Internetin vihatuimmat: ketkä ovat häiritsevimpiä verkossa olevia ihmisiä?

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista. Vihatuimmat Internetin käyttäjät


Digitaalikaudella Internet ja tosielämä voivat olla päällekkäisiä siihen pisteeseen, jossa ne ovat lähes erottamattomat.

Digital 2019 -raportin mukaan, Amerikkalaiset viettävät noin 6 tuntia ja 31 minuuttia päivästään verkossa, mikä vastaa 96 päivää vuodessa. Tämä tarkoittaa, että keskivertokäyttäjä viettää melkein 26% vuodesta vempaamalla muiden nettiäisten kanssa.

Mutta Internet, kuten tosielämä, asuu miljoonille ihmisille kaikilla elämänaloilla, mukaan lukien ihmiset, joilla on vähemmän hyviä aikomuksia.

Ensimmäisen muutoksen mukaan rasisteilla, valkoisilla kansallismielisillä ja ”Internet-trollilla” on sama oikeus ilmaista itseään kuin kukaan muu, ja tämä voi tietenkin usein aiheuttaa kitkaa.

Kysyimme 1 006 ihmiseltä, kaikilta tavanomaisilta Internetin käyttäjiltä, ​​millaisia ​​ihmisiä ja käyttäytymistapoja he vihasivat ehdottomasti verkossa. Jatka lukemista nähdäksesi, oletko samaa mieltä vai voisitko olla yksi Internetin vihatuimmista käyttäjistä.

Internet Irks

Eniten ärsyttäviä ihmisiä Internetissä

Internetin laajalle levinneisyydelle syntyi erityinen verkkopalvelijoiden rotu: Internetpelli. Internetpeikko on henkilö, joka ”tarkoituksellisesti kylvää epätasapainoa netizenien keskuudessa” lähettämällä kiistanalaisia ​​aineistoja tai provosoivia viestejä verkkofoorumiin.

Ei ole yllättävää yli puolet tavanomaisista internetin käyttäjistä mainitsi Internet-peikot raivostuttavimmaksi tyyppisiä merkkejä verkossa. Itse asiassa 37% sosiaalisen median käyttäjistä on joko seurannut tai seurattanut jotakuta heidän viestinsä raskauttavan luonteen vuoksi.

Kulkeminen pahamaineisten Internetpellien kannoille, koska Internetin häiritsevimmät ihmiset olivat rasisteja. Online-nimettömyys on mahdollistanut verkkorasismin menestymisen Internetissä, kun käyttäjät ilmaisevat radikaalin näkemyksensä ilman henkilökohtaisen takaiskuvaaran riskiä.

Huolimatta puolueellisesta uskollisuudesta, Sekä liberaalien että konservatiivisten puolueiden jäsenillä oli samanlainen näkemys näihin isohimoihin: 60% ja 39% tunnustivat heitä Internetin häiritsevimpinä ihmisinä.

Suhteellisen uusi ärsyttävien Internet-käyttäjien aalto, joka tunnetaan nimellä anti-vaxxers, on häirinnyt erityisesti vuosituhansia. Neljäkymmentä kaksi prosenttia tämän sukupolven vastaajista piti liikettä ärsyttävänä. Tämä uskomusjärjestelmä testaa “jokaisen omaan” mentaliteetin rajat, koska Yhdysvalloissa nähdään tällä hetkellä enemmän tuhkarokko-tapauksia kuin se on ollut viimeisen 25 vuoden aikana. Tämä herättäminen on valitettavasti kytketty vanhempiin, jotka ovat päättäneet luopua lapsensa (rokotteiden) rokottamisesta sairautta vastaan ​​ja ansainnut heille otsikon “anti-vaxxers”.

Alustan persoonallisuudet

Eniten myrkyllisiä sosiaalisen median alustoja

Jotkut sosiaaliset verkostot ovat keränneet käyttäjäkannat niin suuriksi, että ne tekevät joistakin maista pieniä. Nykyään, mikä oli entistä kevyempi paikka jakaa henkilökohtaisia ​​tarinoita, olla yhteydessä läheisiin tai palauttaa typerä meemi, on nyt kunnianosoitus kunnianloukkaisille ja haitallisille kommentteille.

Suurin osa vastaajista – 71% – oli sitä mieltä, että Facebook oli myrkyllisin sosiaalisen median alusta, mutta vain 28% lopetti kirjautumisen oletetun myrkyllisyytensä vuoksi.

