Udhëzuesi i fillestarit për Grantet e Google Ad

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe.


Udhëzuesi i fillestarit për Grantet e Google Ad

Mendoni se “marketing” është një fjalë e ndyrë? (Steve Jobs në të vërtetë do të pajtohej me ju.)

Shumica prej nesh vuajnë reklamat.

Në epokën moderne të shfaqjes së videove dhe shfaqjeve televizive maratonuese në kërkesë, disa argumentojnë se rënia e reklamave mund të shkaktojë vdekjen e kabllove tradicionale. Reklamat e banderolave ​​të ndezura mund të kenë fituar klikime në ditët e para të internetit, por këto ditë shumica e shfletuesve të internetit janë plotësisht të verbër për reklamat e banderolave. Por po aq shpejt sa konsumatorët fillojnë të injorojnë një formë të reklamave, do të shfaqet një formë tjetër, duke u përpjekur të na mashtrojë në vëmendjen e produkteve të tyre.

Fatkeqësisht, marketingu është një e keqe e nevojshme për organizatat që duan të qëndrojnë në biznes. Ju mund të keni produktin më të mirë në botë, por nuk do të marrë asnjë rëndësi nëse askush nuk dëgjon për ju.

Kjo vlen jo vetëm për kompanitë fitimprurëse, por edhe për organizatat jofitimprurëse. Për të jetuar dhe rritur, jofitimprurësit duhet të arrijnë donatorët e interesuar dhe t’i bindin ata që janë bamirësia e duhur për t’i besuar paratë e tyre në mënyrë që ta bëjnë botën një vend më të mirë.

Dhe asnjë jofitimprurës nuk do të ekzistonte për një kohë të gjatë nëse njerëzit që ata po përpiqeshin të ndihmonin nuk do ta dinin as që ekzistonin. Për shembull, një strehë për të pastrehët do të ishte e pavlefshme nëse askush nga popullsia vendase nuk do ta dinte se ishte atje.

Por jofitimprurësve shpesh u mungojnë burimet për të marrë fjalë për organizimin e tyre.

Fatmirësisht, ka grante në dispozicion për të ndihmuar në mbylljen e hendekut të burimeve dhe për të ndihmuar jo-fitimprurësit përhapjen e fjalës për punën e tyre të rëndësishme dhe për të fituar donatorë për t’i ndihmuar ata të rriten.

Një nga ato organizata është Google. Google ofron një program të quajtur Google Ad Grants, i cili i jep kredi falas jofitimprurëse kredi falas për t’u përdorur në Google Adwords. Në këtë mënyrë, kushdo që kërkon në Google për shërbimet tuaja do të lidhet lehtësisht me faqen tuaj të internetit, ku mund të mësojë gjithçka rreth asaj që organizata juaj ka për të ofruar.

Dëshironi të filloni të reklamoni jofitimprurës tuaj? Ndiqni udhëzimin më poshtë!

The-Beginner's-guide-to-Google-Ad-Grantet

Fillestari’Udhëzues për Grantet e Google Ad

Me më shumë njerëz që kalojnë kohë në internet, shpesh mënyra më e mirë që njerëzit të dëgjojnë për organizatat dhe programet është përmes reklamimit në internet. Megjithatë, reklamat janë të shtrenjta për jofitimprurësit… nëse nuk përfshiheni në programe të dobishme si Google Ad Grants.

Google’Dora e Ndihmës

 • Google Ad Grants është krahu jofitimprurës i Google AdWords.
 • Fondon organizatat jofitimprurëse me $ 10k reklama të AdWords në muaj.
 • Ndihmon jofitimprurësit:
  • Promovoni misionin e tyre si reklama në faqet e rezultateve të kërkimit
  • Reklamoni ngjarjet, mbledhësit e fondeve dhe iniciativat e tyre
  • Drejtoni trafikun në faqen e tyre të internetit

Kush ka të drejtë?

