Me kë po argëtojnë blogerët Rockstar?

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe.


Me kë po argëtojnë blogerët Rockstar?

Për blogeret e panumërta përreth Uebit, mbajtja e blogjeve të tyre personale dhe profesionale në një ekonomi apo host të intervalit të mesëm nuk është punë e madhe. Por, për kompanitë që drejtojnë bloget më të fuqishme dhe më të njohura në botë, zgjedhja e një ofruesi pritës është një vendim i madh biznesi.

Kur miliona njerëz po vizitojnë faqen tuaj çdo ditë për përmbajtje të freskët, edhe një minutë e vetme e kohës së ndërprerjes mund t’ju kushtojë shumë për klientët, besueshmërinë dhe pjesën e tregut. Zgjedhja e hostit të duhur kur vendosni blogun tuaj mund të bëjë të gjitha ndryshimet kur është fjala për qeverisjen e broshurës për bloge.

Si pasojë, shumë prej lojtarëve të mëdhenj zgjedhin të presin me kompani të tilla si RackSpace, Media Temple dhe Amazon.

Blog-i i lajmeve dhe kulturës në internet Mashable mbështetet te Akamai për të mbajtur faqen e tyre të gjallë, ndërsa PopWatch e Javës së TechCrunch dhe Entertainment e thërrasin Automattic në shtëpi. Të nxitur nga cloud dhe të mburren deri në 99.999% në kohën e duhur, këta ofrues të mëdhenj të pritjes kanë fuqinë, burimet dhe infrastrukturën e nevojshme për të mbajtur bloget më të njohura dhe të disponueshme për miliona vizitorët e tyre.

Ofruesit e tjerë më të mëdhenj të pritjes përfshijnë kompaninë New York Times, Fastly (shtëpi për thashethemet në internet dhe stalwarts e stilit të jetesës Gawker, Jezebel, dhe LifeHacker), dhe ofruesi veteran i Internetit America Online. AOL strehon jo vetëm vetë kompaninë Huffington Post, por edhe faqet e njohura të “tekno-ruajtjes” së faqeve dhe JoyStiq gjithashtu.

Ndërsa popullariteti i Internetit mund të jetë i shpejtë, nevoja për një pritje të besueshme dhe me performancë të lartë nuk ka të ngjarë të zhduket. Cilado qoftë forma e yjeve të rradhës të Internetit, është një bast i sigurt që faqet më të njohura të së nesërmes do të vazhdojnë të mbështeten te hostet që mund të sigurojnë fuqinë dhe besueshmërinë e nevojshme për të shkëlqyer në qendër të vëmendjes.

Bloggerët Rockstar

Me kë bëjnë Bloggerët Rockstar?

Ka ofrues të panumërt të pritjes dhe madje edhe lloje të ndryshme të pritjes, prandaj si e dini se cili është i duhuri për ju? Shikoni se kush përdorin këta blogerë superstarë dhe si të vendosni se kush është hosti i duhur për ju.

Bloggerët Superstar

Më 29 Shtator 2013, Technorati i renditi këto blogje si 100 bloget më të mira të bazuara në qëndrimin dhe ndikimin e blog-ut në blogosferë.