Seuraten tarkasti Mark Zuckerbergin aivoriihiä oli surullisen pieni sininen lintu – Twitter. Täsmälleen 60% Internetin käyttäjistä sanoi, että Twitter tuhoaa myrkyllisen yleisön. Instagram (27%), Reddit (23%) ja YouTube (22%) sijoittuivat dramaattisesti alhaisemmaksi havaitun toksisuuden suhteen twiittikeskeiseen alustaan. Mielenkiintoista, että vain 11% sosiaalisen median käyttäjistä sanoi, että Snapchat oli luonteeltaan myrkyllinen, mutta vaikuttava 42% käyttäjistä ilmoitti luopuvansa sovelluksesta sen tuhoavan käyttäjäkunnan vuoksi.

Kun käyttäjät päättivät jäädä kiinni myrkyllisyydestä huolimatta, miten he reagoivat luontaisiin viesteihin? Kuusikymmentäyhdeksän prosenttia seurasi huomiotta jättämistä, kun taas toinen 45 prosenttia päätti poistua ystävästä tai seurata rikoksentekijää.

Argumentatiiviset yleisöt

Prosenttiosuus ihmisistä, jotka sanovat todennäköisesti pääsevänsä online-väitteeseen

Verkkoväitteistä on tullut niin yleisiä, että he tuntevat melkein netizen-huppuun menemisen riitin. Kyselymme mukaan, 20% alle 38-vuotiaista ilmoitti pääsevänsä väitteisiin verkossa. Vanhemmat sukupolvet näyttivät oppivammaksi, koska vain 13% vauvojen ikääntyneistä ja 14% Gen Xersistä kertoi olevan todennäköistä, että he osallistuvat verkkoväitteisiin..

Digitaalisen riidan todennäköisyys muuttui myös sukupuolesta riippuen. Miehet osoittivat väitteellisempiä taipumuksia, ja 21% miehistä sosiaalisen median käyttäjistä todennäköisesti taistelee verkossa. Vain 14% naisista sanoi saman.

Ainoa väestöraja, joka ei vaikuttanut digitaalisten väitteiden todennäköisyyteen, oli poliittinen nojautuminen. Konservatiivit ja liberaalit ilmaisivat samanlaisen todennäköisyyden osallistua verkkokiistoihin 17 prosentilla.

Turha taistelut

Mistä kaikki vaivaa?

Vaikka online-taisteluja on runsaasti, onko koskaan todella ”voittaja”? Tai vain kaksi tai enemmän häviäjiä? Se voi riippua keskustelun aiheesta. Ilmastomuutosta koskevia keskusteluja pidettiin tärkeimpänä argumenttina.

Asiat kuitenkin muuttuivat dikiksi politiikan suhteen: Vastaajien mukaan se tuli toiseksi sekä turhimpana että arvokkaimpana argumenttina. Kannattaa vai ei, politiikka oli numero yksi eniten puhuttu aihe: 27% osallistujista oli taistellut politiikasta verkossa aiemmin. Aseen hallinta oli kaukainen sekunti, mikä oli vajaa puolet monista online-keskusteluista.

Varo sanojasi

Kuinka käyttäytyminen online-argumentteissa vaikuttaa uskottavuuteen

Uskottavuus hävisi heti, jos henkilö esitti uhan väitteessään. Yhdeksänkymmentäkuusi prosenttia vastaajista sanoi, että henkilö menettäisi osan tai kokonaan uskottavuutensa tämän tyyppisissä vihamielisissä tilanteissa. Jopa kirous johti 69%: n vastaajien uskottavuuden menettämiseen. Harkitse kävelyä väitteestä, jos aiot tehdä uhkia tai kirousa – negatiivisen energian käyttäminen on tuskin kannattavaa!

Yksi viidestä ihmisestä on estänyt työtoverin
1 kymmenestä on murtunut jonkun kanssa

Kun vastaajilla oli ollut tarpeeksi tiettyä julistetta, he napsauttivat seuraavaa. Ärsyttävillä viesteillä oli jopa valta vaikuttaa suhteisiin: Lähes yksi kolmesta vastaajasta oli estänyt ystävän kiistanalaisten viestiensä takia, ja noin joka viides oli estänyt työtoverin. On jopa mahdollista, että kiistanalaiset viestit voivat lopettaa romanttisen suhteesi: Lähes 10% vastaajista oli hajonnut heidän merkittävän toisensa kanssa verkossa lähettämiensä asioiden takia..