 • Organizatat e pranueshme duhet të kenë statusin e bamirësisë aktuale dhe të vlefshme të njohur nga vendi në të cilin ndodhen.
  • Për shembull, në SH.B.A., kjo do të thotë statusi 501 (c) (3) me IRS.
 • Organizatat duhet:
  • Pajtohuni për çertifikatat dhe aplikimet në lidhje me mosdiskriminimin dhe pranimin dhe përdorimin e dhurimit.
  • Mbani një uebfaqe pune me përmbajtje domethënëse
 • Ato që nuk kanë të drejtë përfshijnë: organizatat qeveritare, organizatat mjekësore dhe spitalet, dhe organizatat akademike dhe shkollat.
  • Organizatat që janë filantropike nën një institucion arsimor mund të jenë të ligjshëm.
 • Qëndrimi i pranueshëm
  • Reklamat e Granteve të Reklamave mund të lidhen vetëm me një URL të miratuar të faqes në internet.
  • Llogaritë AdWords duhet të arrihen dhe mirëmbahen çdo muaj.
  • Reklamat dhe fjalët kyçe duhet të jenë të rëndësishme për jofitimprurës.
  • Për të promovuar mallra ose shërbime, 100% e shitjeve duhet të shkojnë drejt programeve jofitimprurëse.
  • Reklamat e shërbimeve financiare nuk lejohen.
  • Grantet e reklamave nuk mund të kombinohen me reklama të Google AdSense ose lidhje reklamuese të anëtarëve.

Si të aplikoni?

 • Nëse i plotësoni kriteret e pranueshmërisë, shkoni te www.google.com/nonprofits dhe klikoni “Bashkohuni me programin” per te filluar.
 • Ju do të duhet të vërtetoni organizatën tuaj’Statusi jofitimprurës dhe furnizoni numrin e identitetit të punëdhënësit.
 • Pastaj regjistrohuni për Grantet e Google Ad përmes “regjistrimet e produkteve,” një përzgjedhje e programeve ekskluzive për jo-fitimprurësit.
 • Suksesi ka shumë të ngjarë të arrihet nëse mund të demonstroni një kuptim themelor se si funksionojnë Grantet Google dhe Google AdWords.
  • që’pse ata e keni ndërtuar llogarinë tuaj AdWords si pjesë e aplikacionit tuaj.
  • ju’Do të keni nevojë për fjalë kyçe, tekst për reklama në mostra dhe një shpjegim se si Grantet Google mund të mbështesin organizatën tuaj’misioni.
 • Shumica e aplikantëve duhet të njoftohen brenda 4 muajve ose më pak nëse janë pranuar.
 • Pasi të keni marrë miratimin, regjistrohuni në produktet e Google dhe mësoni se si t’i përdorni ato me mësime.

