Tunnettu tunnelma: ‘Suorituskykyinen hosting’. Päätimme selvittää.

Tuomiostamme: # 1 huippuluokan isännöinnille

KnownHost
on erikoistunut Linux-pohjaiseen VPS: ään, omistettuihin ja hallittuihin isännöintisuunnitelmiin, mutta tarjoaa myös jaetut WordPress-suunnitelmat ja tilin käyttöoikeudet cPanelin kautta. Heillä on neljä raid-10-puolijohdeaseman tietokeskusta Yhdysvalloissa ja Euroopassa.


Napsauta mitä tahansa KnownHost-sivua
linkit tällä sivulla saadaksesi alennuksen rajoittamattomasta kaistanleveyden jaetusta isännöinnistä ilmaisella SSL-sertifikaatilla, alkaen hinnasta 3,47 dollaria kuukaudessa.

Plussat:

 • Erikoistunut huippuluokan isännöintiin
 • Hyvä arvo jaetuille, jälleenmyyjä- ja WordPress-suunnitelmille
 • Laaja tietokanta wikin kautta

Haittoja:

 • Tuki vain lippujen kautta (ja ennakkomyynti live chat)
 • Vain Linux-hosting (ei Windows)

Katso tarkistukset todellisilta KnownHost-asiakkailta, jotka antavat sille kokonaisarvio 4.5 tähteä viidestä, ja erinomaiset arvosanat tuesta ja laadusta kaikissa suunnitelmatyypeissä.

Onko KnownHost täydellinen isäntä verkkosivustollesi?

Kiinnostaako jotain erityistä? Hyppää suosituimpiin osioihimme:

 • Asiantuntija-arvostelu – Hanki suora kauha asiantuntijamme Claire Broadleyltä.
 • Parhaat arvostelut – Lue KnownHost-asiakkaiden arvosteluja.
 • Isännöintisuunnitelmat – katso mikä sopii sinulle parhaiten.
 • UKK – Löydä vastaukset yleisimpiin KnownHostia koskeviin kysymyksiin.

Jos etsit korkealaatuista Linux-web-hosting-palvelua ja hallittua VPS: ää, KnownHost on syytä harkita.

Omistettuja palvelinpaketteja on saatavana. Kaikilla suunnitelmilla, lukuun ottamatta erillisiä palvelimia, on 30 päivän rahojen palautustakuu
.

Mikä on heidän teknisen tuen laatu? Ja mitä tarkalleen “hallitaan”?

Tässä on tärkeitä asioita, jotka on tiedettävä ennen kirjautumista.

KnownHost kotisivu

Tietoja KnownHost

Vuonna 2006 perustettu KnownHost on yksityisomistuksessa oleva web-hosting-yritys, joka sijaitsee West Chesterissä, Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa..

Hallitun VPS: n ja hallitun omistetun isännöinnin lisäksi KnownHost tarjoaa perus hosting-paketteja. Nämä kaikki ovat pilvipohjaisia ​​ja sisältävät jaetun, WordPress- ja jälleenmyyjä hosting.

Isäntäsuunnitelmat

KnownHostin palvelut on jaettu viiteen erityyppiseen hosting-suunnitelmaan
: Jaettu, VPS, Cloud, Dedicated ja jälleenmyyjä. Näissä palveluissa on kuitenkin paljon enemmän kuin voi ensin näyttää.

Huomaa, että KnownHost tarjoaa Linux-hosting-palvelun. Jos tarvitset Windows-isäntätilaa, tutustu Liquid Web- tai A2-isännöintiin.

TunnetutHost-suunnitelmat

Ylläpito VPS-hosting

He tarjoavat neljä suunnitelmaa hallitulle VPS-isännöinnille. Halvin on heidän VPS-1-suunnitelmansa, joka on vain 28,00 dollaria kuukaudessa
vuosisuunnitelmassa.

Sen tekniset tiedot ovat vaikuttavia 2 prosessorin ytimellä, 2 Gt RAM-muistilla, 50 Gt RAID-10 SSD -tallennuksella, 2 TB kaistanleveydellä ja kahdella IP-osoitteella.

