Rajoittamaton hosting: Mikä on saalis?

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista. Rajoittamaton isäntä: mikä on saalis?


Aloitetaan vain ilmeisellä: Et voi saada jotain turhaan, eikä oikeastaan ​​ole sellaista, joka on rajaton, ei mitään, varsinkin mitään, josta maksat.

All-you-can-eat buffet -paikat luottavat siihen, että saat täynnä lautasen tai kahden jälkeen, toisinaan onttojalkainen, korkea-aineenvaihduntainen syöjä syrjään. Ja jopa silloin jotkut paikat astuvat sisään, kun he kokevat menettäneensä tarpeeksi rahaa isolta syöjältä.

Palveluntarjoajat eivät ole poikkeus. Mikä olisi parempi markkinointitaktiikka kuin tarjota rajoittamatonta isännöintiä? Mikä verkkojulkaisija ei haluaisi hyödyntää sitä? Odota nyt, ennen kuin ajat pois ja kirjaudu rajoittamattomaan hosting-tiliin ja pääset vaikeuksiin. Katsotaanpa mitä rajoittamaton isäntä todella tarkoittaa ja mitä todella saat rahoillasi.

Mikä on rajoittamaton hosting?

Lähes jokaisella palveluntarjoajalla on rajoittamaton isännöintisuunnitelma, ja niillä on myös ominaisuuksia, kuten rajaton levytila ​​ja rajaton kaistaleveys. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö? No, kyllä ​​ja ei.

Suurin osa kustantajista valitsee jaetut hosting-suunnitelmat muutamasta syystä. Ne ovat kustannustehokkaita, ja yleensä vain sivustot, joilla on suuria tietoturvaongelmia tai paljon liikennettä, tarvitsevat todella omaa isännöintiä. Mutta keskimääräinen bloggaaja voi mennä hienosti jaetulla isännöinnillä.

Yhdessä kaupallisessa palvelimessa voi olla tuhansia tilejä. Yhden sivuston todellinen levytila ​​on usein melko pieni. Näin voi olla olemassa jaettua hosting-palvelua, ja miksi se voidaan saattaa saataville niin alhaisella hinnalla. Kuusi tai seitsemän taalaa kuukaudessa ylläpitämisessä saattaa saada sinut ihmettelemään, kuinka maapallon isännöintipalveluntarjoaja voi saada aikaan kannattavaa. Kerro se jopa 1 000 tilillä, sitten 12 kuukaudella, sitten palvelimien lukumäärällä, joka isäntällä voi olla… näet kuinka se laskee.

Kyse on todella siitä, että saatat tuntemaan saavasi mahtavaa kauppaa. Kuvittele miltä sinusta tuntuu, jos isäntä sanoi, että sinulla voi olla vain 50 Gt levytilaa. Aina kun latasit jotain uutta sivustoosi, sinun oli valvottava, kuinka paljon tilaa olet juuri ottanut ja kuinka paljon sinulla oli jäljellä. Sivustosi kasvaessa saatat joutua jopa poistamaan vanhemmat kohteet, jotta tilaa uusille. Mikä vaivaa se olisi!

Mutta jos isäntä kertoo, että tilaasi on rajoittamaton, voit rentoutua. Voit lähettää mitä haluat, milloin haluat, etkä voi pakkomielle, kuinka paljon tilaa olet viettänyt. Ja katsokaamme, olisitko todella kiire kirjautuaksesi tilille, jos isäntä sanoi: ”Rajoittamaton hosting! No, kunnes käytät liian paljon resursseja ja sitten joudut maksamaan enemmän rahaa, tai me katkaisemme sinut! ” No, he sanovat niin. Se on vain palvelusehdoissa (TOS) eikä markkinointimateriaaleissa.

Joten kun isäntä tarjoaa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden, aivan kuten kaikki, mitä pystyt syömään, noutopöytäravintola, tapahtuu erittäin kohtuullinen oletus, että et todennäköisesti käytä paljoa muutenkaan. Pohjimmiltaan se, mitä isäntä sanoo tarjoavansa “rajoittamatonta isännöintiä”, tarkoittaa sitä, että he eivät asetta enimmäismäärää levytilaa tai kaistanleveyttä.

Saalis

Tietenkin siellä on saalis, mutta ennen kuin nouset kaikki aseesi vastaan ​​isäntäsi harhauttaaksesi sinua, harkitse tätä: Jokaisella, joka saaliista kompastuu rajoittamattomassa isännöinnissä, ei ole ketään syytä, mutta heitä itse.

Luit oikein. Tässä on miksi.

Saalis on se, että jos kirjaudut rajoittamattomaan hosting-suunnitelmaan ja käytät sitten tonnia kaistanleveyttä tarjoamalla suoratoistovideoita, isännöimällä valtavia valokuva-albumeita tai tietämällä, että ylläpitämäsi sivusto näkee paljon liikennettä päivittäin, olet jo rikkonut useimpien palveluntarjoajien TOS-sääntöjä. Etkö lukenut niitä? No, jälleen kerran, se on sinun oma syy.

Suurin osa isäntien TOS-tiedoista sanoo melkein samat asiat. Suurin osa heistä ilmoittaa selvästi, mitä “rajoittamaton” tarkoittaa eikä tarkoita, eikä se tarkoita kirjaimellisesti rajoittamatonta. Se tarkoittaa, että mitään asetettua rajoitusta ei aseteta ennen kuin sivustosi toiminta rasittaa palvelinta, mikä tarkoittaa, että kasat resursseja, joita jaat kaikkien muiden julkaisijoiden kanssa, joilla on kyseisellä palvelimella sivusto..

