3 Ofruesit kryesorë të pritjes për një zgjedhje të opsioneve të portës së pagesave në vitin 2020

Contents

Krahasoni Hosting Gateway Pagesave

Nëse shesni produkte përmes faqes tuaj të internetit, do t’ju duhet një hyrje pagese për t’i lejuar klientët të paguajnë për blerjet e tyre të sigurt, pa frikë. Shumica e ofruesve të web hosting me plane të tregtisë elektronike ofrojnë disa porta pagese. Por çfarë duhet të kërkoni, konkretisht, në një host të tregtisë elektronike?


Portat e pagesave janë metoda standarde për sigurimin e përpunimit të kartave të kreditit për klientët tuaj. Së bashku me portat e pagesave, do të siguroheni që plani juaj i pritjes të ketë një çertifikatë SSL si dhe pajtueshmërinë e PCI.

Më vonë në këtë postim, do të japim një përmbledhje të detajuar të secilit host që ju rekomandojmë, por nëse jeni me nxitim, 5 hostet më të mirë të portave të pagesave janë:

 1. Bluehost
  – Lehtë për fillestarët, me Sferën e Pagesave dhe WooCommerce
 2. A2 Hosting
 3. Pritja për lëvizje
 4. GreenGeeks
 5. Lopë e trashë

Si i zgjodhëm hostet më të mirë për mbajtjen e portave të pagesave?

Ne kemi shqyrtuar mbi 1.500 plane pritëse dhe kemi zgjedhur ato që ofrojnë porta pagese me planet e tyre të tregtisë elektronike. Tjetra, ne zgjodhëm hostet që ofrojnë siguri, një zgjedhje të portave, dhe pajtueshmërinë me PCI.

Së fundmi, ne kontrolluam databazën tonë të gjerë të mijëra shqyrtimeve origjinale të klientëve, për të identifikuar 10 hostet më të mirë për portat e pagesave.

Isfarë është një Portë Pagesash?

A përfshin planin e biznesit tuaj ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të tij për blerje në internet?

Në qoftë se nuk planifikoni të jeni biznesi i parë në histori që të pranoni fotografi dhe tweets të maceve si pagesa, faqja juaj do të ketë nevojë për mbështetje dhe hyrje në një portë pagese.

Pse keni nevojë për një Portë Pagesash për Kartë krediti?

Nëse po planifikoni të bëni biznes online, është thelbësore të jeni në gjendje të pranoni pagesa të kartës së kreditit.

Kartat e kreditit përbëjnë 90% të shitjeve në internet, kështu që nëse nuk i pranoni ato, po humbisni ato të ardhura.

Ndërsa zgjidhje si PayPal mund të funksionojnë për transaksione të rastit, hapja e një llogarie tregtare për të përpunuar pagesat e kartës tuaj të kreditit mund të jetë më e efektshme dhe zgjidhje me kosto efektive për bizneset në internet me vëllim më të lartë..

Transaksionet e Sigurisë së Pagesave Gateway

Pagesa Demo e Pagesave për PayPalDemonstrimi i një arkë me PayPal.

Portat e pagesave janë ekuivalentimi në internet me korsinë e arkëtimit në dyqanin tuaj lokal.

Ata ofrojnë një të sigurt dhe të besueshëm metodë për përpunimin e transaksioneve në internet duke koduar informacionin e kartës së kreditit të klientit.

të dhëna të koduara udhëton midis klientit, institucionit të tyre financiar dhe tregtarit që shet produktin ose shërbimin.

Si funksionojnë Portat e Pagesave

Si funksionojnë portat e pagesave në 6 hapa të thjeshtë

Portat e pagesave janë analoge me banakun e arkës në një dyqan me tulla dhe llaç.

Nuk ka më karroca lëvizëse deri në sportele. Në vend të kësaj, klientët zgjedhin artikujt e tyre, futen në detajet e tyre të pagesës, të ndjekura nga a arka me një klik në programin e tregtisë elektronike të faqes tuaj.