 1. The Huffington Post
  • URL: huffingtonpost.com
  • Pritëse: America Online
  • Twitter: 3.4M
  • Facebook: 1.2M
  • Renditja globale Alexa: 80
 2. BuzzFeed
  • URL: buzzfeed.com
  • Pritëse: Amazon Technologies
  • Twitter: 523K
  • Facebook: 629K
  • Renditja globale Alexa: 206
 3. Verge
  • URL: theverge.com
  • Pritëse: Korporata e Shërbimeve të Rrjetit Internap
  • Twitter: 292K
  • Facebook: 173K
  • Renditja globale Alexa: 1063
 4. Insajderi i biznesit
  • URL: businessinsider.com
  • Pritësi: Ken Thomas
  • Twitter: 325K
  • Facebook: 264K
  • Renditja globale Alexa: 347
 5. Mashable
  • URL: mashable.com
  • Pritësi: Akamai
  • Twitter: 3.5M
  • Facebook: 1.4M
  • Renditja globale Alexa: 243
 6. Gawker
  • URL: gawker.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 347K
  • Facebook: 340K
  • Renditja globale Alexa: 660
 7. TechCrunch
  • URL: techcrunch.com
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 2.9M
  • Facebook: 720K
  • Renditja globale Alexa: 427
 8. Gizmodo
  • URL: gizmodo.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 669K
  • Facebook: 591K
  • Renditja globale Alexa: 691
 9. Zjarri
  • URL: theblaze.com
  • Pritësi: Google Inc.
  • Twitter: 229K
  • Facebook: 528K
  • Renditja globale Alexa: 654
 10. TMZ
  • URL: tmz.com
  • Pritësi: Amazon.com
  • Twitter: 2.1M
  • Facebook: 1.3M
  • Renditja globale Alexa: 432
 11. Deadspin
  • URL: deadspin.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 507K
  • Facebook: 124K
  • Renditja globale Alexa: 2204
 12. Mediaite
  • URL: mediaite.com
  • Pritësi: Datagram
  • Twitter: 70K
  • Facebook: 50K
  • Renditja globale Alexa: 3980
 13. GigaOm
  • URL: gigaom.com
  • Pritëse: Technologies Inc me shtresa.
  • Twitter: 172K
  • Facebook: 39K
  • Renditja globale Alexa: 2540
 14. VentureBeat
  • URL: sipërmarrje.com
  • Pritëse: Technologies Inc me shtresa.
  • Twitter: 191K
  • Facebook: 172K
  • Renditja globale Alexa: 2049
 15. Kombi i SB
  • URL: sbnation.com
  • Pritëse: Korporata e Shërbimeve të Rrjetit Internap
  • Twitter: 78K
  • Facebook: 82K
  • Renditja globale Alexa: 1294
 16. Raporti i Bleacher
  • URL: bleacherreport.com
  • Pritësi: Amazon.com
  • Twitter: 391K
  • Facebook: 433K
  • Renditja globale Alexa: 279
 17. Ueb Tjetri
  • URL: thenextweb.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 958K
  • Facebook: 178K
  • Renditja globale Alexa: 1617
 18. Hedge Zero
  • URL: zerohedge.com
  • Pritësi: OrtCloud GmbH
  • Twitter: 169K
  • Facebook: 8717
  • Renditja globale Alexa: 1567
 19. Ajer i nxehte
  • URL: hotair.com
  • Pritëse: Town Hall – Rrjeti në internet Salem
  • Twitter: 4080
  • Facebook: 312K
  • Renditja globale Alexa: 6403
 20. Afati i fundit
  • URL: afati.com
  • Pritësi: WS / Akamai
  • Twitter: 23K
  • Facebook: 74K
  • Renditja globale Alexa: 3473
 21. Kungull i qeshur
  • URL: qeshkane.com
  • Pritësi: CloudFlare
  • Twitter: 454K
  • Facebook: 102K
  • Renditja globale Alexa: 6144
 22. Blerësi politik
  • URL: politikticker.blogs.cnn.com
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 204K
  • Facebook: 7025
  • Renditja globale Alexa: 63
 23. Jezebeli
  • URL: jezebel.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 166K
  • Facebook: 239K
  • Renditja globale Alexa: 2018
 24. Bits
  • URL: bits.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 142K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 25. 9 deri në 5 Mac
  • URL: 9to5mac.com
  • Pritësi: ServerBeach
  • Twitter: 166K
  • Facebook: 49K
  • Renditja globale Alexa: 5797
 26. Opinionator
  • URL: opinionator.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 16K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 27. IBTimes
