VEVS vuonna 2020: Mitä VEVS-asiakasarvostelut sanovat?

VEVS-esittely

Verkkosivun rakentaja, joka on rakennettu offline-yritysten omistajien mielessä. Sen sijaan, että tarjoilua kaikille liiketoiminnan tyyleille auringon alla VEVS
on ylpeä auttamalla yritysomistajia joillakin valituilla aloilla.


Jos olet yhdessä valituista toimialoista, VEVS tukee, sinun on vaikea löytää parempaa all-in-one-verkkosivustojen rakentajaa. Seuraavaksi katsomme perusteellisesti tätä rakentajaa, jotta näet, sopiiko se yrityksesi tarpeisiin.

Tietoja VEVS: stä

VEVS on suhteellisen uusi lisä verkkosivustojen rakennustilaan. VEVS: n lanseerannut yritys on nimeltään Stivasoft, ja se on tarjonnut erilaisia ​​verkkoratkaisuja jo yli vuosikymmenen ajan.

Sen sijaan, että se olisi verkkosivustojen rakentaja kaikille, VEVS on verkkosivustojen rakentaja, joka on suunnattu tietyille markkinoille. Nimittäin pienyritysten omistajat, jotka tarvitsevat uuden verkkosivuston, joka on varustettu tarvittavilla ominaisuuksilla, eikä mitään muuta.

Tällä työkalulla luodut verkkosivustot ovat yksinkertaisia, mutta erittäin hyödyllisiä. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa nopeasti verkkosivusto, joka herättää heidän offline-liiketoimintansa verkossa.

Helppokäyttöisyys

Kun olet luonut perustilin, sinut ohjataan järjestelmänvalvojapaneeliin, jossa voit valita yrityksesi toimialan. Valitsemasi toimiala antaa sinulle pääsyn yritystyypin vaatimiin eri ominaisuuksiin.

Alkuasetusta hoitaa VEVS-tiimi, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa sivuston ilman mitään teknisiä taitoja.

Ohjauspaneeli on melko intuitiivinen ja antaa sinun tehdä esimerkiksi tarkastella sivustosi tilastoja, seurata myyntitietoja, hallita varauksia ja asiakaspyyntöjä sekä rakentaa sivustosi..

Alusta on selvästi rakennettu aloittelijoille. Jos sinulla on ongelmia, tuki on vain napsautuksen päässä. Tukitiimi auttaa sinua sivustosi perustamisessa, teknisten pyyntöjen käsittelyssä ja jopa auttaa sisällön lataamisessa.

Näyttää siltä, ​​että meillä ei ole vielä arvosteluja VEVS: stä.

All-in-One-yritysratkaisu

Pienyrityksen omistajana sinulla on paljon lautasellasi, ja viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on viettää tärkeätä aikaa verkkosivustosi hallintaan. Tarjottavien työkalujen ja ominaisuuksien avulla voit saada verkkosivustosi toimimaan puolestasi, päinvastoin.

Perussivuston luomisen lisäksi luomasi sivusto on sähköinen kauppa valmis. Pystyt hallitsemaan ja tapaamaan tapaamisia helposti myymällä tuotteitasi ja palveluitasi.

Tällä hetkellä tuetaan monia erilaisia ​​toimialoja, mukaan lukien:

 • Autoliikkeet

 • Autonvuokraus

 • Yacht-vuokra- ja lomakiinteistöjen hallinta

 • Loma-asunnot

 • Kiinteistöt

 • Online-työportaalit

 • Parkkipaikkapalvelut

 • Kuljetus- ja taksipalvelu

 • hotellit

 • Kampaamot ja kauneushoitolat.

Jos toimialaasi ei tällä hetkellä tueta, muista tarkistaa uudelleen, koska uusia toimialoja lisätään säännöllisesti.

Myyntiominaisuudet

Kun valitset verkkosivustoteollisuuden, sinulle annetaan joukko toimialakohtaisia ​​työkaluja. Esimerkiksi, jos sinulla on autovuokraamo, voit käyttää mukana olevaa autovuokrausohjelmistoa varausten tekemiseen ja maksujen käsittelemiseen.

Voit tehdä sen nopeasti ja helposti riippumatta siitä, haluatko esitellä tuotevalintasi tai antaa asiakkaille ostaa palveluitasi. Jos yrityksesi luottaa varausten tekemiseen, varausten tekemiseen, maksujen vastaanottamiseen ja vahvistusten lähettämiseen, pystyt myös tekemään sen melko kivuttomasti.

Sisäänrakennetut myyntityökalut säästävät valtavasti aikaa. Sen sijaan, että rakentaisit sivuston ja tarvitsisit asentaa lisäosia, laajennuksia tai rakentaa mukautettuja ohjelmistoja, kaikki tarvittavat myyntityökalut sisältyvät suoraan pakkauksesta.

