ReadyMag-arvostelu: Haluatko tuoreen sivustonrakentajan? Tämä voi olla oikeassa.

Kuvittele tätä: ostat sivuston rakennustyökalun tai kirjaudut web-hosting-palveluun vain huomaan, että mukana olevaa sisällönhallintajärjestelmää on liian vaikea käyttää. Turhauttavaa, eikö niin? Onneksi Readymag
ei kärsi tästä kohtalosta.


Kun tavoitteesi on luoda lyhyt, yksinkertainen ja kaunis verkkosivusto lennossa, Readymag saattaa olla oikea puhelu. Vaikka tämä ratkaisu ei ole ihanteellinen yritysverkkosivustoille, blogeille tai muille, jotka edellyttävät muodollista navigointia, alusta itse on aloittelijaystävällinen ja tarjoaa loistavan johdatuksen sivustojen rakentamiseen yksinkertaisemmille tarpeille.

Joten jos haluat luoda digitaalisen kodin portfoliosi, esityksen tai yksinkertaisen aloitussivun käynnistämistä varten ja haluat ohittaa koodauksen ongelmat, tämä arvostelu on sinulle.

Readymag-hosting-arvostelu

Mikä tarkalleen on Readymag?

Readymag on sivustojen rakentaja. Tämä tarkoittaa, että saat web-hosting, verkkotunnuksen ja sivustonmuodostustyökalun kaikki yhdessä.

Web-hosting on sisällytetty jokaiseen Readymag-suunnitelmaan ja tarjoaa Amazon Cloud. Sinun ei tarvitse tehdä täällä mitään, ellet kirjaudu yrityssuunnitelmaan; jolloin voit valita mukautetun isännöintiratkaisun.

Readymagin ilmainen suunnitelma antaa sinulle aliverkkotunnuksen, johon sivustosi isännöidä. Tässä tapauksessa sivustosi URL näyttää tältä:

www.readymag.com/u/[käyttäjän tunnusnumero] / [luomasi URL-osoite]

Jos haluat mukautetun verkkotunnuksen, jolla ei ole Readymag-etikettiä, joudut maksamaan yhdestä premium-suunnitelmasta.

Ja sivuston rakennustyökalu on ydin siihen, mitä Readymag tekee. Se on selainpohjainen ohjelmisto, jonka avulla voit rakentaa verkkosivuston tyhjästä nopeasti vain pienellä oppimiskäyrällä.

Readymag hinnoittelu

hinnoittelu

Kun vertaat Readymagin hinnoittelua muihin sivuston rakennustyökaluihin, huomaat täällä melko suuren hypyn. Tämä voi johtua siitä, että Readymag sisältää mukautetun verkkotunnuksen ja Amazon Cloudissa tapahtuvan isäntäkustannukset.

Itse suunnitelmissa on ilmainen vaihtoehto ja muutama premium-päivitys eri ammattilaisille.

Ilmainen suunnitelma on hieno, jos olet aidalla tätä työkalua ja haluat kokeilla sitä ennen päivittämistä. Se on myös hyvä valinta, jos et todellakaan halua tehdä paljon muutosta yksinkertaisen portfolio-sivuston rakentamisesta, luoda online-esityksiä tai kehittää useita yksittäisiä aloitussivuja.

Palkkio-suunnitelmat antavat sinulle tietenkin enemmän vaihtoehtoja ominaisuuksien suhteen. Jokaisessa mukana on rajoittamaton projekti, rajaton määrä sivuja, Google Analytics -integraatio, mukautetut verkkotunnukset, laajennetut typografiavaihtoehdot ja SEO-asetukset. Jotkut suunnitelmat antavat sinulle myös mahdollisuuden lisätä mukautettuja koodauksia, jotta voit muokata sivuston muotoilua.

Readymagin kotisivu

Mikä Readymag saa oikein

Readymag on kokenut vaivansa kehittää helppokäyttöinen sivustonrakentaja täällä, ja on selvää, että tämä yritys ymmärtää kuka sen kohdeyleisö todella on. Vaikka web-kehittäjien pitäisi todennäköisesti pysyä poissa, aloittelijoiden verkkosivustojen omistajien tulisi nauttia kokemuksesta tämän työkalun käytöstä. Tässä on joitain syitä miksi

1. Aloitusopas

Vaikka tätä ei ole helppo löytää, se on erittäin hyödyllinen ohje, koska se on täynnä videoita ja näytönlähetyksiä, jotka opastavat sinua käyttämään työkalua ja suorittamaan sen sisällä erilaisia ​​tehtäviä.