Procedura e portës së pagesës është mjaft e thjeshtë:

 1. Kriptimi i shfletuesit
 2. Të dhënat dërgohen në serverin e portës
 3. Të dhënat dërgohen në Bankën tuaj
 4. Të dhënat e dërguara nga Banka juaj
 5. autorizim
 6. vërtetim

E gjithë kjo kërkon më pak se pesë sekonda.

Kriptimi i shfletuesit

Shfletuesi i klientit përdor kriptimin e tij të integruar (përgjithësisht me protokollin HTTPS [HyperText Transporti i Sigurt i Transportit]).

kjo mbron informacionin e tyre pasi është dërguar nga kompjuteri i tyre në serverin tuaj.

Të dhënat dërgohen në serverin e portës

Demorpay DemoRazorpay është një tjetër hyrje pagese që po bëhet gjithnjë e më popullore.

juaj serveri i dërgon informacionet te serveri juaj i caktuar i portës së pagesave, duke mbrojtur informacionin me kodimin SSL (Secure Socket Layer). Serveri i portës së pagesës duhet të marrë këto të dhëna.

Të dhënat dërgohen në Bankën tuaj

Porta e pagesës përcjell blerjen në bankën tuaj, përsëri duke përdorur SSL. Rruga e të dhënave përmes bankës është një hap kryesor për të arritur autorizimin e pagesës.

Të dhënat e dërguara nga Banka juaj

Banka juaj përcjell informacionin, duke përdorur ende encryption SSL. Agjenti i përpunimit të pagesës së bankës ose kartës së kreditit të klientit e pranon këtë verifikoni fondet.

autorizim

Procesori i pagesës kthehet ose një autorizimi ose dështimi te porta e pagesës, bazuar në kredinë ose fondet në dispozicion.

Nëse miratohet, autorizimi i shtohet “marrë” tuaj të përditshme për t’u përpunuar nga banka juaj në fund të ditës së punës.

vërtetim

Porta e pagesës dërgon përgjigje prapa në serverin tuaj të internetit, ku ose programi juaj elektronik i tregtisë mbaron transaksionin ose e refuzon atë.

Zgjidhje Online për Pagesën e Kartës së Kredisë

Demonstrimi i Pagesës 2 KontrollRazorpay është një tjetër hyrje pagese që po bëhet gjithnjë e më popullore.

Nëse sapo filloni në internet, shumë paketa pritëse përfshijnë mbështetje për tregtinë elektronike. Në fakt, pritet që gati të planifikojë të presë për të mbuluar standardet e tregtisë elektronike.

Tarifat tregtare dhe tarifat e transaksionit

Zakonisht, PayPal përdoret si një hyrje pagese për të pranoni kartat kryesore të kreditit. Sidoqoftë, PayPal ngarkon tarifat tregtare për përpunimin e pagesave.

Sidoqoftë, këto tarifa shpesh janë shumë më të ulëta sesa për procesorët e pagesave me vëllim më të lartë.

PayPal mund të duket si një zgjidhje ideale. Ata nuk paguajnë asnjë tarifë përveç tarifë për transaksione.

Përfitimet e llogarive tregtare

Komuniteti PayPal
Ndërsa disa kanë shqetësime për mosmarrëveshjet mbi PayPal, ekziston një faqe e fortë e komunitetit me shumë burime.

Sidoqoftë, ekzistojnë faktorë të tjerë që bizneset të marrin në konsideratë përveç tarifave. Llogaritë tregtare ofrojnë shumë karakteristika që mungojnë nga PayPal, siç janë zgjidhja e mosmarrëveshjeve, mbrojtja e mashtrimit dhe siguria.

Duke përdorur një llogari tregtare, fondet depozitohen direkt në llogarinë tuaj bankare.

Kjo nuk është rasti me PayPal, megjithëse tërheqjet janë të thjeshta. Me një llogari tregtare, po përdorni një sistem të krijuar prej kohësh mbështetur nga FDIC.

Zgjedhja e mënyrës së zgjidhjes së mosmarrëveshjeve konsiderohet standarde.

