Niche Web Hosting Software: Përmbledhje

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe.


Gjeni strehimin me këto karakteristika në Software Niche

 • yll
 • Redmine
 • LimeSurvey
 • SharePoint
 • SHOUTcast

Hosting për Niche Software dhe Apps

softuer dhe aplikacione të ngrohta

Gjëja e mrekullueshme në internet është se ajo ka gjithçka – nëse ka ndonjë lloj softuer që ju nevojitet, shanset janë që nuk jeni i pari që e kërkoni atë.

Ju mund të zbuloni se një individ sipërmarrës tashmë e ka njohur atë nevojë dhe e ka përmbushur atë duke krijuar vetëm programin kompjuterik që po kërkoni.

Kërkesa ndryshon midis kategorive të softuerëve

Sigurisht, disa kategori softuerësh ofrojnë shumë mundësi softuerësh. Për shembull, bloget janë shumë të njohura, kështu që ka shumë mjete për bloget.

Do uebfaqe përdor një sistem të menaxhimit të përmbajtjes, kështu që ka shumë sisteme të menaxhimit të përmbajtjes nga të cilat mund të zgjidhni.

Sidoqoftë, jo çdo lloj aplikacioni është aq i kërkuar sa që ekzistojnë dhjetëra projekte konkurruese nga të cilat mund të zgjidhni.

Opsione të Niche Softuerësh

Edhe kështu, kërkesat më të pazakonta kanë tërhequr ekipe zhvillimi të gatshëm të krijojnë produkte softuerësh të ngrohtë.

Në seksionet e mëposhtme, ne do të mbulojmë disa opsione të softuerëve që mund t’i gjeni interesante.

Nëse aktualisht ekziston një pikë dhimbje në jetën tuaj që mund të rregullohet me zgjedhjen e duhur të softuerit, lexoni më tej për disa opsione të mundshme!

aplikacione softuerësh të ngrohtë

Aplikime në internet

Ne i hedhim një vështrim të shkurtër aplikacioneve të ngrohta të uebit në këtë faqe. Sigurohuni që të kontrolloni mbulimin tonë më të detajuar.

Tani le t’i hedhim një vështrim në disa shembuj të softuerëve të ngrohtë.

Klasifikuar të Noes

Noes’s Classifieds ishte fillimisht një aplikacion me burim të hapur të shkruar në PHP. Përdoruesit mund ta përdorin atë për të krijoni një faqe interneti të reklamave të klasifikuara të ngjashme me Craigslist.org.

Në një moment, Klasifikimi i Noeut u ritransmetua si një produkt tregtar që ofron versione të reja dhe të vetë-hostuara.

Kishte edhe një version falas në dispozicion per perdorim.

Tregu Digjital dhe Mbështetja

Që nga ajo kohë, Noah’s Classifieds është fituar nga Yclas, e cila e faturon produktin e saj si mënyra më e lehtë për të krijuar një treg dixhital.

Yclas lejon dikë me pak ose aspak njohuri për hartimin e uebit për të krijuar një faqe interneti të klasifikuar në vetëm disa minuta.

Për përdoruesit e Klasifikuar të Noeut të prekur nga blerja, Yclas ofroi një mjet migracioni falas.

Sidoqoftë, përdoruesit mund të zgjidhnin të qëndronin në platformën ekzistuese të Noe’s Classified, megjithëse ata nuk do të merrnin mbështetje teknike për Yclas nëse ata zgjidhnin këtë opsion.

SHOUTcast

SHOUTcast është një mjet i plotë për menaxhimin e një stacioni radio në internet.

SHOUTcast siguron një zgjidhje totale për transmetimin e drejtpërdrejtë të audios ose para-regjistruar.

Ajo gjithashtu siguron një platformë për ndarjen dhe zbulimin e stacioneve radio në internet, si dhe një API i fuqishëm për integrim shërbimi i tyre me shërbime të ofrimit të palëve të treta si Roku.

Llojet e përmbajtjes audio / video dhe fitimi i parave

Ndërsa SHOUTcast mbetet një platformë kryesisht për përmbajtjen audio, ai gjithashtu mbështet përmbajtje video.

Kjo është një pikë shitje për ata që kërkojnë të bëjnë sipërmarrje në video.

