Synthesis Hosting Review: pieni aloituspaketti, mutta räätälöity WordPress

Tietoja synteesistä

Tärkeä: Synteesi on nyt osa WP Engineä


Vaikka synteesi itsessään alkoi vuonna 2010 Yhdysvalloissa, se oli neljä vuotta aiemmin, että tämän hosting-yrityksen idea syntyi ensimmäistä kertaa.

Kun Brian Clark-niminen mies kasvatti yritystään, Copybloggeria, yhden miehen blogisivustosta sisältö- ja tuotesivustojen verkkoon, vetäen yli 2,5 miljoonaa sivun katselua kuukaudessa vuoteen 2011 mennessä; Derick Shaefer oli menossa kohti Orangecast-nimistä yritystä, joka oli kehittänyt oman räätälöityjen palvelinten pinoratkaisun tukeakseen laajaa urheilublogissivustoaan..

Kun kaksi miestä tapasivat vuonna 2010, kävi ilmeiseksi, että yhdistämällä Copybloggerin verkkojulkaisutaidot ja sisältömarkkinointi Orangecastin skaalautuvuuspotentiaalin kanssa, voitaisiin luoda asiantuntevasti tuettu WordPress-isännöintimahdollisuus..

Näin synteesi syntyi.

Erityisesti WordPressille räätälöity hosting

Yhteenveto Synteesissä on WordPressin parhaan hyödyntämisen hyödyntäminen.

Koko yritys tukee WordPress-järjestelmän valtuuksia ja etsii tapoja räätälöidä tarjouksiaan, jotta voidaan hyödyntää paketin potentiaalia ja maksimoida sen hyödyt käyttäjille.

Käyttämällä minimaalista hosting-pinoa, joka perustuu Nginx-, PHP-FPM- ja APC-arkkitehtuureihin, Synthesis tarjoaa WordPress-erityistä isännöintiä, joka maksimoi etusivujen nopeuden ja vain skaalaa piikkien kanssa liikenteessä.

Tämän ansiosta jokainen palvelin voi käsitellä kaksinkertaista määrää suurimman osan kilpailijoistaan ​​käyttäen samalla kahdeksasosa resursseista.

Vuonna 2013 Synthesis siirtyi lisäämään omaan Scribe-sisältömarkkinointiohjelmistonsa jokaiselle tilille, mikä tekee heidän isännöintimahdollisuuksistaan ​​nopeampaa, tehokkaampaa ja helpompaa käyttää.

Ja tulevaisuutta silmällä pitäen, Synthesis on myös alusta alkaen varmistanut tulevia protokollia. Tämä tarkoittaa, että ne tukevat jo syntyviä protokollia, kuten Googlen SPDY, ja ovat valmiita jatkokehitykseen niiden toteutumisen myötä.

Yhteenveto hosting

Synthesis tarjoaa neljä räätälöityä pakettia, jotka alkavat peruskäynnistyspaketista ja Professional-vaihtoehdosta Advanced- ja Enterprise-ratkaisuihin, sekä räätälöityjä hosting-suunnitelmia niille, jotka haluavat jotain tarkempaa.

Jokainen vakiopaketti tarjoaa Managed Performance VPS: n, iWatch-tuen ja Uptime Managementin osana tarjoustaan. Vain Advanced- ja Enterprise-paketit tarjoavat omistetun VPS: n ja vain CloudFlare Railgun -sovelluksen käyttö on mahdollista..

Suosituin paketti on Professional, joka tarjoaa mahdollisuuden isännöidä enemmän kuin kahta verkkotunnuksen nimeä 2 Gt: n muistissa. Tarjoaa 40 Gt tallennustilaa ja 650 Gt kuukausittain kaistanleveyttä. Tämä vastaa päivittäistä liikennettä, joka on jopa 20 000 näyttökertaa.

Synthesis hosting -suunnitelmissa ainutlaatuisempi on markkinointityökalujen laatu, joita voidaan käyttää osana niiden ydintarjontaa. Nämä kaikki ovat suoraan saatavissa WordPress-ohjauspaneelista; tarjotun turvallisuuden, asiakaspalvelun ja erikoistumisen ohella; ovat tärkeimmät syyt harkitsemaan synteesin isännöintiä.

Sivuston optimointi, sivunoptimointi, avainsanatutkimus, sosiaalisen median tutkimus ja vaikuttajaseurantatyökalut ovat saatavana ilmaiseksi kaikille isäntäpaketeille, tarjoamalla merkittävää lisäarvoa jokaiselle käyttäjälle.

