është versioni i .NET që ju kërkon para kohe, pasi platforma ka evoluar në mënyrë të konsiderueshme ndër vite.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje perfekte në hostet. NET?
A2 Hosting sapo shënoi # 1 në testet tona të shpejtësisë dhe të performancës. Planet e tyre neto vijnë me ruajtje dhe transferim të pakufizuar. Kurseni deri 50% në planet e A2 duke përdorur këtë lidhje speciale zbritje
.

Karakteristika të tjera në gjuhë dhe kornizë

 • ASP.NET
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby në shina
 • Perl
 • Django
 • piton
 • Përfshinë anën e serverit
 • Java
 • ColdFusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map