Painettavissa oleva hosting-arvostelu: WordPress Blog Host. Onko se oikea sinulle?

Painetettava johdanto

Perustettiin toukokuussa 2010 aurinkoisessa San Antoniossa. Pressable tunnistaa olevansa WordPress-hosting-asiantuntijoita. Pressable, joka on suunniteltu houkuttelemaan yrityksiä ja kehittäjiä, keskittyy skaalautuvan, turvallisen ja korkean suorituskyvyn WordPress-isännöinnin toimittamiseen.


Ylläpitetyt WordPress-isännöintipalveluntarjoajat, kuten Pressable, eroavat tyypillisesti mainstream-jaetun isännöinnin tarjoajista kolmella tavalla:

 • Ne maksavat huomattavasti enemmän kuin jaettu hosting, mutta syystä;
 • Ne tarjoavat erityisesti WordPress-verkkosivustoille suunniteltua hosting-ympäristöä, ja pitävät WordPress-ytimen sekä kaikki asennetut teemat ja laajennukset sinulle päivitettyinä;
 • He ylläpitävät tukihenkilöstöä, jolla on syvä WordPress-tietämys ja joka on halukas käsittelemään jaetun isännöintipalveluntarjoajan tukitekniikoita, jotka eivät yleensä kosketa – esimerkiksi teeman asennus, lisäosien käsittely ja rikkoutuneiden WordPress-asennusten korjaaminen.

Palvelut ja erikoistumiset

Pressable tarjoaa yhden tuotteen: hallitun WordPress-verkkosivuston isännöinnin.

Hosting-suunnitelmat vaihtelevat isännöitävien sivustojen lukumäärän ja odotettavien kuukausittaisten sivun näyttökertojen määrän mukaan. Verkkosivustolla mainostetut suunnitelmat alkavat viidestä verkkosivustosta ja 15 000 kuukausittaisesta sivun katselusta, ja jopa 20 verkkosivustolle ja 100 000 kuukausittaiselle sivun katselulle. Suurempia suunnitelmia on saatavana ja huippuluokan kanssa suunnitelma, joka sopii rajoittamattomaan määrään sivun katselua ja rajaton määrä WordPress-verkkosivustoja.

Asiakkaita, jotka tarvitsevat valmiita hosting-suunnitelmia, kehotetaan ottamaan yhteyttä suoraan Pressable-palveluun räätälöityä hosting-suunnitelmaa varten.

Kaikissa Pressable-hosting-suunnitelmissa on vaikuttava sarja lisäominaisuuksia:

 • Ensiluokkainen sisältöjakeluverkko (CDN), joten verkkosivustosi latautuu nopeasti riippumatta siitä, missä sitä katsellaan.
 • Palvelimet, jotka on määritetty erityisesti WordPress-verkkosivustojen isännöintiin.
 • WordPress-sivustojen helppo luominen vaiheistuspalvelimella, live-sivustojen kloonaaminen yhdellä napsautuksella kehitysympäristöön ja kyky helposti siirtää muutokset kehitysympäristöstä live-palvelimelle..
 • Mahdollisuus luoda väliaikaisia ​​käyttöoikeustietoja verkkosivujen suunnittelun ja kehitysyhteistyökumppaneille. Sinun ei tarvitse jakaa arkaluontoisia käyttöoikeustietoja yhteistyökumppaneiden kanssa, luoda väliaikaisia ​​käyttöoikeustietoja ja poistaa niitä työn suorittamisen jälkeen.
 • SFTP-käyttöoikeus kunkin WordPress-asennuksen taustaohjelmaan.
 • Kaikkien verkkosivustojen päivittäiset varmuuskopiot ilmaisella verkkosivustojen palauttamisella viimeisimmästä varmuuskopiosta.
 • Haittaohjelmien skannaukset ja poisto suoritetaan joka ilta.
 • Hallinnoidut WordPress-ydin-, teema- ja laajennuspäivitykset.
 • Valinnaiset SSL-varmenteet https-käyttöön.

infrastruktuuri

Painamalla voidaan käyttää palvelimia Rackspace-tietokeskuksissa. Verkkosivustot on järjestetty niin kutsuttuihin galakseihin kuin erilliseen hosting-ympäristöön. Seurauksena on täysin mahdollista, että Pressablein ylläpitämät WordPress-verkkosivustot isännöidään eri galakseissa ja tallennetaan fyysisesti eri palvelimille..

Tuki ja asiakaspalvelu

Tuki on se, mikä todella erottaa Pressablen monista muista palveluntarjoajista. Kaikkia Pressable-tukihenkilöitä mainostetaan “WordPress-asiantuntijoina”, jotka haluavat ja kykenevät auttamaan kaikissa WordPress-hallinnan näkökohdissa. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on ongelmia WordPress-laajennuksen kanssa, tarvitset apua teeman asentamisessa tai joudut lukittuksi verkkosivustosi Järjestelmänvalvojan alueelta, sinulla on WordPress-asiantuntijoita, jotka odottavat auttavan sinua selvittämään ongelman..

