Jo, Marketingu i Filialeve nuk është një Mashtrim

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe. Asnjë marketing i aksioneve nuk është një mashtrim


Kur Tim Berners-Lee shpiku faqen e internetit të hipertekstit, ai parashikoi një botë me informacion të përbashkët. Nuk u desh shumë kohë që bizneset të kuptojnë se në internet ishte edhe një platformë e re tregtare. Në fakt, vite para në internet, në 1989, lindi programi i parë i bashkëpunimit në internet kur Uilliam J Tobin regjistroi njerëz për t’iu referuar klientëve në PC Flowers, Inc. Kompania konsiderohet historia e parë e suksesit komercial në internet, dhe shtroi mënyrë për industrinë e sotme të marketingut me shumë miliardë dollarë anëtarësie.

Si funksionon Marketingu i Filialit

Marketingu i aksioneve kategorizohet herë pas here me skemat online “pasurohuni shpejtë”, gjë që ka bërë që disa tregtarë të supozojnë se është një mashtrim ose humbje kohe. Në fakt, 3.3% e lartë e tregtarëve të filialeve në botë po bëjnë më shumë se 500,000 dollarë në vit, duke dëshmuar se është një model i shëndoshë biznesi. Marketingu i Filialeve është në thelb një formë e shitjes me pakicë të bazuar në komision, ashtu si shitjet tradicionale derë më derë. Ju referoni një konsumator që bën një blerje, dhe ju merrni një ulje të fitimit. Sa më shumë të referoheni, aq më shumë fitoni.

Ne e kemi shpërndarë marketingun e filialeve në katër hapa kryesorë, por ka disa mënyra të qarta për tu vërejtur. Marketerët e aksioneve kanë tendencë të fitojnë më shumë para kur kanë një prirje për produktet që tregtojnë, pasi kjo i ndihmon ata të kuptojnë se çfarë kërkojnë klientët. Si pjesë e planit tuaj të marketingut, do t’ju duhet të krijoni një faqe në internet, të krijoni përmbajtje dhe të reklamoni produkte; nëse jeni të ngazëllyer për fillimin e produktit, audienca juaj e synuar do të jetë gjithashtu. Për më tepër, marketingu i filialeve nuk është një detyrë një herë për të fituar para. Do të bëni më të mirën nëse vazhdimisht investoni kohë dhe përpjekje për ta bërë tërheqës faqen tuaj të internetit.

Një biznes që mund të rritet

Pavarësisht nëse doni të përdorni marketingun e filialeve për të rritur të ardhurat tuaja, ose doni të krijoni një karrierë të re, nuk është vonë që të bashkoheni në disa programe dhe të filloni punën si bashkëpunëtorë. Me përkushtim, kreativitet dhe këmbëngulje, ju mund të plotësoni rrogën tuaj. Nëse dini se si të krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme, mund të përfshini një audiencë besnike dhe shumë të angazhuar.

Jo, Marketingu i Filialeve nuk është një Mashtrim

Jo, Marketingu i Filialeve nuk është një Mashtrim

Marketingu i filialeve mund të jetë një metodë efektive që markat të arrijnë tek klientët e tyre dhe për bashkëpunëtorët e tyre për të fituar para. Por për shumë njerëz, ajo është parë si një humbje kohe në të mirë, ose një mashtrim në rastin më të keq. E vërteta është shumë më pozitive. Marketingu i aksioneve është një zgjedhje e mirë për pothuajse të gjithë, dhe për personin e duhur, mund të jetë një minierë ari.

A mund të bëj vërtet para me këtë?

 • Po! Ndërsa shumë tregtarë të filialeve (39.2%) bëjnë pak ($ ​​0- $ 5K në vit)
  • 5.9% fitojnë $ 50K- $ 100K në vit
  • Dhe 3.3% bëjnë $ 500K + çdo vit
 • Sa para fitojnë varet nga partneri / et e tyre i bashkuar dhe çmimi i artikujve të përfshirë
  • Shumica e fushatave paguajnë komisione prej 18% -50%
   • Kompanitë më të mëdha mund të paguajnë deri në 4%
    • Sidoqoftë, 4% e një TV 500 $ është më i mirë se 50% i një libri 10 $
 • Nëse një tregtar do të ishte në gjendje të bënte vetëm një $ 100 komision në ditë, ata do të fitonin 36.500 $ në vit.
 • Në vitin 2012, marketingu i filialeve përfaqësonte 6% të ekonomisë online të Mbretërisë së Bashkuar, duke gjeneruar 14,14 miliard dollarë në shitje

A ja vlen përpjekja?

