Kuinka valita verkkotunnus

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Internetin hallussa oli vuoden 2012 loppuun mennessä lähes neljännesmiljardia (PDF) rekisteröityä verkkotunnusta, joista monet eivät omistajilleen antaneet erityistä suositusta. Oikean verkkotunnuksen valitseminen on kriittinen osa yrityksesi määrittelyä verkossa, ja yhtä tärkeätä kuin oikean isäntävalinnan valitseminen (ellei enemmän). Vaikka “TedSmithMotorPartsManufacturing.com” voi olla tarkka kuvaus yrityksestäsi ja brändistäsi, se on raskas mielenterveys, kun se on pinottu jotain kuten “SmithMotors.com” – ja haluat pitää asiat kevyinä ja eloisina potentiaalisille asiakkaillesi, kun he ” uudelleenhakua verkosta tai kirjoittamalla osoiteriville.

Verkkotunnuksen valinnan suhteen tasapainon löytäminen näiden kriittisten elementtien – yksinkertaisuus, muistettavuus, osuvuus – välillä on avain saavuttaessasi vaikean menestyksen salaman verkkopullossa. Keskeisessä muodossa onnistunut verkkotunnus sisältää selkeän maininnan brändistäsi (joka on välttämätöntä hyvän SEO: n kannalta ja välttämättä asiakkaiden sekaannusta), luovasta koostumuksesta (paremmin kiinni asiakkaiden aivoissa) ja kompaktaisesta rakenteesta (varmistaa, että se pysyy kiilaisena tarpeeksi kauan, jotta he voivat käydä sivustollasi). Jos kaipaat jotakin tai kaikkia näitä komponentteja, saatat löytää itsesi verkkosivustolle, joka saa paljon osumia, mutta kaikista vääristä syistä.

Jos epäilet, että sinulla on voittaja, varmista, että se on ostettavissa (joko rekisteröimätön tai saatavana edelliseltä ostajalta) ja että haluamasi nimi on saatavana myös suosituilla sosiaalisen median sivustoilla, ennen kuin tulostat kyseiset käyntikortit. Yhtenäisyyden rakkaus voi olla ”pienten mielen houkuttelu”, mutta se on olennainen osa vahvan tuotemerkin rakentamista, joka resonoi yleisön kanssa.

Ja ottaen huomioon, että alle kymmenen prosenttia verkkotunnusten nimistä on riittävän premium-luokkaa, jotta ne resonoivat massojen kanssa, Rosener-yhtälön nopea läpikäynti ei ehkä ole huono idea..

Kun olet valmis ostamaan, sinulla on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien riippumattomat rekisterinpitäjät, mutta myös monet isännöintipalveluntarjoajat auttavat sinua mielellään rekisteröinnissä. Muista ottaa aikaa tutkia kaikki vaihtoehdot.

Oikean verkkotunnuksen valitsemisen ei tarvitse olla osuma-tai-miss-ehdotus. Pitämällä verkkotunnuksesi puhtaana, luovana ja kompakttana saat hyvät tavat tehdä verkkosivustostasi ja brändistäsi voima, jonka kanssa sinun on otettava huomioon.

Valitse yrityksellesi sopiva verkkotunnus yhdeksästä helposta vaiheesta.

Kuinka valita verkkotunnus yrityksellesi

Hyvä verkkotunnus voi tehdä tai rikkoa yritystä tai ainakin vaikuttaa merkittävästi verkkosivustojen liikenteeseen ja brändin palautumiseen. Verkkotunnuksen valitseminen voi olla hienoa, kuten löytää hyviä kiinteistöjä – ja usein yhtä kriittisiä. Prosessin yksinkertaistamiseksi me’Olemme käsin valinneet suosikki sisäpiirivinkimme täydellisen verkkotunnuksen valitsemiseksi.

9 tärkeätä elementtiä, jotka on otettava huomioon valittaessa verkkotunnusta

 1. Käytä verkkotunnustasi tuotemerkkityökaluna

  Ajattele verkkotunnustasi tärkeimpänä markkinointityökaluna buzzin luomiseen.

  Mukaan FragerFactor.com, oikea verkkotunnus “voi vaikuttaa suoraan imagoosi, luoda heti luottamus ja uskottavuus ja saada enemmän tunnustusta kaikkien sidosryhmien keskuudessa.”

  Merkkituotteet tukevat suullisesti markkinointia.

  TimeHop, Sivusto ja sovellus, joka näyttää sinulle, mitä teit vuosi sitten sosiaalisen median kanavilla, aloitti MorganLinton.com-sivuston mukaan ei niin tarttuvana 4SquareAnd7YearsAgo.com-sivustona..