Asiakastuki on saatavana klo 8–22 CST. Koko verkkoa kuitenkin valvotaan 24/7, ja Pressable reagoi välittömästi koko järjestelmän kattaviin hätätilanteisiin. Englanniksi tämä tarkoittaa sitä, että jos palvelin menee alas kello 2:00, Pressable alkaa välittömästi korjata ongelmaa, mutta jos lukitset itsesi vahingossa järjestelmänvalvojan alueelta kello 2:00, sinun on pakko odota kello 8.00 asti, kun tukihenkilöstö tulee töihin.

Tukipyynnöt tehdään online-lipunmyyntijärjestelmän kautta, ja tietokanta on saatavana myös vastaamaan moniin yleisiin kysymyksiin.

Laskutus- ja maksupolitiikat

Kun kirjaudut Pressable-hosting-suunnitelmaan, voit valita joko vuotuisen tai kuukausittaisen laskutusjakson. Asiakkaat, jotka valitsevat vuosisuunnitelman, maksavat vain 10 kuukauden palvelun ja säästävät noin 17% vuosittaisista isännöintikustannuksista johtuen. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen 15 päivän kokeiluversio, jossa voit kokeilla Pressablen palveluita sitoutumatta maksamaan palvelusta..

Palvelusehdoissa ei määritetä selvästi asiakkaiden, jotka valitsevat vuosisuunnitelman, mutta jotka peruutetaan ennen laskutusjakson päättymistä, hyvityskäytäntöjä. Jos harkitset vuosittaisen suunnitelman maksamista ja uskot, että palautuskäytäntö saattaa tulla voimaan, ota yhteyttä Pressable-asiakastukeen suoraan selventääksesi hyvitysehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä..

Kaikkia tärkeimpiä luottokortteja hyväksytään, ja tilit uusiutuvat automaattisesti käytössä olevan luottokortin avulla, ellei tili peruuteta kirjallisesti tai tilin ohjauspaneelin avulla.

Yhteenveto

Jos etsit halvempaa mahdollista WordPress-asennuksen isännöintiympäristöä, Pressable ei ole etsimäsi. Jos kuitenkin ansaitset elantonsa WordPress-verkkosivustoillasi, Pressable-kaltainen isäntä tarjoaa luokansa parhaan verkon, parillisesti erittäin asiantuntevan tukihenkilöstön kanssa, joka vie asiat useita askelia pidemmälle kuin useimmat muut isännät. Maksat melko vähän ensiluokkaisesta hoidosta, mutta jos etsit premium-ympäristöä, jolla voidaan ottaa käyttöön WordPress-verkkosivustoja, jotka pitävät laskut maksettuina, Pressable-arvon tulee olla korkealla listallasi.

Painettavissa olevat usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Sisältyvätkö sähköpostitilit hosting-suunnitelmiin?

  Sähköpostitilejä ei sisälly toimitukseen. Pressable kuitenkin määrittää verkkotunnuksesi sähköpostinvaihtopalvelimet siten, että sähköpostisi toimitetaan valitsemallesi sähköpostipalveluntarjoajalle.

 • Onko sivuston siirtopalveluita saatavana?

  WordPress-sivustojen siirtymistä Pressable-isännöintiin tarjotaan, ja ne voidaan järjestää ohjauspaneelin kautta. Siirtoa muista sisällönhallintajärjestelmistä tai staattisista HTML- ja CSS-tiedostoista ei tarjota, mutta Presable voi ohjata sinut pätevälle konsulttille avustamaan siirrossa..

 • Onko WordPress esiasennettu tililleni?

  Kyllä, WordPress-asennukset luodaan automaattisesti. Aloitat kuitenkin asennusprosessin tilin ohjauspaneelin sivustonluontityökalulla.

 • Voinko isännöidä minkä tahansa tyyppisiä sivustoja kuin WordPress-verkkosivustoja?

  Painettavissa oleva hosting on tarkoitettu vain WordPress-verkkosivustoille. Jos aiot isännöidä sekä WordPress- että muita kuin WordPress-sivustoja, sinun on käytettävä toista isäntää muille kuin WordPress-verkkosivustoille.

 • Tarvitaanko mitään erityisiä lisäosia?

  Tavallinen Pressable WordPress -asennus sisältää useita suosittuja laajennuksia, kuten Akismet ja Jetpack, jotka voit poistaa tarvittaessa. On kuitenkin useita muita laajennuksia, joita ei voi poistaa: Batcache, Älä koskaan lähetä salasanoja, nginx, Poista tervetulosähköposti, WP SMPT Config, Pressable ja Gauge.es.

 • Onko mitään laajennuksia, joita en voi käyttää?