 • Një nga avantazhet e mëdha të marketingut të filialeve është se nuk ka kosto reale fillestare
 • Nuk është e vështirë të mësosh
  • Ata që janë të gatshëm mund ta marrin shpejt
 • Duhet punë
  • Uebfaqet pa shumë trafik ndoshta nuk do të shohin shumë shitje
   • Megjithëse një faqe në internet me trafik të ulët mund të ketë një shkallë të lartë konvertimi
   • Theelësi është që të jeni në gjendje t’i shesni audiencës suaj

Nuk është thjesht një trill?

 • Marketingu i filialeve ka qenë pothuajse për aq kohë sa Interneti
  • Programi i parë i marketingut të filialeve u krijua nga William J Tobin, themelues i PC Flowers Inc në 1989
  • Amazon filloi programin e saj Associates në 1996
 • Disa tregtarë veteranësh të bashkëpunimit kanë punuar në industri për vite, duke përfshirë:
  • Disa nga yjet më të mëdhenj të marketingut të filialeve kanë punuar për 5 deri në 20 vjet.

Nuk do të mbërthehem duke punuar në shtëpi?

 • Shumica e tregtarëve të bashkëpunëtorëve bëjnë punë në shtëpi, por jo të gjithë
  • 59.5% punojnë nga shtëpia
  • 17.7% zbriten në një zyrë
  • 22.8% i bëjnë të dy, në varësi të ditës
 • Disa tregtarë të filialeve plotësojnë të ardhurat e tyre 9-5 në vend që të përpiqen ta zëvendësojnë atë

Nuk është Marketingu i Filialit Vetëm Një Mashtrim?

 • Shumë njerëz mendojnë se marketingu i filialeve është një mashtrim sepse ata mendojnë se është diçka që nuk është. Marketingu i aksioneve nuk është:
  • Një skemë piramidale
  • Marketingu me shumë nivele
 • Marketingu i aksioneve është me të vërtetë vetëm shitje komisionesh si shumë punë tradicionale:
  • Agjent i pasurive të patundshme
  • Shitësi i makinave
  • Menaxher artisti
 • Disa nga emrat më të mëdhenj në shitjet në internet kanë programe bashkëpunimi:
  • Amazona
  • eBay
  • Walmart

Si të filloj?