  • TimeHop.com on helppo muistaa, se on tuotemerkki ja puhuu todella siitä, mitä tämä käynnistys tekee.
  • Startup sai juuri 3 miljoonaa dollaria uutta rahoitusta Spark Capitalilta.

  Brändätyt verkkotunnukset lisäävät myös uskottavuutta linkkien ansaitsemiseen.

  Harkitse verkkotunnuksen rakentamista tarkoituksenmukaisten sanojen ympärille, joissa on suuri vetovoima.

  Nielsenin mukaan tuotemerkkisivustot ovat Kolmas luotettavin mainoslähde Internet-käyttäjille, sidoksissa toimitukselliseen sisältöön.

  Eliot Silver(EliotsBlog.com) raportoi, että monet verkkotunnuksen sijoittajat punnitsevat brändikehityspotentiaalin arvoa korkeammin kuin nykyisen liikenteen tai tulojen arvo.

  Mukaan DNJournal.com, Trek Bicycle Corp. äskettäin ostanut Trek.com 245 000 dollarilla, yksi suurimmista myydyistä tiedoista vuoden 2013 ensimmäisellä puoliskolla.

 2. Ole lyhyt, tarttuva & mieleenpainuva

  Helppo sanoa ja taitaa on ratkaisevan tärkeää läpäisyasteen nostamiseksi. Kaikkien pitäisi pystyä ääntämään verkkotunnuksesi.

  Mukaan DomainNameSales.com, 200 miljoonasta + rekisteröidystä nimestä, vain arvio 5-7% ovat riittävän palkkioita resonoimaan monien ihmisten kanssa.

  Tutkimus McKinsey & Yrityksen mukaan suusanallisuus on tärkein tekijä 20-50% kaikista ostopäätöksistä.

  “Domain King” Rick Schwartz sanoo tietävänsä millä verkkotunnuksilla on nimellisarvo. Esimerkiksi millä tahansa NNN.com-sivustolla on arvo (3 numeroa, kuten 123.com). Näille verkkotunnuksille on olemassa markkinat.

  FragerFactor.com sanoo, että tehokkaimmat verkkotunnukset ovat merkityksellinen ja ikimuistoinen toimintakehotus.

  • “Parhaat verkkotunnukset kertovat potentiaaliselle asiakkaalle helposti muistettavalla tavalla, mitä seuraavaksi tehdään, minne tulee tietoa, miksi esitellä demo tai milloin tilata.”

  Kysy itseltäsi: Ohittaako verkkotunnus “radiotesti” – Onko melkein mahdotonta väärin kirjoittaa sitä kuultuaan?

 3. Harkitse laajennusta

  Vuonna 2012 yli Rekisteröitiin 250 miljoonaa verkkotunnusta.

  • karkeasti 102 miljoonaa päättyy .com: iin (48%)
  • 14 miljoonaa .net
  • 10 miljoonaa .org
  • 8 miljoonaa .info
  • 2 miljoonaa .co: n kanssa

  Lähes 84 000 verkkotunnusta rekisteröidään päivässä.

  Noin 21% .com- ja .net-verkkosivustoista on vain yhden sivun sivustoja. 15% on rekisteröity, mutta ei’t osoita ollenkaan työmaalle.

  Korkeimman tason verkkotunnukset (TLD) – arvokkaimmat laajennukset – ovat tärkeitä verkkotunnuksen valinnassa.

  Yksi vaihtoehto on ostaa useita laajennuksia (.net, .info, .com, .biz) ja ohjata ne kaikki samaan sivustoon 301 uudelleenohjauksella.

  .com TLD on ihanteellinen koska se’s kultastandardi, ja useimmat Internet-käyttäjät, jotka muistavat verkkotunnuksesi, luulevat käyttävän sitä.

  .Net ja .org historiallinen suorituskyky ei ole kaventanut aukkoa markkinajohtaja .com: n kanssa.

  Mukaan Frank Schilling verkkotunnuksestaNameSales.com, ccTLD-tunnukset, jotka on myöntänyt ja verrannut asuinmaasi, kuten .uk Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja .ch Sveitsi, ovat lähellä..

  Blogissaan Schilling sanoi .com (lyhenne .commerce) ei ollut hallitseva TLD, kun hän aloitti Internetin käytön vuonna 1993; eniten sisältöä oli .int-, .mil-, .edu- ja .gov-sivustoilla.

  • Suuntaus alkoi, kun suuret brändit, kuten Yahoo, eBay, McDonalds ja Fox, aloittivat .com: n käytön.

  Mukaan MorganLinton.com, .co TLD on alkanut saada pitoa käynnistystilassa verkkosivustoilla, kuten Angel.co ja Startups.co.

