Gjeneruesit më të mirë falas dhe të paguar të politikës së privatësisë, të disponueshme në vitin 2020.

Disclosure: Mbështetja juaj ju ndihmon të mbani sitin në punë! Ne fitojmë një tarifë referimi për disa nga shërbimet që rekomandojmë në këtë faqe.


gjeneruesit më të mirë të politikës së privatësisë

Nëse keni një uebsajt (ose nëse po mendoni të filloni një të tillë) ka një shans të mirë që ju nevojitet një politikë e privatësisë. Kjo faqe u jep përdoruesve se si i merrni dhe mbroni informacionin e vizitorëve, çfarë të bëni me të dhe pse i keni mbledhur ato.

A kam vërtet nevojë për një politikë privatësie?

Ju mund të mendoni se nëse nuk mbledhni informacione të ndjeshme si emri dhe adresa, ju jeni të qartë – por kjo nuk është thjesht e vërtetë. Edhe mbledhja e cookies, e-mail ose adresa IP kërkon një deklaratë të intimitetit. Këtu janë disa shembuj të të dhënave që duhet të përmendni:

Cookies – Pavarësisht nëse i përdorni ato për të mbajtur një seancë ose për ndjekje, duhet t’u tregoni përdoruesve tuaj për faktin që përdorni cookie-t. Nëse keni reklama ose ofrues të tjerë shërbimesh që mund të caktojnë cookie të palëve të treta, është më mirë të deklaroni që nuk keni kontroll mbi politikat e këtyre faqeve të internetit.

Mos harroni për fenerët në internet. Këto duhet të përmenden së bashku me cookie-t dhe mjetet e tjera të ndjekjes së uebit.

Informacioni i zbulimit të vendndodhjes – Duhet të përmenden adresa IP, numri i telefonit, të dhënat GPS dhe të ngjashme. Edhe nëse këto të dhëna zbulojnë vetëm një zonë të përgjithshme, gjithmonë duhet t’i njoftoni përdoruesit dhe t’i mbroni këto informacione.

Adresat e postës elektronike – Nëse i mbledh këto, duhet t’i njoftosh përdoruesit të dy që e bëjnë këtë, si e përdorin atë, me kë i ndani dhe me sa kohë ruhet në skedar. Mund të ruani postë elektronike në mënyrë të përhershme në regjistrim ose përkohësisht nga një formë mbështetjeje; në çdo mënyrë, ajo duhet të zbulohet.

Informacion i ndjeshëm – Ruajtja e emrave të vërtetë, adresave dhe të dhënave të kartave të kreditit duhet të zbulohet qartë. Përveç kësaj, ka ligje të shumta që mund të zbatohen për ju, të tilla si pajtueshmëria PCI për shitësit që marrin karta krediti.

Mbledhja e të dhënave nga të miturit – Nëse keni një uebfaqe të tregtuar për fëmijë, ose që me vetëdije merr informacion nga të miturit, do të duhet të jeni në përputhje me COPPA. Kjo përfshin mënyrën e trajtimit dhe ruajtjes së informacionit të tyre, dhe duke u ofruar prindërve një mënyrë për ta hequr atë.

Kujdesuni për ligje të tjera që mund t’ju duhet të ndiqni gjithashtu, veçanërisht nëse jeni një shitës.

Edhe nëse disi mblidhni absolutisht asnjë informacion personalisht të identifikueshëm, disa vende dhe juridiksione ende kërkojnë një politikë në vend. Shtë më mirë të kesh një, vetëm në rast! Për fat të mirë, këta gjeneratorë me përdorim të lehtë mund t’ju ndihmojnë të shmangni tarifat e mëdha ligjore.

Gjeneruesit e politikës së privatësisë

Mbrojtja e intimitetit në internet është një temë e nxehtë ligjore në të gjithë globin, dhe pa politikë, ju po rrezikoni të gjobiteni ose të gjobiten. Fatkeqësisht, këto faqe shpesh janë të mbushura me zhargona ligjore konfuze që mund të jenë të vështira për t’u përsëritur, për të mos përmendur klauzolat si PCI dhe COPPA që ndoshta nuk dini as si t’i zbatoni.

Fatmirësisht, nuk do të duhet të punësosh një avokat ose të shkruash një vetë. Në vend të kësaj mund të përdorni një gjenerues të politikave të privatësisë. Këtu, do të gjeni shembuj të gjeneratorëve që krijojnë një politikë të personalizuar të privatësisë. Everythingdo gjë që mund të mendoni, nga gjeneratorët e ngrohtë, politika të shpejta dhe themelore, dhe ato që mbulojnë absolutisht gjithçka – me pyetësorë të gjatë – janë përfshirë këtu.

