StableHost -arvostelu: luulevatko käyttäjät vakaan?

StableHost
on erikoistunut tarjoamaan tehokasta ja turvallista hosting-tilaa kaikille uusien verkkosivustojen luojasta suurempiin, vakiintuneisiin yrityksiin. Se on yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus isännöintipalveluntarjoajana.


Yhtiö koostuu pienestä ryhmästä ihmisiä, jotka ovat intohimoisia web-hosting-palveluita kohtaan ja on omistautuneet auttamaan asiakkaitaan vastaamaan isäntötarpeisiinsa mahdollisimman huolellisesti ja tukemalla.

Päättäessään tarjota käyttäjäystävällinen ja tehokas isännöinti asiakkailleen, StableHost ylläpitää teollisuusstandardin mukaisia ​​ohjauspaneeleja ja niiden isäntäinfrastruktuurissa on huippuluokan laitteisto.

He voittivat kilpailun 45 päivän rahat takaisin -takuulla kaikille jaetulle isäntätilille. Yhtiö tarjoaa myös tyypillisen 99,9%: n käyttöajan ja antaa hyvityksen tilillesi, jos he eivät täytä tätä odotusta.

StableHost Web Host -arvio

Klusteroitu web-hosting takaa korkeamman luotettavuuden

StableHost’s käyttää jaettua klusterin web-hosting-palvelua. Tämä eroaa perinteisestä isännöinnistä, jossa verkkosivustosi sijoitetaan yhdelle palvelimelle. Sen sijaan klusterointi tallentaa verkkosivustosi parhaalle käytettävissä olevalle palvelimelle ja seuraa asemia 60 sekunnin välein virheiden varalta.

Jos järjestelmä havaitsee ongelman, se siirtää verkkosivustosi automaattisesti toiseen asemaan. Laitteistovian sattuessa klusterin ylläpitämiseen tarkoitettujen verkkosivustojen ei pitäisi olla alhaalla yli 60 sekuntia.

Tämä tekniikka mahdollistaa myös automaattisen kuormituksen tasapainotuksen, joten resurssejasi voidaan suurentaa, jos verkkosivustojen kävijät nousevat. Tämä voi estää palvelinten ylikuormituksen. Verkkosivustosi kävijäpiikit käsitellään heidän 200 Gbps -verkonsa avulla.

StableHostilla on datakeskuksia Phoenixissa, Chicagossa ja Amsterdamissa, mikä antaa heille mahdollisuuden laajentaa tavoitettavuuttaan maailmanlaajuisesti. Heidän palvelimet käyttävät nopeita SSD-asemia varmistaaksesi, että verkkosivustosi latautuvat nopeasti ja toimivat optimaalisesti. StableHost suorittaa myös palvelimen valvontaa ympäri vuorokauden.

StableHost-hosting-suunnitelmat

Verkkosivustosuunnitelmat rajoittamattomilla resursseilla

Sinulla on kolme vaihtoehtoa jaetuille web-hosting-suunnitelmille. Kaikki StableHostin suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden sekä 24/7 sähköpostitukin. Voit myös käyttää komentosarjojen vianetsintää ja DDoS-suojausta valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta.

StableHostin halvin suunnitelma on edullinen tapa kenelle tahansa saada ensimmäisen verkkosivustonsa elää. Tämä suunnitelma tukee vain yhtä verkkosivustoa, mutta tarjoaa kaikki resurssit, joita tarvitset aloittamiseen verkossa.

Niiden kalliimmat suunnitelmat sopivat yrityksille ja sallivat rajoittamattomien verkkosivustojen ylläpidon. Heidän korkeimman tason suunnitelma on suunniteltu suurille verkkosivustoille ja antaa sinulle VIP 24/7 -puhelintuen yhdessä suuremman määrän enimmäistiedostoja ja MySQL-yhteyksiä.

Suunnitelmaan sisältyy myös SpamExperts-roskapostin suodatus sähköpostille sekä korjaukset, jos verkkosivustosi hakkeroidaan tai jos se on millään tavalla vaarannettu.

SSL-varmenteita voi ostaa lisäksi StableHostista. Nämä ovat välttämättömiä jokaiselle, joka ylläpitää verkkokauppaa, koska ne suojaavat asiakkaitasi, kun he kirjoittavat maksutietoja verkkosivustollesi.

Tavallinen ohjauspaneeli ja kehittäjätyökalut

StableHost käyttää suosittua cPanel-ohjauspaneelia. Tämä ohjauspaneeli tarjoaa sinulle rajoittamattoman MySQL-tietokannan ja FTP-tilin. Ohjauspaneeli sisältää pääsyn Webalizer-, Analog- ja Awstats-ohjelmiin verkkolokien analysointia ja tilastoja varten. Voit myös tehdä päivittäisiä varmuuskopioita cPanel-käyttöliittymän kautta käyttämällä R1Soft-ohjelmaa.

