Asennusvastaanotto: Onko se sinulle sopiva?

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


SerLXSmallRiippumatta siitä, oletko uusi isännöinti tai haluat vaihtaa, tiedät täysin, että seisokit ovat tärkein asia, jonka haluat välttää.

Seisokit ovat tärkeä huolenaihe asiakkaiden isännöinnissä, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset vaihtavat palveluntarjoajia.

Web-isännät käyttävät käyttöaikaa markkinointistrategiana tarjoamalla näkyviä takuita ja lupauksia korvauksista. (Jotkut takuut ovat parempia kuin toiset.)

Jotkut hosting-palvelut tarjoavat askeleen pidemmälle; he tarjoavat ‘tarpeetonta’ tai ‘virhetoimintoa’. Idea on yksinkertainen: pidä varmuuskopio valmiina, jos pääpalvelin menee alas, poista siten heikko kohta kaikissa isäntäasetuksissa.

Mutta termi ‘tarpeeton’ on tullut tarkoittamaan monia eri asioita isäntämaailmassa. Katsotaanpa mitä ‘tarpeeton’ todella tarkoittaa.

Tarpeettomat ratkaisut: Hyödyt

Useimmissa isännöintityypeissä sivustosi sijaitsee yhdessä palvelimessa.

Jos tietokoneelle tapahtuu jotain, sivustosi menee alas. Sitä ei palauteta ennen kuin se on siirretty muualle tai tietokone on korjattu.

Katkennukset voivat johtaa katastrofaaliseen tietojen menetykseen ja pitempiin seisokkeihin. Jos ylläpidät yritystä, seuraukset voivat olla menetykset, turhautuneet asiakkaat ja haitat henkilöstölle.

Tarpeellinen hosting yrittää suojata sinua varmuuskopiolla, joka kestää muutamassa minuutissa tai sekunneissa. Mutta kaikki irtisanomiset eivät ole yhtä suuret.

Redundanssin eri määritelmät

Esimerkiksi valitsemme kolme verkkoisäntää ja tarkastelemme heidän asennuspakettejaan. Huomaa: nämä paketit ja hinnat olivat oikeat artikkelin kirjoittamishetkellä (huhtikuu 2010).

 • Draknet tarjoaa virhetoimintoratkaisun, joka sisältää kaksoiskappaleen verkkosivustosta erillisessä tietokeskuksessa. Jos jotain tapahtuu heidän päädatakeskukseen, se päivittää DNS: n osoittamaan toiselle palvelimelle. Tämä on kallista; 60 dollaria vaihtotililtä (joka sinun on päivitettävä itse) tai 90 dollaria tililtä, ​​joka päivitetään viikossa.
 • Site5: n redundantti paketti on samanlainen kuin pilvi- tai ruudukkoasennus. Ei ole varmuuskopioita; kaikki sivustot isännöidään virtuaalikoneissa, jotka voidaan siirtää heti toiseen fyysiseen koneeseen. Tämä on edullisempaa (alkaen 25 dollaria kuukaudessa) ja auttaa suojautumaan liikenteen piikkeiltä.
 • Hosting Zoom peilaa tarkemmin ruudukon isännöintiä. Useat palvelimet jakavat sivuston luoman kuorman, ja kukin ottaa eri toiminnot (sähköposti, verkko jne.). Jokaisessa koneessa on varmuuskopio toisen toiminnallisuudesta. Epäonnistumisen sattuessa kuka tahansa heistä voi hoitaa kaikki roolit. Tämä on halvin vaihtoehto alkaen 8 dollarista kuukaudessa.

Katso näitä tarkkaan. Vain Draknet tarjoaa redundanssitasoa.

Vaikka kaksi muuta suunnitelmaa suojaavat yhden tietokoneen vikaantumiselta, sivusto katoaisi silti, jos datakeskuksen tai verkon tasolla olisi ongelma.

Jos sivustolla on varmuuskopio maantieteellisesti monimuotoisessa paikassa, vain tietokeskuksen ja virhetoiminto-sovelluksen vika voi johtaa merkittäviin seisokkeihin Draknetissa.

Tarpeellinen vs. ruudukko tai pilvi

Moniin tarkoituksiin tarpeeton isännöinti on juuri sitä: tarpeeton.

Muista: Kaikki tarpeeton isännöinti ei ole yhtä suuri. Kaikissa suunnitelmissa ei ole Draknetin tarjoamaa elintärkeää varmuuskopiota.

Ilman tätä elementtiä pilvipalvelu ja verkon ylläpito tarjoavat monia samoja etuja murto-osan hinnasta:

 • Verkkopalvelun avulla sivustoasi ei ole yhdessä fyysisessä palvelimessa. Se on olemassa virtuaalikoneessa fyysisten palvelimien ryhmässä. Jos yksi fyysinen palvelin havaitsee virheen, ruudukon suorituskyky ei vaikuta vakavasti.
 • Pilvipalvelun avulla pilvessä on satoja fyysisiä palvelimia. Yhdellä vialla ei ole melkein mitään vaikutusta.

Pitäisikö minun ostaa tarpeeton isännöinti?

Laitteistovirheitä tapahtuu, mutta ne ovat harvinaisia. Suurin osa seisokkeista on aiheutunut reitityksestä tai muista tietokeskuksen ongelmista. Sinulla on todennäköisesti enemmän seisokkeja omien virheidesi kuin laitteisto-ongelmien takia.

Ellei tarpeeton isännöintisuunnitelma tarjoa mahdollisuutta varmuuskopioida sivusto toiseen fyysiseen sijaintiin, redundantin tilin vastaanottamisesta verrattuna verkkoon tai pilvipalveluun on vähän hyötyä. Mutta maksat etuoikeudesta, joten joudut soittamaan viimeisen puhelun itse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map