Sucuri Review: Pitäisikö sinun sijoittaa heidän verkkosivustojen tietoturvapalveluihin?

Sucuri-esittely

Sucuri tarjoaa pilvipohjaisia ​​verkkosivustojen tietoturvapalveluita ehkäisemisestä palautumiseen.


Daniel Cid (nyt CTO) ja Tony Perez (toimitusjohtaja) perustivat vuonna 2010 Sucurin pääkonttorin Yhdysvalloissa, mutta sillä on työntekijöitä monissa paikoissa ympäri maailmaa..

Kaikki Sucurin palvelut ovat pilvipohjaisia ​​- ei ole mitään ohjelmistoa, jota voitaisiin ladata tai asentaa. Sen sijaan palvelut ovat saatavissa kuukausittain liittymissuunnitelmien kautta. Ne tarjoavat jatkuvan virustentorjunta- ja haittaohjelmien tarkistuksen, haittaohjelmien poistamisen ja hakkeroinnin korjaamisen, tuotemerkin maineen ja mustan listan seurannan sekä DDoS-suojauksen. Heidän palvelut toimivat kaikenlaisilla verkkosivustoilla, kuten WordPress, Joomla tai Magento. Ne tarjoavat myös asiakastuen ja taatut vastausajat haittaohjelmien poistamiselle ja hakkereiden korjaamiselle heidän tapauskohtaisessa reagointiryhmässään.

Yritystason asiakkaille Sucuri tarjoaa myös mukautettuja kokoonpanoja, jotka sisältävät edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten verkkopohjaisia ​​eheyden valvontajärjestelmiä (NBIMS), räätälöityjä palvelutasosopimuksia tarpeidesi mukaan ja ammattimaisen integroinnin olemassa oleviin turvajärjestelmiin.

Verkkosivun suojauspino (WSS)

Sucurin Verkkoturvatilaus (WSS) -tilaus on Web-sivustosi kokonainen virustorjuntapalvelu.

Verkkosivustosi tarkistetaan säännöllisesti haittaohjelmien ja hakkerointiyritysten varalta. Jos sivustoosi hakkeroidaan, Sucuri korjaa vahingot. Palvelu sisältää myös tuotemerkin maineen ja mustan listan seurannan, sekä SSL-sertifikaatin ja PCI (Payment Card Industry) -säännöstön verkkokauppasivustoilla.

Tilaustasoja on kolme erilaista, riippuen skannauksen tiheydestä ja korjausajan vasteajasta. Yritystason tilaus sisältää myös mahdollisuuden saada tukea live-chatin kautta tukilippujen lisäksi.

DDoS-suojaus

Sucuri tarjoaa myös suojan DDoS (Distributed Denial of Service) -hyökkäyksiltä. Tämä palvelu sisältyy WSS-tilaukseen.

DDoS-hyökkäyksen tarkoituksena on häiritä verkkosivustoasi lisäämällä liikennettä ja käyttämällä kaikki prosessori, muisti ja kaistanleveys, jotta lailliset käyttäjät eivät pääse verkkosivustollesi. DDoS-hyökkäyksiä kutsutaan ”jakeluiksi”, koska ne tulevat useista sijainneista (vaikka nämäkin ovat usein väärennettyjä), ja siksi niitä on vaikeampi havaita ja torjua..

Jatkuvalla hyökkäyksellä voi olla valtava vaikutus online-liiketoimintaasi aiheuttamalla erittäin hitaita latausaikoja tai seisokkeja. Jos ongelmaa ei ratkaista, se voi menettää verkkosivustosi rikkomalla heidän käyttöehtojaan.

Sucurin DDoS-suojaus & Lieventämispalvelun tarkoitus on havaita ja estää kaikenlaisia ​​DDoS-hyökkäyksiä, mutta ne erikoistuvat kerroksen 7 (HTTP-tulvat) tyyppisiin hyökkäyksiin. HTTP-tulvahyökkäys on, kun hyökkääjä yrittää käyttää GET / POST-pyyntöjä Web-palvelimen ylikuormittamiseksi. Koska tällainen hyökkäys tapahtuu HTTP: n tai HTTPS: n kautta, se on helpompaa ja halvempaa suorittaa, mikä tekee siitä yleisimmän tyyppisen DDoS-hyökkäyksen..