Maksimizoni grantin tuaj

 • Me një buxhet mujor prej $ 10,000, vendosni ato para për të punuar dhe përdorur ato ose humbni.
 • Keywords
  • Me një Grant Google, mund të vendosni fjalë kyçe që kushtojnë deri në 2,00 dollarë për klikim.
  • Jini krijues për të gjetur fjalë kyçe që mund të përdorni.
   • Përmendni aktivitete vullnetare dhe mundësi dhurimi.
    • “këshilltar i kampit veror”
    • “marrje dhurimi rrobash”
   • Shtoni emrat e vendndodhjes përkatëse në disa fjalë kyçe.
    • “Ministritë e ABC (emri i qytetit)”
    • “(emri i qytetit) Ndihma për krizën”
   • Përdorni variacione të organizatës’emri dhe programet e ofruara.
    • Për Ndihmë për Krizat, “ndihmë në krizë,” “krizë të ndihmojë linjën telefonike,” “ndihmë në krizë,” “ndihmë në krizë”
    • Për një shkollë falas muzikore në një qytet të brendshëm, “shkollë falas muzikore,” “mësoni muzikë falas (emri i qytetit),” “mësimet e muzikës (emri i qytetit)”
  • Në llogarinë tuaj AdWords, përdorni mjetin Opportunities për më shumë ide fjalen.
  • Shikoni mjetin e Kërkimeve të Lidhura në faqet e kërkimit për të marrë ide për ndryshime.
  • Fjalë kyçe negative
   • Filtroni trafikun e parëndësishëm duke siguruar fjalë kyçe negative në llogarinë tuaj.
   • Shembull: Nëse ju’jeni duke kërkuar për të pranishmit për një top bamirësie, ju mund të dëshironi “sportiv” të jetë një fjalë kyçe negative.
 • Krijoni reklama që dërgojnë trafik në faqe të veçanta në faqen tuaj, jo vetëm në faqen kryesore.
  • Për dikë që kërkon ndihmë për krizën, përdorni fjalë kyçe të lidhura me krizën për t’i dërguar ato në faqen tuaj të linjës telefonike.
  • Për ata që kërkojnë ngjarje bamirësie, dërgoni fjalë kyçe të lidhura me ngjarjet në faqen tuaj të kalendarit.
  • Nëse kërkuesit kërkojnë mundësi vullnetare, lidhni ato fjalë kyçe me reklamat që i dërgojnë ato në tuaj “perfshihesh” faqe.
  • Faqet specifike ndihmojnë njerëzit të gjejnë faqet përkatëse pa pasur nevojë të gërmojnë rreth faqes tuaj dhe të rrezikojnë të braktisin kërkimin.
 • Krijoni reklama të shumta.
  • Ju mund ta drejtoni trafikun në faqe të veçanta në faqen tuaj.
  • Ju gjithashtu mund të analizoni se cilat reklama tërheqin më shumë trafik.
   • Reklamat specifike mund të drejtojnë dhuruesit në faqen tuaj të dhurimeve, newbies në faqen tuaj të regjistrimit, vendasit në faqen tuaj të ngjarjeve, etj..
  • Ndjek konvertimet.
  • Kur ndiqni trafikun tuaj, mund të analizoni reklamat që po i kthejnë kërkuesit në donatorë.
  • Google ju jep mundësinë e njërës ose të dy mjeteve të tyre të ndjekjes.
   • Qëllimet dhe transaksionet e Google Analytics
    • Ajo gjurmon të gjithë trafikun përmes faqes suaj, jo vetëm të konvertimeve të klikimeve, përfshirë klikimet nga trafiku jo AdWords.
   • Ndjekja e konvertimit të AdWords
    • Gjurmon vetëm konvertimet e AdWords.
   • Ju mund të importoni Google Analytics në llogarinë tuaj AdWords për të ndihmuar të shihni të gjitha përpjekjet tuaja të ndjekjes menjëherë.
  • Google AdGrants është aktiv për sa kohë që organizata jofitimprurëse është aktive.
  • Shikoni drejt GrantsPro.
   • Pasi jofitimprurësi juaj përdor minimumi 9,900 dollarë për çdo dy muaj në periudhën e kaluar gjashtë muaj, mund të aplikoni për Google GrantsPro.
   • Ky program rrit buxhetin mujor në 40,000 dollarë.

  Marrja e misionit tuaj te masat është në majë të gishtave tuaj me Google Ad Grants. Me përpjekje dhe përkushtim, ju mund të shfrytëzoni sa më shumë burime në dispozicion ekskluzivisht për jofitimprurësit për të zgjeruar audiencën dhe për të rritur mbështetjen për organizatën tuaj.

  burimet

  • Isfarë është grantet e Google Ad? – google.com
  • A ka fitimprurësin tuaj të pranueshëm për Grantet e Google Ad? – google.com
  • Google për OJF-google.com
  • Të aplikosh për Google Ad Grants dhe Google për Jofitimprurës – slideshare.net
  • Detajet e Programit të Granteve të Ad Ad – google.com
  • Udhëzues i shpejtë për Grantet në Google: Google AdWords për Jo-Fitimet – wordstream.com
  • A po harxhoni grantin tuaj në Google? 4 Këshilla për të Shfrytëzuar Dollarët tuaj “Falas” të reklamave – mrss.com
  • Importoni Qëllimet e Google Analytics në Ndjekjen e Konvertimit – mbështetje.google.com
  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map