Kansainvälinen Endurace-ryhmä: Yrityksessä yli 20 vuotta. Mikä on heidän salaisuutensa?

Kestävyyden esittely

Endurance International -konserni on monikansallinen julkisen kaupan hosting-yritys (NASDAQ: EIGI), joka on monien rakastettujen hosting-tuotemerkkien takana. He keskittyvät auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestymään verkossa.


Isäntäpalveluidensa lisäksi he ovat lihas monien pienten ja keskisuurten yritysten sovellusten ja projektien takana, mukaan lukien Business On Tapp ja AppMachine. Niiden pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, MA: ssa, ja toimistot sijaitsevat kaikkialla Yhdysvalloissa sekä Intiassa ja Brasiliassa. Endurance työllistää 2500 henkilöä. Kestävyyttä johtaa kirjoittamishetkellä toimitusjohtaja Hari Ravichandran.

yrityshistoria

Kestävyys aloitettiin vuonna 1997 nimellä BizLand.com. Jo silloin niiden kohderyhmä oli pieniä yrityksiä, jotka etsivät digitaalisia ratkaisuja, ja tämä keräsi nopeasti tarvittavaa riskipääomaa päästäkseen alkuun. Kuitenkin kun dot-com-kupla räjähti vuonna 2000, niin myös BizLand syntyi vain 14 työntekijän kanssa.

Endurance-ryhmä alkoi uudelleenkuvailla itseään kehittämällä sarja taustatyökaluja ja hankkimalla asiakkaita tuotemerkin hankinnan kautta. Vuoteen 2008 mennessä he olivat kiinnittäneet huomiota tekniikkakeskeiseen pääomasijoitusyhtiöön Accel-KKR ja heidät ostettiin julkistamatta olevalla summalla. Accel-KKR jatkoi kasvuaan ostamalla, mikä toi mukanaan joukon isännöintiyrityksiä.

Warburg Pincus ja GS Capital Partners ostivat yrityksen vuonna 2011 noin miljardin dollarin edestä. Lopuksi, vuoden 2013 viimeisellä neljänneksellä Endurance International ilmoitti listautumisannistaan ​​12,00 dollaria osakkeelta.

Siitä lähtien he ovat jatkaneet laajentumistaan ​​lisäämällä tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Arvixe ja Webzai luetteloonsa, sekä hankkineet 40%: n osuuden hollantilaisesta AppMachine-sovellusyrityksestä ja muodostaneet strategisen kumppanuuden sähköpostimarkkinointiohjelmistoyrityksen Constant Contactin kanssa. . He aloittivat myös laajan laajentumisen kansainvälisesti, lisäämällä Directiä isoihin tytäryhtiöihinsä tuotemerkkiinsä.

Näyttää siltä, ​​että meillä ei ole vielä arvosteluja Endurance International Groupista.

Tuotteet ja palvelut

Mahdollisesti satoja tuotemerkkejä vyön alla (ei ole täydellistä luetteloa) Endurancella on jotain kaikesta. Eri merkkien kanssa ne tarjoavat jaettua majoitusta eri hintapisteissä, alhaisimmasta alennuksesta premium-hintaan, kevyesti ladattuun palvelimen jaettuun hosting-tuotteeseen. Heillä on myös valikoima jälleenmyyjätilejä, puhumattakaan VPS: stä, pilvipalveluista ja omistautuneista ratkaisuista.

Koska ne kasvavat yrityskaupan myötä, heidän laitteistospesifikaattinsa voivat olla mitä tahansa räätälöityjen omistettujen palvelimien ja valmiiden Dell-kaupallisten palvelimien välillä. Yleensä niiden palvelimet toimivat Intel-prosessoreilla, mutta tämä ei suinkaan ole kova ja nopea sääntö.

Asioiden ohjelmistopuolella Endurance-perhe on melkein yksinomaan avoimen lähdekoodin yritys. Vuodesta 2013 lähtien he ovat järjestäneet oman skriptikirjaston puhelun Mojo Marketplace (kuten Softaculous tai Fantastico) tuodakseen avoimen lähdekoodin ohjelmistoja muille kuin kehittäjille. Suurin osa heidän tuotemerkeistään on LAMP-hosting-yrityksiä, jotka yleensä käyttävät CentOS.

Lisäksi Endurance on aktiivinen osallistuja avoimen lähdekoodin yhteisössä, sponsoroimalla säännöllisesti avoimen lähdekoodin kielikonferensseja ja osallistumalla niihin.

Kaikkien mahdollisten web-isäntämahdollisuuksien lisäksi Endurance tarjoaa valikoiman tuotemerkkejä, jotka tarjoavat muita teknisiä ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Tämä sisältää:

 • SEO-palvelut (SEOGears)
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti (Directi)
 • Windowsin web-hosting (EasyCGI)
 • Ainutlaatuinen blogialusta (Typepad)
 • Suunnittelupalvelut (Webzai)

Brands

Yksi ainoa, kattava, tuotemerkki, jota Endurance omistaa, on oma sivusto, jossa on vain muutama valinta, BBB-listaus muutama lisää, ja lehdistötiedotteet ja muut ensisijaiset lähteet, jotka osoittavat jälleen lisää tuotemerkkejä.

Sanomattakin on selvää, että he isännöivät tällä hetkellä vähintään 60 tuotemerkkiä ympäri maailmaa, ja yritysostoilla (kuten Directi) on usein omat tytäryritykset, jotka laajentavat entisestään Endurance-perhettä. Tähän päivään mennessä Enduanren tuotemerkeillä on yhteensä 4,5 miljoonaa tilaajaa, mikä antaa heidät maailman kymmenen suurimman jaetun hosting-yrityksen joukkoon..

Yrityskulttuuri ja arvot

Kestävyys on sitoutunut asiakaspalveluun, luotettavuuteen sekä sijoittajien eheyteen ja avoimuuteen. Lisäksi he työskentelevät ahkerasti korvatakseen hiilijalanjälkensä ostamalla tuulienergian hyvityksiä sekä itselleen että tytäryhtiöidensä kautta (joista monet ovat vihreitä isäntiä).

Lopuksi, Endurance International -konserni on omistautunut pienille yrityksille. Se on ollut heidän keskeinen painopiste vuodesta 1997, ja he jatkavat tätä mallia myös nyt, viimeksi strategisessa kumppanuudessaan Constant Contactin kanssa.

Yhteenveto

Endurance International -konserni omistaa tuotemerkkejä, kuten iPage, HostGator, Bluehost, HostMonster ja Mojo Marketplace.

Ne ovat monikansallinen yritys ja ovat vuodesta 1997 lähtien auttaneet pieniä ja keskisuuria yrityksiä kehittämään ja laajentamaan verkkoa. Koska vyöllä on niin monia tuotemerkkejä, heillä on melkein ääretön yhdistelmä jaettuja hosting-suunnitelmia sekä runsaasti VPS: tä, pilvi-, jälleenmyyjä- ja omistettuja hosting-vaihtoehtoja.

Erikoistuneella suunnittelulla, SEO: lla ja myös kansainvälisillä verkkotunnusrekisteriyrityksillä julkisesti myytävä Endurance International Goup näyttää olevan pelinsa päällä isäntämaailmassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map