Suurimpaan osaan Sucurin liittymäpalveluista sisältyy Layer 7 DDoS -suojaus, mutta edistyneempiin paketteihin sisältyy myös Layer 3 ja 4 -suojaus.

Sucuri-palomuuri

Sucuri sisältää oman omistamansa palomuurin käytön WSS-tilauksessa, mutta voit myös ostaa tilauksen vain palomuurille (ilman virustorjuntaa tai poisto- / siivouspalvelua). Palomuuri suojaa sinua verkkosivujen hakkerointiyrityksiltä, ​​mukaan lukien WordPressin, Joomlan ja muiden CMS: ien erityinen suojaus..

Palomuuri suojaa myös hyökkäyksiltä, ​​jotka hyödyntävät koodin haavoittuvuuksia, kuten SQL-injektioita.

Haittaohjelmien torjunta sisältyy myös palomuuriin. Jos verkkosivustosi on saanut tartunnan, sitä voidaan käyttää troijalaisen ohjelmiston asentamiseen vierailijoiden tietokoneisiin, varasta heidän kirjautumistietoja muille verkkosivustoille tai muihin tarkoituksiin. Verkkosivustosi tartuttava haittaohjelma voi helposti vahingoittaa tuotemerkkisi mainetta, koska kävijät saattavat ajatella, että haittaohjelma tuli sinulta.

Palomuuri toimii kaikilla alustoilla ja kaikenlaisilla verkkosivustoilla. Ohjelmistojen asennusta ei tarvita; teet vain muutoksia DNS: ään niin, että liikenteesi suodatetaan suojatun verkon kautta ennen kuin siirryt Web-palvelimelle. He käyttävät suorituskyvyn optimointia ja älykästä välimuistia parantaaksesi verkkosivustosi nopeutta ylimääräisestä pysähdyksestä huolimatta.

Haittaohjelmien puhdistus ja hakkerointi

Jos hakukoneet ovat lisänneet sivustosi mustalle listalle, kävijät valittavat haittaohjelmista tai virusvaroituksista, Web-isäntä on poistanut sivustosi käytöstä tietoturvaongelman takia tai verkkosivustollasi tapahtuu muita outoja asioita, olet saattanut hakkeroida.

Sucuri sisältää taatut vastausajat haittaohjelmien poistamiselle ja hakkerointipalvelulle (4 – 12 tuntia tilauksestasi riippuen).

Jos sivustoosi on hakkeroitu, Sucurin tietoturva-analyytikot arvioivat jokaisen tiedoston ja tietokannan selvittääksesi tarkalleen mitä tapahtui ja kuinka korjata se. He tekevät korjauksia, kovettavat verkkosivustosi uudelleen infektiota vastaan, toimittavat yksityiskohtaisen raportin löydetystä ja neuvovat sinua toimiin tulevien hyökkäysten välttämiseksi. Sucuri takaa, että sivustosi puhdistetaan 100%.

Tuki ja asiakaspalvelu

Tuki on käytettävissä 24/7/365. Kaikki teknisen tuen pyynnöt on toimitettava lippujärjestelmän kautta. Ei-teknistä tukea tai myyntitutkimuksia varten voit tavoittaa ne lippujärjestelmän, live-chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Laskutus- ja maksupolitiikat

Voit maksaa luotto- / pankkikortilla tai Paypalilla.

Sucuri tarjoaa sinulle hyvityksen, jos he eivät poista tartuntaa mistä tahansa syystä. Jos päätät peruuttaa 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta, etkä ole vielä lähettänyt haittaohjelmien poistopyyntöjä, voit pyytää myös täyden hyvityksen.

Voit peruuttaa milloin tahansa lähettämällä yleisen tukilipun peruuttaaksesi. Sinua pyydetään vastaamaan lyhyeen kyselyyn siitä, miksi peruutat.

Yhteenveto

Sucuri on hieno yrityksille, joilla ei ole omaa sisäisen turvallisuuden asiantuntijaryhmää, varsinkin jos käsittelet arkaluontoisia tietoja tai sinun on noudatettava turvallisuus- tai yksityisyyslakia. Kaikkien verkkosivustojen omistajien, jotka saattavat olla alttiita DDoS-hyökkäyksille tai hakkereille, tulisi harkita sijoittamista Sucuriin sivuston turvallisuuden varmistamiseksi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map