Isäntämetro vuonna 2020: Mitä Host Metro -asiakkaiden arvostelut sanovat?

Isäntämetro-esittely

Host Metro on yksityisomistuksessa ja hallinnassa web-hosting-yritys. Liiketoiminta aloitettiin vuonna 2003, ja johtoryhmällä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus web-hosting-teollisuudesta.


Host Metro on erikoistunut vain jaettuun web-isännöintiin. Sillä on kymmenen vuoden kokemus tästä kapeasta, joten voidaan olettaa, että asiakkaat ovat turvallisissa käsissä.

Isäntämetro-isännöintisuunnitelmat

Host Metron jaetut hosting-suunnitelmat ovat helppo ymmärtää. On vain kaksi vaihtoehtoa, Mega Max -suunnittelu- ja Business Max -suunnitelma. Mitä pidempi sopimuksen pituus, sitä halvempaa kuukausimaksu on.

Kummassakin suunnitelmassa asiakkaat saavat ”enimmäismäärän” levytilaa ja kaistanleveyttä. Tämä on vähän outo lause. Se tarkoittaa tosiasiallisesti, että asiakkaille asetetaan kiintiö, ja Host Metron mukaan kiintiöt riittävät tyydyttämään 95% asiakkaiden tarpeista. Asiakkaat voivat pyytää lisää tilaa tarvittaessa, mutta heidät hylätään, jos tiedostot, joita ei käytetä verkkosivuston rakentamiseen, vievät 15% nykyisestä tilasta. Tämä kaikki on melko epämääräistä; sen tarkoituksena on estää asiakkaita käyttämästä palvelua tiedostojen tallennusvälineenä, mutta jotkut ihmiset eivät tunne oloni mukavaksi ilman lukuja, joihin luottaa.

Molemmat isännöintisuunnitelmat sisältävät rajoittamattoman FTP-tilin, MySQL-tietokannat, viikoittaiset varmuuskopiot ja sivuston rakentajat. Asiakkaat voivat käyttää rajoittamatonta verkkotunnusta ja perustaa rajoittamattomia sähköpostitilejä. Business Max Hosting -suunnitelma sisältää SSL: n, omistetun IP: n ja muutaman muun pienen bonuksen.

Isäntämetro Päällä / seisokkeja

Host Metron isännöintisuunnitelmiin sisältyy 99,9%: n käyttöaikatakuu, mutta sillä on tärkeä isäntälle ehto. Se kompensoi asiakkaita, jos käyttöaika laskee alle 99,9% vuoden aikana – ei kuukaudessa. Tässä tilanteessa asiakkaille annetaan ylimääräinen kuukausi isännöintiä ilmaiseksi, mutta on erittäin epätodennäköistä, että mikä tahansa seisokkiaika laukaisi ensisijaisesti takuun. Jos se tapahtuisi, muistatko vaatia?

Host Metro -keskuksesta on vain vähän tietoa verkkosivustollaan. Yhtiö sanoo, että sen laitos on yksi tehokkaimmista maailmassa; ehkä tämä johtuu sen omituisesta lähestymistavasta resurssien jakamiseen. Onnistuin päättelemään, että tietokeskukset ovat tarpeettomasti kytkettyinä ja verkottuneina. Siellä on myös turvallisuus, palonsammutus, LVI-ilmastointiyksiköt ja varavirta.

Isäntämetro-tuki

Host Metron tukivaihtoehdot sisältävät Yhdysvalloissa toimivan 24/7-live-chatin, sähköpostin ja puhelinkanavat. On myös tietokanta omaehtoisiin tarkoituksiin, ja se sisältää artikkeleita, oppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Asiakkaat voivat seurata Host Metron Facebook-sivua ja Twitter-tiliä. Vaikka Twitter-syöte on vilkasta, Facebook-sivua käytetään tuskin.

Isäntämetro uutisissa

Host Metro on suhteellisen pieni hosting-yritys, joten sen puute lehdistöstä ei ole yllättävää – ja hyvä merkki.

Isäntämetro-ohjauspaneeli

cPanelia tarjotaan kaikissa Host Metro -suunnitelmissa, mikä on aina pluskohta. Koska edistyneitä hosting-vaihtoehtoja ei ole, cPanel on tässä ainoa vaihtoehto.