Marrja e shkurtoreve nuk është zakonisht një ide e mirë, por për ndërmarrjet e vogla dhe individët që nuk mund të përballojnë shpenzimet e tarifave ligjore, këta gjeneratorë duhet të mjaftojnë.

PrivacyPolicies.com

Për një proces të shpejtë dhe të thjeshtë, shkoni me PrivacyPolicies.com. Edhe për një sit tregtar, kjo është ndër opsionet më të lira me një tarifë një herë 30 $. Nëse keni një uebsajt jo-komercial, jofitimprurës, jeni i lirë të përdorni gjeneratorin aq shpesh sa dëshironi.

 • çmimi: 30 dollarë për përdorim komercial, falas ndryshe.
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: po.
 • Lehtësinë e përdorimit: Përveç konfirmimit të postës elektronike dhe disa klikimeve shtesë të butonit, ky gjenerator nuk është sherr.

Ndërsa kërkohet një regjistrim, duke zgjatur procesin, llogaria juaj mund të menaxhojë dhe të përdorë politika të shumta privatesie. Ju gjithashtu mund të lidheni direkt me të, dhe ta kopjoni atë në tekst të thjeshtë ose HTML.

TermsFeed

TermsFeed është një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja ligjore, nga politikat e privatësisë deri në kushtet e shërbimit. Quickshtë e shpejtë për të kaluar dhe nuk paraqet zhargon ligjor konfuz, por përgatituni të paguani ekstra.

 • çmimi: Falas ose 30 – 70 dollarë
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Procesi i shpejtë dhe një pyetësor i thjeshtë, politika e privatësisë në dispozicion menjëherë pas futjes së emailit.

Nëse keni një aplikacion, drejtoni një biznes, mbledhni adresa emaili, përdorni Google Adsense, pranoni vizitorë ndërkombëtarë ose zbuloni informacione për zbatimin e ligjit kur kërkohet me ligj (gjë që është e pamundur të shmangni) – nuk po e bëni atë përmes gjeneratorit për falas.

Ndërsa kjo faqe ka shumë burime të dobishme dhe mund të gjenerojë një njoftim të intimitetit në më pak se një minutë, çmimi mund të rritet shpejt. Presin të paguani 30 – 70 $ edhe nëse jeni një individ.

Iubenda

Kombinimi i dizajnit grafik me diçka aq të mërzitshme sa një skicë ligjore nuk mund të jetë e lehtë, por Iubenda e tërheq atë me stil. Ju mund të hidheni nga pamja e saj unike, por ky gjenerator lejon një sërë personalizimesh që asnjë tjetër nuk mund të përputhet.

 • çmimi: Falas me shtesa të paguara.
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: po.
 • Lehtësinë e përdorimit: Plot komplekse, por aq e lehtë për t’u përdorur sa është për t’u lexuar.

Shumë karakteristika, përfshirë çdo gjë që lidhet me cookie-t, janë mbyllur prapa një pagese. Ky çmim rinovohet në baza mujore ose vjetore, gjë që është për të ardhur keq, por ju mund të jeni të gatshëm të paguani për cilësinë e plotë të kësaj përmbajtjeje. Në vend të shëmtuar dhe të mërzitshëm, politikat e Iubenda janë të bukura dhe ia vlen të lexohen.

PrivacyPolicyGenerator.info

E shkurtër, e ëmbël dhe për pikë. Kjo mund të jetë e thjeshtë, por ia vlen ta shikoni megjithatë.

 • çmimi: falas.
 • Kërkohet email: jo.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Forme e thjeshte; pa humbur kohë në verifikimin e postave elektronike.

Me një formë madje edhe një fëmijë mund të plotësojë, ju mund të vendosni politikën tuaj në 10 sekonda. Dhe nuk keni nevojë të siguroni ndonjë të dhënë personale, gjithashtu. Asgjë nuk rreh thjeshtësi.

Politika e privatësisë falas

Për dallim nga gjeneruesit e ngjashëm, FreePrivacyPolicy.com – siç sugjeron emri – nuk do të kushtojë një pasuri. Megjithëse mbulon pothuajse çdo paralajmërim ligjor për të cilin mund të mendoni, çmimi i vetëm vjen nga shtesa opsionale siç janë instalimi ose termat dhe kushtet.

 • çmimi: falas.
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Një formë shumë e gjatë, duhet të shkarkojë politikën (pa një formë të lehtë të arritshme në internet).

