JumpLine.com vuonna 2020: Mitä JumpLine.com-asiakasarviot sanovat?

Jumpline Johdanto

Jumpline perustivat vuonna 1997 Marc Hardgrove, Rob Kaufman ja Rick Barber. Se tarjoaa web-hosting-ratkaisuja yritys- ja henkilöasiakkaille, ja sen kotipaikka on Pietari, FL Yhdysvalloissa.


Jumpline on yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on yli 150 000 verkkosivustoa. Se keskittyy yritysluokan web-hosting-palveluihin, mukaan lukien jaettu hosting, omistettu palvelimet ja pilvipalvelu, mutta se toivottaa myös henkilökohtaiset asiakkaat tervetulleiksi.

Jumpline-hosting-suunnitelmat

Jumpline: llä on kolme jaettua hosting-suunnitelmaa, jotka tarjoavat rajallisia määriä tiedonsiirtoa ja tallennusta lisäämällä lisäoikeuksia koko alueelle. Vuotuisiin sopimuksiin on saatavana alennuksia, mutta voit valita haluamasi kuukausittaisen laskutuksen. Kaikissa suunnitelmissa on vakiona cPanel ja Softaculous, eikä lisenssimaksua ole lisätty.

VPS-isäntä voidaan määrittää verkkosivustolla olevalla liukusäätimellä peruspaketista, jossa on 30 Gt tilaa, aina suurimpaan 50 Gt: n suunnitelmaan. Kaikkiin sisältyy täysi juur SSH-käyttö, SolusVM-paneeli, SSD-tallennustila ja 1 tai 2 IP-osoitetta.

Pilvipalvelu tukee Windowsia, Linuxia ja FreeBSD: tä, ja se varmistetaan käyttämällä SSD-tallennustilaa. Nämä suunnitelmat ovat sopimattomia ja skaalautuvia, ja sinulla on mahdollisuus lisätä cPanel ja WHM, jos tarvitset niitä.

Yhtiö tarjoaa myös lisäpalveluita verkkomarkkinointiin, sovellusten isännöintiin, logosuunnitteluun ja verkkotunnusten yksityisyyteen suojautuakseen identiteettivarkauksilta. Verkkotunnukset ovat saatavilla suoraan Jumpline-palvelun kautta, mutta voit halutessasi ostaa verkkotunnuksesi toisen rekisterinpitäjän kautta.

Jumpline-infrastruktuuri

Jumpline käyttää tarkoituksenmukaisia ​​tietokeskuksia. Yksi sijaitsee Ylä-Arlingtonissa, Ohiossa, ja tarjoaa 20 000 neliömetriä tilaa. Jumpline ei määritä muiden tilojensa sijaintia. Asiakkaat hyötyvät pääsystä useille Tier 1 -palveluntarjoajille, ja Ohion toiminto on turvattu biometrisillä lukijoilla.

Jumpline-tuki

Jumpline tarjoaa tukea sähköpostitse, live-chatissa ja puhelimitse. Sen puhelinkeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–19 ET. Näiden aikojen ulkopuolella voit lähettää sähköpostia, ja näyttää siltä, ​​että tukiosasto vastaa. Yhtiö sanoo pyrkivänsä estämään seisokkeja, mutta ei anna kiinteitä käyttöaikatakuita.

Rahat takaisin -takuu ja peruutusehdot

Kaikille Jumpline-asiakkaille myönnetään 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jotkut suunnitelmat ovat saatavilla myös kuukausittaisissa laskutussuunnitelmissa, joten jos peruutat laskutuskuukauden sisällä, et ole velkaa kuukauden uusimispäivänä. Pilvipalveluita myydään jatkuvasti ilman sopimusta.

Jos olet osa-aikainen sopimuskauden ajan, Jumpline ei tarjoa hyvitettyä palautusta.

Hyppyjohdon yhteenveto

Jumpline keskittyy Yhdysvaltojen tietokeskuksissaan selvästi Yhdysvaltojen yrityksiin. Puhelintuella ET-aukioloaikojen aikana tämä on isännöintiyritys, joka sopii paremmin asiakkaille tietyissä Pohjois- ja Keski-Amerikan osissa – ellet ole onnellinen käsittelemään hätätilanteita sähköpostitse. Mutta riippumatta Jumpline-paketeista on yleinen vetovoima, etenkin sen joustava pilvipalvelu. Jos haluat käyttöaikatakuun, saatat joutua etsimään muualta.

JumpLine.com Usein kysytyt kysymykset

 • Tarjoaako Jumpline Windows-majoitusta?