Hallinnoidut ja hallitsemattomat pilvisuunnitelmat

Hallittuja Cloud VPS -suunnitelmia on 3. Ne maksavat vähän enemmän. Halvin suunnitelma on Cloud-1 hintaan 50,40 dollaria kuukaudessa
vuosisuunnitelmassa, ja se sisältää yhden suorittimen ytimen, 2 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa, 2 TB kaistanleveyden, 2 IPv4- ja 64 IPv6-osoitetta.

Siellä on myös 3 hallitsematonta pilvisuunnitelmaa, jotka alkavat 9,99 dollaria kuukaudessa 1 vCPU-ytimellä, 2 Gt RAM-muistilla, 25 Gt: n pilvitallennuksella, 2TB: n kaistanleveydellä, 1 IPv4- ja 64 IPv6-osoitteella.

Omistettu palvelin

KnownHostin hallitut omistetut palvelimet sijaitsevat sen Texas-tietokeskuksessa. Niitä tarjotaan täysin hallinnoidulla pohjalla, joten sinun ei tarvitse olla Unix-asiantuntija käyttääksesi niitä.

Voit valita 4 suunnitelmasta
. Alin tason suunnitelma on rakennettu Intel i7 -prosessorille, mutta muut rakennetaan Xeon-prosessoreille. Muutoin suunnitelmat eroavat vain siitä, kuinka paljon resursseja niillä on.

Halvimman palvelimen, KH-MD1, hinta on 159 dollaria kuukaudessa. Se sisältää 8 Gt RAM-muistia, 6 TB kaistanleveyttä ja 256 Gt SSD sekä 1 TB SATA -tallennustilaa.

Huomaa, että kaikista erillisistä isännöintisuunnitelmista on perustamismaksu. Ne vaihtelevat 49–129 dollarista.

Jaettu hosting

KnownHost tarjoaa jaettua hosting-tilaa kolmessa eri muodossa
:

 1. Jaettu pilvi

 2. Jälleenmyyjäpilvi

 3. Ylläpito WordPress-hosting

Jaettu pilvipalvelu

Ainoa todellinen ero jaetun ja jaetun pilven suunnitelmien välillä on, että ensimmäinen isännöidään perinteisessä laitteistossa ja toinen isännöidään pilvipalvelimessa. Muuten ne ovat resurssien, ominaisuuksien ja hinnan suhteen samat.

Suunnitelmia on kolme: Basic, Standard ja Professional. Alennetut kustannukset vaihtelevat 3,47 dollarista 9,97 dollariin kuukaudessa, kun lukitset nämä hinnat 3-vuoden sopimukselle.

Korkeimman tason Professional-suunnitelma tarjoaa mittaamattomia resursseja, kun taas Basic ja Standard tarjoavat vain rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoitukset muissa resursseissa, kuten tallennustilassa, sähköpostitileissä, tietokannoissa ja verkkotunnuksissa.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmia on neljä. Halvin ”Basic” -suunnitelma sisältää 25 Gt tallennustilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä 6,97 dollaria kuukaudessa
.

WordPress-hosting

KnownHost tarjoaa kaksi WordPress-hosting-suunnitelmaa.

Halvempi hinta on 5,97 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa 50 Gt tallennustilaa ja tukee jopa 100 000 kävijää. Voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa WordPress-suunnitelmissa
.

web-hosting-kuponki

Kiinnostaa KnownHost?
Lukijamme voivat tällä hetkellä saada hyviä tarjouksia KnownHost-suunnitelmista käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.

KnownHost alennuskupongikoodit

Jos päätät ostaa jonkin KnownHostin isännöintisuunnitelmista, käytä varmasti alennuskuponkejamme. Meillä on käytettävissä kaksi koodia:

OfferValid WithCode

30% alennus

Ylläpito VPS & Hallinnoidut Cloud-isännöintisuunnitelmat

WHT30LIFE

* 10% alennus

Minkä tahansa jaetun tai jälleenmyyjän hosting-suunnitelma

WHTHOT10

* Mikä tahansa termi, ei toistuva.

