OrangeWebsite vuonna 2020: Mitä OrangeWebsite-asiakasarvostelut sanovat?

OrangeWebsite-esittely

OrangeWebsite on islantilainen verkkopalveluntarjoaja. Yhtiö perustettiin vuonna 2009, ja sillä on nyt asiakkaita yli 100 eri maassa. Ne ovat sananvapauden web-palveluntarjoajia, joiden tehtävänä on tarjota paikka kaikille ihmisille maailmassa julkaista sanojaan ilman häirintää tai sensuuria..


He ovat myös vihreä isäntä, mikä tarkoittaa, että kaikki heidän energiantarpeensa saadaan luonnollisista energialähteistä niiden ympäristövaikutusten lieventämiseksi. Heidän palvelut saavat täyden hyödyn vesivoiman geotermisestä energiasta. Hiilijalanjäljen vähentämiseksi edelleen he sallivat suurimman osan henkilöstöstä työskennellä etäyhteyden kautta, minimoimalla toimistojen energiantarpeet ja lähiliikenteen.

Palvelut ja erikoistumiset

OrangeWebsite tarjoaa erilaisia ​​offshore-, hosting-ratkaisuja. Koska kaikki heidän palvelimet sijaitsevat Islannissa, ne tarjoavat suojan islantilaiselle modernin median aloitteelle (I.M.M.I), joka tarjoaa alhaisemman online-sensuurin tason ja lisää yksityisyyden suojaa koskevia toimenpiteitä kuin useimmissa muissa maissa. Ja koska he ovat itsenäinen kansakunta, niitä ei rajoita missään EU: n tai Yhdysvaltojen säännöksissä.

Ne tarjoavat 4 jaetun isännöintisuunnitelman tasoa, joihin kaikkiin sisältyy cPanel SSL-suojauksella, SSL-turvattu verkkoposti, osCommerce-ostoskori, Spam Assassin, Green Site Seal ja Softaculous yhden napsautuksen asennusohjelma yli 330 skriptillä, mukaan lukien WordPress, Drupal ja Boonex Dolphin. Ne kaikki sisältävät edistyneen DDoS-suojauksen ja ilmaisen sivustonrakentajan. Suunnitelmat vaihtelevat verkkotilan, liikenneoikeuksien, isäntäalueiden ja aliverkkotunnusten lukumäärän, luomiesi sähköpostitilien määrän sekä määrittämäsi MySQL-tietokantojen lukumäärän mukaan..

Ne tarjoavat 7 tasoa täysin hallittuja virtuaalisia erillisiä palvelimia (VPS), joihin sisältyy 1 oma IP-osoite, juuripääsy ja 24/7 tuki. Ne tarjoavat useita vaihtoehtoja Linux-jakeluille ja Windows Web Server -versioille sekä useita esiasennettuja ohjauspaneeleja, mukaan lukien cPanel ja Encompass. Suunnitelmat vaihtelevat suorittimen ytimien lukumäärän, RAM-muistin, levytilan ja kuukausittaisen liikennemäärän perusteella. Lisämaksusta voit sisällyttää myös erillisen suorittimen ytimen, suojatun ulkoisen varmuuskopiopalvelun ja / tai edistyneen DDoS-suojauksen.

Ne tarjoavat myös 4 erillistä palvelinsuunnitelmaa, joista jokainen sisältää neliydinprosessorin, 4 omistettua IP-osoitetta, ilmainen asennus, valinta esiasennetuista ohjauspaneeleista, pääkäyttäjät, 24/7 -tuki, KVM, DDoS-suojaus ja niitä hallitaan täysin. . Palvelimen vaihtoehdot vaihtelevat suorittimen, RAM-muistin, levytilan ja kaistanleveyden mukaan.