Reaktiivinen päättely

Syyt Netizens pidä Internetistä

Internet, vaikka se on läsnä kaikkialla, ei ole aina tervetullut avoimin käsiin. Vastaajat suhtautuivat voimakkaasti syihin, joiden vuoksi ne eivät halunneet Internet-maailmaa: 63% vihasi myrkyllisiä kommentteja, tarkalleen puolet vihasi verkkokiusaamista, ja toinen 47% vain vihasi draamaa, joka tuli mukana elämässään verkossa.

Kun se tuli politiikkaan, vain 33% liberaaleista ilmoitti, että he eivät pitäneet Internetiä liiallisen politiikan takia, verrattuna konservatiivien 42%: iin. Vaikka republikaanien presidentti Donald Trump on pahamaineinen sosiaalisesta mediastaan ​​usein käydystä käytöstä, liberaalit mainitsivat paljon vähemmän todennäköisesti poliittiset viestit syynä Internetin inhoamiseen..

Yhä vakavammalla huomautuksella mielenterveys ja Internet eivät ole aina ystäviä. Itse asiassa yli 25% millennialaisista sanoi, että Internet oli aiheuttanut heille mielenterveysongelmia. Tätä ei tunneta vain vuosituhansia: Monet asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että mielenterveysongelmat, kuten ahdistus ja masennus, voivat korreloida jatkuvan elämäsi vertailun kanssa internetissä näkemäsi kanssa..

Sosiaalinen puhe

Kun online-ilmaisu menee liian pitkälle

Sananvapauden haittapuoli on se, että ennakkoluuloisilla näkemyksillä henkilöllä on yhtä suuri oikeus mielipiteensä kuin mielipiteellä kuin millään muullakin. Vihapuheen levittämistä on lähes mahdotonta säädellä, ja se on varmasti rennosti verkossa. Se on itse asiassa niin rehottavaa, että järkyttävä Kolme neljästä sosiaalisen median käyttäjästä oli yhtä mieltä siitä, että verkkovihapuheista on tullut normi.

Toistuvalla vihapuheella on pelottavia seurauksia, jotka ylittävät välittömän turhautumisen, vihan ja surun. Yhdeksänkymmentäviisi prosenttia sosiaalisen median käyttäjistä oli yhtä mieltä siitä, että vihamieliset ainakin jonkin verran tekivät heistä todennäköisemmin vihamielisiä tosielämässä. Pelottavat tarinat jatkavat esiintymistä, kuten japanilainen bloggaaja, jonka yksi hänen usein käyttämistä online-piinaajistaan ​​ajatteli murhanneen. Muista, että varaat oikeuden poistaa vihaisia ​​kommentteja omista viesteistäsi tai estää käyttäjiä kokonaan, mikä saattaa usein olla oikea siirto Internetin (ja tosielämän) turvallisuuden nimissä.

Positiivinen lähettäminen

Internetin tapojen kohottaminen

Internetin kyky yhdistää meidät välittömästi on antanut tien joillekin melko voimakkaille sosiaalisille liikkeille, mukaan lukien kaikki Black Lives Matterista valtameren puhdistukseen.

Baby boomers olivat todennäköisimmin sukupolvi postittaa positiivista sisältöä. Seitsemänkymmentäseitsemän prosenttia sanoi, että he käyttivät sosiaalisia foorumeitaan positiivisuuteen vastakohtana vihaa ja rantaa tai henkilökohtaisia ​​tietoja. Neljäs vuosituhatvuosi oli kuitenkin käyttänyt online-ääntään jakaa valituksia tai sarjoja, jotka luokittelimme negatiivisiksi riippumatta sisällöstä.

Positiivinen verkkokäyttäytyminen ilmenee useimmiten digitaalisten yhteyksien luomisena perheen ja ystävien kanssa, jota seuraa hauskojen viestien ja valokuvien jakaminen. Nämä hauskat valokuvat, jotka tunnetaan usein nimellä meemit, ovat luoneet koko uran vaikuttajille – ja usein siinä tuottoisiakin. Esimerkiksi Fat Jewish -yrityksen nettoarvo on arviolta 20 miljoonaa dollaria, kaikki johtuvat hänen Instagram-sivustaan ​​ja nokkeloista kommentteista.