Isäntä-metron lisäominaisuudet

Host Metro tarjoaa valikoiman ilmaisia ​​maksuja ja lisäominaisuuksia houkutellakseen asiakkaita ilmoittautumaan. Niihin sisältyy ilmainen verkkotunnus, ilmainen pääsy SSL-varmenteisiin ja Google Adwords -kupongin arvoinen 100 dollaria.

Isäntä tukee useita verkkokaupan ominaisuuksia, kuten Google Checkout, PayPal, Zen Cart ja OSCommerce. Softaculous asennetaan myös odotetulla tavalla.

Isäntämetron rahat takaisin -takuu / peruutusehdot

On hyvä nähdä, että jokaiselle, joka kirjautuu isäntämetro-suunnitelmaan, on saatavana 45 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä on hiukan pidempi kuin jaetun palvelimen keskimääräinen rahojen palautustakuu. Takuu ei kata lisäpalveluita (kuten verkkotunnuksen tai SSL-varmenteen rekisteröintikustannukset). Se on saatavana myös vain aitoille, uusille asiakkaille, vaikka 5 päivän takuu kattaa kaikki tulevat uusinnat.

Isäntämetroyhteenveto

Host Metro on vaivaton jaettu hosting-yritys. On selvää, että suunnitelmat on suunniteltu mahdollisimman suoraviivaisiksi, vaikka sillä onkin haittoja.

Vaikka monet yritykset tarjoavat rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden, kun jouset on kiinnitetty, Host Metro tarjoaa asiakkaille vain tarvitsemansa tilan. Tämä voi olla hienoa kaikille, jotka aloittavat verkossa, mutta jos tarvitset lisää tilaa, se voi olla rajoittava, varsinkin jos kirjaudut kolmeksi vuodeksi. Kuka sanoo, että sivustosi ei riko sääntöjä tulevaisuudessa? Pidämme mieluummin termejä kivessä. Mutta skeptisyydestään huolimatta on jotain sanottavaa halpapalvelujen tarjoajalle, joka ei sokea asiakkaitaan teknisen žargonin avulla.

Isäntämetro – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Auttaa HostMetro siirtämään sivustoani?

  Joo. HostMetro tarjoaa ilmaisen sivustonsiirron kaikille uusille asiakkaille.

  Voit kuitenkin siirtää vain yhden tilin ilmaiseksi, ja se on tehtävä 30 päivän kuluessa allekirjoittamisesta HostMetron kanssa. Sivustosi ei myöskään voi olla suurempi kuin 3 Gt, ja tarvitset pääsyn vanhaan sivustoon.

  Muita sivustoja voidaan siirtää maksua vastaan.

 • Tarjoaako HostMetro rajattoman kaistanleveyden ja isäntätilan?

  Tällainen. Heidän suunnitelmansa ovat rajoitetut, mutta raja on asetettu niin korkeaksi, että 95% tileistä ei koskaan saavuta sitä.

  Jos saavut rajan lähellä (käytät 90% kapasiteetista) etkä ole rikkonut palvelusehtoja, he antavat tilillesi enemmän kapasiteettia.

  Tuloksena on, että kaistaleveys ja tallennustila, jos et ole tehnyt mitään, mitä sinun ei pitäisi tehdä, eivät tule koskaan ole rajoittava reagenssi verkkosivustollesi. Ota yhteyttä tukihenkilöstöön saadaksesi lisätietoja.

 • Mitä tukea HostMetro tarjoaa?

  HostMetro tarjoaa asiakastukea tietokeskuksen, 24/7-puhelinlinjan ja live-chatin kautta. Heidän kaikkien tuki perustuu Illinoisista.

 • Mikä on HostMetron maksurakenne ja kuinka voin maksaa?

  HostMetro veloittaa kuukaudessa alennukset kahden tai kolmen vuoden sopimukselle. Alennukset ovat 10–40%.

  Ne tarjoavat myös hintavahvistuksen, mikä tarkoittaa, että hinta, jonka kirjaat, on hinta, jonka maksat elämästä.

