Names.co.uk vuonna 2020: mitä Names.co.uk asiakasarvostelut sanovat?

Names.co.uk Johdanto

Names.co.uk oli alun perin Namesco-tuotemerkki ja perustettiin vuonna 2000. Se on nyt osa Dada Groupia, eurooppalaista yritystä, joka omistaa erilaisia ​​hosting- ja mainosyrityksiä. Names.co.uk sijaitsee Isossa-Britanniassa, mutta Dadalla on toimipisteitä yrityksen muille aseille Italiassa, Espanjassa, Irlannissa, Ranskassa, Portugalissa ja Alankomaissa. Aiemmin Names.co.uk on liitetty muihin tuotemerkkeihin, kuten Simply Names, Register365 ja UKdomains.


Names.co.uk -palvelun isännöinti on suunniteltu brittiläisten pienyritysten mielessä: asiakkaat voivat vaihtaa arvonlisäveron päälle ja pois, mikä on melko vankka osoitus sen kohdemarkkinoista. Kaikki paketit ovat pääosin jaettuja hosting-suunnitelmia.

Names.co.uk hosting-suunnitelmat

Names.co.ukin hosting-paketit on kuvattu selkeällä kielellä, ja niillä on paljon apua muiden kuin teknisten käyttäjien auttamiseksi. Se keskittyy pääasiassa jaettuun isännöintiin. Names.co.ukin paketeissa on muutama omituisuus, jota et ehkä ole nähnyt muualla.

 • Starter- ja Professional-suunnitelmat ovat melko vakiosuunnitelmia, joissa on rajoitettu tallennustilaa, kaistanleveyttä, tietokantoja ja sähköpostitilejä. Molemmat ovat saatavana Linuxissa tai Windowsissa, ja niissä on mukautettu ohjauspaneeli. Premium- ja Platinum-suunnitelmat ovat omituisesti saatavana kaksoisympäristösuunnitelmina. Pohjimmiltaan saat Windows- ja Linux-vaihtoehdon samassa paketissa, mikä on outoa. Platinum on myös jälleenmyyjäsuunnitelma. Jälleen, molemmilla alustoilla on mukautettu ohjauspaneeli, joka on ainutlaatuinen Names.co.uk: lle.
 • Names.co.uk tarjoaa myös SiteMarker-verkkosivuston rakennussuunnitelman. On olemassa kaksi versiota, SiteMaker ja SiteMaker Pro. Molemmat tarjoavat 100 mallia, kaupan rakennusmoduulin ja mobiilisivuston luojamoduulin.
 • Verkkokauppasuunnitelmia on neljä – nämä ovat pohjimmiltaan sivuston rakentamissuunnitelmia, jotka ovat vinossa verkkokauppaan. Ominaisuudet eivät ole samanlaisia ​​kuin Magento; Asiakkailta veloitetaan lähinnä niiden tuotteiden lukumäärä, jotka he haluavat myydä.
 • Palvelimet-valikosta löydät omistettu palvelimet ja VPS-isäntä. Molemmat ovat saatavana Linux- tai Window-käyttöjärjestelmällä, ja Plesk toimittaa kaikki suunnitelmat vakiona.

Siitä huolimatta, että se on hyvin yksinkertaistettu, sivuston sisältö on yleensä melko vankkaa, ja aloittelijat pystyisivät pääsemään isäntään melko nopeasti. Käytössä on joitakin outoja lauseita – WordPress kuvataan esimerkiksi ‘ulkoiseksi sovellukseksi’ – mutta jos sinulla on isännöinnin perustiedot, voit löytää etsimäsi.

Names.co.uk Uptime / Downtime

Names.co.uk -asiakkaat saavat 99,99%: n käyttöajan. Kun tarkistat isäntäpaketin tekniset tiedot, saatat nähdä, että sen luettelossa on 99%, mutta pienpaperi vahvistaa sen olevan 99,99%. Luultavasti vaihtoehtoinen luku on kirjoitusvirhe.

Yhtiö käyttää pilvitekniikkaa, joten odotan heidän täyttävän tämän käytettävyyslupauksen ilman liikaa vaivaa. Verkon tila -sivulla näkyy kaikkien palvelimien nykyinen saatavuus, mutta se ei tarjoa arkistoituja tai historiallisia käyttöaika tietoja.

Kaikki Names.co.ukin tietokeskukset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, mikä on toinen hyvä syy Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksille harkita majoitusta heidän kanssaan. Sillä on tilaa Tier 4 Pulsant -laitoksessa Milton Keynesissä, ja se käyttää myös joitain Telehouse-tietokeskuksia (oletettavasti Lontoossa). Tietoja sen tietokeskuksista on melko vähän, mutta jos haluat tietää enemmän niistä, voit tutkia niitä suoraan Pulsant- tai Telehouse-verkkosivustoilla.

Mitään varmuuskopioimista ei mainita, joten meidän on oletettava, että varmuuskopioita ei tarjota osana kauppaa.

