Amazon Business: Onko se sopiva työpaikallesi?

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista.


Amazon Business on täydellinen hankintajärjestelmä yrityksellesi – mutta mukana on paljon lisäominaisuuksia, kuten ilmainen toimitus, määräalennukset ja erikoistarjoukset. Ja mikä parasta, Amazon Business on ilmainen.

Se on myös tapa hallita omaa yritystiimiäsi – antaa työntekijöille mahdollisuuden tehdä ostoksia samalla kun hallitaan hallintaa.

Yli miljoona yritystä on ilmoittautunut ohjelmaan. Lue edelleen, selvitä onko Amazon Business sinulle sopiva.

Amazon-yrityksen kotisivu

esittely

Amazon Business antaa sinun määrittää yrityksen rakenteen tilissä, jotta koko tiimisi voi ostaa kohteita samaan aikaan, että sinä ja muut johtajat voivat hallita prosessia..

Esimerkiksi, jos yksi työntekijöistäsi tarvitsee kannettavaa tietokonetta, voit pyytää heitä ostamaan sen Amazonista. Sitten pyyntö ohjataan sinulle hyväksyttäväksi. Se on yksinkertainen, tehokas prosessi.

Lisäksi saat paljon enemmän Amazon Businessilla, mukaan lukien vain liiketoiminnan hinnoittelu, verovapautukset, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

Liiketoiminnan pääministeri

Useimmille Amazon-käyttäjille Amazon Businessin ilmeinen asia on sen integrointi Business Prime -sovellukseen.

Tämä järjestelmän osa tarjoaa saman ilmaisen prioriteettikuljetuksen kuin tavallinen Prime. Mutta se sisältää myös asioita, kuten vain jäsenille tarkoitetut tarjoukset.

Kun olet kirjautunut Amazon Business -palveluun, voit ostaa Business Prime -tilin, jonka avulla useat tiimin jäsenet voivat käyttää tiliäsi. Business Prime -suunnitelmat alkavat 179 dollarilta vuodessa.

Ostojärjestelmä

Amazon Business antaa sinun perustaa tilisi niin, että tiimisi jäsenet voivat tehdä ostoksia. Heidän tarkka ostovoima riippuu luvista, jotka myöntät heille.

Lisäksi sinun on määritettävä hyväksyntätyönkulut. Tämän avulla voit asettaa käyttäjille ostorajoituksia ja saada tilaukset vahvistetuiksi. On myös analytiikkaa, jotta voit seurata yrityksesi ostamista.

Tämä järjestelmä voisi riittää joillekin pienille yrityksille. Mutta jos tarvitset lisää, voit yhdistää tilisi omaan hankintajärjestelmääsi. Amazon Business -asiakastuki auttaa sinua määrittämään sen.

hyötyjä

Jos siirryt alalle Amazon Business, löydät paljon houkuttelevia lisäominaisuuksia, kuten vertailuhinnoittelua tuotesivuilta, joilla näet useita tarjouksia eri toimittajilta. Mutta tässä siirrytään vain suunnitelman tärkeimpiin piirteisiin.

Video: kaikki mitä rakastat Amazonista. Työhön.

Liiketoiminnan pääministeri

Business Prime -sovelluksella saat ilmaisen kahden päivän toimituskulut ja erikoistarjoukset.

Asumistasi riippuen saatat ehkä saada yhden tai saman päivän toimituksen.

Advanced Advanced -ominaisuudet

Business Prime on saatavana neljänä suunnitelmana, joiden hinta on 179 dollaria vuodessa – ei paljon enemmän kuin tavallinen Amazonin päämäärä.

Video: Amazon Business Prime

Sen lisäksi, että pienemmät ihmiset voivat käyttää tiliäsi, pienet, keskisuuret ja yrityssuunnitelmat tarjoavat erityisominaisuuksia:

 • Kulutusnäkyvyys: analysoi ostokuviosi
 • Laajennetut maksupalvelun ehdot: kestää jopa 60 päivää maksaa
 • Opastettu osto: ohjata käyttäjiä oikeisiin tuotteisiin ja toimittajiin.

Tilin hallinta

Kuten erillisessä hankintajärjestelmässä, voit yhdistää organisaatiorakenteesi Amazon Business -tiliisi. Tämä luo järjestelmän, joka asettaa sen, kuka voi ostaa mitä ja miten ostopyyntöjä käsitellään.

Mutta se ylittää ostojen järjestämisen. Kuten puhumme pian, Amazon antaa sinun maksaa monin tavoin. Joten voit maksaa esimerkiksi laskuilla.

Vain yrityskohtainen hinnoittelu

Amazonin toimittajat tarjoavat tuotteita, joita tarjotaan vain yrityksille. Voit hankkia ne vain Amazon Business -palvelun kautta.

Lisäksi saat erikoishinnat valituille tuotteille. Amazonin mukaan tämä sisältää miljoonia tuotteita.

Lisäksi saat määräalennuksia, kun ostat irtotavarana.

Kun yhdistät nämä ominaisuudet Amazonin järjestelmään, joka tekee vertailun ostamisesta helppoa, Amazon Businessin pitäisi säästää paljon rahaa.

maksutavat

Amazon Business tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja.

Voit tilata Amazon Business Prime American Express -kortin tiliisi linkittämistä varten. Tämän kortin käyttäminen antaa sinulle joko 5% takaisin tai 90 päivän korottomat ehdot ostoksillesi.

Tämä etu ei koske vain säännöllisiä Amazon-ostoksia. Saat tämän kaupan AWS: llä sekä Whole Foods Marketilla.