  .Co TLD: n perustanut yritys, go.co, äskettäin julkaistu Pop.co – joukko verkkopalveluita esteiden poistamiseksi hienon idean keksimisen ja verkkosivustossa luomisen välillä.

  Verkkotunnuksen maisemaa on laajennettu uusilla yleisillä ylätason verkkotunnuksilla, tai gTLD (ts. haku, .haku, .pizza, .blog), jonka kuka tahansa voi ostaa ja suorittaa.

  • Kesäkuussa 2012, 1409 gTLD-tunnuksia oli haettu.
  • 230 hakijalla oli useampi kuin yksi hakija.
  • GTLD: n hakeminen maksoi 185 000 dollaria, ja yhden laskeutumista ja sen perustamista varten saattoi maksaa 2 miljoonaa dollaria +.
  • Google haki 101 gTLD: tä, Amazon 76: a. He kilpailivat 23 suorasta ottelusta.
  • .Com pysyy kultastandardina.

  Frank Schilling ennusti, että “uusi gTLD-ikkuna tuo mukanaan joitain merkittäviä muutoksia, joihin meidän kaikkien tulisi varautua,” huomauttaen, että meidän kaikkien on pidettävä avoimin mielin ja omaksuttava nämä muutokset.

  Jos sinä’olet edelleen epävarma, mitä laajennusta valita, DomainsBot.com on TLD-suositusgeneraattori, jota voit kokeilla.

 4. Suojaa tavaramerkkiäsi

  Varocybersquatting. Se’ei ole harvinaista, että kilpailu rekisteröidään verkkotunnus, jolla on erilaisia ​​laajennuksia, yrittääkseen varastaa liikennettä.

  Sijoittaminen kaikkiin aluetunnuksiin on suositeltava varotoimenpide tavaramerkin suojaamiseksi.

  Maailman henkisen omaisuuden järjestön (WIPO) mukaan vuonna 2012 oli ennätys 2884 verkkokyvytystapausta kattaa 5 084 verkkotunnusta – kasvua 4,5% vuodesta 2011.

  Verkkokykyä estävästä kuluttajansuojalaista (ACPA) säädetään vahingoista 1 000–100 000 dollaria, jos osapuoli rekisteröi verkkotunnuksen vilpillisessä mielessä tarkoituksenaan hyötyä tuotemerkin hyvästä tahdosta.

  Vuonna 2013, Donald Trump vaati 400 000 dollaria vahingonkorvauksia yli neljä verkkosivustoa, jotka käyttävät kiinteistömogulin nimeä ja brändiä.

  Vältä puolestaan ​​välittämästä verkkotunnuksen rekisteröintiä kilpailijan läheltä’s ja ole varovainen rikkomaan tavaramerkkiä, joka voi johtaa oikeusjuttuun.

  Tarkista tavaramerkkitietokanta Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto (uspto.gov) rekisteröidyille tavaramerkeille, jotka vastaavat haluttua verkkotunnusta, samanlaisia ​​nimiä, muunnosmerkkejä ja synonyymejä.

  Se’On viisasta sijoittaa väärään tai tarkkaan kirjoitettuihin verkkotunnuksiin.

 5. Merkitse itsesi henkilökohtaisesti

  Oman nimesi rekisteröiminen on hieno tapa rakentaa henkilökohtainen tuotemerkki, vaikka sinäkin’et ole vielä valmis tekemään mitään sen kanssa, mene eteenpäin ja osta se.

 6. Ole luova

  Useimmat yksisanaiset verkkotunnukset otetaan käyttöön, kokeile näitä luovia lähestymistapoja löytääksesi tuotemerkkiisi sopivan verkkotunnuksen:

  • Yhdistetään kaksi kokonaista sanaa
   YouTube, FlightsCity, SEOBook
  • Ilmauksen käyttäminen
   Kuusi apart
  • Kahden sanan osien sekoittaminen toisiinsa
   Microsoft
  • Sanaa säädetään
   Flickr
  • Sanan liittäminen etuliitteellä tai jälkiliitteellä
   Shopify, Travelocity
  • Tai muodostaen täysin ainutlaatuisen nimen
   Etsy, Odeo

  Käytä näitä auttamaan aivoriihen nimiä:

  • namestation.com
  • domaintyper.com
  • leandomainsearch.com
  • domai.nr
 7. Vältä tavutettuja verkkotunnuksia

  Tavutetuilla verkkotunnuksilla ei ole tuotemerkkiä ja niillä on vähän SEO-arvoa. Ne heikentävät uskottavuutta ja voivat toimia roskapostin indikaattorina, mikä vaikeuttaa linkkien ansaitsemista.

  Ne vaikuttavat kielteisesti myös suusanallisesti, koska he’uudelleen vaikea sanoa sanomatta sitä.