Kirjautua ulos

Vaikka digitaalinen sijoittumisesi nojautuisi aurinkoiseen, positiiviseen ja positiiviseen, negatiivisuuden ja muiden Internet-lemmikkieläinten kuoppia on vaikea välttää kokonaan. Viime kädessä elämä offline-tilassa on valtavasti tärkeämpää kuin online-elämä, joten muista ylläpitää terveellisiä rajoja näiden kahden välillä. Ja voisimmeko ehdottaa ajoittaisia ​​digitaalisia vieroituslaitteita, jotka voivat auttaa kääntämään joitain Internetin liikakäyttöön liittyviä kielteisiä sivuvaikutuksia.

Kun olet valmis kuluttamaan tai luomaan upeaa, mielenkiintoista sisältöä, siirry WhoIsHostingThis -sivulle. Autamme ihmisiä tekemään päätöksiä omasta web-isännöinnistään. Vuodesta 2007 lähtien olemme tehneet omalta osaltamme Internetin standardien nostamiseksi auttamalla tuhansia verkkotunnuksia parantamaan jatkuvasti julkaisemansa sisällön laatua.

Menetelmät ja rajoitukset

Käytimme Amazon Mechanical Turk -kyselyllä 1 006 ihmistä, jotka käyttävät ainakin yhtä suurta sosiaalisen median alustaa. Kaikista vastaajista 51% oli naisia, 49% oli miehiä ja alle 1% oli sukupuolittomia. Sukupolvien osalta 50% vastaajista oli vuosituhansia, 30% oli peräisin sukupolvesta X, 15% oli ikäluokkia ja alle 7% oli sukupolven ulkopuolella. Tietojen virhemarginaali oli 3% Amerikan sosiaalisen median käyttäjille. Vastaajien keski-ikä oli 39 ja keskihajonta 12 vuotta. Jotta tietoihin voidaan ottaa huomioon, vastaajien oli a) täytettävä kaikki kyselykysymykset ja b) vastattava tarkkailukysymykseen tutkimuksen keskellä. Osallistujat, jotka eivät suorittaneet kumpaakaan näistä, jätettiin tutkimuksen ulkopuolelle.

“Internetin häiritsevimpiä ihmisiä *” -kuvaa varten vastaajia pyydettiin valitsemaan enintään viisi vaihtoehtoa, jotka heidän mielestään olivat Internetin häiritsevimpiä ihmisiä. Tarjoimme vastaajille myös “ei luettelossa” -vaihtoehdon lisätä Internetissä muun tyyppisiä ärsyttäviä ihmisiä, joita emme sisällyttäneet tutkimukseen. Vastausten otoskoko ei kuitenkaan ollut riittävän suuri sisällyttämään havaintoidemme esitykseen. “Myrkyllisimpien sosiaalisen median alustojen *” visualisointia varten vastaajia pyydettiin valitsemaan enintään 3 vaihtoehtoa sosiaalisen median alustoille, joiden mielestä ne olivat myrkyllisimpiä..

Jaa tuloksemme

Internet-peikkoissa ei ole merkkejä hidastumisesta, mutta se ei tarkoita tosiasioita ja positiivisuutta, että heillä ei ole paikkansa verkossa. Olet tervetullut jakamaan tämän artikkelin mihin tahansa tarkoitukseen, kunhan linkit takaisin tälle sivulle hyvittääksesi sen tekijöiden työn oikein.

Ole hyvä ja lisää seuraava viittaus:

Lähteet

 • Digitaaliset trendit 2019: Jokainen stat, jonka sinun on tiedettävä Internetistä
 • Internet-uistelu: Kuinka huomaat oikean peikon?
 • Rasismi Internetissä: käsitteellistäminen ja tutkimussuositukset
 • Yhdysvaltojen tuhkarokkoepidemmiä ohjaa virusten maailmanlaajuinen nousu
 • Facebookin vihamielisyysongelma voi olla suurempi kuin se toteutui
 • Kaikki presidentin tweetit
 • Internetin vaikutus mielenterveyteen
 • Oletettu Internet-peikko murhasi Bloggeria heti sen jälkeen, kun oli pitänyt luentoa Internet-peikkojen käsittelystä
 • Kuinka sosiaalinen media on muodostanut Black Lives Matterin, viisi vuotta myöhemmin
 • # take3forthesea
 • thefatjewish
 • Paksu juutalaisten nettoarvo
 • 5 tapaa tehdä digitaalinen kytkentä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map