  • URL: ibtimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 20K
  • Facebook: 213K
  • Renditja globale Alexa: 1535
 28. Infowars
  • URL: infowars.com
  • Pritësi: TW Telecom Holdings
  • Twitter: 235K
  • Facebook: 497K
  • Renditja globale Alexa: 1184
 29. Lifehacker
  • URL: lifehacker.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 939K
  • Facebook: 650K
  • Renditja globale Alexa: 534
 30. KO të përditshme
  • URL: Dailykos.com
  • Pritësi: Voxel
  • Twitter: 141K
  • Facebook: 138K
  • Renditja globale Alexa: 2779
 31. Joystiq
  • URL: joystiq.com
  • Pritëse: America Online
  • Twitter: 160K
  • Facebook: 32K
  • Renditja globale Alexa: 3455
 32. Kjo nuk është lumturi
  • URL: thisisnthappiness.com
  • Pritësi: Tumblr
  • Twitter: 5420
  • Facebook: 54K
  • Renditja globale Alexa: 28787
 33. Inkuizitori
  • URL: theinquisitr.com
  • Pritësi: eNom, i përfshirë
  • Twitter: 17K
  • Facebook: 1.1M
  • Renditja globale Alexa: 4658
 34. Jeta Hollywood
  • URL: hollywoodlife.com
  • Pritësi: ServerBeach
  • Twitter: 110K
  • Facebook: 171K
  • Renditja globale Alexa: 2675
 35. kolosal
  • URL: thisiscolossal.com
  • Pritësi: Temple Media
  • Twitter: 71K
  • Facebook: 323K
  • Renditja globale Alexa: 8278
 36. Gjakderdhje e Ftohtë
  • URL: bloodcool.com
  • Pritësi: Fillimi i zgjuar
  • Twitter: 32K
  • Facebook: 12K
  • Renditja globale Alexa: 11735
 37. Euro Gamer
  • URL: eurogamer.net
  • Pritësi: Rrjetet e shkathtësisë së kufizuar
  • Twitter: 70K
  • Facebook: 15K
  • Renditja globale Alexa: 5780
 38. EurekAlert!
  • URL: eurekalert.org
  • Pritësi: AAAC
  • Twitter: 14K
  • Facebook: 7711
  • Renditja globale Alexa: 14253
 39. Toka e motorit të kërkimit
  • URL: searchengineland.com
  • Pritëse: Tiger Technologies LLC
  • Twitter: 202K
  • Facebook: 70K
  • Renditja globale Alexa: 902
 40. Thashetheme Mac
  • URL: macrumors.com
  • Pritëse: MacRumors.com, LLC
  • Twitter: 427K
  • Facebook: 50K
  • Renditja globale Alexa: 1144
 41. Economix
  • URL: ekonomix.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 36K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 42. Tel me shije
  • URL: flavorwire.com
  • Pritëse: Technologies Inc me shtresa.
  • Twitter: 74K
  • Facebook: 91K
  • Renditja globale Alexa: 6123
 43. Slash Gear
  • URL: slashgear.com
  • Pritësi: SoftLayer, Inc.
  • Twitter: 26K
  • Facebook: 20K
  • Renditja globale Alexa: 7365
 44. Fansided
  • URL: fansided.com
  • Pritësi: Nisja e kërcimit
  • Twitter: 17K
  • Facebook: 45K
  • Renditja globale Alexa: 10440
 45. TUAW
  • URL: tuaw.com
  • Pritëse: America Online
  • Twitter: 122K
  • Facebook: 14K
  • Renditja globale Alexa: 8952
 46. Townhall
  • URL: townhall.com
  • Pritësi: Maja 10
  • Twitter: 52K
  • Facebook: 409K
  • Renditja globale Alexa: 4241
 47. Shkritore
  • URL: blog.heritage.org
  • Pritësi: Rrjetet EdgeCast
  • Twitter: 337K
  • Facebook: 778K
  • Renditja globale Alexa: 17249
 48. Blog Popwatch
  • URL: popwatch.ew.com
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 2339
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 1426
 49. Jalopnik
  • URL: jalopnik.com
  • Pritësi: Shpejt
  • Twitter: 77K
  • Facebook: 147K
  • Renditja globale Alexa: 3143
 50. Viamedia
 51. Paul Krugman
  • URL: krugman.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 1M
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 52. Politikë e jashtme
  • URL: thecable.foreignpolicy.com
  • Pritësi: Akamai
  • Twitter: 1720
  • Facebook: 1141
  • Renditja globale Alexa: 5249
 53. Mental_floss
  • URL: mentalfloss.com
