Kuinka asentaa GoDaddy SSL-varmenne

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Joten haluat ostaa SSL-varmenteen tai siirtyä pois isäntäsi jaetusta SSL-sertifikaatista, mutta sinut pelottaa mahdollisuus joutua asentamaan varmenne palvelimellesi. Älä ole. Jos palvelimellasi on käynnissä CPanel / Web Host Manager (WHM), mukautetun SSL-varmenteen asentaminen on todella helppoa, ja GoDaddy tarjoaa ohjeet sen tekemiseen. Vain viidessä vaiheessa voit asentaa oman mukautetun SSL-varmenteen.

Nopea sana CPanelista

Huomaa ennen aloittamista, että CPanel kykenee luomaan SSL-varmenteen ilman WHM: ää, mutta se ei voi tosiasiallisesti asentaa sitä palvelimelle. Ilman juuripääsyä palvelimelle CPanel ei voi tehdä tarvittavia muokkauksia, jotta Apache voi käyttää varmennetta. Jos isäntä antaa sinulle vain CPanelin (ilman pääsyä WHM-taustajärjestelmään), sinun on pyydettävä isäntääsi asentamaan varmenne sinulle.

Vaihe 1: Osta varmenne

SSL-varmenteen ostaminen on melko yksinkertaista. Käy vain GoDaddyn SSL-sivulla ostaaksesi tarvitsemasi varmenteiden määrän. Huomaa, että vaikka sivusto luettelee edelleen sertifikaatit alkuperäiseen hintaan, ne soivat myyntihintaan, kun ne laitetaan ostoskoriin. Tarvitset yhden SSL-varmenteen verkkotunnusta tai aliverkkotunnusta kohden, ellet hanki varmennetta, joka sallii useita verkkotunnuksia.

Vaihe 2: Aktivoi SSL-hyvitys

Kun ostat SSL-varmenteen GoDaddy-palvelun kautta, et itse saa SSL-varmennetta – saat luoton, jonka avulla voit luoda sen. Sitten sinun on siirryttävä SSL-hallintasivulle ja napsauttamalla Käytä luottoa.

Valitse sitten varmenne, jota haluat käyttää (sinulla todennäköisesti on vain yksi).

Tämä luo uuden tyhjän varmenteen palvelimellesi.

Vaihe 3: Luo varmenne ja allekirjoituspyyntö

Seuraavaksi kirjaudu sisään WHM-taustajärjestelmään ja luo varmenne ja allekirjoituspyyntö (CSR). Voit tehdä tämän siirtymällä WHM: n Web SSL / TLS -valikkoon ja napsauttamalla ”Luo ​​SSL-varmenne ja allekirjoituspyyntö”.

Täytä sertifikaatin tiedot (sähköpostiosoite, salasana, yrityksen nimi jne.). Varmista, että avaimen koko on asetettu arvoon 2048, muuten GoDaddy ei hyväksy CSR: tä.

Kun olet napsauttanut Luo, palvelin luo kolme satunnaisen tekstin merkkijonoja, allekirjoituspyynnön, varmenteen ja avaimen. Tallenna avain varmuuskopiotiedostoon ja kopioi allekirjoituspyyntösi, mukaan lukien aloitus- ja lopetusrivit, ja kirjaudu takaisin GoDaddy-sertifikaattien hallintanäyttöön.

Etsi tyhjä sertifikaatti, jota haluat käyttää tällä sivustolla, ja napsauta ”Hallitse varmennetta”.

Etsi sertifikaatin sisällä kenttä, joka pyytää CSR: tä, ja liitä se sisään. GoDaddy täyttää automaattisesti suuren osan sertifikaatin tiedoista. Napsauta ”Luo ​​varmenne”, ja GoDaddy alkaa vahvistaa verkkotunnuksen ja luoda varmenteen. (Huomaa, jos verkkotunnukseen liittyvä sähköpostiosoitteesi eroaa varmenteeseen liittyvästä sähköpostiosoitteestasi, sinun on valtuutettava varmenteen määritykset sen suorittamiseksi onnistuneesti.) Kun varmenne on valmis, voit siirtyä takaisin käyttämään sitä tilillesi.

Vaihe 4: Varmenteen hakeminen

Kun varmenne on luotu, lataa se tietokoneellesi napsauttamalla “Lataa” -painiketta.

Pura seuraavaksi juuri lataamasi .zip-tiedosto ja avaa .crt-tiedosto Notepadilla tai vastaavalla tekstieditorilla. Kopioi koko sisältö ja kirjaudu sitten WHM: ään. Napsauta ”SSL-hallinta” -kohdassa ”Asenna SSL-varmenne ja määritä verkkotunnus”. Liitä .crt-tiedoston sisältö ruutuun ”Asenna SSL-varmenne”.

Kun tämä vaihe on suoritettu, sivun muiden kenttien pitäisi täyttyä automaattisesti, ja voit napsauttaa Lähetä-painiketta. Jos kaikki on kunnossa, palvelimen on hyväksyttävä varmenne ja käynnistettävä Apache uudelleen. Varmenteen asennuksen pitäisi nyt olla valmis.

Vaihe 5: Testaus

Älä puhkaise vielä samppanjaa. Varmenteen asennus on valmis, mutta on hyvä idea suorittaa pikatesti varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein. Siirry sen sivuston kotisivulle, jolle olet asentanut sertifikaatin, muuttamalla ”http” – ”https”. Jos varmenne asennettiin oikein, et saisi saada tietoturvavirheitä, ja URL-osoitteen pitäisi näyttää tältä:

Älä huolestu, jos ilmenee tietoturvavirhe. Odota vain muutama minuutti, tyhjennä selaimesi välimuisti ja yritä uudelleen. Selaimesi voi viedä hetken, jotta tunnistat varmenteen muuttuneen. Kun varmenne latautuu ilman virheitä, napsauta URL-palkin lukituskuvaketta ja lue uuden sertifikaatin antamat tiedot varmistaaksesi, että se on oikein. Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, onnittelut – olet valmis!

Koska nykyisen asianmukaisen SSL-sertifikaatin hinta on noin dollari kuukaudessa, mahdollinen sijoitetun pääoman tuotto tekee asentamisesta älykkään vedon kaikille, jotka haluavat parantaa sivustonsa turvallisuutta ja käyttökokemusta. Jos sivustosi vaatii käyttäjiä lähettämään käyttöoikeustiedot (jopa ne, jotka ovat niin yksinkertaisia ​​kuin foorumin käyttäjänimi ja salasana), tai jos sivustossasi on kauppa (ulkopuolisen maksuprosessorin kanssa tai ilman sitä), SSL-sertifikaatti voi nopeasti maksaa itsensä tarjoamalla lisääntynyt liikenne ja parempi mielenrauha käyttäjillesi ja sinulle.

Pysy ajan tasalla tämän kaltaisista viesteistä tilaamalla RSS-syötteemme tai seuraamalla @WhoIsHosting Twitterissä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map