  He hyväksyvät maksun PayPalin tai muun tärkeän luottokortin kautta.

 • Mitä ohjelmointikieliä HostMetro tukee?

  HostMetro tukee PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 ja Ruby on Rails 1.8.

 • Mitä palveluita HostMetro tarjoaa?

  HostMetro tarjoaa jaettua hosting-palvelua kahdella kerroksella. Heidän korkeamman tason suunnitelmaan sisältyy SSL-varmenne ja SiteLock Security Seal. Ne eivät tarjoa jälleenmyyjää, VPS: ää tai erillistä hosting-palvelua.

 • Missä ovat HostMetron datakeskukset?

  HostMetrolla on datakeskus Elk Grove Villagessa, IL. Yrityksen kotipaikka on Arlington Heights, IL.

 • Onko HostMetro Windows-isäntä?

  Ei. HostMetro tarjoaa vain Linux-pohjaista hosting-palvelua CentOS: n kanssa.

 • Onko HostMetrolla rahat takaisin -takuu?

  HostMetrolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille uusille tilille.

 • Mitä sovelluksia voin helposti asentaa?

  HostMetro tarjoaa Softaculous-sovelluksen kautta pääsyn yli 100 suosituille sovelluksille, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja suosituille verkkokaupan ostoskärryille..

 • Sisältääkö HostMetro verkkotunnuksen rekisteröinnin?

  Joo. Jokainen tili sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin yhdelle verkkotunnukselle vuodeksi. Jokaisesta verkkotunnuksesta sen jälkeen veloitetaan normaalisti. Alkuperäinen verkkotunnuksen rekisteröinti ei sisällä verkkotunnuksen yksityisyyttä.

 • Kuinka monta verkkotunnusta voidaan rekisteröidä yhdelle tilille?

  HostMetrolla on rajoittamaton verkkotunnus kaikilla tileillä, mukaan lukien varatut verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset.

 • Onko HostMetro ilmaisia ​​varmuuskopioita?

  Joo. He varmuuskopioivat jaetut palvelintilit joka viikko. Mutta he suosittelevat, että sinulla on omat varmuuskopiot joka tapauksessa ja vain niiden sivustojen varmuuskopioinnista, jotka ovat pienempiä kuin 1 Gt.

 • Mitä sivuston suojausta HostMetro tarjoaa?

  Ylimmän tason suunnitelmaan kuuluu ilmainen pääsy SiteLock Security Sealiin, joka etsii päivittäin tietoturvaongelmia. Ylimmän tason suunnitelma sisältää myös SSL-varmenteen. Alemman tason suunnitelma voi lisätä nämä palvelut nimelliseen hintaan.

 • Sisältääkö HostMetro sivustonrakennuksen ohjelmiston?

  Joo. Ne tarjoavat ilmaisen pääsyn RVSite Builderiin kaikilla tileillä.

 • Tarjoavatko ne ohjauspaneelin??

  Joo. HostMetro tarjoaa kaikille tileille ilmaisen pääsyn cPaneliin.

 • Onko heillä käyttöaikatakuu??

  Joo. Ne takaavat 99,99% käytettävyyden yli 12 kuukauden ajan ja antavat asiakkaille yhden kuukauden ilmaisen palvelun, jos he eivät saavuta tavoitetta.

  Ne eivät kuitenkaan sulje pois mitään seisokkeja, jotka johtuvat asioista, joihin he eivät vaikuta. Esimerkkejä sellaisista asioista ovat DDoS-hyökkäykset, runkoverkon tarjoajan vika ja DNS-ongelmat.

 • Onko heillä CDN-palveluita saatavilla?

  Joo. Ne tarjoavat CDN-palveluita CloudFlaren kautta ilmaiseksi kaikille asiakkaille.

 • Onko sivustolla käyttämiselle rajoituksia??

  Joo. Asiakkaat eivät saa ajaa videoiden suoratoistosivustoja, käyttää sivustojaan varmuuskopioina, käyttää kuvamajoitussivustoja tai tehdä mitään laitonta.

  He eivät myöskään saa myydä valvottuja aineita tai ylläpitää uhkapelisivustoja. Ota yhteyttä HostMetroon saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map