Rregullimi i PayPal

PayPal nuk është një bankë e siguruar nga FDIC dhe nuk është e detyruar të ndjekë rregulloret federale të bankave.

Ata kanë fuqi për të ngrirë fondet tuaja dhe ndërpresë hyrjen në llogarinë tënde nëse dyshojnë për mashtrim. Nuk ka asnjë mënyrë që ju të apeloni vendimin e tyre ose të argumentoni çështjen tuaj.

Përveç kësaj, disa nga klientët dhe klientët tuaj mund të mos dëshirojnë të përdorin PayPal. Paguan (fjalë për fjalë) që të ketë mundësi të tjera në dispozicion të tyre.

Duke qenë në gjendje të pranoni pagesa të kartës së kreditit direkt në faqen tuaj të internetit në vend që t’i dërgoni klientët tuaj në PayPal, e bën faqen tuaj të internetit shfaqen më profesionistë.

PayPal vs Karta e Kredisë si Klient

Shtë e rëndësishme të shikoni gjërat nga këndvështrimi i një klienti gjithashtu. Le të shohim faktet krah për krah të pagesave të Kartës së Kredisë PayPal vs:

komoditetNxitjetkonvertimitdobësi
Kartë KreditiDetajet tani mund të ruhen në shfletuesin tuaj, megjithëse nuk konsiderohen të sigurtaSistemet e shpërblimeve në vend, me stimuj dhuratëKonvertimet në monedhë bëhen nga banka juajMashtrimi i kartave të kreditit mund të jetë i lehtë për tu pranuar, megjithëse i qartë
PayPalDetajet mbahen të sigurta në llogarinë tuaj PayPal, të siguruar nga një fjalëkalimSisteme të shumta të shpërblimeve të kartave të kreditit mund të lidhen me PayPal-in tuajPayPal konverton transaksionet tuaja në një normë të pafavorshme, nëse monedha juaj nuk pranohetMashtrimi i PayPal është i zakonshëm përmes phishing, faqeve të internetit të rreme dhe metodave më dinake, për shkak të komoditetit të përdoruesit mesatar

Zgjidhje të përkushtuara për bizneset në rritje

Nëse biznesi juaj është i themeluar dhe përpunon një shumë të lartë të pagesave çdo muaj, ia vlen të bëni disa studime.

Ju mund të dëshironi të shikoni në zgjidhje më të fuqishme, të përkushtuara si Autorizimi.net ose Stripe.com.

Blerja e faqeve në internet të drejtpërdrejtë nga disa kompani portash pagese është gjithashtu një mundësi, për të krijuar një “dyqan me një ndalesë”.

Tarifat mujore për vëllime më të mëdha të shitjeve

Në varësi të vëllimit të shitjeve tuaja, mund të prisni që një hyrje e veçantë e pagesës do të mbante një tarifë mujore, si dhe një tarifë standarde për transaksione.

Tarifa për transaksione është zakonisht një përqindja e secilës transaksion plus një shumë e paracaktuar e dollarit.

Për shembull, ata mund t’ju ngarkojnë 2,6% plus 30 cent për secilin transaksion. Mund të tarifohen tarifa të tjera për konfigurimin, mbështetjen dhe shtesat e llogarisë.

Marrja e Portave të Pagesave Përmes hostit tuaj në internet

Informacioni i Portës së HostgatoritHostgator siguron disa informacione të dobishme për portat e pajtueshme dhe llogaritë tregtare.

Shumë hostë në internet do të ofrojnë mundësinë për të përpunuar pagesa të kartave të kreditit si një tipar i planeve të tyre të mbajtjes në internet.

Kjo nuk do të ndodhë automatikisht kur hapni llogarinë tuaj të pritjes. Ju duhet ta vendosni dhe aktivizoni para se ta përdorni.

Këto funksionojnë si llogari të tjera tregtare, kështu që shpesh ka akoma tarifat e aplikimit, tarifat mujore, dhe tarifat për transaksione.