2. Yksinkertainen ilmoittautuminen

Rekisteröinti on virtaviivaista. Anna vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai voit kirjautua sisään Facebook- tai Google+ -tilisi kautta.

3. Esittelykierros

Koska tämä sivuston rakentaja ei näytä muilta sivuston rakennustyökaluilta (jotta voimme todistaa sen), on hienoa, että Readymag tarjoaa 12-vaiheisen työkaluvihjepohjaisen kiertueen alustalleen. Huomaat nopeasti, kuinka selkeästi muotoiltu käyttöliittymä on, ja jokainen sisällön luomisprosessin elementti sijaitsee omassa osoitetussa tilassa.

4. Suora muokkaus

Kun olet käynyt kiertueella, uuden sisällön luominen on helppoa. On vain opittava, mitä kukin kuvake tarkoittaa, jotta saadaan merkki siitä, miten Readymag toimii. Muokkaaminen on vielä helpompaa, koska sinun tarvitsee vain napsauttaa sivua tai widgettiä, jolla työskentelet, ja päästä töihin.

5. Valmiit mallit

Mikään sivuston rakennustyökalu ei ole täydellinen ilman valmiita malleja aloittamiseksi. Readymag on tehnyt saman. Valittavana on yli tusina mallipohjaa, joista jokainen on rakenteeltaan yksinkertainen, moderni ja helppo päivittää, kun olet lisännyt sen uuteen sivustoosi tai projektiisi.

Readymag Tutki

Mikä saattaa saada sinut epäröimään

Okei, joten Readymagilla on tiettyjä haittoja, mutta vain jos käytät tätä alustaa tarkoitukseen, jota varten sitä ei ollut tarkoitettu. Tässä on joitain asioita, joita kannattaa pitää mielessä

1. Rajoitetut sivustonrakennuksen mahdollisuudet

Readymag ei ​​ole kaikille, mikä on hienoa, mutta sinun tulee olla tietoinen tästä ennen kirjautumista. Et voi käyttää tätä työkalua täysin toimivan yrityssivuston, blogin tai verkkokaupan luomiseen.

Edelliset kaksi voivat olla mahdollisia, mutta se vie aivan liian paljon työtä, koska joudut periaatteessa käsittämään jokaisen sivun tyhjästä. Täällä ei ole työskenneltäviä teemoja. Verkkokauppa on vain mahdotonta, koska kaupallistamislisäosia ei ole.

2. Kuvan lataus

Tämä ei ole jotain, mitä huomaat rakentaessasi sivustoasi Readymagissa, mutta huomaat varmasti sen, kun esikatselet valmiita malleja: kuvat latautuvat hitaasti näille sivustoille. Vaikka kaikki näyttää hyvältä taitoksen yläpuolella, kun vierität sivua, on ehdottomasti jonkin verran viivettä.

3. Ei navigointia

Readymag ei ​​salli sinun luoda perinteisiä verkkosivustoja, joissa navigointi on yläreunassa, ja uusia sivuja napsautettavaksi. Sen sijaan sinulla on kaksi vaihtoehtoa

  1. Pystysuunnassa vierittävä verkkosivusto
  2. Vaakasuora napsautussivusto.

Jotta voit luoda jommankumman näistä, sinun on lisättävä uusia sivuja rakentaaksesi vieritettävä sisältö, joten kyse ei ole yhdestä saumattomasta sivusta tai projektisuunnittelukokemuksesta..

4. Rajoitettu tuki

Viimeiseksi on kysymys tuesta. Suurin osa Yhteystiedot-painikkeista tai -linkkeistä avautuu sähköpostiin. Ainoa muu tukivaihtoehto näkyy, kun olet asiakas. Sivuston oikeassa alakulmassa näkyy välilehti, jossa on lyhyt yhteyslomake, jonka kautta Readymag lupaa vastata 24 tunnin sisällä.

Valmistelkaa mitä tahansa

Onko Readymag sen arvoinen?

Kyllä verkkosivustojen omistajille, joilla on hyvin perustarpeita. Readymag
on hyvä foorumi työskennellä. Sisällön luonti- ja muokkausvaihtoehtoja on helppo seurata, ja sinulla on täydet mahdollisuudet hallita sitä, mitä sivustossasi näkyy, minne se menee ja miten se näyttää ja toimii.

Kaikkea muuta kuin yksinkertaista portfolioa tai online-esitystä olisi kuitenkin liian vaikea luoda ja kustannukset (vaikka kaikella ylimääräisellä hallinnalla) eivät olisi sen arvoisia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map