Tunnettu Host-infrastruktuuri

KnownHost ylläpitää 4 tietokeskusta: 3 Yhdysvalloissa ja yksi Euroopassa. Kolme Yhdysvalloissa ovat Seattle, Dallas ja Baltimore – edustavat maan länsi-, keskusta- ja itäosaa.

Heidän ainoa eurooppalainen tietokeskus on Amsterdamissa, Alankomaissa.

Tietokeskuksen suojaus

Nämä ovat yritystason hosting-palveluita. Kaikilla datakeskuksilla on ympäri vuorokauden auki oleva tietoturva, redundantit virtalähteet ja useita Internet-yhteyksiä.

Testilataukset

Testilataukset toimitetaan kaikille neljälle tietokeskukselle, jotta asiakkaat voivat päättää, mikä niistä sopii heille. Erityisen kannattaa tehdä tämä, jos kohdemarkkinat ovat Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Uptime-takuu

KnownHost tarjoaa 99,9% käyttöaikatakuun
. Tämä on alan standardi. Jokaisesta alle 0,1% (tai murto-osasta) saat 10% hyvityksen kuukausittaiseen isännöintilaskuosi.

Joten jos heidän käytettävyytensä laskee 99,9%: iin, saat ilmaisen isäntäkuukauden.

Tätä ei kuitenkaan todennäköisesti tapahdu. KnownHostin käyttöaika on 99,995%, jonka Hyperspin on todennut. Se on poikkeuksellista. Se edustaa alle 2 minuutin seisokkeja kuukaudessa.

Automaattiset varmuuskopiot

Osana hallintaa KnownHost tarjoaa ilmaiset automaattiset varmuuskopiot verkkosivustollesi, jos joudut koskaan palauttamaan sen.

KnownHost-yhteystiedotKnownHost
tarjoaa Yhdysvaltoihin perustuvaa tukea.

Rahat takaisin takuu

Lukuun ottamatta erityistä isännöintiä, kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän palautustakuu
. Huomaa, että tämä on rajoitettu ensimmäistä kertaa käyttäville asiakkaille.

Voit peruuttaa suunnitelmasi milloin tahansa ja saada hyvityksen.

Asiakaspalvelu

KnownHost-asiakkaille tarjotaan erittäin perusteellinen tietokanta ja latauskirjasto, joka on täynnä hyödyllisiä oppaita ja ohjelmistoja, sekä useita tapoja ottaa yhteyttä yritykseen tilikysymyksiä tai teknistä tukea varten..

Erityisesti siellä on hienosti järjestetty wiki vaikeuksien perusteella arvioiduilla oppailla, ja siellä on aihekohtaisesti järjestetty yhteisöfoorumi. Toinen lähde: KnownHost-blogi.

Live chat on tarkoitettu ennakkomyyntiin: tämä on hyvä tapa saada vastauksia kysymyksiin, kun olet vielä päätöksentekoprosessissa.

Tekninen tuki

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä tukipalveluhenkilökuntaan 24/7/365 kautta lippujärjestelmä verkkosivustolla tai sähköposti.

Tukitiimi

KnownHostin tukitiimi sijaitsee Yhdysvalloissa.

Ohjauspaneelit

KnownHostin tarjoama pääohjauspaneeli on cPanel (ja tarvittaessa WHM). DirectAdmin on saatavana myös VPS-suunnitelmissa.

Softaculous on myös. Sen avulla voit helposti (yhdellä napsautuksella, enemmän tai vähemmän) asentaa yli 400 sovellusta, kuten CMS, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja Magento..

web-hosting-vinkkejä

Etsitkö oikeaa isäntää?
KnownHost -suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu. Lukijamme voivat tällä hetkellä saada hyviä tarjouksia ylläpidostaan ​​käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä
.