Suuret yritykset voivat myös avata yritysluoton, jota useat ryhmän jäsenet voivat käyttää.

Ostaminen Analytics

Amazon Business tarjoaa ostoanalytiikkaa. Niiden avulla voit ylittää tarkkailun ja visualisoida ostoksesi taulukoilla ja kaavioilla.

Analytiikkaan liittyy Amazon Businessin tuki tilauksiin.

Heidän kanssaan joukkue kirjoittaa postinumeron ja valinnaisen kommentin kaikkiin tilauksiinsa.

Näin voit seurata ostoksesi paremmin.

Muut Amazon Business -ominaisuudet

Niille, joilla ei ole Business Primea, Amazon tarjoaa edelleen ilmaisen kuljetuksen useimmissa ostoissa. Sillä on kuitenkin rajoja. Se koskee vain vähintään 25 dollarin tilauksia. Ja se ei tarjoa ensisijaista kuljetusta, kun saat Prime-jäsenyyden.

Jos yrityksesi ostaa fyysisesti suuria lähetyksiä, voit saada kuormalavalaitteita. Sinun on kuitenkin kelvollinen hyväksymään nämä lähetykset.

Verovapautukset

On olemassa monia tilanteita, joissa yritys voidaan vapauttaa tavaran veroista. Yksi yleisimmistä on, kun esine ostetaan jälleenmyytäväksi osana toista tuotetta.

Jos olet yhdysvaltalainen yritys, joka ostaa eurooppalaisilta toimittajilta, sinut vapautetaan myös arvonlisäverosta.

Amazon Business on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus asettaa nämä verovapautukset organisaation laajuisesti.

Räätälöidyt ostot

Amazon Business -asiakkaat saavat räätälöityjä kojetauluja, jotka sisältävät muun muassa pääsyn ostoksiin helppojen tilauksien tekemiseksi.

Se tarjoaa myös räätälöityjä kokemuksia tuotesivuilla. Olet todennäköisesti perehtynyt normaalien tuotesivujen kohtaan “Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös.”

Amazon Business esittelee useita tarjouksia samalla tuotesivulla. Tämän ominaisuuden avulla saat parhaat tarjoukset ostoksistasi.

Päästä alkuun

Amazon Business -tilin saaminen on helppoa. Ja se on ilmainen. Kaikki mitä sinun on tehtävä, jos syöt vähän tietoja yrityksestäsi.

Aloitat antamalla yrityksesi tai työpaikan sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi.

Amazon-yritystoiminnan rekisteröintivaihe 1

Sitten annat yrityksesi tai työsi tiedot.

Amazon-yritystoiminnan rekisteröintivaihe 2

Verotiedot

Sinun on annettava sosiaaliturvatunnuksesi tai työnantajan tunnusnumerosi (EIN) vahvistaaksesi yrityksesi. Saat tarkistuksen yleensä 24 tunnin sisällä näiden tietojen toimittamisesta.

Määritä tili

Kun olet luonut Amazon Business -tilisi, sinun pitäisi hankkia Business Prime ja määrittää sitten tilisi käyttäjät ja hyväksymisprosessit.

Liity Business Prime -yritykseen

Sinun ei tarvitse kirjautua Business Prime -tiliin, jotta voit käyttää Amazon Businessia. Mutta jos aiot ostaa jopa kohtuullisen määrän tavaroita, se on hyvä sijoitus.

Amazon Business Prime -suunnitelmat

Lisää ihmisiä

Voit lisätä käyttäjätilejä napsauttamalla Amazon Business -tilin valikkoa ja valitsemalla ”Hallitse yritystäsi”. Uusi sivu ladataan ”Ihmiset” -osiossa. Sieltä löydät kaksi painiketta: “Lisää henkilö” ja “Lisää useita ihmisiä”.

Valitsemastasi riippumatta, voit määrittää käyttäjille asianmukaiset käyttöoikeudet ja työnkulun ohjauksen.

ryhmät

Jos sinulla on suuri määrä työntekijöitä, haluat ehkä perustaa ryhmiä, joilla on erilaiset käyttöoikeustasot. Esimerkiksi, sinulla voi olla kaikki myyntihenkilöt yhdessä ryhmässä.

Määritä hyväksyntäsi työnkulut

Voit määrittää työnkulun Amazon Business -hallintapaneelista. Valitse valikosta ”Hallitse yritystäsi”.

Siirry sen jälkeen sivun ostoperiaatteiden ostamiseen. Siellä voit valita ”Hyväksynnät” asettaaksesi käyttäjät, jotka voivat hyväksyä ostot.

Käyttäjät, joilla ei ole hyväksyntävaltuutusta, ostokset ohjataan yhdelle käyttäjistä hyväksynnällä ennen tilauksen tekemistä.

Muut tiliasetukset

Voit myös määrittää seuraavat asiat Amazon Business -tilin hallintapaneelissa:

 • ATEP verovapaan oston yhteydessä
 • Aseta ensisijaiset toimittajat
 • Tarkastele analytiikkaa
 • Yhdistä hankintajärjestelmääsi.

Yhteenveto

Amazon Business on tehokas järjestelmä, jonka pitäisi säästää aikaa ja vaivaa. Se tarjoaa tarpeeksi työkaluja ja tarjouksia tyydyttääkseen useimmat liikemiehet. Ja koska se on ilmainen, se kannattaa ainakin tarkistaa. Vieraile Amazonissa nyt nähdäksesi, sopiiko se sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map