  • Pritësi: Rackspace
  • Twitter: 346K
  • Facebook: 148K
  • Renditja globale Alexa: 4492
 54. Rafineria 29
  • URL: rafineria29.com
  • Pritësi: Rafineria 29
  • Twitter: 538K
  • Facebook: 439K
  • Renditja globale Alexa: 2820
 55. Engadget
  • URL: engadget.com
  • Pritëse: America Online
  • Twitter: 761K
  • Facebook: 276K
  • Renditja globale Alexa: 503
 56. Redstate
  • URL: redstate.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 115K
  • Facebook: 48K
  • Renditja globale Alexa: 21146
 57. konsumeriste
  • URL: konsumatorist.com
  • Pritëse: Technologies Inc me shtresa.
  • Twitter: 40K
  • Facebook: 22K
  • Renditja globale Alexa: 8611
 58. Boston Herald
  • URL: bostonherald.com
  • Pritësi: Acquia Hosting
  • Twitter: 6162
  • Facebook: 707
  • Renditja globale Alexa: 6656
 59. Qesharak ose vdes
  • URL: funnyordie.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 6.8M
  • Facebook: 2.2M
  • Renditja globale Alexa: 2171
 60. hit & run
  • URL: arsye.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 120K
  • Facebook: 101K
  • Renditja globale Alexa: 7630
 61. 9 deri në 5 Google
  • URL: 9to5google.com
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 15K
  • Facebook: 2617
  • Renditja globale Alexa: 33572
 62. Designbloom
  • URL: designbloom.com
  • Pritësi: CloudFlare
  • Twitter: 156K
  • Facebook: 417K
  • Renditja globale Alexa: 6352
 63. Pasoja e tingullit
  • URL: pasojaofsound.com
  • Pritësi: Rackspace
  • Twitter: 42K
  • Facebook: 40K
  • Renditja globale Alexa: 14361
 64. Tokë Kulla
  • URL: towleroad.com
  • Pritësi: Rrjetet e palëve
  • Twitter: 38K
  • Facebook: 10K
  • Renditja globale Alexa: 11190
 65. De Zeen
  • URL: dezeen.com
  • Pritësi: SoftLayer, Inc.
  • Twitter: 156K
  • Facebook: 346K
  • Renditja globale Alexa: 8919
 66. Mendimtar Amerikan
  • URL: americanthinker.com
  • Pritësi: Politikë e qartë e qartë
  • Twitter: 21K
  • Facebook: 37K
  • Renditja globale Alexa: 10398
 67. Udhëheqësi i Madh
  • URL: thebiglead.com
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 4250
  • Facebook: 2206
  • Renditja globale Alexa: 12920
 68. Kottke
  • URL: kottke.org
  • Pritësi: ipHouse
  • Twitter: 32K
  • Facebook: 9798
  • Renditja globale Alexa: 20859
 69. Rrahjet e artit
  • URL: Artsbeat.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 913K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 70. Biseda Nokia
  • URL: biseda.nokia.com
  • Pritësi: Thew New York Times Company
  • Twitter: 913K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 114
 71. miell
  • URL: grist.org
  • Pritësi: Automattic
  • Twitter: 130K
  • Facebook: 167K
  • Renditja globale Alexa: 12971
 72. Gizmag
 73. shkëmb
  • URL: tor.com
  • Pritësi: Zerolag Communications
  • Twitter: 24K
  • Facebook: 18K
  • Renditja globale Alexa: 23787
 74. Filmi libër komik
  • URL: comicbookmovie.com
  • Pritësi: Shërbim serveri
  • Twitter: 20K
  • Facebook: 39K
  • Renditja globale Alexa: 7689
 75. Përzierje kinemaje
  • URL: kinemablend.com
  • Pritësi: AxisHOST.com
  • Twitter: 28K
  • Facebook: 356K
  • Renditja globale Alexa: 7128
 76. Watch Wing Right
  • URL: Rightwingwatch.org
  • Pritësi: SingleHop
  • Twitter: 21K
  • Facebook: 22K
  • Renditja globale Alexa: 52702
 77. sipërmarrës
  • URL: sipërmarrës.com
  • Pritëse: Phyber Communications, LLC.
  • Twitter: 404K
  • Facebook: 392K
  • Renditja globale Alexa: 1306
 78. Kultura e Hapur
  • URL: openculture.com
  • Pritësi: Amazon.com
  • Twitter: 135K
  • Facebook: 160K
  • Renditja globale Alexa: 10011
 79. Treehugger
  • URL: treehugger.com
  • Pritësi: Amazon.com
  • Twitter: 251K
  • Facebook: 197K
