Site123 _ Onko se Ultimate Free Web Builder? Mitä oikeat käyttäjät sanovat

Sivusto123 Johdanto

Site123 virtaviivaistaa verkkosivustojen luomisprosessia, joten se on täydellinen ihmisille, jotka haluavat saada sivuston verkkoon mahdollisimman nopeasti. Tämä yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja on täysin ilmainen.


Tämä tarkoittaa, että uudet bloggaajat tai yrittäjät, jotka yrittävät verkkokauppaa, voivat kehittää omia kauniita verkkosivustojaan pienin investoinnein. Site123 on hieno yksilöille ja pienyritysten omistajille, jotka etsivät edullisia
tapa kehittää läsnäoloa verkossa.

Ilmainen, käyttäjäystävällinen verkkosivustojen rakentaja

Muiden yritysten tarjoaman tyypillisen vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentamisen sijaan Site123 pyrkii yksinkertaistamaan prosessia entistä enemmän asiakkailleen.

Vaikka menetät jonkin verran mukautettavuutta heidän lähestymistavansa kanssa, nautit myös helpommasta
verkkosivuston perustamisprosessi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita kehysrakenne ja lähettää sisältösi. Tärkeää on, että Site123: lla suunnitellut verkkosivustot reagoivat kaikkiin laitteisiin.

Aloittaessasi Site123 antaa sinun valita verkkosivuston asettelun
vastaamaan tarpeitasi. Heillä on esimerkiksi vaihtoehtoja blogin, verkkokaupan tai portfolion perustamiseen. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, Site123 tarjoaa sinulle nopean kierroksen, jotta voit oppia tiensä kojelautaan.

Sivusto123 antaa sinun valita yhden tai useamman sivun verkkosivuston välillä. Yhden sivun sivustot ovat suosittu vaihtoehto yrityksille, kun taas monisivustot tarjoavat organisatorisia mahdollisuuksia verkkokauppoille ja blogisivustoille. Mukauttaessasi verkkosivustoasi voit esikatsella muutoksia, jotta tiedät miltä lopputuotteesi näyttää ennen käyttöönottoa.

Editorissa voit mukauttaa verkkosivustosi asettelua, väriteeman, valikkotyylin, otsikon, alatunnisteen, painikkeita ja fontteja. Voit jopa lisätä sosiaalisen median kuvakkeita.

web-hosting-kuponki

Kiinnostaa Site123?
Käytä erityistä alennuslinkkiä
saada paras hinta maksettuihin suunnitelmiin. Sisältää 24/7 asiakastuen.

Hyppää muuhun arvosteluun.

Mukana ilmainen isännöinti

Site123: n ilmaisen verkkosivustojen rakentajan lisäksi
, ne tarjoavat myös ilmaisen isännöinnin. Tämä tarkoittaa, että voit ylläpitää koko verkkosivustoasi ilman muuta kustannusta kuin verkkotunnuksen hinta.

Site123 tallentaa verkkosivustosi erittäin turvallisten palvelimien sisällönjakeluverkkoon (CDN). CDN mahdollistaa sivustosi tallentamisen palvelimille ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että vierailijat, jotka lataavat verkkosivustosi eri paikoista, käyttävät sitä palvelimelle, joka sijaitsee heille lähinnä, mahdollistaen nopean toiminnan kaikille kävijöillesi.

Joten joudunko maksamaan kaikesta?

Jos kaikki mitä tarvitset on perussisältö bloggaaminen tai verkkosivusto verkkosivustolla, Site123 on täysin ilmainen. Jos kuitenkin etsit omaa verkkotunnustasi ja verkkokaupan toimintoja, joudut ostamaan heidän maksetun suunnitelman. Tätä tarjotaan erittäin kohtuulliseen hintaan
ja voi olla täydellinen jokaiselle, joka aloittaa verkkokaupan budjetilla.

Tämä maksettu suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen yhdeksi vuodeksi, lisää tallennustilaa ja kaistanleveyttä sekä verkkosivustollasi olevan Site123 kelluvan tunnisteen poistamisen, jos käytät heidän ilmaista pakettiaan.

Muut hyödylliset ominaisuudet

Site123 tarjoaa monia työkaluja, joiden avulla pääset alkuun verkossa. Esimerkiksi hakukoneoptimointitoiminnot ovat välttämättömiä, jotta Google voi indeksoida kaikki verkkosivustot oikein, ja ne tarjoavat verkkosivustollesi mahdollisuuden parempaan kilpailuun hakutuloksissa.

