Tapaaminen ihmisille verkossa: Kuinka suunnistamme Internet-ystävyyssuhteita ja yhteyksiä

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista. Tapaa ihmisiä verkossa


Monet ovat häpeäneet muiden tapaamisen verkossa. Joidenkin kokemusten mukaan virtuaaliyhteydet osoittavat ihmisten välistä epäpätevyyttä: epäonnistuneen ystävien hankkimisessa, siirrymme digitaalisiin työkaluihin.

Kuitenkin suositun tekniikan valossa tämä traditionistinen näkemys näyttää yhä vanhenemiselta. Tuoreen tutkimuksen mukaan online-treffailua ei enää pidetä laajalti yksinäisten viimeisenä keinona.

Kymmenen sovelluksen tavoitteena on nyt luoda uusia ystävyyssuhteita. Ammattilaisten keskuudessa digitaaliset alustat ovat välttämätön tapa verkostoitua potentiaalisten asiakkaiden ja kollegoiden kanssa. Niin monissa verkkotunnuksissa online-esittelyt edeltävät tai korvaavat henkilökohtaisen vuorovaikutuksen.

Pyrimme tutkimaan, miten yksilöt tapaavat muita verkossa, aloittamalla ystävällisiä, romanttisia tai ammatillisia suhteita. Tehdä niin, Kyselimme noin 1000 Internet-käyttäjää kokemuksistaan ​​digitaalisten yhteyksien muodostamisessa.

Kuinka ihmiset suhtautuvat online-tuttavuuksien luomiseen, ja muuttuvatko nämä siteet lopulta henkilökohtaisiin kohtaamisiin? Jatka lukemista oppiaksesi kuinka suhteet alkavat ja menestyvät verkossa.

Odottavat online-ystävyyssuhteet

Ystävien luominen verkossa

Vuonna 2004 maailman suosituimman sosiaalisen verkoston, Facebookin, luoja päätti yksinkertaisella tavoitteellaan: yhdistää ihmiset. Mark Zuckerberg yritti erityisesti yhdistää korkeakouluopiskelijoita, mutta nyt Facebookilla on 2 miljardia kuukausittain aktiivista käyttäjää. Käyttäjien lukumäärän perusteella on järkevää, että suurin osa ikäluokkista, Gen Xers ja millennials, tekevät ystäviä Facebookissa.

Kolme vanhinta sukupolvea saivat todennäköisesti ystäviä Facebookissa, Gen Zers sai todennäköisimmin ystäviä Instagramin kautta (61,3%), kun taas Facebookissa 51,3%. Gen Zers oli myös todennäköisempi kuin muut sukupolvet saada ystäviä Twitterissä 41,2 prosentilla.

Millennium-luvut ottivat todennäköisimmin online-yhteyden todelliseen maailmaan: 60,5% tapasi online-ystävänsä henkilökohtaisesti. Ennen kuin tapaat tosielämässä, on tärkeää varmistaa, että online-ystäväsi on todella kuka sanoo olevansa, vaikka suhde olisi platoninen. Useimmat ihmiset toteuttavat varotoimenpiteitä turvallisuuden varmistamiseksi.

Niistä, jotka ovat muodostaneet yhteyden henkilökohtaisesti, 57,2% kertoi jollekin aikeistaan ​​tavata tapauksia, kun taas 32,0% otti jonkun mukaan. Jopa tunnetuissa vaaroissa 20,3% vastaajista ei kuitenkaan ryhtynyt turvatoimenpiteisiin.

Romanttiset online-suhteet

Online-tiedot

Vaikka yli puolet amerikkalaisista pareista tapaa edelleen keskinäisten tuttavien kautta tai henkilökohtaisesti, noin 40 prosenttia (PDF) löytää nyt toisensa verkossa. Ja vaikka jotkut online-treffialustat käyttävät yksityiskohtaisia ​​käyttäjäprofiileja, suosituimmat treffisovellukset eivät vaadi paljon tietoa ollenkaan. Itse asiassa Tinder-, Hinge- ja Bumble-profiilit sisältävät usein vain muutaman kuvan ja pienet tekstikatkelmat – käytetään usein humoristisesti yrittäessään kiinnostaa muita käyttäjiä.