CPanelin avulla käyttäjät pääsevät sivustoon Site.Pro Web Builder, joka voi suunnitella verkkosivustoja vetämällä ja pudottamalla. Tämä on helppo tapa luoda reagoiva verkkosivusto 45 eri kielellä.

StableHost antaa sinulle myös Softaculous-sovelluksen yhden napsautuksen skripteille, joten voit asentaa sovelluksia, kuten WordPress tai Joomla, mahdollisimman helposti. Tämän ansiosta Stablehost on hyvä hosting-vaihtoehto ihmisille, jotka rakentavat verkkosivustoa tai blogia WordPressiin.

Kokeneet käyttäjät ja kehittäjät haluavat tietää, millaista hallintaa heillä voi olla hosting-ympäristönsä ja verkkosivustojensa suhteen. Tätä varten StableHost tukee

 • PHP 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x ja 7.0.x
 • MariaDB ja MySQL
 • Perl 5.8,8.

Asiakastuki vähemmän tekniseen suuntaan

StableHost tarjoaa 24/7 sähköpostitukea kaikille heidän suunnitelmilleen. He vastaavat tukipalveluihin liittyviin kysymyksiin tyypillisesti 20 minuutin sisällä vuorokauden kaikissa tunneissa. Ihmiset, jotka maksavat kalleimmasta suunnitelmastaan, nauttivat erityisestä tuesta ja pääsystä ympäri vuorokauden käytetylle puhelinlinjalleen.

StableHost on koonnut verkkosivustollean tietokannan artikkeleita ja usein kysyttyjä kysymyksiä, jotta voit aloittaa ja ymmärtää niiden mukana olevia ominaisuuksia.

Sähköpostitilin ominaisuudet

CPanel-ohjauspaneelista voit lisätä uusia verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä helposti. Kaikilla StableHost-suunnitelmilla saat rajoittamattomia sähköpostitilejä rajoittamattomilla edelleenlähetyksillä, automaattivastaajilla ja postituslistoilla.

Kehitä postitusluettelo ja harjoittele arvokasta sähköpostimarkkinointia ohjataksesi liikennettä verkkosivustollesi ja lisäämällä tuloksia.

StableHost tarjoaa sähköpostitileillesi lisämaksua virusten ja roskapostin suodattamisesta ihmisille, jotka eivät maksa korkeimman tason jaetusta hosting-suunnitelmastaan.

StableHost-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat

Jälleenmyyjien hosting

Monet verkkokehittäjät isännöivät joitain asiakkaidensa verkkosivustoja heille. Jos olet kiinnostunut tästä, kannattaa ehkä tutkia StableHostin jälleenmyyjän isännöintivaihtoehtoja. Jopa ihmiset, jotka eivät osaa koodata, voivat rakentaa verkkosivustoja asiakkaille, jotka käyttävät Site.Pro-verkkosivustojen rakentajaa.

VPS-isäntä on saatavana lisää virtaa, joustavuutta ja hallintaa varten

Virtuaaliset yksityiset palvelimet voivat olla hyödyllisiä ihmisille tai yrityksille, jotka ovat kasvaneet jaetusta isännöinnistä. Tämä on hieno ihmisille, jotka tarvitsevat muokattavan hosting-ympäristön ja omat palvelimet.

StableHost antaa käyttäjille, jotka haluavat asentaa oman käyttöjärjestelmän, KVM-virtuaalikoneita ilman lisäkustannuksia. Niiden avulla voit myös valita kolmen tietokeskuksen sijainnin välillä.

StableHostin VPS-isännöintisuunnitelmia käyttävillä ihmisillä on pääsy tason 3 tukiteknikkoihin, joilla on perusteellinen tieto palvelimistaan..

StableHost kotisivu

Edullinen isäntä täydellä hallinnalla

Vaikka StableHost tarjoaa käyttäjäystävällisen isännöinnin ihmisille, jotka aloittavat oman verkkosivustonsa ensimmäistä kertaa, heidän palvelut on suunnattu ihmisille, joilla on kokemusta cPanelista, ja kehittäjille, jotka haluavat paremman hallinnan.

Yhden napsautuksen sovelluksen asennuksella StableHost
voi olla hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat vain kohtuuhintaisen isännöintisuunnitelman WordPress-verkkosivustonsa ajamiseksi. Yritykset, jotka tarvitsevat rajattomia resursseja ja korkeaa palvelimien luotettavuutta, saattavat myös pitää StableHostia sopivana palveluntarjoajana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map