Zgjedhja e Portës së Pagesës së duhur

Sigurohuni që gjithmonë të merrni informacion të plotë përpara se të blini një plan nga ofruesi juaj i pritjes ose porta. Qëllimi juaj në zgjedhjen e një porte pagese duhet të jetë lehtë për klientët tuaj t’ju paguaj.

Kur zgjidhni një portë pagese për t’u siguruar që ju mbani në mend nevojat e klientit tuaj.

Ju do të dëshironi që aftësia që klientët tuaj të paguajnë përmes kartave më të mëdha. Për më tepër, do të dëshironi gjithashtu pagesa të kartës së debitit, e cila zakonisht është e lidhur.

Integrimi dhe Përvoja e Përdoruesit

Një tjetër konsideratë për t’u marrë parasysh është se si procesi i pagesës integrohet me faqen tuaj te internetit.

Nëse integrimi i portës së pagesës që po përdorni nuk ofron përvojën më të mirë të përdoruesit, atëherë në të vërtetë mund të zvogëlohet në shitjet tuaja.

Zgjidhni ofruesin tuaj portë pagese me mençuri. Zgjidhni ofruesin që nuk është vetëm më i miri për nevojën tuaj, por edhe për klientët tuaj.

kupon pritjeje në internet

Po kërkoni një marrëveshje të madhe në pritjen e portave të pagesave?
Bluehost e lehtëson vendosjen e portave të pagesave dhe dyqaneve WooCommerce. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 65% në planet Bluehost duke përdorur këtë lidhje speciale zbritje
.

Karakteristikat e Portës së Pagesave

5 Karakteristikat Kryesore të Vendosjes me Portat e Pagesave

Gjithëpërfshirëse, ju doni të mbani mend 5 pika të rëndësishme kur zgjidhni një portë pagese:

 • Sigurimit;
 • përgjegjësia;
 • Përshtatjen;
 • tarifat;
 • Lehtësi.

Le të zgjerohemi në këto karakteristika për të marrë një ide më të mirë të asaj që duhet të kërkoni.

siguri

Burimet e SagepaySagepay është një shembull i mirë i një porte me burime të mira.

Realisht, sa të sigurta janë të dhënat e klientit tuaj? Pasi të dhënat e vizitorit tuaj janë në duart tuaja, është përgjegjësia juaj e pjesshme ta mbroni atë. Kjo nuk krijon vetëm besim, por një imazh të përgjithshëm të respektueshëm për biznesin tuaj.

përgjegjësi

Kush është përgjegjës për ato të dhëna? A jeni plotësisht përgjegjës apo shërbimi i portës së pagesave?

Ju duhet t’i dini përgjigjet e këtyre pyetjeve si për arsye ligjore ashtu edhe për etikë.

komoditet

A është porta e zgjedhur e përshtatshme për t’u përdorur? Vendoseni veten në këpucët e klientit tuaj dhe jini real.

Sa sherr duhet të duroj për të arritur deri në fund të arkëtimit tim? thjesht provoni çdo shërbim të vendosni se çfarë është e përshtatshme për blerësit tuaj.

tarifat

A janë tarifat e arsyeshme për ju? Po për klientët tuaj? Ju mund të jeni egoist këtu, por atëherë po rrezikoni të humbni disa klientë të vlefshëm.

Mbajtja e tyre e lumtur do t’ju mbajë të lumtur në planin afatgjatë. Shikoni për ato tarifa më të ulëta për të dy palët.

Lehtësinë e përdorimit

Sa e thjeshtë është integrimi, ose pritësi juaj tashmë mund ta ketë gati për ju?

Padyshim që ia vlen të adresohet koha si investim me integrim dhe vendosje, përveç përdorimit të përgjithshëm. Koha është e vlefshme.

Alternativa e kartës së kreditit

Alternativa e Portës së Pagesës së Kartës së Kredisë

Planifikoni krijimin e një dyqani të tregtisë elektronike nga dita e parë? Atëherë do t’ju duhet një portë pagese për tregtinë elektronike që integrohet me faqen tuaj ekzistuese dhe karrocën e blerjes.