  • Renditja globale Alexa: 6340
 80. Newser
  • URL: newser.com
  • Pritëse: Cyber ​​Dev Group International, LLC
  • Twitter: 24K
  • Facebook: 37K
  • Renditja globale Alexa: 4478
 81. ESPN
  • URL: espn.go.com
  • Pritëse: Disney Online
  • Twitter: 18K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 89
 82. autoblog
  • URL: autoblog.com
  • Pritëse: America Online
  • Twitter: 60K
  • Facebook: 66K
  • Renditja globale Alexa: 2274
 83. Bruce Schneier
  • URL: schneier.com
  • Pritëse: Modwest, Inc. Cluster SSL / IP unike
  • Twitter: 35K
  • Facebook: 8156
  • Renditja globale Alexa: 34733
 84. Shtëpia e bardhë
  • URL: whitehouse.gov
  • Pritësi: Akamai
  • Twitter: 27K
  • Facebook: NA
  • Renditja globale Alexa: 3864
 85. spektër
  • URL: spektër.ieee.org
  • Pritësi: Akamai
  • Twitter: 35K
  • Facebook: 66K
  • Renditja globale Alexa: 3434
 86. Watch Xhihadi
  • URL: jihadwatch.org
  • Pritësi: Rrjetet e palëve
  • Twitter: 17K
  • Facebook: 2241
  • Renditja globale Alexa: 42527
 87. Lajmet Pro Pro Web
  • URL: webpronews.com
  • Pritësi: Komunikime të ndërlikuara
  • Twitter: 21K
  • Facebook: 36K
  • Renditja globale Alexa: 2568
 88. Zgjedhjet e trurit
  • URL: brainpickings.org
  • Pritësi: CloudFlare
  • Twitter: 378K
  • Facebook: 232K
  • Renditja globale Alexa: 8884
 89. Computerworld
  • URL: blogs.computerworld.com
  • Pritësi: Shërbimet e Internetit Verizon
  • Twitter: 91K
  • Facebook: 51K
  • Renditja globale Alexa: 4736
 90. NewsBusters
  • URL: newsbusters.org
  • Pritësi: Clearpath Hosting
  • Twitter: 79K
  • Facebook: 1.4M
  • Renditja globale Alexa: 6707
 91. Sindikata e Projektit
 92. BGR
  • URL: bgr.com
  • Pritësi: kolegë 1
  • Twitter: 79K
  • Facebook: 29K
  • Renditja globale Alexa: 5064
 93. Neatorama
  • URL: neatorama.com
  • Pritësi: WebNX
  • Twitter: 18K
  • Facebook: 34K
  • Renditja globale Alexa: 10729
 94. mirë
  • URL: mirë.blogs.nytimes.com
  • Pritëse: New York Times Company
  • Twitter: 306K
  • Facebook: 28K
  • Renditja globale Alexa: 114
 95. Torrent Freak
  • URL: torrentfreak.com
  • Pritëse: Leaseweb USA
  • Twitter: 43K
  • Facebook: 23K
  • Renditja globale Alexa: 3916
 96. Revolucioni Margjinal
  • URL: marginalrevolution.com
  • Pritësi: Temple Media
  • Twitter: 12K
  • Facebook: 1221
  • Renditja globale Alexa: 33161
 97. Komuniteti i biznesit 2
  • URL: business2community.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 42K
  • Facebook: 12K
  • Renditja globale Alexa: 3802
 98. Ubergizmo
  • URL: ubergizmo.com
  • Pritësi: RackSpace
  • Twitter: 10K
  • Facebook: 31K
  • Renditja globale Alexa: 8677
 99. PSFK
  • URL: psfk.com
  • Pritësi: Temple Media
  • Twitter: 84K
  • Facebook: 38K
  • Renditja globale Alexa: 12147
 100. Blog Playstation
  • URL: blog.us.playstation.com
  • Pritësi: Teknologjitë Prolexic
  • Twitter: 2.6M
  • Facebook: 35M
  • Renditja globale Alexa: 1335

Pritësit më të njohur

Nga 52 hoste të ndryshëm të përdorur nga këta blogerë superstarë, hosti kryesor ishte Rackspace, me 9 nga 100.

Rackspace ofron një infrastrukturë me porosi dhe një platformë fleksibël cloud, e cila mundësohet nga OpenStack.

Jo shumë larg pas tyre me 6 site ishin Fastly, Automattic dhe New York Times Company.

 • Palë – 2
 • Korporata e Shërbimeve të Rrjetit Internap – 2
 • CloudFace – 3
 • ServerBeach – 3
 • Voxel – 3
 • Tempulli i Medias – 3
 • Technologies Inc me shtresa – 4
 • Amerika Online – 5
 • Akamai – 5
 • Amazon.com – 5
 • Shpejt – 6
 • Automatik – 6
 • Ndërmarrja New York Times – 6
 • RackSpace – 9

burimet

 • alexa.com
 • technorati.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map