Më në fund, për ata që kërkojnë të fitojnë para nga stacionet e tyre radio, SHOUTcast ofron veçoritë dhe funksionalitetin që ju nevojitet për ta bërë këtë.

Bordi i Bojrave WWW

WWW Paint Board është një aplikacion në internet (aktualisht i dobët) që lejon përdoruesit të vizatojnë grafika vektoriale dinamike në një GUI të bazuar në shfletues..

Bordi i Bojrave të WWW ishte shkruar në JavaScript dhe është mbështetur në Gjuhën Markup të Vektorit (VML).

Përveç aftësive të tij vizatuese dinamike, Bordi i Bojrave WWW posedonte tipare primitive shoqërore, të tilla si komentimi, votimi i përdoruesve dhe të tjera..

WWW Paint Board është ende në dispozicion për shkarkim, por nuk ka qenë nën zhvillim aktiv që nga 2005, dhe ka të ngjarë të mos jetë plotësisht në përputhje me teknologjinë moderne të shfletuesit.

Dolibarr

Ju mund të mendoni për Dolibarr si një kombinim i programit ERB (Planifikimi i Burimeve të Ndërmarrjeve) dhe CRM (Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin).

Dolibarr ofron një zgjidhje të plotë, me burim të hapur për menaxhimin e biznesit të ndërmarrjes, dhe atë përfshin veçoritë dhe funksionalitetin që ju nevojiten:

 • Krijoni propozime projekti
 • Ndjek projektet
 • Menaxhoni marrëdhëniet tuaja me klientët
 • Menaxhoni porositë dhe inventarin tuaj
 • Krijoni fatura

Dolibarr gjithashtu ka një aplikacion të integruar celular që mund të përdorni në lëvizje.

Struktura modulare

Dolibarr është modulare, kështu që nëse ka karakteristika që ju nevojiten (por mos dërgoni me instalimin e paracaktuar), mund të shtoni modulet e duhura.

ju mund të pritet në serverin e vet, ose përdoruesit mund të blejnë një plan të pritur SaaS (softuer si një shërbim).

Ju mund të strehoni Dolibarr në serverat tuaj, ose mund të blini një plan të pritur SaaS (softuer-si-një-shërbim) për të transferuar nevojën për të menaxhuar ndonjë nga infrastrukturat e kërkuara..

DotNetInvoice

DotNetInvoice është një sistem i thjeshtë faturimi dhe faturimi që ka për qëllim biznesin e vogël.

DotNetInvoice është një aplikacion ASP.NET që funksionon në platformën .NET.

Karakteristikat dhe Perks

Ndërfaqja e DotNetInvoice është e bazuar në internet dhe është e lehtë për t’u përdorur, veçanërisht për ata më pak të njohur me teknologjinë (DotNetInvoice krenohet se ju jeni vetëm “tre minuta në faturën tuaj të parë”).

i saj karakteristikat përfshijnë:

 • Faturat me email
 • Pranimi i pagesës dixhitale
 • Faturimi mujor i automatizuar
 • Konfigurim dhe personalizim i lehtë
 • Mbështetje për nëntë monedha të ndryshme

Ai integrohet pa probleme me QuickBooks, dhe vetë produkti mund të zgjatet nga çdo zhvillues i njohur me kornizën. NET, C #, dhe VB.NET.

Rrjedha e punës Joget

Joget Workflow është një mjet me burim të hapur, me bazë në internet që ju lejon të zhvilloni flukset e punës tuaj të biznesit dhe aplikacionet e menaxhimit të procesit.

Nëse jeni duke kërkuar gjithashtu diçka që do të lehtësojë një proces të shpejtë të zhvillimit të aplikimit për kompaninë tuaj, Joget do ta plotësojë këtë nevojë gjithashtu.

Vendosja, ndërfaqja dhe tiparet

Vetë Joget Workflow është ndërtuar në Kornizën e Pranverës së Java dhe është vendosur duke përdorur serverët Apache Tomcat.

Ndërfaqja e përdoruesit Joget është e bazuar në internet dhe karakteristika funksionalitet tërheqje dhe rënie që lejon edhe zhvilluesit jo-softuer të krijojnë aplikacionet e tyre.

