Sydän Internet -katsaus: He rakastavat jälleenmyyjä-majoitusta. Me selvitämme, jos rakastat heitä.

Sydän Internet-esittely

Heart Internet on brittiläinen web-hosting-yritys, joka keskittyy jälleenmyyjien isännöintiin. Itse asiassa heidän perustajansa väittävät olevansa ensimmäisiä ihmisiä, jotka ovat ottaneet jälleenmyyjäpaketin pioneeriksi vuonna 1998 (osana Webfusionia).


Sydän Internet tarjoaa myös laajan valikoiman muita web-hosting-suunnitelmia, mukaan lukien jaettu hosting, VPS ja omistettu hosting.

Sydän Internet perustettiin vuonna 2004 sen perustajien poistuttua Webfusionista. Nyt, kuten Webfusion ja muut hosting-yritykset, kuten 123-Reg, ne kuuluvat Host Europe -konserniin, joka väittää olevansa yksi suurimmista yksityisomistuksessa olevista hosting-yrityksistä EU: ssa..

Heart Internetin mukaan se on Ison-Britannian suurin jälleenmyyjä hosting-yritys, joka tarjoaa joustavuuden “toisin kuin mikään muu hosting-yritys tarjoaa”.

Sydän Internet-hosting-suunnitelmat

Sydän Internet tarjoaa Linux-pohjaisen jaetun palvelimen kolmella eri suunnitelmalla, jotka kaikki mahdollistavat myös jonkin verran mukautuksia.

 • Starter-web-hosting-suunnitelma on suunniteltu pienille verkkosivustoille. Se tarjoaa 5000 Mt verkkotilaa, 30 000 Mt kaistanleveyttä ja sallii yhden verkkosivuston. Se houkuttelee kuitenkin perustamismaksua. Lisämaksusta saat suurempia postilaatikoita, virustunnistimen, mobiilisivustojen rakennustyökalun, StopTheHacker-verkkosivustoturvan, useiden verkkotunnusten kartoitukset ja niin edelleen.
 • Home Pron web-hosting-suunnitelma on suunniteltu verkkosivustoille, jotka tarvitsevat myös blogointia, tietokantoja ja verkkokaupan toimintoja. Se tarjoaa rajoittamattoman verkkotilan ja kaistanleveyden ja sallii vain yhden verkkosivuston. Voit myös ostaa lisäosia, kuten yllä, jos haluat lisätä suunnitelmaa.
 • Business Pro -verkkosivusto-suunnitelma on suunniteltu suurille organisaatioille ja pienille yrityksille. Se tarjoaa rajoittamattoman web-tilan ja kaistanleveyden ja sallii kolmen verkkosivuston. Voit ostaa lisäosia, mutta virusskanneri ja muut bitit ja osat ovat mukana.

Jälleenmyyjien isännöinti Heart Internetin kautta voi olla joko Windows- tai Linux-pohjainen. Se tarjoaa rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden ja sallii rajoittamattoman verkkotunnuksen. Voit halutessasi ostaa myös tarkennetun hakukoneiden lähettämisen, suurempia postilaatikoita ja sähköpostisirustulostimen.

Sydän Internetillä on kolme VPS-suunnitelmaa. Jokainen on muokattavissa, ja yrityksen avulla voit ostaa jopa 12 ydintä, 500 Gt kiintolevytilaa ja 32 Gt RAM-muistia. Voit myös valita useista Windows- tai Linux-pohjaisista käyttöjärjestelmistä.

 • Perussuunnitelma tarjoaa yhden ytimen, 50 Gt levytilaa ja 1 Gt RAM-muistia.
 • Plus-suunnitelma tarjoaa 2 ydintä, 100 Gt levytilaa ja 3 Gt RAM-muistia.
 • Pro-suunnitelma tarjoaa 4 ydintä, 150 Gt levytilaa ja 6 Gt RAM-muistia.

On olemassa viisi erityyppisiä palvelimia, joista voi valita Heart Internet -palvelun avulla. Jokainen tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja 100 Mbps -yhteyden. Palvelimet vaihtelevat 2,33 GHz: n kaksoisydinprosessorista, jossa on 4 Gt: n RAM-muisti, 2,8 GHz: n suorittimeen ja 32 Gt: n RAM-muistiin. Voit jälleen valita Windows- ja Linux-pohjaisista käyttöjärjestelmistä.

Sydän Internet-käyttöaika / seisokkeja

Sydän-Internet-datakeskus sijaitsee Isossa-Britanniassa, ja tiimi hoitaa sen ympäri vuorokauden. Sitä myös CCTV valvoo jatkuvasti. Palvelintilalla on myös varmuuskopioijärjestelmiä, jos päävirta epäonnistuu.

Sydän Internet ei tee käytettäviä lupauksia jaetuissa web-hosting-suunnitelmissaan, mutta VPS-isännöintituotteessa on 99,99% SLA ja erillisellä isännöinnillä 99,9% SLA. Yritys hyvittää tilillesi yhden ilmaisen palvelupäivän jokaisesta ylimääräisestä seisokitunnista, joka ylittää neljä tuntia.