Names.co.uk -tuki

Tukipalvelun suhteen on tärkeää huomata, että teknikot eivät ole käytettävissä ympäri vuorokauden. Tuki on käytettävissä vain maanantaista perjantaihin, klo 8–19 ja viikonloppuisin klo 10–18.

Omistettu palvelin- ja VPS-tuki on saatavana vain arkisin, mikä on melko huono ottaen huomioon, että nämä ovat kalleimpia tarjouksia.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Names.co.uk-tukiosastoihin 0845-numerolla. Tätä ei voida ilmaiseksi soittaa. Myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tavallinen puhelinnumero, mutta se toimitetaan vain muille kuin Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille, mikä on vähän sääli.

Tukisivu on pohjimmiltaan suuri tietokanta, jossa on joitain video-oppaita ja Pika-aloitusdokumentteja. On lippujärjestelmä, joka näyttää olevan sijoitettu ohjauspaneeliin. Rajoitettua tukea tarjotaan myös yrityksen Facebook- ja Twitter-sivuilla. Sen Google+ -sivua ei käytetä säännöllisesti.

Names.co.uk -uutiset

Tammikuussa 2012 hakkerit saivat pääsyn Names.co.uk-laskutusjärjestelmään. Hakkerit varastivat 178 asiakkaan luottokorttitiedot ja henkilötiedot.

http://www.zdnet.com/hackers-nab-namesco-customer-details-4010025220/

The registeristä on lisätietoja hakkeroinnista. Asiakkaat olivat järkyttyneitä siitä, miten Names.co.uk käsitteli luottokorttitietoa.

http://www.theregister.co.uk/2012/01/13/namesco_phish_like_security_warning/

Names.co.uk Ohjauspaneeli

Jaetun palvelun asiakkaille on varattu Names.co.uk-mukautettu ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli tarjoaa käyttäjille pääsyn tilien perustoimintoihin: sähköpostitilien hallintaan, kaistanleveysraporttien ja perusanalyysien käyttöön, verkkotiedostojen hallintatyökaluun ja jälleenmyyjän perustoimintoihin. Käyttäjät voivat myös asentaa yhden napsautuksen sovelluksia.

VPS-isäntä- ja palvelinasiakkaat saavat pääsyn Pleskiin – tämä sisältyy tilin tilausmaksuun, joten lisenssimaksua ei ole päällä.

Names.co.uk Ekstrat

Moniin Names.co.uk -suunnitelmiin sisältyy ilmainen verkkotunnus, mutta sinun on maksettava vuosittain maksaaksesi omistuksesi. Vain co.uk-verkkotunnukset ovat kelvollisia tarjoukseen.

Asiakkaat saavat myös 5 ilmaista varastossa kuvapistettä ja 25%: n alennuksen Names.co.uk: n PPC-hallintapalvelusta. (Älä sekoita tätä aitoon Google AdWords -kupongiin).

Yhden napsautuksen asennusohjelmassa, Softaculous, löydät joukon käteviä skriptejä, kuten WordPress, Joomla, Piwik, Coppermine ja muut..

Names.co.uk Rahan palautustakuu / peruutusehdot

Etsin Names.co.uk -sivustolta rahojen palautustakuua, mutta en löytänyt viitettä yhdelle. Sen ehdot jaetaan useisiin pieniin asiakirjoihin, ja se vaikeutti viitteiden etsimistä takuulle, mutta todennäköisesti on parasta olettaa, että mitään ei ole nähty, koska sitä ei mainosteta missään.

Names.co.ukilla on palautuskäytäntö, mutta se on melko epämääräinen – siinä sanotaan periaatteessa, että palautuspyynnöt päätetään ansioiden perusteella. Jos haluat peruuttaa, sinun on lähetettävä pyyntösi ohjauspaneelista.

Names.co.uk Yhteenveto

Names.co.ukilla on hyvin selkeästi määritelty kohdemarkkina: Ison-Britannian pienyritykset, joilla on ei-teknistä henkilöstöä. Vaikka sen paketit kattavat myös kyseisen alan reunukset, se on ensisijaisesti kiinnostunut houkuttelemaan yksittäisiä kauppiaita ja liikemiehiä, joilla ei ole aikaa osallistua liian paljon verkkosivuston ylläpidon teknisiin näkökohtiin..

Kun isäntä kohdentaa näitä markkinoita, on melko normaalia nähdä kulmat leikkaamassa tuen suhteen, ja näin on selvästi tässä tapauksessa: täysi tuki tarjotaan todella vain arkisin työaikana, mikä ei herättä luottamusta, etenkin kun ei ole vaikuttavat olevan rahat takaisin -takuu, jonka jälkeen voit palata takaisin, jos tuki ei ole tyhjä.

Names.co.uk on kuitenkin rakentanut houkuttelevan sarjan isäntäpaketteja, jotka merkitsevät kaikki ruudut monille kokemattomille käyttäjille..

Names.co.uk Usein kysytyt kysymykset

 • Tarjoavatko he Windows- ja Linux-hosting-palveluita?