Tuki ja asiakaspalvelu

Synthesis keskittyy tarjoamaan täysin “hallittuja” WordPress-hosting-palveluita. Ja synteesissä tämä tarkoittaa täyden vastuun ottamista vakiona Linuxin, Apachen, PHP: n, NGINX: n ja MySQL: n hallinnasta, optimoinnista ja tuesta.

Lisäksi 24/7 -tukipalvelu varmistaa, että aina on asiantuntija vastaamaan kysymyksiisi, tarvitsetko neuvoja WordPress-mukautuksiin tai apua CBM-laajennusten monimutkaisuuksiin.

Tukipalvelu tarjoaa myös runsaasti opetusohjelmia ja WordPress-ominaisuuksien virhekorjauksia sekä tietoja ja neuvoja kaikesta, joka liittyy WordPressiin tai mihin tahansa Copyblogger-tuotteeseen.

Henkilökohtainen varmuuskopiointi

Synthesis hosting on aina tarjonnut ilmaisia ​​henkilökohtaisia ​​varmuuskopioita jokaiselle asiakkaalleen. Mutta S3-varmuuskopiojärjestelmän julkaisu on vienyt katastrofin palautumisen kokonaan uudelle tasolle.

Yhtiö jatkaa omien Linux-tason varmuuskopiointiprosessiensa suorittamista, jotka on tallennettu melkein 1500 mailin päähän lähimmästä palvelimesta. S3: n varmuuskopiointi antaa nyt jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden määrittää varmuuskopiointiasetuksensa ja lähettää varmuuskopionsa suoraan nimetylle S3-tilille.

Tätä tiedostoa voidaan sitten käyttää valikoivasti minkä tahansa sivuston osan kuntouttamiseen, ja se tarjoaa koko sivuston uudelleenkirjoittamisen sijaan tehokkaan katastrofin palautusjärjestelmän, joka on nopea, tehokas ja helppo käyttää.

Nelitasoinen turvallisuus

Synthesis tarjoaa neliportaisen turvatarjouksen:

 • Auditoidut lukituskonfiguraatiot – lisäsuojauksen tarjoamiseksi rajoittamatta julkaisukykyä
 • DOS / DDOS-suojaus
 • Synteesiturvaohjelmisto – räätälöity suojaus hakkereilta vastaan ​​häiritsemättä suorituskykyä.
 • Älykäs kuvioanalyysi – Mahdollisten ongelmien älykäs tunnistaminen ja poistaminen ilman väärien positiivisten virheiden riskiä.

Kokonaisvalvontaratkaisu

Synthesis väittää, että jos sivustosi menee alas, heidän Site Sensor -valvontajärjestelmänsä varmistaa, että tiedät siitä heti.

Heidän 24/7 -verkkosivustoseurantajärjestelmä sisältää kaikki standardit käytettävyyden tarkistukset, mutta tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten avainsanatarkistuksia ja WordPress-erityisiä tekijöitä, mukaan lukien RSS-syötteesi tuoreus ja XML-sivukartta.

Ja kun jokin on vialla, Site Sensor ilmoittaa sinulle sovelluksella, tekstiviestinä, automaattisen puhelun tai sähköpostitse heti, jotta asianmukaiset toimenpiteet voidaan toteuttaa heti.

Yhteenveto palautuskäytäntö

Synteesin maksuehdot ovat yhtä selvät kuin heidän tarjoamansa ratkaisu. Tavanomainen 30 päivän palautuskäytäntö on voimassa, jos muutat mielesi ostamisen jälkeen. Mutta näiden 30 päivän jälkeen ei ole olemassa muita säännöksiä.

Peruutettujen tilien jäljellä olevasta ajasta ei makseta korkohyvitystä. Peruutuksen jälkeen sivusto deaktivoidaan ja tiedostot poistetaan.

Maksut suoritetaan joko kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain liittymispäivänä.

johtopäätös

Jos haluat korkealaatuista hosting-palvelua, joka on räätälöity erityisesti WordPressin etujen hyödyntämiseen, Synthesis on asiantuntemus ja motivaatio sivustosi menestykseen.

Käynnistyspaketti saattaa tuntua pieneltä, mutta kun on kyse lisälisistä ja asiakastuesta, synteesi on parhaillaan parhaillaan.

Suojauksen, nopeuden ja erittäin tehokkaan WordPress-sivuston kannalta Synthesis-palvelun ylläpitämä hosting tarjoaa paljon tarjottavaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map