Verkkosivuston rakentajan mukana toimitetut SEO-ominaisuudet antavat sinun muokata otsikkomerkintää, kuvauksen sisällönkuvauskenttää ja avainsanojen sisällönkuvauskenttää etusivullasi. Site123 luo myös verkkosivustosi sivukartan, jotta hakukoneet voivat sen helposti skannata.

Site123: n 301-uudelleenohjausominaisuus on hyödyllinen, jos sinulla on edellinen verkkosivusto ja haluat pitää aiemman SEO-suorituskyvyn. Tämä toiminto ohjaa hakukoneita siitä, että edellinen verkkosivustosi on nyt uudessa paikassa, ja ohjaa käyttäjät uuteen sivustoosi.

Bloggaajille Site123 antaa sinulle blogimallit
erityisesti suunniteltu optimaaliseen blogin toimivuuteen. Heidän kommenttijärjestelmänsä avulla saadaan aikaan sitoutumista keskustelemalla lukijoiden kanssa.

Heidän ilmainen arkistokuvakokoelma ja rojaltittomat kuvakkeet antavat sinun räätälöidä verkkosivustosi ja erottaa sen kilpailijoistasi.

Plug-in-integrointi

Site123 antaa sinulle pääsyn myös kolmansien osapuolien laajennuksiin, jotta voit saada verkkosivustosi toimimaan haluamallasi tavalla. Plug-ins sisältää:

 • Analytics-työkalut

 • Live-chat-keskustelu

 • Sähköpostimarkkinointityökalut

 • Google Webmaster Tools.

Verkkokauppaan

Verkkokaupan toimintojen perustyökalut ovat vaikuttavia budjettiympäristössä
.

Voit hallita tuotteita, luokitella niitä ja lisätä useita kuvia jokaiselle. Kassasi vaihtoehdot sisältävät eri maiden tai tuotteiden lähetys- ja verotusasetusten määrittämisen.

Lisäksi voit valita valuutat, joissa myymälähintasi näkyvät. Asiakkaat voivat suorittaa maksuja PayPalin tai pankkisiirrolla.

Lopuksi, Site123 sisältää kuponkikoodit, joita voidaan jakaa sähköpostimarkkinoinnissa tai sosiaalisessa mediassa.

Kaikkien Site123: n tarjoamien tuotteiden lisäksi niillä on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • Sosiaalisen median jakaminen

 • Monikieliset verkkosivustot

 • Rakenteilla olevat sivut

 • Suorat sovellusten lataukset verkkosivustoltasi

 • Kuvagalleriat ja videoiden upottaminen

 • Google-kartan integrointi

 • Ravintolavalikot.

24/7 asiakastuki

Sivusto123 tarjoaa erilaisia ​​tukivälineitä. Heidän online-chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden, mikä voi tarjota sinulle apua heidän tiensä löytämiseen heidän kojelautaan. Voit tavoittaa Site123: n tukitiimin myös sähköpostitse, jossa voit kommunikoida pitempiä kysymyksiä tai ongelmia.

Ihmisille, jotka haluavat löytää oman tiensä, Site123 antaa sinulle pääsyn heidän oppimiskeskukseen. Sieltä löydät oppaita niiden työkalujen käyttämiseksi tai ominaisuuksien hyödyntämiseksi. Bonusapua varten Site123: lla on myös YouTube-kanava, jossa he lähettävät video-ohjeita verkkosivustojen rakennuksen käyttämisestä.

web-hosting-vinkkejä

Kiinnostaa Site123?
Käytä erityistä alennuslinkkiä
saada paras hinta maksettuihin suunnitelmiin. Sisältää 24/7 asiakastuen.

Ultimate Budget verkkosivustojen rakentaja

Site123: n filosofia on, että verkkosivustojen rakentamisen on oltava yhtä helppoa
kuten 1-2-3. Heidän rakentajansa vie kaiken työn verkkosivuston suunnitteluun ja rakentamiseen tarjoamalla asiakkailleen valmiit tyylit ja asettelut.

Tämä tekee siitä hienon ihmisille, joilla ei ole suunnittelutaitoja tai koodaustietoja. Heidän palveluidensa avulla ihmiset voivat luoda ja isännöidä yksinkertaisia ​​verkkosivustoja ilmaiseksi. Verkkokaupan lisäominaisuudet ovat budjettiystävällisiä ja tarjoavat yrittäjille kaikki aloittamiseen tarvittavat työkalut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map