Zenfolio-arvostelu: Selvitämme, onko oikea paikka valokuvien näyttämiseen ja myyntiin.

Johdanto Zenfoloon

Zenfolio on erityisesti valokuvaajille tarkoitettu verkkosivustojen rakentaja ja verkkokaupan alusta. Esitä työsi ja myy valokuvasi verkkosivustolta, joka on optimoitu juuri tätä tehtävää varten. Zenfolio tarjoaa valokuvaajille rajoittamattoman kuvan lataamisen ja valikoiman markkinointityökaluja heidän liiketoiminnan edistämiseen.


Zenfololla on 11 vuoden ajan tarjota valokuvaajille tarvitsemansa tarvikkeet liiketoiminnan kasvattamiseksi verkossa. Sen kokemuksen mukaan voit luottaa heihin työhösi. Nyt alusta palvelee yli 100 000 valokuvaajaa ympäri maailmaa.

Työkalut valokuvaajille

Valokuvaajat osaavat ottaa upeita kuvia. Mutta useimmat eivät osaa koodata tai suunnitella omaa verkkosivustoaan. Zenfolio on helppo luoda ammattimaisia ​​verkkosivustoja valokuvien esittelyyn. Niiden mallit on erityisesti suunniteltu tekemään kuvista huomion keskipiste.

Nämä mallit ovat käyttövalmiita, edellyttäen vain, että teet joitain mukautuksia sopiaksesi henkilökohtaiseen tuotemerkkiisi ja tyylisiisi. Malleissa on sisäänrakennetut sivut, joilla voit esitellä portfolion ja palvelut.

Hallitse sivustoasi ja päivitä valokuvagalleria tien päällä älypuhelimella. Zenfoliossa on sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille. Näiden sovellusten avulla käyttäjät voivat tarkistaa odottavat tilaukset ja ladata valokuvia gallerioihin.

Voit ladata valokuvia suoraan työpöydältäsi Adobe Lightroomista, Microsoft Live Photo Gallerystä, Photo Mechanicista tai komentorivillä..

Ne ylläpitävät kaikkia Zenfolion luomia verkkosivustoja ja tarjoavat sinulle rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia isännöintipalveluntarjoajan löytämisestä tai siitä, kuinka hyvin sivustosi pystyy käsittelemään suurta määrää kohteita ja kävijöitä. Zenfolio ei tarjoa verkkotunnuksia, mutta voit ostaa ne muualta ja osoittaa sen uudelle verkkosivustollesi.

Verkkokaupan ominaisuudet

Valokuvaajille, jotka haluavat myydä kuviaan verkossa, Zenfolio antaa sinun julkaista rajoittamatonta galleriaa. Valokuvagalleriat on suunniteltu moderneilla asetteluilla, jotka tekevät niistä mielenkiintoisia ja hienostuneita. Sivustojen kävijät voivat tehdä ostoksia kaikille näille gallerioille ja jakaa ne helposti sosiaaliseen mediaan. Voit myös suojata galleriat salasanalla ja jakaa niitä vain valittujen ihmisten kanssa.

Kuvien myymiseksi Zenfolio antaa sinulle sisäänrakennetun ostoskorin ja helpottaa maksujen käsittelyä asiakkaillesi. Hyväksy tärkeimmät luottokortit ja PayPay. Yhdistä kuvasi esitäytetyillä hinnastoilla, jotta asiakkaat saavat erilaisia ​​tulostuskokovaihtoehtoja tai kehystysvaihtoehtoja.

Myy valokuvalahjoja, kuten puhelinkotelot tai mukit, Zenfolon yhteistyökumppanina toimivilla valokuvalaboratorioilla. Luo digitaalisia latauksia ja mukautettuja paketteja asiakkaidesi harkitsemiseksi. Voit esimerkiksi tarjota valokuvakirjoja, albumeja, onnittelukortteja tai kollaaseja. Kaikissa yhteistyökumppaneissa toimivissa valokuvalaboratorioissa on 100% tyytyväisyystakuu, jotta voit varmistaa, että valokuvasi toistetaan standardiesi mukaisesti. Ja voit piilottaa nämä kumppaninimet myymälästäsi ja pakkauksistasi.

Suojaa myymäläkuvasi oletus- tai mukautetuilla vesileimoilla varmistaaksesi, että ihmiset eivät käytä niitä maksamatta.