Vastaavasti monet vastaajat etsivät lisätietoja mahdollisista romanttisista kiinnostuksenkohteista, joita he tapasivat verkossa. Lähes neljä viidestä vastaajasta myönsi hakevansa ottelua sosiaalisessa mediassa ennen tapaamista henkilökohtaisesti. Lisäksi 56,9% oli jopa lisännyt heidät ystäväksi tai seurannut heitä ennen ensimmäistä päivämäärää.

Jopa päivämäärien kuluessa tämän sosiaalisen median tutkimuksen suorittamisesta, vastaajat ryhtyivät usein varotoimiin ennen tapaamista henkilökohtaisesti. Lähes 80% naisista kertoi joku suunnitelmistaan ​​ennen tapaamista henkilökohtaisesti. Yllättäen vain 53,5% miehistä sanoi saman. Naiset ottivat myös huomattavasti todennäköisemmin käyttöön sijainnin jakamisen ja saavat jonkun soittamaan heille päivämäärän aikana. Kääntöpuolella 34,4% miehistä ei ottanut mitään turvatoimenpiteitä – melkein kolme kertaa todennäköisemmin kuin naiset.

Kestävä online-rakkaus

Tapaaminen 'The One' Online

Viime vuosikymmeninä online-tapaamisten osuus parista on kasvanut huomattavasti (PDF). Samanaikaisesti vähemmän kumppaneita löytää toisiaan perheen ja keskinäisten ystävien kautta, mikä osoittaa merkittävää muutosta treffikulttuurissa. Lisäksi havaintomme osoittavat, että verkossa muodostuneet suhteet ovat usein melko vakavia: Yli yksi viidestä vastaajasta, jotka tapasi merkittävän muun verkossa, meni naimisiin.

Onko tämä kehitys kääntänyt pitkään jatkuneen online-treffien vastaisen leimautumisen vai ovatko ihmiset edelleen vastahakoisia myöntämään tapaavansa tällä tavalla? Mielenkiintoista on, että Z-sukupolven jäsenet ja millennialit olivat todennäköisesti hämmentyneitä tapaamassa kumppaneitaan verkossa – ja jopa valehdellut tekeessään niin.

Vanhemmat amerikkalaiset ovat avoimempia etsimään rakkautta verkosta – hyödyntämällä omalle väestörakenteelleen suunniteltuja alustoja. Mutta nuoremmat vastaajat suhtautuvat skeptisemmin siihen, voivatko verkossa käynnistyneet suhteet kestää. Esimerkiksi suhteessa baby boomersiin ja Gen Xersiin, Gen Zers uskoi melkein kaksi kertaa todennäköisemmin, että verkossa tapaavat parit eivät kestä niin kauan kuin parit, jotka tapasivat henkilökohtaisesti.

Tehdään sopimus

Online Marketplaces -sovelluksen käyttö

Digitaalinen maailma on avannut ovet kaikenlaisille suhteille – platooniselle, romanttiselle ja jopa liike-elämälle. Tuotteiden ostaminen myyjiltä ei ole koskaan ollut näin helppoa sellaisten ympäristöjen ansiosta, kuten Facebook Marketplace, Letgo ja OfferUp. Mutta aivan kuten tapaaminen online-ystävien kanssa tai sopivuus muukalaiseen, online-myyjän tapaaminen henkilökohtaisesti voi olla vaarallista. Poliisi on varoittanut käyttäjiä riskeistä ja tarjonnut runsaasti neuvoja pysyäksesi turvassa, niin mitä neuvoja ihmiset pitävät paikkansa?