Pengesë është se forma mund të marrë mjaft kohë për tu plotësuar. Dhe kur të keni mbaruar, përveç që keni nevojë për të hyrë në emailin tuaj, do të duhet të shkarkoni skedarin vetëm për ta parë atë. Ndërsa procesi është i ngadaltë, mungesa e tarifave të shtrenjta e bën këtë më shumë sesa ia vlen.

Getterms.io

Lehtë për t’u përdorur dhe shumë e lirë, Getterms.io është e shkëlqyeshme për të bërë një njoftim të intimitetit për faqet më të vogla. Dizajni i tij i thjeshtë, pa bujë është tërheqës, dhe madje mund të merrni një TOS falas, ndërsa jeni aty.

 • çmimi: 5 dollarë, ose 15 dollarë për një plan gjithëpërfshirës.
 • Kërkohet email: jo.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Vetëm shënoni informacionin bazë të kompanisë; nuk kërkohet regjistrim.

Mund të ketë zgjidhje të ngjashme, falas, por eleganca dhe stili i thjeshtë i këtij gjeneratori ia vlen pagesa e vogël.

Gjenerator i Politikës së Privatësisë së Shopify

Për dallim nga të tjerët, ky gjenerator është plotësisht i lirë. ’Shtë bërë për shitësit në internet dhe është formuluar si i tillë, kështu që është shumë e ngrohtë, por dyqanet e tregtisë elektronike nuk do të duhet të shikojnë diku tjetër.

 • çmimi: falas.
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: Jo, përveç nëse përdorni provën e Shopify.
 • Lehtësinë e përdorimit: Asnjë formë; thjesht detajet e ndërmarrjes.

Ky është një njoftim shumë i thjeshtë; nuk keni nevojë të përgjigjeni për ndonjë pyetje dhe e vetmja personalizim është të përdorni informacionin e kontaktit të kompanisë suaj. Nëse keni nevojë për diçka me klauzola shtesë, një gjenerator tjetër mund të jetë i nevojshëm. Përndryshe, përdoruesit e Shopify dhe shitësit e tjerë të tregtisë elektronike duhet ta shohin atë të përshtatshme.

Gjeneratori i Politikave të Intimitetit të Vullnetit

Ngjashëm me gjeneratorin e Shopify, Volusion krijon një politikë shumë themelore të përshtatur për faqet e internetit të tregtisë elektronike. Për dallim nga e mëparshmja, kërkon informacion edhe më pak personal – vetëm një emër kompanie. Politikat gjenerohen menjëherë, madje pa një konfirmim me email.

 • çmimi: falas.
 • Kërkohet email: po.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Brezi i menjëhershëm; emri i ndërmarrjes është inputi i vetëm.

Ka të meta të ngjashme në atë që është gjenerike dhe mund të mos i mbulojë të gjitha bazat tuaja. Por për një produkt falas, shitësit me pak kohë ose energji mund të krijojnë një politikë të gjithanshme, veçse hermetike, që i përshtatet nevojave të dyqanit të tyre.

Gjenerator i Aplikacionit për Firebase

Për aplikacionet celulare që kanë nevojë për TOS-in e tyre, Firebase mund të jetë rruga për të shkuar.

 • çmimi: falas.
 • Kërkohet email: jo.
 • Kërkohet regjistrimi: jo.
 • Lehtësinë e përdorimit: Futni disa detaje, kontrolloni disa kuti, dhe ju jeni bërë.

Shtë një gjenerues i thjeshtë; nuk kërkohet email, dhe politikat e intimitetit të palëve të treta, të tilla si Google Play ose politikat e shërbimit të reklamimit, nuk mund të përfshihen lehtësisht.

Një gjenerator për çdo sit

Tani që ju keni një listë të plotë për të zgjedhur, është koha për të zgjedhur atë më të mirë për ju. PrivacyPolicies.com është përdorimi i përgjithshëm, por mund të jeni të interesuar për një qasje më të synuar.

Një çështje juridike e padepërtueshme, për të punësuar një avokat? Termsfeed. Diçka e bukur, e gjithanshme dhe e thjeshtë për t’u lexuar? Iubenda. Një dyqan i thjeshtë i tregtisë elektronike? Blerje ose Volusion. Nje aplikacion Firebase. Ju thjesht nuk keni kohë? Getterms ose PrivacyPolicyGenerator.info.

Farëdo që të zgjidhni, mos harroni të respektoni politikën tuaj të privatësisë dhe të zbuloni plotësisht të gjitha praktikat tuaja të intimitetit. Pavarësisht nëse rregulloni një shabllon ose punësoni një avokat, ky është rregulli më i rëndësishëm. Këto politika janë të padobishme nëse nuk i zbatoni pritjet që i premtuat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map