 • Përmbledhje
  • Fillimi me marketingun e filialeve është mjaft i thjeshtë – të paktën në teori:
   • Krijoni një faqe në internet dhe ndërtoni trafik
   • Bashkohuni me një ose më shumë programe bashkëpunimi
   • Integroni ato në programin tuaj në internet
 • detalet
  • Hapi 1 – Zgjidhni një model bashkëpunimi
   • Paguaj për shitje
    • Lidhje të drejtpërdrejta të filialeve nga faqja juaj për të blerë produktin
    • Modeli i përdorur nga Amazon për të punuar me tregtarët e filialeve
   • Rishikimi i produktit
    • Siguroni informacion dhe opinione rreth produkteve dhe keni lidhje filialesh për blerje
   • Coupons
    • Ndihmoni audiencën tuaj duke siguruar kuponë të kursimit të parave në faqen tuaj për të klikuar për blerje
   • Reklamat tradicionale të banderolave
    • Ajo që duket si një imazh i thjeshtë reklamash është një lidhje e anëtarëve
   • Ushqimi i produkteve totale
    • Sillni së bashku disa opsione të blerjeve në një vend për lexuesit të klikojnë për blerje duke përdorur lidhjet e bashkëpunimit tuaj
    • Përdoret nga faqet Shopzilla dhe BabyGizmo
  • Hapi 2 – Zgjidhni audiencën tuaj të synuar
   • Kush po lexon faqen tuaj dhe cilat produkte ka të ngjarë të duan?
    • Mallrat shtëpiake
    • Tools
    • sportiv
    • Jewellry
    • Vegla kuzhine
    • teknologji
  • Hapi 3 – Zgjidhni një pjesë të vogël të produkteve për treg
   • Produkte që ju pëlqejnë
   • Produkte me potencial të lartë fitimi
  • Hapi 4 – Regjistrohu me një program Filialin
   • Jini të vetëdijshëm për termat dhe kufizimet
   • Programet duhet t’ju lejojnë të përdorni modelin e filialit që funksionon për ju
   • 5 programe më të mëdha bashkëpunimi
    • Rakuten Linkshare
    • CJ nga Conversant
    • Amazona
    • Avangate
    • eBay
  • Hapi 5 – Qëndrueshmëria
   • Mund të duhet kohë që marketingu i filialit tuaj të bëhet mirë
   • Jini proaktivë
    • Përmirësoni vazhdimisht faqen tuaj të internetit
    • Promovoni ofertat tuaja
   • Sigurohuni që të keni përmbajtje me cilësi të lartë në faqen tuaj për të ndërtuar audiencën tuaj
    • Shkruaj përmbajtje që vlen të lexohet:
     • Tërësisht brenda kamareve tuaja
     • Me ekspertizë
     • Opinione të ndershme të produkteve
     • Përmbajtja e përqendruar
     • Shfaqja e vlerës së produkteve për lexuesit
    • Postoni rregullisht
    • Tregu faqen tuaj
    • Mbajeni marketingun e anëtarëve tuaj të lidhur me faqen tuaj, kështu që gjithçka përshtatet së bashku:
     • përmbajtje
     • audiencë
     • Affiliates
    • Jini transparente për modelin tuaj të bashkëpunëtorëve
     • Ndershmëri për fitimin e të ardhurave përmes lidhjeve të bashkëpunimit
     • Lexuesit besnikë ka të ngjarë të dëshirojnë t’ju ndihmojnë të rriteni faqen tuaj

Marketingu i aksioneve është një mundësi e shkëlqyeshme për shumë njerëz. Ju mund ta përdorni atë si një shtesë të lehtë për atë që jeni duke bërë në internet, ose të krijoni një uebfaqe të tërë të krijuar rreth saj. Shtë një mënyrë e thjeshtë për të filluar dhe më pas të rritet një biznes.

burimet: issuu.com, theworkathomewoman.com, homebusiness.about.com, marketingland.com, davyrussell.com, threeladdersmarketing.com, affilorama.com, affplaybook.com, malandarras.com, sitebildz.com, blog.skimlinks.com, shoemoney. com, zacjohnson.com, sipërmarrës-journey.com, surefirewealth.com, webopedia.com, brainyquote.com, smallbusiness.chron.com, mthink.com, monetizepros.com, culttt.com

burimet

 • 2013 Samiti i Filialit Raporti i AffStat
 • A Mund të Bëni Reale Me Marketingu i Filialit?
 • Marketingshtë i vështirë Marketingu i Filialeve?
 • Statistikat e marketingut të filialeve 2013
 • Si funksionon marketingu i aksioneve?
 • A është Marketingu i Filialeve një Biznes Afatgjatë?
 • 10 besime të përbashkëta rreth marketingut të partnerëve që janë krejtësisht të gabuar
 • Origjina e marketingut të filialeve
 • Një histori (e shkurtër) e marketingut të filialeve
 • Rreth Joemy “Shoemoney” Schoemaker
 • Blogu i Zac Johnson
 • Si Chris Guthrie Bëni 150,000 dollarë online pasi humbi punën e tij
 • 20 pjesë të këshillave për Tregtarin e ri të Filialeve
 • Mitet dhe faktet e marketingut të aksioneve
 • Si funksionon Marketingu i Filialit
 • Citime të Peter Drucker
 • 4 Programet më të Mirë të Filialit Për Tregtarët Online
 • 10 Programet e Filialit Popullor për Blog-et e vogla dhe të mesme
 • Programi i Filialit Walmart
 • Si të filloni një biznes Affiliate
 • 20 Rrjetet kryesore të Filialeve (CPS) 2015
 • 5 Strategjitë e Treguara të Filialeve të Prova
 • Mënyra e duhur për të ndërtuar një model biznesi të bazuar në Filialin Online
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map