Noin 73% vastaajista kertoi tapaavansa ihmisiä julkisessa paikassa ostaa tai myydä tavaroita, kun taas noin 40% tapaa vieraan talossa tai omassa. Samoin kuin online-päivämäärillä toteutetut turvatoimenpiteet, naiset toteuttivat miehiä todennäköisemmin kuin jotkut varotoimenpiteet. Verrattuna vain 46,9%: iin miehistä, 70,8% naisista otti jonkun mukanaan vaihtoon. Seitsemänkymmentä prosenttia naisista kertoi jollekin suunnitelmastaan, kun taas 53,4% miehistä teki saman.

Huolimatta varotoimenpiteistä, joita ihmisten on ehkä toteutettava välttämiseksi vaarallisessa tilanteessa, suurin osa ihmisistä katsoi, että hyvän kaupan hankkiminen on sen riskin arvoista, että tavataan joku verkkomarkkinoilta. Ja vaikka joka neljäs ihminen on harhaan joutunut tuotteen laadusta, hämmästyttävä 92,3% ihmisistä ilmoitti käyttävänsä jälleen verkkomarkkinapaikkaa.

Online-yhteydet

Kuten tuloksemme osoittavat selvästi, monen tyyppiset onnistuneet suhteet alkavat verkossa. Ja vaikka jotkut vastaajat ilmaisivat edelleen epäilyjä Internetissä väärentyneistä yhteyksistä, monet muut suhtautuivat heihin varsin myönteisesti.

Ehkä sopiva näkökulma on tasapainoinen näkymä, joka kuvaa sekä riskejä että etuja, kun tavataan muita verkossa. Meidän on varmasti priorisoitava turvallisuus tapaamalla online-tuttavia henkilökohtaisesti hyödyntäen monia tässä projektissa kuvattuja varotoimenpiteitä. Samoin meidän ei tarvitse täysin välttää tapaamasta muita verkossa. Jos haluamme tehdä online-esittelyjä, havainnot viittaavat siihen, että voimme saada suuria etuja – henkilökohtaisesti, romanttisesti ja taloudellisesti.

Meistä

Olemme erikoistuneet toiseen tärkeään digitaaliseen esittelyyn, auttaen tuhansia verkkosivustojen omistajia löytämään parhaat web-hosting-alustat työnsä lisäämiseksi. Tarjoamme WhoIsHostingThis.com-sivustolla ylläpitäjille paljon hyödyllistä sisältöä oppaista ja opetusohjelmista puolueettomiin arvosteluihin maailman johtavista web-hosting-yrityksistä. Tutustu resursseihimme tänään, jotta voit tehdä tietoisia hosting-päätöksiä ja parantaa sivustosi suorituskykyä.

Menetelmät ja rajoitukset

Edellä esitettyjen tietojen keräämiseksi kyselimme 992 Internet-käyttäjää saadaksesi lisätietoja käsityksistään ihmisten tapaamisesta verkossa. Vastaajista 251 oli ikäluokkia, syntynyt vuosina 1946–1964; 250 oli Gen Xersiä, syntynyt vuosien 1965 ja 1980 välillä; 253 olivat vuosituhansia, syntyneet vuosina 1981–1997; ja 238 oli Gen Zers, syntynyt vuoden 1997 jälkeen. 53,8% oli naisia, 45,9% oli miehiä ja alle 1% tunnistettiin ei-binaarisiksi.

Koska tietoja kerättiin kyselyllä ja ne tukeutuvat itseraportointiin, esimerkiksi teleskooppiminen ja liioittelu voivat vaikuttaa vastauksiin. Kyselyyn sisällytettiin tarkkailukysymys sen varmistamiseksi, että vastaajat eivät vastanneet satunnaisesti.

Reilun käytön lausunto

Tässä vaiheessa suurin osa meistä on tavannut vähintään yhden henkilön verkossa. Jos haluat jakaa havaintomme ystäväsi tai kumppanisi kanssa – verkossa tai muualla -, voit tehdä niin. Täältä löytyvät grafiikat ja sisältö ovat käytettävissä uudelleenkäyttöön. Älä vain unohda linkittää takaisin tälle sivulle, jotta tekijöille voidaan antaa kunnia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map