  Kyllä, names.co.uk tarjosi Windows- ja Linux-palvelimia. Jokaiselle he tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia, jotka vaihtelevat ominaisuuksien suhteen. Lisäksi ne tarjoavat kahden käyttöympäristön suunnitelmia.

 • Millaista ohjauspaneelia names.co.uk käyttää?

  Oletusohjauspaneelit ovat cPanel Linux-palvelimilla ja Plesk Windows-palvelimilla. Names.co.ukilla on myös oma oma ohjauspaneeli.

 • Missä nimet.co.uk sijaitsee?

  Names.co.uk on brittiläinen yritys. Heidän tärkein tietokeskus Tier 4 Pulsant -laitoksessa Milton Keynesissä. He käyttävät myös Telehouse-palveluita.

 • Mitkä maksutavat ovat käytettävissä?

  Voit käyttää Visa-, MasterCard-, Maestro- ja American Express -kortteja. Maksut hyväksytään myös BACS: n ja postimyynnin kautta. Names.co.uk ei hyväksy PayPalia.

 • Mikä on vähimmäissopimus?

  Useimpien suunnitelmien ylläpitämisen vähimmäissopimus on yksi vuosi ja käytettävissä on muutama eri laskutusjakso valitsemastasi hosting-suunnitelmasta tai palvelusta riippuen.

 • Onko names.co.uk verkkotunnusten rekisteröijä?

  Joo.

 • Tarjoavatko he ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin??

  Names.co.uk tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuoden isännöinnin oston yhteydessä. Tämä on johdanto-sopimus ja koskee vain ensimmäistä vuotta.

 • Tarjoavatko he uudempia verkkotunnuslaajennuksia?

  Names.co.uk tarjoaa suurimman osan uusimmista verkkotunnuksen laajennuksista, kuten .bargains ja .marketing. Katso lisätietoja heidän verkkosivustoltaan.

 • Voinko rekisteröidä verkkotunnuksen yksityisyyttä??

  Kyllä, verkkotunnuksen yksityisyyspalvelut ovat saatavilla.

 • Tarjoaako names.co.uk rahojen takaisin-takuun?

  Palautukset ovat harkinnanvaraisia, ja ne käsitellään 10 työpäivän sisällä. He eivät tarjoa politiikkaa, jota ei ole esitetty.

 • Millaista tukea names.co.uk tarjoaa?

  Names.co.uk tarjoaa suoraa puhelintukea maanantaista perjantaihin klo 8–19 paikallista aikaa. He tarjoavat tukea viikonloppuisin klo 10–18. Heillä on myös tukilippujärjestelmä. Kaikki tuki on englanniksi.

 • Auttaako names.co.uk minua siirtämään verkkosivustoni?

  Ne tarjoavat apua verkkosivustojesi siirtämisessä. Ne eivät kuitenkaan tarjoa erityistä apua järjestelmien siirtämisessä, kuten WordPress, Joomla! ja Magento. Ota yhteyttä asiakastukeen, jos sinulla on kysyttävää.

 • Voinko ylläpitää useampaa kuin yhtä verkkosivustoa yhdellä suunnitelmalla?

  Se riippuu suunnitelmasta. Tarkista names.co.uk -sivusto tai kysy asiakaspalvelusta lisätietoja.

 • Mitä verkkokaupan työkaluja on saatavana?

  Names.co.uk tarjoaa tällä hetkellä kolme verkkokauppaa – pilvipohjaista sivustonmuodostajaa – suunnitelmaa. Ne tarjoavat myös neljä erilaista SSL-suunnitelmaa, GeoTrust ja Norton.

 • Voinko lähettää ääntä ja videota?

  Names.co.uk on keskittynyt pienyrityksiin. Mutta joidenkin heidän edistyneemmistä suunnitelmistaan ​​pitäisi antaa sinun suoratoistaa mediaa. Ota yhteyttä asiakastukeen erityistarpeistasi.

 • Tarjoaako names.co.uk erikoistyökaluja aloittelijoille verkkosivuston perustamiseen?

  Sivustojen rakentajat SiteMaker ja SiteMakerPRO ovat saatavana lisäosina. Royalty free kuvia on myös saatavana.

 • Mikä on heidän aikansa takuu?

  names.co.uk tarjoaa 99,99%: n lisäajan pilvipohjaisiin hosting-suunnitelmiin.

 • Ovatko kaistanleveys ja tallennustila jaetuissa suunnitelmissa todella rajattomia?

  Kuten kaikki web-hosting-yritykset, myös names.co.uk pidättää oikeuden vähentää kaistanleveyttä, jos suurella äänenvoimakkuudella alkaa olla haitallisia vaikutuksia muihin käyttäjiin. Yhtiö kuitenkin ilmoittaa, ettei sen koskaan tarvinnut turvautua tähän.

 • Tarjoavatko he kumppaniohjelmaa?

  Kyllä, Names.co.ukilla on yksinkertainen tytäryhtiöohjelma ja se tarjoaa jopa 90 puntaa palkkion uusien asiakkaiden tuotteiden myynnistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map