Palvelimen jakaminen muiden kanssa tarkoittaa, että sinun on pelattava reilusti. Yritä ylläpitää sivustoa, joka todella tarvitsee valtavan osan kaistanleveydestä jaetussa isännöintisuunnitelmassa, joka maksaa vain seitsemän taalaa kuukaudessa, ei ole älykäs yrityspäätös. Saatat pystyä pääsemään tällä tavoin vähän aikaa, mutta kun isäntä näkee ruuhkia ja vetää palvelimelle ja tutkii, he löytävät aktiviteetin ja ryhtyvät toimiin.

Mitä tapahtuu, jos käytän liian suurta kaistanleveyttä?

Voit kadottaa sivustosi. Oikeasti. Jos isäntäsi huomaa, että olet hyödyntänyt “rajoittamatonta” suunnitelmasi, hän voi poistaa sivustosi käytöstä ja estää pääsyn hosting-tilillesi, lukita tehokkaasti ja tehdä sivustosi tiedostojen käytöstä mahdotonta (jos ole varmuuskopioinut niitä muualle, mikä sinun pitäisi joka tapauksessa tehdä).

Jos olet onnekas, isäntä on tarpeeksi armollinen, jotta voit kerätä tiedostojasi jonkin aikaa ennen kuin ne poistetaan kokonaan, mutta heidän ei tarvitse tehdä sitä. Rikoit TOS: ta; isännän ei tarvitse lainkaan harkita sinua.

Kuinka voin välttää sivustoni menettämistä?

Kirjaudu ensisijaisesti oikean tyyppiselle hosting-tilille. Käytä hostingvertailutyökalua ja kirjoita, mitä haluat käyttää, kuinka paljon levytilaa ja kaistanleveyttä luulet sivustosi tarvitsevan, ja muut sivustosi kannalta vaikuttavat tekijät. Tämä auttaa sinua nopeasti ja helposti tunnistamaan, mitkä isännät tarjoavat tarvitsemasi. Sinun ei tarvitse viettää niin paljon aikaa hyppäämällä isäntäsivustolta isäntäsivustolle oppiaksesi, mikä on käytettävissä, ja tiedät alusta alkaen, pystyykö valitsemasi isäntä majoittamaan sivustosi..

Vaikka olet vasta aloittamassa pienestä sivustosta, mutta sinulla on suunnitelmia sen kasvavan ajan myötä, ole varovainen valitsemalla rajoittamaton suunnitelma. Jos asiat todella alkavat, saatat ylittää suunnitelman ennen kuin tiedät sen. Sen sijaan, että riskisit sivustosi menemällä ja menettäisit tämän vauhdin, valitse suunnitelma, jonka avulla voit lisätä levytilaa ja kaistanleveyttä meneessäsi.

Ja tämä saattaa kuulua kuuroille korville, mutta sinun pitäisi todella lukea isäntänne TOS. Ainoa pahempaa asia kuin se, että sivustosi otetaan pois rikkomuksesta, on tietäminen, että sen olisi voinut välttää pienellä itsekoulutuksella.

Tapaustutkimus: Rajoittamattoman hosting-ongelma

Hosting-tilit ovat harvoin täysin rajattomia – huolimatta siitä, mitä sumeus sanoo.

Tietoja Frogpantsista

Frogpants, suosittujen teknologiapohjaisten podcast-verkkojen verkosto, laski heinäkuussa 2010.

Sivustoa ylläpidettiin yhdessä 13 muun kanssa $ 7 / kk rajoittamattomalla hosting-tilillä.

Frogpants on suuri, kaistaintensiivinen verkko. Vaikka teknisesti sen oikeuksien piirissä oli tulkita “rajaton” isäntä rajoittamattomaksi, realistisesti, se ei olisi koskaan toiminut.

Rajoittamaton merkitys

Frogpants käytti todennäköisesti kohtuullisen vähän kaistanleveyttä. Ja suojellakseen asiakkaitaan BlueHost joutui yksinkertaisesti katkaisemaan sen ilman varoitusta Palvelusehdot-asiakirjan mukaisesti.

Bluehost joutui tilanteeseen, jossa sen piti joko vihata ja irrottaa yksi asiakas tai riskiä vihata lukemattomia muita asiakkaita antamalla heidän palvelunsa heikentyä.

Rajoittamaton isäntäasiakkaiden käyttö voidaan katkaista useiden tekijöiden vuoksi, mukaan lukien:

 • Korkea FTP-käyttö – kaistanleveys tai välilyönti.
 • Liiallinen sähköposti Käyttö – esimerkiksi käyttämällä halpaa jaettua isäntää yrityksen sähköpostissa.
 • Rajoittamaton rajoitus – kun isäntä sanoo, että rajoittamaton on OK, paitsi tietyistä toiminnoista (kuten media hosting).

Oppitunnin oppiminen

On selvää, että jokaisen, joka tarvitsee rajoittamatonta isäntää, on luettava isännänsä ehdot ja käytännöt.

Kukaan ei ollut voittaja tässä tapauksessa, mutta “rajoittamaton” isäntä on juurtunut teollisuuteen eikä todennäköisesti muutu. Sellaisena hosting-asiakkaan on varmistettava, että hän ymmärtää “rajoittamattoman” rajat.

Sivu päivitetty viimeksi: maaliskuu 2015

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map