Yhteenveto

KnownHost tarjoaa erinomaisen huippuluokan isännöinnin hallitulla VPS: llä ja hallituilla omistettujen palvelinasuunnitelmien avulla
. Ne tarjoavat kuitenkin myös hyvää vastinetta alemman tason jaetulle, jälleenmyyjälle ja WordPress-suunnitelmalle.

KnownHostin ainoa todellinen haittapuoli on heidän live-tuki, mutta lipunmyyntijärjestelmä ja ennakkomyynti live chat tekevät työn.

Jos et häiritse lippuperusteisen tuen rajoituksia, KnownHost on harkinnan arvoinen – riippumatta siitä, millaista hosting-palvelua etsit.

Jos se olet sinä, käy KnownHostissa
nyt.

Tunnettuhostin usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko KnownHostille alennuskupongin koodeja??

  Itse asiassa kyllä. Meillä on kaksi KnownHost-kuponkikoodia.

  Käytä koodia “WHT30LIFE” 30%: n alennuksesta kaikista ylläpitämistä VPS- ja Managed Cloud-isännöintisuunnitelmista.

  Lisäksi saat 10% alennuksen kaikista jaetusta isännöintisuunnitelmasta ja myyjäsuunnitelmasta, minkä tahansa aikavälin pituudella koodilla “WHTHOT10” (kertaluonteinen).

 • Mitä tukea KnownHost tarjoaa?

  KnownHost tarjoaa Yhdysvaltoihin perustuvaa tukea ympäri vuorokauden sähköpostitse ja lipulla. Yrityksen mukaan tukipyyntöihin vastataan 10 minuutissa. Heillä on myös wiki ja asiakasfoorumi. He eivät kuitenkaan tarjoa tukea puhelimitse tai live-chatin kautta.

 • Onko KnownHostilla käyttöaikatakuu??

  Joo. Ne takaavat 99,9% käyttöajan tietyssä kuussa. Jos he eivät saavuta sitä, asiakkaalle hyvitetään 10% kustannuksista jokaisesta käyttöajan 0,1%: n pudotuksesta. Tästä takuusta on muutamia poikkeuksia, kuten asiakasohjatut seisokit tai KnownHostin hallitsemat asiat. Katso heidän SLA: sta yksityiskohdat.

  Huomaa kuitenkin, että KnownHostin todellinen käyttöaika on paljon parempi – yleensä noin 99,996%.

 • Missä ovat KnownHostin tietokeskukset?

  KnownHost ylläpitää kolmea tietokeskusta osavaltiossa: Texasissa, Washingtonissa ja Marylandissa. Heillä on myös yksi Amsterdamissa Alankomaissa. Nämä ovat kaikki huipputeknisiä palveluita, joilla on redundantti virta ja turvallisuus ympäri vuorokauden. He sisältävät myös tarpeettomia Internet-palveluntarjoajia.

 • Auttaa KnownHost siirtämään sivustoni?

  Joo. Jos ohjauspaneeli, josta muutat, on sama kuin se, johon aiot siirtyä, heidän siirtoryhmän tulisi voida tehdä koko asia ilman seisokkeja. Jos sinulla on erityisiä pyyntöjä, KnownHost työskentelee kanssasi toimintasuunnitelmassa.

 • Käyttääkö KnownHost alustavaa hinnoittelua?

  KnownHost-suunnitelmat on asetettu. Ne tarjoavat kuitenkin kuponkikoodin, jonka avulla pääset puoliksi ensimmäisestä hosting-ajasta. Sen jälkeen sinulta veloitetaan koko summa. Jos olet varma, että haluat isännöidä heidän kanssaan, sinun on parasta ostaa pisin suunnitelmakausi.

 • Onko KnownHostilla tytäryhtiöohjelmaa?

  Joo. He maksavat palkkion jokaisesta myynnistä sivustoltasi. Antamasi summa perustuu siihen, mitä viittaus kuluttaa. KnownHost sanoo, että tämä voi olla jopa 300 dollaria. He maksavat kuukausittain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map