Shumica e pritësve të internetit që ofrojnë porta të integruar pagese dhe ndërtues të tregtisë elektronike kanë tendencën t’i bashkojnë të dy bashkë.

Rëndësia e certifikatave SSL

Certifikata SSL
Të kesh një çertifikatë SSL është një domosdoshmëri – jo vetëm për besim, por edhe për siguri.

Mbi të gjitha, çfarë dobie ka një sit i tregtisë elektronike nëse nuk mund të bëni pagesa në të vërtetë? Gjithashtu, mbani në mend se do t’ju duhet një çertifikatë SSL për të përpunuar pagesa të sigurta në internet.

Pra, kontrolloni me hostin tuaj për të parë nëse një certifikatë SSL është përfshirë në pritjen tuaj.

Disa hoste gjithashtu specializohen në portat e pagesave WooCommerce. A po përdorni WooCommerce për të ndërtuar dyqanin tuaj online?

Pastaj kontrolloni që portat e pagesës specifike të WooCommerce përfshihen në çmimin e hostit tuaj.

Alternativa tjetër për Portën e Pagesave të Pritura

Portat e pagesave të pritura janë ndoshta mënyra më profesionale për të pranuar pagesa përmes faqeve të internetit sot.

Ata nuk kërkohen për të pranuar pagesa në internet.

Gateways e Pagesave të Ndara

Ju mund të mos dëshironi të operoni një portë pagese të pritur në faqen tuaj të internetit dhe ende të merrni pagesa në internet për produktet dhe shërbimet tuaja.

Në këtë rast, alternativa kryesore është një portë pagese e kartave të kreditit.

Portat e pagesave të përbashkëta heqin vizitorët e faqes suaj të internetit nga një ofrues pagese si PayPal ose 2CO, i cili më pas merr informacionin për kartën tuaj të kreditit, përpunon transaksionin dhe pastaj dërgon vizitorin tuaj përsëri në dyqanin tuaj pasi transaksioni të ketë përfunduar.

Pagesat mbi-telefonike

Një alternativë e tretë dhe një alternativë shumë e pabotuar me shumicën e blerësve në internet sot është të merrni një urdhër me nuk kërkohet kartë krediti. Kjo kërkon një përcjell me telefon për të përfunduar transaksionin.

Në një skenar të tregtisë elektronike, përpunimi i pagesave në këtë mënyrë është shumë joefikase. Në industritë e shërbimeve, kjo mund të jetë më praktike. Për më tepër, përdorimi i një porte pagese të përbashkët gjithmonë preferohet të mos ketë portë pagese.

Pritësit më të mirë të Pagesave të Portës

3 Pritësit më të mirë për Portat e Larmishme të Pagesave

Tani që kemi mbuluar shumicën e zgjedhjeve të portave të pagesës, është koha për tre të parët.

Këto tre hoste janë përzgjedhur thjesht në lehtësi dhe faktorët e besimit të mbështetjes së portës së tyre të pagesës – hidhni një sy.

Siteground

Siteground

Hapësira për në portat e pagesave.

Siteground nuk është vetëm një host yjor për fillestarët, por ato ofrojnë disa mundësi të ndryshme për shtimin e portave të pagesave në faqen tuaj të re gjithashtu.

Vendi i sitit aktualisht rekomandon dhe integron me 2Checkout, MerchantExpress dhe WorldPay.

Nëse po ndërtoni një dyqan të tregtisë elektronike me PrestaShop të përfshirë, atëherë do të keni madje më shumë porta pagese për të zgjedhur. Këto përfshijnë Stripe, Amazon Pay, CloudSwipe dhe Skrill Official.

Bluehost

Bluehost

Bluehost për portat e pagesave.

Nëse po kërkoni një host tjetër miqësor për fillestarët që do t’ju lejojë të përpunoni pagesa nga klientët tuaj, atëherë kontrolloni Bluehost.

Bluehost ofron një larmi portash pagese.

Mundësia më e lehtë do të jetë shërbimi i integruar tregtar i quajtur Sfera e Pagesave.