Tuki ja asiakaspalvelu

OrangeWebsite tarjoaa 24 tunnin sisäisen teknisen tuen. Heillä on palvelin-asiantuntijoita aina saatavilla, ja he vastaavat tukipyyntöihin tunnin sisällä. Tukitiimi koostuu Linuxin ja Windowsin, IP: n, verkottumisen, ohjelmoinnin ja palvelinlaitteiden asiantuntijoista.

Suojaus ja varmuuskopiot

OrangeWebsite suorittaa säännöllisiä turvatarkastuksia varmistaakseen, että heidän ohjelmistonsa ovat ajan tasalla viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. He ylläpitävät myös palvelimien tietoturva-asiantuntijoiden ja eettisten hakkereiden ryhmää testaamaan palvelimiaan mahdollisten haavoittuvuuksien varalta.

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden takaamiseksi he minimoivat keräämiensä ja tallentamiensa tietojen määrän kullekin asiakkaalle ja tarjoavat kaksifaktorisen todennuksen tilien kirjautumisille luvattoman pääsyn mahdollisuuden minimoimiseksi..

Jaetut palvelimet varmuuskopioidaan kerran sekunnissa, ja useita varmuuskopioita ylläpidetään tallennuspalvelimella. Näitä varmuuskopioita ei kuitenkaan taata, ja tiedostojen käytöstä palauttamista varten voidaan periä maksu. Kuten kaikissa isännöintisuunnitelmissa, on aina suositeltavaa ylläpitää omia varmuuskopioita ja tallentaa ne erilliseen sijaintiin. Automaattiset varmuuskopiot ja tallennustilat ovat saatavana myös VPS: lle ja erillisille palvelimille, mutta niiden määrittäminen on sinun vastuulla.

Uptime-takuu

OrangeWebsite tarjoaa 99,9%: n käyttöajan. Jos he eivät täytä tätä SLA: ta, saatat saada yhden kuukauden hyvityksen tilillesi.

Laskutus- ja maksupolitiikat

OrangeWebsite hyväksyy luottokortit, PayPal, Bitcoin, pankkisiirrot, Western Union -maksut, sekit ja maksumääräykset.

Tilit voidaan peruuttaa milloin tahansa ohjauspaneelin tai sähköpostin kautta. Peruutukset 30 päivän kuluessa saavat täyden hyvityksen. Sen jälkeen peruutus tulee voimaan seuraavana uusimispäivänä. Palautuksia ei ole saatavissa, paitsi tapauksissa, joissa rahojen palautustakuu on taattu.

johtopäätös

OrangeWebsite näyttää monella tapaa kuin mikä tahansa muu hosting-yritys. Ne tarjoavat tavalliset jaetut, VPS- ja erilliset paketit. He ovat ylpeitä asiakaspalvelustaan. He toteuttavat lisätoimenpiteitä henkilökohtaisten ja palvelintietojesi suojaamiseksi. Kaikki standardit kunnolliselle verkkoisäntälle.

Mutta OrangeWebsite tarjoaa kaksi erittäin selkeää etua keskimääräiseen isäntään nähden, molemmat ovat suora seuraus heidän sijainnistaan. Islantilaisen modernin media-aloitteen ansiosta OrangeWebsite pystyy takaamaan paremman yksityisyyden online-tiedoissasi ja alhaisemman sensuurin. Joten jos etsit paikkaa ilmaista ideoita avoimesti, ilman pelkoa turvautumisesta tai sensuurista, tämä on ehdottomasti isäntä, joka kannattaa harkita.

Jos olet huolissasi siitä kuinka paljon energiaa isäntä kuluttaa puolestasi, voit levätä helposti tietäen, että OrangeWebsite tarjoaa 100% vihreää majoitusta. Islanti tarjoaa runsaasti luonnonvaroja, jotka ne hyödyntävät täysimääräisesti. Voit jopa kertoa kävijöillesi lisäämällä ympäristöystävällisen sinetin verkkosivustollesi.

Voit myös harkita OrgangeWesbite-ohjelmaa, jos aiot käyttää Boonex Dolphinia. OrangeWebsite on suosituin isäntä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map