Taso 3 vuonna 2020: Mitä tason 3 asiakasarvostelut sanovat?

Tason 3 viestintä

Level 3 Communications on yritystason viestintä- ja IT-yritys, joka tarjoaa palveluita suurille yrityksille, hallituksille, monikansallisille organisaatioille ja verkko-operaattoreille.


Niiden pääkonttori on Broomfield, CO (USA), ja ne käyttävät verkkoinfrastruktuuria, merenalaisia ​​valokuitukaapeleita ja tietokeskuksia ympäri maailmaa. Niiden palvelut ulottuvat yli 500 markkinoille 60 maassa.

Palvelut ja erikoisuudet

Taso 3 tarjoaa valikoiman räätälöityjä tietotekniikka- ja viestintäpalveluita, mukaan lukien erikoistuneet ratkaisut:

Verkkopohjainen suojaus

Taso 3 tarjoaa useita palveluita, joiden avulla yrityksen viestintäverkot pysyvät turvassa.

 • DDoS-lieventäminen – tehostettu verkon reititys, nopeudenrajoitus ja IP-suodatus edistyneellä verkkopohjaisella lieventämisellä alueellisesti jaettujen pesukeskuksien kautta.
 • Verkkoon perustuva hallittu palomuuri – Globaali, monipuolinen ja turvallinen Internet-yhteys parantamaan viivettä ja sovellusten suorituskykyä.
 • Email and Web Defense – Saapuvien ja lähtevien sähköpostien suodatus, salaus, jatkuvuus ja verkkosisällön hallinta.
 • Reaaliaikainen suojausraportointi – Suojausanalyysityökalut, jotka voivat käsitellä monimutkaisia ​​tietoja ja luoda mukautettuja raportteja.

Cloud Connect

Taso 3 tarjoaa pääasiassa verkkoinfrastruktuurin, ei pilvipalvelujen tarjoajan. He tekevät yhteistyötä pilvipalveluiden, kuten Google ja Amazon, kanssa ja tarjoavat nopeita, turvallisia datayhteyksiä asiakaspaikoista pilvipalvelukeskuksiin.

Rahoituspalvelut

Taso 3’Pieni viive, erittäin turvallinen verkko yhdistää finanssimarkkinat ympäri maailmaa ja valvoo viestintätarpeita kahdeksalta kymmenestä kymmenestä Yhdysvaltain pankista sekä kuudesta kymmenestä kymmenestä globaalista rahoituspörssistä..

Hallitus

Yli 300 Yhdysvaltain julkisyhteisöä käyttää tasoa 3’verkkopalvelut heidän julkisen ja yksityisen viestinnän tarpeisiinsa.

Taso 3’Hallituksen ratkaisuja ovat:

 • Liittovaltion hallitus – Toiminnan jatkuvuus, katastrofien palautus, tietokeskusten konsolidointi, isännöi VoIP ja henkilöstön lisäyksiä.
 • Osavaltion hallitus – Yhtenäinen viestintä, VoIP, tietokeskusten yhdistäminen, pilviyhteydet, omistettu Internet-yhteys, nopeat verkkosivustot, katastrofien palautus ja hallittu turvallisuus.
 • Tutkimus ja koulutus – ääni Täydellinen, yhtenäinen viestintä, hallitut verkot, tehokkaat verkkosivustot, sisällön toimitus ja datakeskusverkko.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa on erityisiä lainsäädännöllisiä vaatimuksia, jotka kilpailevat jopa rahoituspalvelualalla. HIPPA-tietosuojalaki ja HITECH (terveyteen liittyvä tietotekniikka taloudelliselle ja kliiniselle terveydelle) -vaatimukset luovat vaikeasti navigoitavan IT-ympäristön sairaaloille, lääkäreille’ toimistot, vakuutusyhtiöt ja muut terveydenhuoltoon liittyvät organisaatiot.

Taso 3 tarjoaa sekä erittäin turvallisia verkkopalveluita että vankkaa teollisuutta ja sääntelyä koskevaa tietoa terveydenhuollon tarjoajille ja niihin liittyville yksiköille.

Media ja viihde

 • Suojattu suoratoisto- ja suoratoistovideoenkoodaus, tallennus ja toimitus.
 • Kanavan lähtökohta: Lähetys- ja Internet-videotoisto.
 • Lähetys jakelu suoraan kotiin, kaapeli- ja IPTV-alustoille maailmanlaajuisesti.
 • Satelliitti- ja puhelinporttipalvelut.
 • Yksi turvallinen alusta video-, ääni- ja dataliikenteelle urheilupaikoista ympäri maailmaa.
 • SD, HD, Ultra HD 4k ja pakkaamattomat muodot.

Turvallinen käyttö ja liikkuvuus

Hajautetut joukkueet vaativat joskus edelleen turvallista kommunikointia. Taso 3 tarjoaa yhteydet mistä tahansa yksityiset verkot. Ne voivat laajentaa salattua VPN-yhteyttä etätyöntekijöihin säännöllisten Internet-yhteyksien kautta kaikkialla maailmassa.

Ääni

Taso 3 tarjoaa Internet-pohjaiset puhelin- ja SIP-puhelinpalvelut nopeaan dataverkkoonsa.

Näyttää siltä, ​​että meillä ei ole vielä arvosteluja tasolle 3.

tekniikka

Tasolla 3 on vaikuttava teknologinen jalanjälki, tietoverkkojen käyttö ja meren alla sijaitsevat yhteystilat ympäri maailmaa.

turvallisuus

Taso 3’Verkko on erittäin turvallinen. Jokaista kerrosta tarkkaillaan 24/7, ja se on moninkertainen. Ne tarjoavat DDOS-lieventämistä, verkkopohjaisia ​​palomuuripalveluita, sähköpostien suodatusta, salausta, katastrofien lieventämistä ja liiketoiminnan jatkuvuuden palveluita.

Yhteenveto

Taso 3 on paljon enemmän kuin web-hosting-yritys – ne ovat tärkeä yritystietojen ja verkkoinfrastruktuurin tarjoaja. Heidän palvelut sopivat parhaiten suurille organisaatioille, joilla on monimutkaisia ​​IT-tarpeita ja jotka toimivat kansainvälisessä ympäristössä, kuten valtion virastot, suuret yritykset, kansalaisjärjestöt ja suuret tiedotusvälineet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map