Aplikimet që mund të zhvilloni duke përdorur Joget do të përfshijnë veçori të tilla si regjistrimi i formularit, paraqitja e të dhënave dhe menaxhimi i regjistrave.

OrangeHRM

OrangeHRM është një aplikim popullor për profesionistët e burimeve njerëzore në organizata duke filluar nga fillimet deri tek institucionet e nivelit të ndërmarrjeve.

ajo ofron një version me burim të hapur, si dhe zgjidhje të paguara profesionale dhe të nivelit të ndërmarrjeve të cilat janë pritur nga OrangeHRM.

Karakteristikat e OrangeHRM, të cilat janë modulare dhe mund të përfshihen ose përjashtohen sipas dëshirës, ​​përfshijnë:

 • Menaxhimi i procesit të rekrutimit
 • Menaxhimi i bordit
 • Menaxhimi i informacionit personal (PIM)
 • Vetë-shërbimi i punonjësve (ESS)
 • Lini dhe kohën e lirë të menaxhimit
 • Ndjekja e kohës dhe frekuentimit (PTO)
 • Udhëtimi dhe përcjellja e shpenzimeve
 • Vlerësimet e performancës dhe trajnimi

Gjuhët dhe përshtatshmëria

OrangeHRM është në dispozicion në anglisht, rusisht, spanjisht dhe danez.

OrangeHRM është plotësisht i personalizueshëm, kështu që pajtimtarët në versionin e paguar të produktit mund të kërkojnë një zbatim të konfiguruar për nevojat e biznesit të tyre.

Kompania gjithashtu ofron shërbime profesionale, përfshirë trajnime online dhe në vend në teknikat dhe proceset e menaxhimit të burimeve njerëzore.

yll

Asterisk është një sistem shkëmbimi privat i degëve telefonike (PBX) që funksionon në një server dhe përdor telefona të lidhur (dhe teknologji të tjera të lidhura me hardverin).

Asterisk shërben si një lidhje midis sistemit të telefonit të një organizate dhe një shërbimi të telefonit publik si një PSTN (Rrjeti me Ndërmarrje Publike të Ndezur) ose një sistem VOIP (Voice Over Internet Protokolli).

Telefon i zakonshëm detyrat e sistemit që Asterisk është i aftë të trajtojë përfshijnë:

 • Menutë e pemëve telefonike
 • Thirrjet në konferencë
 • Rradhët e thirrjeve
 • Posta zanore

Një sistem i lakueshëm për tifozët me burim të hapur

Asterisk është plotësisht i shtrirë, i cili lejon zhvilluesit të ndërtojnë module të reja.

Disa nga gjërat që organizatat mund të bëjnë me modulet e tilla përfshijnë kontrollin programativ të një sistemi telefonik ose lidhjen e një sistemi telefonik në një sistem sekondar (ose terciar).

Për shembull, një organizatë mund të zbatojë një sistem që drejton një telefonatë në hyrje tek një agjent i shërbimit të klientit.

Kjo është ndërsa shfaqni të dhënat e llogarisë së klientit të lidhura me atë numër telefoni në ekranin e kompjuterit të agjentit në kohën kur telefonata pranohet nga agjenti.

Ekzistojnë një numër i pronarëve, dhe shumë të kushtueshëm, sisteme PBX në dispozicion. Asterisk ishte një nga zgjidhjet e para me burim të hapur të disponueshëm, që do të thotë se është shumë i popullarizuar në zona të botës ku ju gjeni kompani që kanë qasje të kufizuar në burime.

anyInventory

anyInventory është një (tani defunct), plotësisht i personalizueshëm aplikacioni në internet që shërbeu si një mjet themelor i inventarit në internet për bizneset dixhitale.

Ai siguroi një sistem shumë të personalizueshëm që lejonte përdoruesit të gjurmonin produktet e të gjitha llojeve duke përdorur fushat dhe kategoritë e specifikuara nga përdoruesit.

çdo Inventar është relativisht i lehtë për sa i përket tipareve që përfshin, por ju merrni funksionim për kërkime të përparuara dhe ngarkime të skedarëve. Stillshtë ende në dispozicion për shkarkim, por nuk ka qenë nën zhvillim aktiv që nga 2005.