Markkinointityökalut

Markkinointityökaluihin sisältyy mahdollisuus sähköpostiosoitteiden keräämiseen. Kasvata postituslistaa ja pidä verkkosivustosi kävijät ajan tasalla uusilla valokuvilla myytävänä tai nykyisillä alennuksilla. Tarjoa kuponkikoodeja ja lahjakortteja, jotta asiakkaat tulevat takaisin ja jakavat taitosi muiden kanssa. Joitakin suunnitelmia sisältyy ilmaisiin markkinointikampanjoihin, jotka auttavat lisäämään myyntiä sivustollasi.

Tärkeä sisältömarkkinoinnin näkökohta on blogin pitäminen. Siksi Zenfolio sisältää integroidun blogin lisätäksesi SEO ja asiakkaiden sitoutumista.

Google Analytics, StatCounter ja Webmaster-työkalut voidaan integroida sivustoosi seurataksesi suuntauksia. Sinulla on myös pääsy SEO-ominaisuuksiin varmistaaksesi, että Google pystyy sijoittamaan verkkosivustosi mahdollisimman korkealle hakukoneessaan.

Suunnitelman erittely

Ihmisten, jotka uskovat nauttivansa Zenfolon palveluista, tulisi hyödyntää alennustaan ​​kirjautumalla vuosisuunnitelmaan.

Zenfolio tarjoaa 3 suunnitelmaa, joista voit valita. Suunnitelmat vaihtelevat mukana olevien ominaisuuksien mukaan, ja korkeamman tason suunnitelmat tarjoavat laajemmat verkkokaupan ja markkinoinnin mahdollisuudet. Perussuunnitelma toimii valokuvaajille, jotka haluavat vain esitellä töitään ja näyttää palveluitaan. Vaikka tämä suunnitelma on melko halpa, Zenfolio asettaa heidän logonsa ja tuotemerkkinsä verkkosivustollesi.

Heidän keskitason suunnitelma pääsee eroon Zenfolio-brändistä ja antaa sinun korvata se omalla logolla. Se sisältää myös monia verkkokaupan ominaisuuksia ja ilmaisen täyden palvelun sähköpostimarkkinointikampanjan.

Zenfolon kallein suunnitelma tarjoaa ihmisille, jotka kokevat kasvavaa yritystä ja tarvitsevat verkkosivustoa, joka pystyy seuraamaan asiakkaiden kysyntää, usean käyttäjän tilit, edistynyt tilausten hallinta sekä lisäkuljetus- ja tilausvaihtoehdot.

Ilmainen kokeilu ja rahat takaisin -takuu

Kuka tahansa voi kokeilla Zenfolonia ilmaiseksi kirjautumalla sisään ilman luottokorttisitoumusta. Kokeillaksesi niiden ominaisuuksia Zenfolio antaa sinulle myös 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka kuluessa voit peruuttaa suunnitelmasi täyden hyvityksen. Tämä hyvitys on kuitenkin saatavana vain vuosisuunnitelman tilaajille.

Tilaukset uusitaan jokaisella aikavälillä riippumatta siitä, kirjaudutko kuukausittain tai viikoittain. Kummassakin tapauksessa voit peruuttaa suunnitelmasi 10 päivän kirjallisella ilmoituksella. Sinun tulisi pitää mielessä, että Zenfolio ei ole velvollinen antamaan sinulle kopioita verkkosivustosi sisällöstä peruutuksen yhteydessä. Joten varmista, että varmuuskopioit sivustosi ennen peruuttamista.

Asiakaspalvelu

Kaikissa Zenfolion suunnitelmissa on 24/7 sähköpostituki, joka on saatavana englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja saksaksi. Voit myös osallistua viikoittaisiin live-istuntoihin YouTubessa, jossa Zenfolio-tiimin jäsen vastaa kysymyksiin. Heidän verkkosivustollaan on myös tukikeskus ja tietokanta.

Advanced Zenfolio -suunnitelmat tarjoavat livekeskustelua ja puhelintukea. Jos epäilet, että tarvitset lisää apua valokuvauskaupan ylläpidossa, kannattaa ehkä harkita näitä kalliimpia vaihtoehtoja.

Yhteenveto

Zenfolio on verkkosivustojen rakentaja, joka ottaa huomioon valokuvaajat. He keskittyvät tähän kapeaseen tarkoittaen, että kaikki heidän tarjoamansa sovellu täydellisesti valokuvien myyntiin ja palveluidesi näyttämiseen. Mukana olevat markkinointi- ja SEO-työkalut auttavat sinua tuomaan lisää asiakkaita myymälääsi. Ammattimaisilla, muokattavissa olevilla teemoilla ja verkkokaupan ominaisuuksilla valokuvaajat voivat esitellä ja myydä työtään haluamallaan tavalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map