  Ne aiheuttavat menetys tyyppinen liikenne koska ihmiset eivät’t muista väliviivoja tai tavuviivoja.

  DomainNameSales.com-sivuston mukaan tyyppi-liikenteen osuus on 50% kaikista kävijöistä.

  Rick Schwartz kirjoitti RicksBlog.com, “Type-ins ovat arvon validointi mielipiteestä riippumatta.” Hän lisäsi, että sisäänkirjautuvia verkkotunnuksia syntyy joka päivä.

  Esimerkiksi, TheDomains.com raportoi, että kuninkaallisen perheen uusimman jäsenen nimi GeorgeAlexanderLouis.com, käsin rekisteröinyt Luc-Andre Biggs, näkee nyt 7500 vierailijaa päivässä.

  Schwartz totesi, “Jos verkkotunnuksella ei ole tyyppistä liikennettä, sen tulisi olla tarkka, kaupallinen ja mieluiten vain 2 helppokäyttöinen sana.”

 8. Tarkista saatavuus sosiaalisen median sivustoilta

  Hyvä sääntö itsesi löytämiseksi on pitää sama nimi kaikilla alustoilla. Tarkista, että verkkotunnuksesi on saatavana Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

  Kokeile työkalua, kuten KnowEm (knowem.com), jonka avulla voit tarkistaa brändisi, tuotteesi, henkilökohtaisen nimesi tai käyttäjänimesi käytön heti sadoissa sosiaalisen median verkkosivustoissa.

 9. Don’t anna verkkotunnuksesi vanhentua!

  Jopa suuret tuotemerkit ovat antaneet verkkotunnuksensa vanhentua.

  Mukaan iGoldRush.com, siellä’s joskus yli 20 000 verkkotunnusta vanhenee yhdessä päivässä.

  Pidä yhteystietosi ajan tasalla. Sinun pitäisi saada ilmoituksia, älä’t sivuuttaa niitä.

  Aseta kalenterimuistutus, kun ostat verkkotunnuksesi.

  Jos rekisteröijäsi tarjoaa automaattisen uusimisen, hyödynnä tätä toimintoa.

Lähteet

 • 5 säännöt ikimuistoisen verkkotunnuksen valitsemiseksi – shopify.com
 • Verkkotunnuksen tiedot Ominaisuudet – domaintyper.com
 • Verkkotunnuksen voimassaoloaika: Pitäisikö sinun kiinnittää huomiota? – domaintyper.com
 • Kuinka valita verkkotunnus – bloggingwithamy.com
 • Kuinka valita verkkotunnuksia SEO: lle – seobook.com
 • Pitäisikö minun käyttää useita verkkotunnuksia verkkosivustollani? – carlowseo.com
 • Verkkotunnusten pyöriminen ja käsittely – online.wsj.com
 • Dot-Mayhem: Domain Landgrab, numeroiden mukaan – news.cnet.com
 • WIPO: n kysely ilmaisee huolen tekniikan riita-asioiden kustannuksista – wipo.int
 • Trump hakee vahingonkorvausta kibertävässä asiassa – cnn.com
 • Verkkotunnusten nimiriidat – bitlaw.com
 • Raportti: Yli 250 miljoonan verkkotunnuksen nimi on nyt rekisteröity, melkein puolet .Com- ja .Net-verkkotunnuksista – techcrunch.com
 • Verkkotunnus – moz.com
 • Verkkotunnusten perusteet yrityksellesi – uzņēmur.com
 • Mainos- ja brändiviestien globaali luottamus – nielsen.com
 • Uusi tapa mitata sanallista markkinointia – mckinsey.com
 • Ostajan opas – domainnamesales.com
 • Verkkotunnukset 101 – domainnamesales.com
 • Tarkan haun verkkotunnukset voivat olla merkkejä – elliotsblog.com
 • 3-kirjeinen .Com-Beat jatkuu – he kasvattavat 11 viimeisimmän myyntikaavion 20 parhaan paikan joukossa – dnjournal.com
 • Uusissa gTLD-mainoksissa ainoa varmuus on muutos – domainnamesales.com
 • Rick Schwartzin verkkotunnuksen ja liikenteen blogi – ricksblog.com
 • GeorgeAlexanderLouis.com saa 7500 päivittäistä kävijää: Omistaja: “Lopulta lahjoitan sen kuninkaalliselle perheelle” – thedomains.com
 • Yrittääkö Startups.co olla seuraava Angel.co? – morganlinton.com
 • Startup Rebranding – 4SquareAnd7YearsAgo.com-palvelusta TimeHop.com-sivustolle – morganlinton.com
 • Tehokkaat nimet = kannattavat tulokset – fragerfactor.blogspot.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map