  Koska varmuuskopiot sisältyvät jokaiseen isäntätiliin, varmuuskopiointilaajennukset ovat kiellettyjä. Useat muut sivuston hallinta, välimuisti, tietokanta ja muut sekalaiset laajennukset ovat kiellettyjä. Katso tietokannasta tai tuesta lisätietoja tietyistä laajennuksista, joita ei sallita.

 • Voinko käyttää Pressable-sovellusta WordPress-monisivustoverkon isännöintiin?

  Vakio-isännöintisuunnitelmat eivät salli usean sivuston verkkojen mahdollistamista. Jos haluat isännöidä usean sivuston verkkoa, ota yhteyttä Pressable-palveluun saadaksesi mukautetut tarjoukset.

 • Onko verkkotunnusten rekisteröintipalveluita saatavana?

  Verkkotunnuksen rekisteröintiä ei tarjota. Asiakkaiden on rekisteröitävä verkkotunnusten nimet eri verkkotunnusten rekisteröijällä, kuten GoDaddy tai eNom, ja osoitettava sitten verkkotunnukset Pressablen nimipalvelimille.

 • Ovatko WordPress-päivitykset automaattiset?

  Kaikki WordPress-ytimen päivitykset asennetaan automaattisesti. Lisäksi WordPress.org-sivustossa isännöidyt laajennukset päivitetään automaattisesti. Sinun on päivitettävä teemoja ja kaupallisia laajennuksia itse. Tuki kuitenkin auttaa sinua päivitysprosessissa, jos et tunne sitä.

 • Millaisia ​​verkkosivustojen varmuuskopioita tarjotaan?

  Kaikista sivustoista tehdään varmuuskopio kerran päivässä. Lisäksi tarjotaan opetusohjelma, jonka avulla asiakkaat voivat varmuuskopioida verkkosivustonsa manuaalisesti – suositeltava lisävaihe verkkosivustojen tietojen suojaamiseen. Lisäkustannuksia varten varmuuskopiot voidaan ylläpitää ulkoisesti.

 • Voinko WordPressin asentaa alikansioon?

  Ei, isäntäasetukset eivät tue WordPressin asentamista alikansioon. WordPressin sijainti aliverkkotunnuksessa on kuitenkin tuettu.

 • Onko live chat-tuki saatavana?

  Tällainen. Paksu kanava, nimeltään Pressable lounge, on saatavana. Tämä on kuitenkin osittain julkinen paikka, koska Pressable-henkilökunta ja muut asiakkaat näkevät kaikki viestit. Se on loistava paikka puhua WordPress-asioista yleensä, mutta jos sinulla on erityisiä tukiasioita, ne on käsiteltävä tukilippujärjestelmän kautta.

 • Kuinka nopeasti Pressable ylläpitää WordPress-sivustoja?

  Mukana on CDN, joka nopeuttaa verkkosivustojen toimittamista välimuistilla staattista sisältöä. Pressable on tehnyt yhteistyötä Google PageSpeedin kanssa palvelimilleen ylläpidettävien verkkosivustojen optimoimiseksi. Kaikki osoittavat, että sivustojen pitäisi latautua erittäin nopeasti, kun niitä ylläpidetään Pressablen palvelimilla. Muista kuitenkin, että sivustosi kokoonpano vaikuttaa sivun latausnopeuteen.

 • Kuinka voin perustaa vaiheittaisen sivuston sivuston kehittämistä varten ennen sen julkaisemista?

  Kun luot uuden verkkosivuston, se luodaan alun perin vaiheittaiseksi sivustoksi, eikä sitä julkaista suoraan verkossa ennen kuin olet valmis siihen. Toisin sanoen vaiheittainen sivusto luodaan automaattisesti, kun käytät sivuston luontityökalua tilin ohjauspaneelissa.

 • Onko tytäryhtiöohjelma saatavilla?

  Kyllä, kumppaniohjelmaa tarjotaan. Katso “WordPress Affiliate Program” -linkki minkä tahansa verkkosivun alatunnistevalikosta saadaksesi lisätietoja.

 • Onko jälleenmyyjätilejä saatavana?

  Tyypillisiä hosting-jälleenmyyjätilejä ei tarjota. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Pressable voidaan määrittää isännöimään asiakassivustoja. Jos haluat isännöidä asiakkaiden verkkosivustoja, mutta tarjota heille yksityinen alue heidän tiliensä hallitsemiseksi, ota yhteyttä Pressable-palveluun selvittääksesi mitä voidaan perustaa.

 • Tarjotaanko reaaliaikaisia ​​päivityksiä, kun koko järjestelmässä on teknisiä ongelmia?

  Järjestelmän tilan verkkosivusto on saatavilla, ja päivitykset koko laajuisista kysymyksistä julkaistaan ​​viipymättä. Voit käydä sivulla etsimällä Tila-linkin minkä tahansa verkkosivun alatunnistevalikosta tai avattavasta valikosta Pääsivuston navigoinnin vaihtoehdon alla..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map