Kuka omistaa kaikki bitcoinit?

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


kuka-omistaa-all-the-Bitcoins

Ihmiskunta on viettänyt suhteellisen lyhyen ajan tällä planeetalla jahtaaen erilaisia ​​rikkauksia – kultaa, mausteita, kaakaopaapuja, jopa puristetun teen tiiliä – ja nykyajan ihmiset eivät ole poikkeus. Maapallon rahavarat ovat korkeammat kuin se on koskaan ollut, ja vuoden 2013 arvioiden mukaan dollarin ennakoidaan olevan noin 241 triljoonaa dollaria, jokaisella maapallon seitsemästä miljardista ihmisestä on noin 35 000 dollarin panos..

Vaurauden vakiinnuttaminen on kuitenkin melkein yhtä vanhaa kuin ihmiskunnan pyrkimys hankkia se. Resurssien, valuutan ja tavaroiden tosiasiallisen jakautumisen nopea arviointi antaa aivan erilaisen kuvan.

Yksi vähiten tasapainossa olevista jakeluista on vaikeuksissa oleva virtuaalivaluutta Bitcoin. Internetin ”nimettömien markkinoiden” Silk Road -sivuston skandaalin ja suuren varkauden seurauksena, joka johti sen suurimman pörssin konkurssiin, Bitcoinin omaisuus on hoidettu yhtä villisti kuin sen markkina-arvo. Mutta se on edelleen suosittu sijoitusmahdollisuus, ja vaikka arviot vaihtelevat Bitcoin-omistajien kokonaismäärästä ympäri maailmaa, yleinen yksimielisyys katsoo, että vain yksi prosentti kaikista Bitcoin-omistajista kaikkialla maailmassa välillä 70-80 prosenttia kaikista Bitcoineista.

Rikkain kerma tässä virtuaalisessa salassa on arvoituksellinen Bitcoin-perustaja Satoshi Nakamoto, jonka arviolta on louhittu noin miljoona Bitcoinia valuutan alkuaikoina. Ensimmäisen joukossa ovat Winklevossin veljekset (ehkä tunnetuimpia pahamaineisesta oikeusjutusta Facebookia vastaan) ja liittovaltion tutkintatoimisto, joka takavarikoi 174 000 Bitcoinia, kun se sulki Silk Roadin ensimmäisen iteraation..

Kuinka Bitcoin-vaurauden jakautuminen vertaa muihin maksutapoihin Mt. Gox ja muut hiccoughs villin n-villaisen virtuaalvaluutan maailmassa? Vain aika näyttää. Mutta kun viimeinen Bitcoin valmistettiin kaivokselle noin vuonna 2140, meillä on runsaasti aikaa nähdä, mitkä muuttajat, ravistajat, unelmoijat ja uskallamat hyötyvät loput tästä virtuaalisesta omaisuudesta.

Kuka-omistaa-all-the-Bitcoins

PS. Muista tarkistaa viestimme bitcoin-kumppaniohjelmista!

Teksti: Kuka omistaa kaikki Bitcoinit?

Bitcoin-jakauma vs. maailmanlaajuinen varallisuuserä

Elämme eriarvoisuuden maailmassa – sekä rahallisesti että Bitcoinwisellä. Aivan kuten suurin osa kovasta rahasta ja käyttöomaisuudesta, myös muutama rikas henkilö hallitsee valtaosaa Bitcoineista.

Maailma on rikkaampi kuin koskaan ennen

Vuonna 2013 maan rikkaus saavutettiin 241 biljoonaa dollaria, joka on 9% korkeampi kuin vuonna 2012 ja 5% korkeampi kuin vuonna 2010, ja mahtava 106% korkeampi kuin vuonna 2000.

Mutta paljon suurempi piirakka leikataan tavalla, jolla jotkut ajattelevat epäreilua

Vuosina 2010–2013 rikkaimpien osuus kasvoi 4 prosenttiyksikköä, kun köyhimpien osuus supistui 2 prosenttiyksikköä.

Bitcoineja oli vuonna 2013 enemmän ja arvokkaampia kuin missään edellisessä vuonna

Bitcoin-markkinoiden yläraja (ts. Bitcoin-tuotteiden kokonaisarvo) oli 27. joulukuuta 2013 9,772 miljardia dollaria..

Mutta kaikkien bitcoinien arvo on silti vain 2,5% Googlen markkina-arvosta.

Onko bitcoinien jako yhtä rikkaita varten kuin globaalin vaurauden jakelu?

0,06% osoitteista sisältää 68,9% kaikista Bitcoineista – (vastaa BTC 8352315.562 tai 6 055 428 782 dollaria)

98,95% osoitteista sisältää 0,68% kaikista bitcoineista – (vastaa 82215,298 BTC: tä tai 59 606 091 dollaria)

Suuri BTC-jäte varastoidaan harvoin yhdestä osoitteesta – turvallisuussyistä tällainen talletettu määrä viipaloidaan yleensä 50–100 BTC-piirakoihin ja varastoidaan saman osoitteen useisiin osoitteisiin..

Joten ketkä ovat Bitcoin-osoitteiden takana? Vastaus on … kukaan ei tiedä. Bitcoinin keskeinen piirre on nimettömyys: voimme nähdä kuinka monta Bitcoinia osoite sisältää, mutta emme tiedä tarkalleen kenelle se kuuluu.

Mutta karkeiden arvioiden mukaan vuoden 2013 lopussa 280 000 ihmistä omisti Bitcoineja.

Näiden tuntemattomien tilojen tarkkojen lukujen saaminen on vaikeaa. Viimeaikaiset arviot ovat osoittaneet, että koska suurin osa ihmisistä, joilla on huomattavia osakkeita, jakaa BTC-varansa useisiin osoitteisiin, Bitcoinin varallisuuserot eivät välttämättä ole yhtä äärimmäiset kuin osoitetiedot viittaavat. Itse asiassa on todennäköistä, että 1% BTC-haltijoista omistaa vain noin 78% kaikista BTC: stä, ei 96%.

BTC-talouden tunnettu superrikas

 1. Satoshi Nakamoto: BTC 980 000
 2. FBI: BTC 174 000 (takavarikoitiin sulkemalla Silk Road)
 3. Winklevoss Bros: BTC 120 000

Kuinka BTC-varallisuus jakaa verrattuna maailmanlaajuiseen varallisuuteen?

On selvää, että varallisuuden osuus Bitcoinin maailmassa on jakautunut vielä epätasaisemmin kuin koko maailmassa.

Alin 70% Bitcoin-omistajista omistaa 1%, kun ylin% 0,71% omistaa 55%.

Alemman 70% todellisesta maailmasta omistaa 3%, kun ylin 0.71% omistaa 41%.

Koska BTC on uusi valuutta, joka suosii varhaista käyttöönottoa, on helppo ymmärtää, miksi niin harvat pitävät niin monta. Jatkossa on mielenkiintoista nähdä, jatkuuko BTC: n varallisuuserot vai tasaistuuko se kaikkien omistajien välillä. Mitä mieltä sinä olet?

Kaikki noteeratut arvot ovat USD.

Lähteet

 • Bitcoin-jakelu osoitteen mukaan – bitcoinrichlist.com
 • Bitcoin-varallisuuden jakelu omistajan toimesta – bitcointalk.org
 • Yhdysvaltain hallitus omistaa Internetissä yhden suurimman Bitcoin-lompakon – wired.com
 • Google Inc. (GOOG) -markkinatiedot – uk.finance.yahoo.com
 • Credit Suisse Global Wealth Report 2013 – julkaisut.credit-suisse.com
 • Blockchain – blockchain.info
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map