  JumpLine tarjoaa vain Linux-pohjaisia ​​web-isäntäpalveluita.

 • Millaisia ​​hosting-suunnitelmia he tarjoavat?

  JumpLine tarjoaa jaettuja hosting-suunnitelmia sekä pilvi- ja VPS-järjestelmiä.

 • Tarjoaako Jumpline jälleenmyyjävaihtoehtoja?

  JumpLine-ohjelmalla ei ole jälleenmyyjäohjelmaa.

 • Saanko rajattoman kaistanleveyden ja tilan?

  Ei, jokaisella isännöintisuunnitelmalla on asetettu määrä tallennustilaa ja sallittu kaistanleveys.

 • Mitä ohjelmointikieliä palvelimet tukevat?

  Tuettuihin ohjelmointikieliin kuuluvat jaetulla web-hosting-alustalla PHP, Perl ja Python.

 • Auttavatko he siirtämään olemassa olevan sivuston ja verkkotunnuksen?

  Yrityksellä ei ole sivustonsiirtopalvelua, mutta heillä on tukihenkilöstönsä ohjaamaan sinua prosessin läpi.

 • Onko Jumplinella työkaluja verkkosivun luomiseen helposti?

  Yhtiö tarjoaa Softaculous-asennusohjelman, joka sisältää yhden napsautuksen asennuksen suosituille CMS: ille ja sovelluksille, kuten WordPress, Joomla, Magento, MediaWiki, foorumiohjelmisto ja paljon muuta.

 • Tarjoaako JumpLine ohjauspaneelin??

  JumpLine tarjoaa cPanelin ja Pleskin hosting-suunnitelmiinsa.

 • Tarjoaako JumpLine ilmaisen varmuuskopion??

  He varmuuskopioivat palvelunsa päivittäin. Ne ovat saatavilla suunnitelmasi perusteella joko 10, 15 tai 20 päivän ajaksi.

 • Missä JumpLine sijaitsee??

  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pietarissa, Floridassa. Heidän tietokeskuksensa sijaitsee Ohiossa.

 • Millaista tukea he tarjoavat?

  Yritys tarjoaa sähköpostia, puhelin- ja live-chat-palveluita normaalina aukioloaikoina. Tekninen tuki on saatavana asiakashallinta-alueellaan ympäri vuorokauden.

 • Tarjoaako JumpLine mitään ekstroja suunnitelmiensa kanssa?

  Heidän isännöintisuunnitelmansa tarjoaa useita lisäominaisuuksia, kuten omistettu IP, SSL-varmenteet, WHOIS-suojaus verkkotunnusten rekisteröinnille, sähköpostisähköposti-suojaus, useita sähköpostien IMAP / POP-tilejä ja paljon muuta.

 • Kuinka monta sähköpostiosoitetta mukana??

  Niiden jaetut isännöintisuunnitelmat tarjoavat vaihtelevan määrän tilejä, ja sähköpostikiintiö riippuu levytilasta, jonka olet valinnut valitsemasi koon mukaan.

 • Tarjoaako JumpLine CDN-palveluita niiden alustalla?

  Heillä ei ole käytettävissä CDN-palveluita.

 • Millaisia ​​maksusuunnitelmia he tarjoavat?

  Niiden hinnoittelu asetetaan kuukausittain tai vuodessa palvelusehdoille. Vuotuiset palvelut saavat yleisen hinnan alennuksen.

 • Mitä maksutapoja JumpLine tarjoaa?

  He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit ja PayPalin.

 • Tarjoaako JumpLine alennuksia opiskelijoille, voittoa tavoittelemattomille henkilöille tai kouluille?

  Yhtiö ei tarjoa säännöllisesti ylennyksiä opiskelijoille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja kouluille, mutta niillä on ajoittain myyntiä ja muita kannustimia..

 • Onko Jumpline: llä käyttöaikatakuu ja tekevätkö ne suhteellisia seisokkeihin??

  JumpLine: llä on 99,9% käyttöaikatakuu; He eivät kuitenkaan mainitse tarjoavatko palveluhyvityksiä tai muuta korvausta seisokkeista.

 • Voinko lähettää ääntä tai videota?

  Jaetun isäntäsuunnitelman säilytystilojen rajoituksen vuoksi suositellaan, että käytät heidän VPS-isännöintipalveluitaan ääni- tai videolähetyksiin.

 • Voinko isännöidä kuvagalleriaa?

  Kuvagallerioiden ylläpito on mahdollista niin kauan kuin pysyt säilytysrajojesi rajoissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map