Kuningaspalvelimet vuonna 2020: Mitä sanovat kuningaspalvelimet asiakasarvostelut?

King-palvelimien esittely

King Servers on venäläinen palveluntarjoaja, joka on erikoistunut VPS: ään ja omistettuihin palvelimiin. Vaikka King Servers toimii Venäjällä, sillä on myös pääkonttori Isossa-Britanniassa.


Palvelut ja erikoistumiset

King Servers tarjoaa useita VPS-suunnitelmia, jotka ovat saatavana Venäjällä, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Kaikissa heidän virtuaalipalvelimissa on Intel Xeon -prosessorit, SSD-tallennustila, 1 oma IP-osoite ja 24/7 palvelimen valvonta. Suunnitelmat vaihtelevat suorittimen ytimien määrän, RAM-muistin, tallennustilan ja kuukausittaisen kaistanleveyden mukaan. Useimmat palvelimet ovat saatavana useilla Linux-käyttöjärjestelmillä (CentOS, Debian, Ubuntu), FreeBSD tai Windows Server. Saatavana on myös useita ohjauspaneeleita, kuten ISP Manager, DirectAdmin, cPanel ja Plesk. Palvelimen tekniset tiedot voidaan mukauttaa täysin, ja lisä IP-osoitteita on saatavana lisämaksusta. Kaikissa palvelimissa on vakiotuki, mutta täysin hallittu tuki on saatavana myös lisämaksusta.

King Servers tarjoaa omistettuja palvelimia New Yorkissa, Kaliforniassa ja Alankomaissa. New Yorkin ja Alankomaiden palvelimet tarjoavat huippunopean kaistanleveyden. Kaikissa heidän omistamissaan palvelimissa on Intel Xeon -prosessorit, 1 Gbps verkkoyhteys ja 1 omistettu IP-osoite. Palvelimet voidaan määrittää korkeintaan neljällä kiintolevyllä, mukaan lukien kiintolevy ja SSD, ja useita RAID-vaihtoehtoja on saatavana. Lisämuistia, liikennettä ja IP-osoitteita on saatavana lisämaksusta. Palvelimet voidaan asettaa valikoimalla ohjauspaneeleita ja käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Linuxin, FreeBSD: n ja Windows Serverin 32- ja 64-bittiset versiot. Varmuuskopiointia ja täysin hallittuja optioita on myös saatavana.

King Servers tarjoaa myös useita yritysvarastointiratkaisuja. Tallennuspalvelimet ovat saatavana SATA-, SAS- ja SSD-asemilla, ja suunnitelmat vaihtelevat tallennuskapasiteetin, muotokertoimen ja asemapaikkojen määrän mukaan.

King Servers tarjoaa myös useita Yhdysvaltoihin perustuvia varmuuskopiopaketteja. Kaikissa paketeissa on FTP-tallennustila, ja jokainen vaihtelee tallennuskapasiteetin ja kuukausittaisen liikennöintikoron perusteella.

Perinteisten isännöintisuunnitelmien lisäksi King Servers tarjoaa ratkaisuja videoiden suoratoistoon, kauppapalvelimiin ja moniin online-pelipalvelimiin.

Jälleenmyyjät ja tytäryhtiöt

King Servers tarjoaa jälleenmyyjätilejä, joilla on oma asiakashallinta, ilmainen etäkäynnistys ja etäasennus. Jälleenmyyjäsuunnitelmat hinnoitellaan ylläpidettävien palvelimien lukumäärän perusteella.

Tytäryhtiöohjelma on myös saatavana. Tytäryhtiöt saavat 10% kaikesta myynnistä.

infrastruktuuri

King Servers käyttää tietokeskuksia Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Venäjällä. Heidän kalifornialaiset palvelimet sijaitsevat Hurricane Electricin Fremont 2 -keskuksessa Piilaaksossa. Heidän hollantilaiset palvelimet sijaitsevat Severious Data Centerissä Flevolandissa. Molemmissa tiloissa on varmuuskopiogeneraattorit, tarpeettomat verkkoreitit, CCTV-suojaus ja 24/7 henkilöstö.

Tuki ja asiakaspalvelu

Tavallinen tekninen tuki on 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa tukilippujärjestelmän, sähköpostin ja puhelimen kautta. Vakiotuki kattaa vakioasennus, teknisten ongelmien ratkaiseminen, palvelimen valvonta ympäri vuorokauden, palvelimien kytkeminen päälle ja pois, uudelleenkäynnistykset ja rikkoutuneiden laitteiden korvaaminen.

Suojaus ja varmuuskopiot

Sever Kings tarjoaa erilaisia ​​DDoS-suojauspaketteja, mukaan lukien etäpalvelinsuojaus, suojattu hosting ja hollantilaiset DDoS-suojatut palvelimet.

Uptime-takuu

King Servers tarjoaa 99,9% käyttöajan.

Laskutus- ja maksupolitiikat

King Servers hyväksyy maksun PayPalin, WebMoneyn, bitcoinin, Ecoinin, AdvCashin, Paxumin, RoboKASSAin ja pankkisiirtojen kautta.

Tilit ovat ennakkomaksuja, uusitaan automaattisesti ja ovat saatavana yhden kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden tai vuosittaisina sopimuksina.

Mitä emme löytäneet

Arvostelussamme oli joitain yksityiskohtia, joita emme löytäneet tai todenneet:

 • Server Kings ei määrittele sijaintitietoja tai sivustoja datakeskuksilleen New Yorkissa tai Venäjällä.
 • Järjestelmäkokoonpanon lisäksi tarjotaan hyvin vähän tietoa kunkin palvelinpaketin ominaisuuksista. Erityisen epäselvää onko palvelimilla juuripääsy.
 • He eivät myöskään määrittele VPS-palvelimilleen käytettävän virtualisoinnin tyyppiä.
 • Server Kings voi asentaa ohjelmistoja asetettuun palvelimeen, mutta käytettävissä olevista ohjelmistoista tai siitä, onko asennuksesta lisämaksua, ei ole tietoa..
 • On epäselvää, onko tililuotto tai muu korvaus, jos se on asiakkaiden saatavilla, jos Server Kings ei pysty täyttämään heidän käytettävissään olevaa takuuta, vai mitkä poikkeukset kyseiseen takaukseen ovat.

johtopäätös

Server Kings tarjoaa runsaasti erilaisia ​​VPS-palveluita ja omistettuja palvelimia täyden valikoiman mukautuksia, joten voit olla varma, että saat juuri tarvitsemasi palvelimen.

Itä- ja Länsi-Euroopassa, sekä molemmilla Yhdysvaltojen rannikoilla sijaitsevilla palvelinpaikoilla ne tarjoavat enemmän kuin tarpeelliset sijaintivalinnat suorituskyvyn ja toimituksen optimoimiseksi kohdekävijöidesi sijainnin perusteella.

Server Kings tarjoaa vain VPS: ää ja omistettuja palvelimia, joten jos etsit edullista jaettua isäntää, sinun on löydettävä toinen isäntä. Toisaalta niiden lähtötason VPS-paketit on hinnoiteltu niin alhaisiksi, että yksityisen palvelimen käyttäminen voi olla kustannustehokasta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map