Sydän Internet-tuki

Heart Internetissä on brittiläinen tukitiimi, joka tarjoaa tukea 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa. Puhelintukea ei kuitenkaan ole. Tekninen tuki tarjotaan vain online-asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Heart Internetillä on asiakassopimus, joka kuvaa palvelun, jota henkilöstöltä pitäisi odottaa. He eivät anna lupauksia tukitoimien vastausajasta, mutta he pyrkivät vastaamaan tukipyyntöihin muutamassa minuutissa niiden esittämisestä.

Sydän Internet Facebook-, Google Plus- ja Twitter-sivut ovat erittäin aktiivisia ja tiimi vie aikaa vuorovaikutukseen asiakkaidensa kanssa. Tukia hakevat asiakkaat näyttävät kuitenkin ohjautuvan online-lipunmyyntijärjestelmään, joten oikotiet ei ole, jos päätät ottaa heihin yhteyttä sosiaalisen median kautta.

Sydän Internet uutisissa

Sydän-Internet-ympärillä ei ole ollut mitään ilmeisiä skandaaleja uutisissa. Voimme vain olettaa, että ne tarjoavat melko vakaan ja luotettavan palvelun.

Sydämen Internet-ohjauspaneeli

Sydän Internet tarjoaa oman talon ohjauspaneelin, eXtendin, jaetulle isännöinti- ja jälleenmyyjäsuunnitelmalle. Räätälöity ohjauspaneeli on siisti ja siisti, eikä se ole liian erilainen cPaneliin ensi silmäyksellä. Yhtiö tarjoaa pääsyn hyödylliseen esittelyyn verkkosivustonsa kautta potentiaalisten asiakkaiden kokeilla ennen ostamista, mikä on aina hyvä merkki. Heart Internetin eXtend tarjoaa asiakkaille myös hyödyllisen iPhone- tai Android-sovelluksen, joka tarjoaa pääsyn verkkosivustojen ohjauspaneeleihin liikkeellä ollessa..

VPS-hosting mahdollistaa cPanelin tai Pleskin valinnan sivustosi hallinnoimiseksi. Dedicated hosting antaa mahdollisuuden valita cPanel tai WebMin.

Sydän Internet-lisäominaisuudet

Heart Internetin suunnitelmiin sisältyy WordPressin, Joomlan, Concrete5: n, Drupalin, Nucleus CMS: n ja muiden yhdellä napsautuksella asennettavat asennukset, kaikki asennettuna eXtend-ohjauspaneelin kautta. Saatavana on myös PrestaShop, OpenCart, ZenCart ja muita verkkokaupan työkaluja, phpBB-, BuddyPress- ja Vanilla-foorumeita sekä AWStats-, OpenX- ja Open Web Analytics -työkaluja nähdäksesi kuka on vieraillut sivustollasi. Sydän Internet tarjoaa myös Ruby on Rails -majoitusta.

Web-hosting- ja jälleenmyyjätilit toimitetaan myös Google Adwords -kupongilla kaupan makeuttamiseksi.

Yhtiö haluaa tuoda esille vihreät valtakirjansa sivustolla. Yhtiöllä on paperiton toimisto, ja se on sitoutunut myös hiilen korvaamiseen puiden istuttamisen ja Kansainvälisen puusäätiön sponsoroinnin avulla. Sen tietokeskuksissa on kylmäkäytävien suojajärjestelmä, joka parantaa jäähdytystehokkuutta, sekä hallittu sähköjärjestelmä, joka auttaa minimoimaan virrankulutuksen koko laitoksessa.

Sydämen Internet-rahojen palautustakuu / peruutusehdot

Sydän Internet tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun asiakkaille, jotka eivät ole tyytyväisiä sen palveluun. Tämä ei sisällä niiden kautta ostettujen verkkotunnusten kustannuksia, vaikka sinulla olisi edelleen oikeudet niihin. Hyvityskäytäntö ei kata lisäosia, jotka olet ehkä ostanut perustason isännöintisuunnitelmasi lisäksi.

Sydän Internet-yhteenveto

Heart Internetin keskittyminen jälleenmyyjien isännöintiin houkuttelee asiakkaita, joiden on tarjottava tilaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseville asiakkaille. Yhtiön ympäristöystävälliset ponnistelut ovat kiitettäviä, ja yritys vetoaa niihin, jotka haluavat tietää tarkalleen missä heidän sivustonsa sijaitsee..

Asiakkaat, jotka haluavat pitää kiinni cPanelista, eivät välttämättä näe Heart Internet -sovellusta hyvänä valintana. Heidän tarjoamansa räätälöity ohjauspaneeli näyttää kuitenkin liukkaalta, käyttäjäystävälliseltä ja kohtuullisen hyvältä mitä sen tarvitsee tehdä.