Sisällön hallintajärjestelmä

Myös sivustosi sisällön hallinta on erittäin helppoa. Kun olet kirjautunut sisään hallintaportaaliin, valitse vain ”Sivustosivut” -vaihtoehto ja voit muokata mitä tahansa sivustosi osaa.

Voit tehdä esimerkiksi näyttää tai piilottaa tiettyjä sivuja, muokata sivujen nimiä, muuttaa URL-rakennetta, muokata tekstiä, lisätä uutta sisältöä ja lisätä kuvia sivustollesi..

Sivuston asennuksen ja hallinnan tuki

Jos olet kokonaan aloittelija ja sähköpostin tarkistaminen on kaikkein teknisin taito, mitä teet, rakastat heidän tarjoamiaan tekniikan kädenpitoa.

Mukana oleva tuki ylittää selvästi sen, mitä useimmat muut rakentajat tarjoavat, koska he huolehtivat sivustosi perustamisprosessista, sisällön lisäämisestä ja siitä, että sivustosi näyttää ja toimii haluamallasi tavalla.

Jos haluat syvällisempää räätälöintia, voit pyytää lisämaksusta mukautettuja muutoksia, kuten suunnittelu- tai asettelumuutoksia tai jopa täysin räätälöityä sivustoa..

Sivustosi rakentaminen

Jos haluat rakentaa sivustosi, valitse vain toimiala, valitse yksi käytettävissä olevista malleista ja aloita sivustosi mukauttaminen.

Jokainen alan malli on varustettu alalle ominaisilla ominaisuuksilla, kuten varausjärjestelmillä, luokitelluilla mainoksilla, Google Map -integraatiolla ja paljon muulla. Lisäksi kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin.

Teeman mukauttaminen on yhtä helppoa kuin muokattavan sivun avaaminen ja muutettavan tekstin napsauttaminen. Ainoa haittapuoli on valitsemasi teema, joka on melkein tarkka ottelu demoteemaan, koska räätälöintivaihtoehdot ovat rajoitetut.

Jos haluat lisätä uusia ominaisuuksia sivustoosi, voit tutustua sovelluskauppaan ja ostaa lisää sivuston ominaisuuksia, kuten blogin, asiakasarvostelut, tapahtumakalenterit ja paljon muuta.

Kenen tulisi käyttää VEVS: ää?

VEVS sopii täydellisesti offline-yritysten omistajille, jotka haluavat rakentaa verkkosivuston, jonka avulla he voivat nopeasti myydä tuotteitaan ja palveluitaan verkossa. Sisäänrakennettu toimialakohtainen ohjelmisto on valtava plus ja vie vaivatonta myyntiä verkossa.

Jos olet tällä hetkellä jollain tuetusta toimialasta, tämän rakentajan käyttäminen ei ole ketterää. Voit siirtyä siitä, että sinulla ei ole online-läsnäoloa, tyylikkään ja toimivan sivuston kanssa nopeasti. Lisäksi yksityiskohtainen tuki palvelee ihmisiä, joilla on vähän tai ei ollenkaan teknistä kokemusta.

Kenen tulisi käyttää erilaista verkkosivustojen rakentajaa?

Silti VEVS ei ole kaikille. Jos et toimi jollain tuetusta toimialasta, tämän työkalun käyttäminen ei ole järkevää. Nykyiset mukautusvaihtoehdot eivät salli joustavuutta teemamallin ulkopuolella.

Jos tarvitset parempaa hallintaa sivustosi suunnittelusta etkä halua työskennellä lisäpalvelun varaamisen tai verkkokaupan integroinnin kanssa, on olemassa muita tarpeitasi paremmin sopivia vaihtoehtoja..

Sulje

Offline-yritysten omistajat, joilla ei ole teknisiä taitoja, voivat viimeinkin rakentaa toimivan ja kauniin sivuston, joka tekee myynnistä yksinkertaista. Tämä työkalu on suunnattu aloittelijoille ja se hoitaa suurimman osan raskaasta nostamisesta, kun kyse on verkkosivuston rakentamisesta, isännöinnistä ja sen varmistamisesta, että se näyttää ja toimii oikein..

Yrityksen omistajat, jotka etsivät hiukan parempaa hallintaa sivustonsa lopputuloksesta, kannattaa ehkä tutkia muita vaihtoehtoja. Mukauttaminen on rajoitettua, ellet halua palkata VEVS: ää
joukkue mukauttaaksesi sen sinulle.

Tämä kapealla verkkosivustojen rakentajalla on vakaa valinta ja se auttaa varmasti paljon offline-yrityksiä tekemään hyppy verkkoon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map