HostingSource vuonna 2020: Mitä HostSource-asiakasarvostelut sanovat?

Hosting-lähteen esittely

Hosting Source on New Yorkin ulkopuolella sijaitseva hosting-yritys, joka tarjoaa täyden valikoiman isäntätuotteita. Vuonna 2000 perustettu hosting-palveluita tarjoava Hosting Source on keskittynyt skaalautuviin palvelimiin Linux-pohjaisesta jaetusta isännöinnistä omistettuun ja pilvipalveluun asti.


Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on suuri liikkumavara käyttäjän räätälöinnissä. Tämä pätee erityisesti omistettuihin ja pilvipalvelimiin, mihin Hosting Source keskittyy.

Palvelut & erikoisalat

Hosting Source tarjoaa kaikenlaisia ​​hosting-muotoja jaetusta isännöinnistä VPS: n kautta omistettuun ja pilvipalveluun. Yhtiö tarjoaa ilmaisen siirron, jotta verkkosivustot voivat aloittaa jaetulla hosting-suunnitelmalla ja siirtyä edistyneemmille alustoille käytännössä ilman seisokkeja..

Jaettujen palvelimien suhteen Hosting Source tarjoaa tavallisen Linux / Apache / cPanel-paketin SiteBuilderin kanssa ja muiden valinnaisten kehitystyökalujen, kuten blogien, foorumien, ostoskärryjen ja niin edelleen. Ne sisältävät myös rajoittamattoman MySQL-tietokannan käytön yhdessä PHP 5: n, Ruby on Railsin ja Pythonin kanssa.

Vaikka Hosting Source tarjoaa täyden valikoiman verkkotuotteita, se on suunnattu enemmän omistettuun ja pilvipalveluihin. Suurin osa heidän asiakkaistaan ​​käyttää näitä korkealaatuisempia palveluita. Tällä hetkellä he palvelevat suunnilleen yhtä paljon omistautuneita ja pilvipalveluita hoitavia asiakkaita, mutta suuntaus on kohti viimeksi mainittuja. Tämän keskittymisen seurauksena heidän infrastruktuurissaan on paljon redundanssia, mikä tekee erittäin vankasta ja luotettavasta isäntäalustasta – jopa sen jaetuille palvelimille.

Saatavana on monia muita palveluita, kuten pilv VPS-isännöinti, erilliset tallennuspalvelimet, DDOS-tietoturva, jälleenmyyjän isäntä ja sisällönjakeluverkko.

Hosting Source tarjoaa myös palveluita, joita he eivät mainosta. Esimerkiksi Microsoft IIS / ASP jaettu isäntä on saatavana, vaikka niiden pääpalvelimet käyttävät Linuxia / Apachea. Samoin on saatavana yhteistoimintapalveluita. Hosting-lähde pystyy yleensä tarjoamaan mitä tahansa palveluita, joita asiakkaat voivat tarvita.

Infrastruktuuri / tietokeskukset / verkko

Hosting Source käyttää kahta datakeskusta Yhdysvaltojen itärannikolla. Yksi on Secaucuksessa, New Jerseyssä. Toinen on New Yorkissa Whitehall Street 33: lla – missä isännöidään valtavia sivustoja, kuten BuzzFeed ja Gawker.

Host Source -laitteisto on kytketty useisiin 10 gigabitin yhteyksiin ”tier 1” -verkossa tai kauttakulkuvapaassa verkossa.

Tuki ja asiakaspalvelu

Hosting Source tarjoaa 24/7 tukea asiakasportaalinsa kautta. He takaavat, että kaikkiin tukilippuihin vastataan tunnin sisällä.

turvallisuus & varmuuskopiot & Palvelimen valvonta

Varmuuskopiot tehdään kaikilla palvelimilla kolme kertaa viikossa. Varmuuskopiot tallennetaan paikan päällä, ja kopio toimitetaan etänä. Käyttäjät voivat pyytää ilmaisia ​​palautuksia. Käyttäjät voivat myös ostaa useampia varmuuskopiointiaikatauluja. Hosting Source tarjoaa palvelimien valvontaa heidän VPS: ssä ja omistamissa isäntissä. Muut palvelut, kuten DDOS-suojaus, ovat saatavana maksua vastaan.

Uptime-takuu

Hosting-lähde tarjoaa käytettävyyden takuun lisääntyneillä hyvityksillä, ja lisäpalvelu laskee tältä tasolta. Takuu on 99,9% jaetulle isännöinnille ja 99,99% virtuaaliselle ja pilvipalvelun isännöinnille. Tavanomaisia ​​rajoituksia sovelletaan asioihin, jotka eivät ole yrityksen valvonnassa (esim. Hurricane Sandy). Mutta Hosting Source keskittyy verkkojensa luotettavuuteen ja ylläpitää yleensä erittäin korkeita käyttöaikaa.

Laskutus & Maksupolitiikat

Hosting-lähde tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun kaikille heidän isännöintituotteilleen. Asiakkaat voivat peruuttaa sopimukset milloin tahansa, paitsi ne, joilla on omistettu palvelin. Dedikoidut palvelimet vaativat vähintään 5 kuukautta tai asiakkaan on maksettava 199 dollarin ennenaikainen irtisanomismaksu.

Yhtiö hyväksyy tavalliset maksulähteet, mukaan lukien PayPal. Ne tarjoavat myös kannustimia puolivuosittaisille ja vuosittaisille maksuaikatauluille. Jaetussa isännöinnissä on yksinkertaista, että ne tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia, joiden maksuaikataulut ovat vähintään vuosi. Edistyneemmässä jaetussa isännöinnissä he tarjoavat 15% alennuksen yhden vuoden maksuista. Omistettuihin ja pilvipalveluihin tarjoavat 10%: n alennukset puolivuosittain, 15%: n vuosittaiset ja 20%: n alennukset kahden vuoden maksuista..

Hosting Source -sivustolla voi olla vaikea navigoida – ja se sisältää joskus ristiriitaisia ​​tietoja. Jos olet kiinnostunut käyttämään niitä, sinun on parasta soittaa heille ja selvittää, kuinka he voivat parhaiten palvella tarpeitasi. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.

Yhteenveto

New Yorkissa toimiva Hosting Source on hyvä valinta verkkosivustoille, joilla on asiakaspohjaa Yhdysvalloissa. Ja ottaen huomioon, että niiden tietokeskukset sijaitsevat tason 1 verkoissa, jotka sijaitsevat yhdessä joidenkin Internetin suosituimpien sivustojen kanssa, ulkopuoliset ongelmat todennäköisesti minimoidaan.

Kustannusten suhteen ne ovat erittäin kilpailukykyisiä VPS: n, omistettujen ja pilvipohjaisten palvelimien suhteen. Ne ovat vähemmän kilpailukykyisiä virtuaalisen ja jälleenmyyjän isännöinnin suhteen, mutta silti kohtuuhintaan.

Hosting-lähde on erittäin hyvä valinta, jos odotat, että web-hosting-palvelun täytyy kasvaa ajan myötä – nykyisistä tarpeistasi riippumatta. Ne tarjoavat erittäin helpon päivityspolun pienimmistä sivustoista aina omistetun isännöinti- ja sisällönjakeluverkon käyttöön asti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map