Kaiken kaikkiaan Heart Internet vertaillaan melko suotuisasti moniin muihin web-hosting-yrityksiin. Sen palvelut ovat melko kattava, ja kyky mukauttaa suurin osa suunnitelmista makusi mukaan on palkkio, jota ei usein ole saatavana markkinoiden edullisimpaan hintaan.

30 päivän rahat takaisin -takuu on melko standardi web-isännöinnille ja tarjoaa mielenrauhan. Jos et ole varma mukautetun ohjauspaneelin käytöstä, tämä tarjoaa riskittömän tavan kokeilla sitä ilman sitoutumista.

Sydän Internet -kysymyksiä

 • Missä ovat Heart Internetin toimistot?

  Yrityksen kotipaikka on Iso-Britanniassa Nottinghamista.

 • Missä sen palvelimet sijaitsevat??

  Yhtiö sijoitti aikaisemmin tietokeskukseen Derbyssä, Iso-Britanniassa. Se muutti Leedsin tehtaaseen vuonna 2014, joka on edelleen käytössä.

 • Tarjoaako Heart Internet omistettuja ja VPS-hosting-palveluita?

  Joo. Valitse Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmästä.

 • Onko Heart Internet tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja tilan?

  Kyllä, vain jaetussa isännöinnissä. Sen ylimmät paketit tarjoavat rajoittamattoman levyn ja kaistanleveyden normaaliin käyttöön, sellaisena kuin se määritellään sen palveludokumentissa. Suurin osa tavallisista verkkosivustoista ei aiheuta ongelmaa.

 • Jos kirjaudun Heart Internet -palveluun nyt, nouseeko hinta, kun menen uusimaan?

  Hinnoittelu on yhdenmukaista, jopa uusimisen yhteydessä. Saatat kuitenkin pystyä varmistamaan alennuksen valitsemalla pidemmän aikavälin.

 • Tarjoaako yritys puhelintukea?

  Ei. Yhtiö tarjoaa tukea vain sähköpostitse.

 • Onko Heart Internetillä rahat takaisin -takuu?

  Kyllä, mutta vain jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Sydän Internet tarjoaa asiakkaille 30 päivän rahat takaisin -takuun. VPS: lle tai omistautuneille hosting-asiakkaille ei ole rahat takaisin -takuuaikaa.

 • Saanko ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröitymällä?

  Ei. Ilmaisia ​​verkkotunnuksia ei tarjota ilmoittautumiseksi.

 • Tarjoaako Heart Internet mitään alennuksia tai erityisiä hinnoittelijoita voittoa tavoittelemattomille?

  Ei. Voittoa tavoittelemattomille ei ole alennusohjelmia.

 • Onko sillä käyttöaikatakuu ja saanko luottoa seisokkeista?

  Sydän Internet tarjoaa 99,99%: n käyttöajan. Se hyvittää yhden päivän jokaisesta kokenut 30 minuutin seisokista, korkeintaan 30 päivää kuukaudessa.

 • Voiko tekninen ryhmä auttaa minua siirtymään vanhasta isäntästäni?

  Ei. Yhtiö ei tarjoa minkäänlaista siirtymistä tai siirtotukia.

 • Mitä kieltä tukitiimi puhuu?

  Tukitiimi tarjoaa tukea vain englanniksi.

 • Tarjoaako Heart Internet vedä ja pudota -sivustonrakentajan?

  Kyllä, mutta se ei ole ilmaista. Se tarjoaa kaksi hinnoitteluastetta SiteDesignerille, ja molemmat sisältävät ylläpidon kustannukset. Jokainen SiteDesigner-tili mahdollistaa yhden verkkosivuston rakentamisen.

 • Onko mitään erityisiä turvaominaisuuksia??

  Stopthehacker ja Siteguard ovat saatavana. Nämä palvelut maksavat ylimääräisiä.

 • Voinko ostaa SSL-sertifikaatin isännöintisuunnitelmani kanssa?

  Verkkokauppasivustojen käyttöönottoa tuetaan ja SSL-varmenteita voi ostaa lisämaksusta.

 • Tukeeko isäntä Magentoa?

  Joo. Magento-asennuksia tuetaan premium-, VPS- ja erillistilillä.

 • Mitä ohjauspaneeli Heart Internet tarjoaa?

  Siinä on oma eXtend-niminen ohjauspaneeli jaetuissa ja jälleenmyyjätileissä. Omistetut ja VPS-asiakkaat voivat käyttää Plesk tai cPanel -sovelluksia.

 • Mitä maksutapoja Heart Internet hyväksyy?

  Maksuvaihtoehdot sisältävät kaikki tärkeimmät luottokortit, Ison-Britannian pankkikortit ja paperittomat suoraveloitukset. Jotkut palvelut voidaan maksaa PayPalin avulla.

 • Tarjoaako se CDN: n?

  Ei. Voit integroida halutessasi kolmannen osapuolen CDN: n.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map