Ekziston gjithashtu një paketë pritëse specifike e WooCommerce, për ata që duan të presin, ndërtojnë dhe pranojnë pagesa përmes WooCommerce.

iPage

iPage Hosting

iPage Hosting për portat e pagesave.

iPage është një tjetër zgjedhje e shkëlqyeshme për pritjen e kartave të kreditit.

iPage është shumë miqësor për fillestarët. Do të keni mundësi të pranoni lehtësisht pagesa të kartave të kreditit edhe përmes PayPal dhe AcceptSafe.

Ti mundesh vendosni portën tuaj të pagesës në disa klikime dhe do të jetë në gjendje të pranojë pagesa me Visa, American Express, Discover dhe MasterCard.

Porta e Pagesës e pritur ose e përbashkët

Si e krahason një portë të pritur me një portë të përbashkët?

Siç u diskutua shkurtimisht më lart, ekzistojnë dy lloje të portës së pagesës së kartave të kreditit. Njëra është një priti portën e pagesave, ku keni një shërbim pagese të ndërtuar drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit. Tjetri është një portë pagese e përbashkët, ku pagesa pranohen përmes PayPal.

Gateway e Pagesave të Pritura

E para dhe më shpesh e përdorur është një portë pagese e pritur. Portat e pagesave të pritura zakonisht vijnë të përfshira në paketën tuaj të pritjes. Ato ndihmojnë në mënyrë efektive dhe të sigurt në përpunimin e kartave të kreditit për tregtarët në internet.

Nëse jeni një shitës me pakicë ekzistues me tulla dhe llaç, ju ndoshta keni tashmë një llogari me një procesor pagese. Ka të ngjarë që ata të kenë një zgjidhje për nevojën e portës suaj të pagesës së pritur lidhen drejtpërdrejt me sistemin e tyre.

Para se të nxitoni të përdorni një portë të re pagese të ofruar nga kompania juaj pritëse, rekomandohet të filloni me shitësin tuaj ekzistues.

Gateway e Pagesave të Ndara

Për krahasim, një portë e përbashkët e pagesës së kartës së kreditit është ajo e përdorur nga dyqane të shumëfishta në internet. Zgjidhja më kryesore për një hyrje të përbashkët pagese është PayPal. Për më tepër, ka disa të tjerë në treg që meritojnë konsideratë, duke përfshirë:

 • 2Cor
 • WorldPay
 • Google Wallet
 • Authorize.net.

Shumë dyqane online (veçanërisht ato të reja për tregun) fillojnë të përdorin një portë të përbashkët dhe pastaj evoluojnë në një portë të pritur me kalimin e kohës.

Llogaritë tregtare për Portat e Pagesave të Pritura ose të Ndara

Disa porta pagese të shkollës së vjetër kërkojnë që ju të keni një llogari të veçantë bankare të njohur si një llogari tregtare. kjo ju lejon të pranoni pagesa të kartave të kreditit dhe debitit.

Në varësi të portës së pagesës në internet që po përdorni, kjo mund të jetë një kërkesë. Shumica e ofruesve të portave më të reja të pagesës kërkojnë vetëm një llogari ekzistuese bankare.

Ka shumë të ngjarë që ofruesi juaj i pritjes t’ju ofrojë një formë porte pagese. Konsultohuni me ta nëse keni pyetje para se të merrni një vendim për një hyrje pagese për biznesin tuaj.

marrëveshje për mbajtjen në internet

Po kërkoni një pritës të shkëlqyeshëm të portave të pagesave?
A2 Hosting shënoi # 1 në testet tona të shpejtësisë dhe të performancës. Ata mbështesin portat e shumta të pagesave. Tani për tani ju mund të kurseni deri në 50% në planet e tyre. Përdorni këtë lidhje zbritje
për të marrë marrëveshjen.

Karakteristika të tjera në tregtinë elektronike

 • WooCommerce
 • PCI Në përputhje
 • Shporta për blerje falas
 • Shporta Zen
 • Magento
 • Prestashop
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map