SiteBuilder.com myy yksinkertaisuutta: kysyimme 11 oikealta käyttäjältä, jos vaatimukset kasvavat

SiteBuilder keskittyy tarjoamaan yksinkertaisia, kattava verkkosivustojen rakennuspaketteja alhaisilla hinnoilla.


ominaisuudet

SiteBuilderin suunnitelmiin sisältyy kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi ylläpitämiseen ja käyttämiseen, mukaan lukien:

 • verkkotunnus: Asiakkaat, jotka ostavat vuotuisen suunnitelman, saavat ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen ensimmäisen palvelun vuoden aikana SiteBuilderillä

 • Verkkosivun rakentajat: Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, SiteBuilder tarjoaa sinulle kaksi vaihtoehtoa aloittamiseen: AI-pohjainen Express Editor ja a perinteinen toimittaja joka tarjoaa vedä ja pudota -toiminnot ja sisältää satoja muokattavia malleja

 • Analytics: SiteBuilder sisältää tiedonkeruu- ja analysointiominaisuuksia, joten voit kerätä tietoja kävijöistäsi, mitä sivuja he katsovat, kuinka kauan he viettivät sivustossasi jne.

 • bloggaaminen: Jos haluat perustaa blogin, joka liittyy verkkosivustoosi, voit tehdä sen mukana toimitetulla blogitoiminnolla
 • Verkkokaupan toiminnallisuus: Ne, joilla on korkeimmalla tasolla maksettu suunnitelma, voivat perustaa verkkokaupan mukana toimitetulla verkkokaupan toiminnolla

SiteBuilder tarjoaa sähköpostipalvelut, mutta tämä on lisäosa. Sähköpostilisäosan avulla voit vastaanottaa viestejä verkkosivustosi verkkotunnuksen avulla.

suunnitelmat

SiteBuilder tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa, joista voit valita.

merkintä: Aikaisemmin SiteBuilder-tarjoajan käyttäjille ilmainen suunnitelma, tämä ei ole enää vaihtoehto. Kaikki SiteBuilder-suunnitelmat ovat premium-tarjouksia.

ammattilainen

Lähtötaso ammattilainen Suunnitelma, joka on SiteBuilderin suosituin vaihtoehto, mukana tulee:

 • Ilmainen hosting
 • Pääsy vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennustyökaluun
 • Muokattavat mallit verkkosivustojen rakennuksessa käytettäväksi
 • Verkkotunnus (ostamalla yhden tai kahden vuoden sopimus)
 • Verkkosivustotilastot / analytiikkatoiminnot
 • Mainoshyvitykset aloittaaksesi markkinointitoimesi verkkosivustollesi

palkkio

Keskitaso palkkio suunnitelma on ominaisuuksien kannalta identtinen Pro-suunnitelman kanssa. Premium-suunnitelman asiakkaat saavat kuitenkin ensisijaisen tuen.

verkkokauppa

Huippuluokan verkkokauppa suunnitelma perustuu Premium-suunnitelmaan lisäämällä tukea verkkokauppaan. Saat silti samat ominaisuudet ja toiminnot kuin Pro- ja Premium-suunnitelmilla, samoin kuin ensisijaisen tuen.

Hinnoittelu ja maksut

Voit maksaa tilauksesi kuukausittain, vuosittain tai joka toinen vuosi. Pidennetyn sopimuksen päättäjät saavat ilmaisen verkkotunnuksen ja alhaisemmat hinnat kuukaudessa pitkällä aikavälillä.

Majoitussuunnitelmien maksamiseksi SiteBuilder hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit (mukaan lukien Visa, MasterCard, Discover ja American Express) sekä PayPal.

Palautukset ja rahat takaisin -takuut

SiteBuilder tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautustakuun. Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen vähennettynä verkkotunnukseen liittyvillä maksuilla.

Jos peruutat tilauksesi 14 päivän kuluttua, et saa hyvitystä.

Tuki ja asiakaspalvelu

SiteBuilder-asiakaspalvelutiimi voidaan tavoittaa yhdellä kolmella tavalla:

 1. Puhelin
 2. Live Chat
 3. Sähköposti

Jos valitset yhteydenpidon SiteBuilderin kanssa sähköpostitse, tiimi pyytää antamaan heille vastauksen 24–48 tunniin.

Riippumatta siitä, mitä menetelmää käytät, etusija annetaan asiakkaille, joilla on joko Premium- tai eCommerce-suunnitelma.

Omaapuresurssien suhteen SiteBuilder.com tarjoaa haettavan tietokannan, joka sisältää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin aiheista, kuten sivuston rakentaminen, verkkotunnukset ja sähköposti.

johtopäätös

SiteBuilder tarjoaa all-in-one-verkkosivustopaketit, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen. Yhtiö ei tarjoa laajaa valikoimaa vaihtoehtoja, mutta joku, joka etsii yksinkertaista, helppokäyttöistä verkkosivustojen rakennus- ja hosting-vaihtoehtoa, olisi tyytyväinen SiteBuilderin yksinkertaisuuteen. Niille, jotka tarvitsevat verkkosivun pelkän verkkosivuston ja blogin lisäksi, olisi kuitenkin hyvä etsiä monipuolisempaa tarjousta.

SiteBuilder.com Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on SiteBuilder?

  SiteBuilder on verkkosivustojen rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda toimivan verkkosivun nopeasti. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten et tarvitse mitään tietoa web-kehityksestä tai koodista. SiteBuilder.com on hosting-yritys, joka tarjoaa pääsyn tähän työkaluun. Mahdollisia maksullisia suunnitelmia on neljä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map