Eshte nuk ka gjasa të jetë plotësisht në përputhje me shfletuesit modern ose teknologjitë e serverit.

OpenBiblio

OpenBiblio është një sistem katalog i automatizuar i bibliotekave me burim të hapur që përfshin:

 • Integrimi Online i Katalogut të Qasjes Publike (OPAC)
 • Karakteristikat që lidhen me qarkullimin
 • Karakteristikat e huadhënies
 • Karakteristikat e katalogimit
 • Mjetet për administrimin e stafit
 • Raportimi për gjëra të tilla si sende të vonuara dhe modele statistikore mbi përdorimin e sendeve në bibliotekë

Lehtësia e saj e instalimit, thjeshtësi, lehtësinë e përdorimit, dhe dokumentacioni i madh mbështetës e bën atë popullor me bibliotekat e vogla dhe rurale në të gjithë botën.

Disponueshmëria dhe vlera e gjuhës

Ka shume përkthime të ndryshme të OpenBiblio në dispozicion, dhe ndonjëherë gjuhët nuk janë ato që përdoren më shpesh.

Për shembull, OpenBiblio mbështet gjuhën e naltishtes së folur nga 1.5 milion popuj të Nahua që tani jetojnë kryesisht në Meksikën qendrore.

Për më tepër, ka pasur shumë projekte që përmirësojnë vlerën e OpenBiblio, duke përfshirë serinë e trajnimit dhe përdorimit të zhvilluar nga Universiteti i Wyoming dhe duke synuar bibliotekarët që mund të mos jenë të kënaqur me teknologjinë..

OpenBiblio është shkruar në PHP.

OpenDb

Baza e të dhënave për koleksionistët e mediave të hapura (OpenDB) është një aplikacion në internet që lejon ose individë ose organizata të vogla të inventarizojnë dhe katalogojnë koleksionin e tyre të mediave..

Artikujt e koleksionit mund të përfshijnë DVD, VCD, CD, kaseta VHS, lojëra, libra dhe disqe lazer.

OpenDB gjithashtu mund të përdoret për t’ju ndihmuar të kontrolloni se kujt i keni dhënë hua për materiale.

Funksionon si një sistem katalogimi dhe qarkullimi i lehtë i bibliotekave. Shtë një produkt me burim të hapur që shkruhet duke përdorur PHP gjuhe programimi.

Për të ruajtur vetë të dhënat, OpenDb përdor një bazë të dhënash MySQL.

Megjithëse OpenDb nuk është azhurnuar që nga viti 2010, prapëseprapë mund të shkarkoni dhe përdorni një version të qëndrueshëm të produktit.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje të madhe në pritjen e aplikacioneve të ngrohta?
A2 Hosting shënoi # 1 në testet tona të shpejtësisë dhe të performancës. Platforma e tyre mbështet dhjetra aplikacione të ngrohta. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 50% në planet e tyre. Përdorni këtë lidhje speciale zbritje
për të marrë marrëveshjen.

përmbledhje e softuerëve të ngrohtë

përmbledhje

Në internet, ka diçka për të gjithë, dhe softueri nuk është përjashtim.

Pavarësisht se sa e pazakontë mendoni se mund të jetë nevoja juaj, shanset janë, ekziston një aplikim ose mjet që mund të përdorni për ta bërë punën ose jetën tuaj shumë më të lehtë.

Didfarë mësuam?

Në këtë artikull, ne kemi mbuluar disa opsione të softuerëve të ngrohtë. Disa mirëmbahen në mënyrë aktive, disa jo, ende janë ende të njohura në qarqe të caktuara të ngrohtë.

Këto mjete variojnë nga bazat e të dhënave të thjeshta, të destinuara drejt grupeve të specialiteteve, deri tek opsionet e tipareve të platformës, të dizajnuara për të prishur një industri.

Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të gjeni në internet, kështu që nëse e gjeni veten duke menduar, “Gee, unë dëshiroj që të kishte një aplikacion për këtë …”

Epo, thjesht mund të ketë.

Kontrolloni gjithashtu kategoritë Niche Hosting, cilat janë në lidhje me këtë faqe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map