Helposti UK Review: Heidän verkkosivusto antaa muutamia vihjeitä. Päätimme testata tätä isäntää.

Easily.co.uk Johdanto

Easily.co.uk on kauppanimi Easily Ltd: lle, joka kuuluu NetNames-konserniin. Easyely Ltd aloitti toimintansa EasyWebNames-nimellä vuonna 1999, ja yritys oli edelläkävijä edullisten verkkotunnusten käsitteessä Isossa-Britanniassa. Se pitää verkkotunnusten myyntiä edelleen tärkeänä ja tarjoaa nyt valikoiman uusia gTLD-tunnuksia vakiintuneiden .uk-verkkotunnusten rinnalla.


Nykyään Easily.co.ukilla on yli 100 000 asiakasta 150 maassa. Se keskittyy edelleen edullisiin palveluihin ja korostaa Yhdistyneen kuningaskunnan läsnäoloa markkinointimateriaalissaan. Sen paketit on suunnattu henkilökohtaisille ja pienille yritysasiakkaille, ja se keskittyy yksinkertaisuuteen ja nopeuteen.

Easily.co.uk hosting -suunnitelmat

Easily.co.uk keskittyy jaettuun isännöintiin, sivustonrakentajiin ja verkkotunnusten rekisteröintiin. Se tarjoaa vähän keskisuurille tai suurille yrityksille.

Kolme Windows-suunnitelmaa on saatavana kolme Linux-jaettua hosting-suunnitelmaa. Kaikilla on verkkoalueen käytön rajoituksia, mutta niissä on rajaton kaistanleveys. Ohjauspaneelin merkkiä ei ole määritetty sen verkkosivuston isäntäsivulla.

WordPress on saatavana Linux-suunnitelmissa yhden napsautuksen asennuspaketina, mutta erillisiä WordPress-suunnitelmia ei ole. Ei ole myöskään mainostettuja VPS-, pilvi- tai erillisiä palvelinpaketteja.

Muita verkkopalveluja ovat verkkokaupan luoja ja hakukoneiden lähetyspalvelu.

Infrastruktuuri helposti

Easily.co.uk ei mainosta tietokeskuksiensa sijaintia. Se ei anna mitään tietoja käyttämistä palveluista, verkoistaan ​​tai palvelinlaitteistostaan.

Easily.co.uk: n emoyhtiö NetNames käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaa datakeskusta. Ei kuitenkaan ole tietoa siitä, onko tämä Yhdistyneen kuningaskunnan datakeskus se, johon Easily.co.uk-asiakkaiden tietoja tallennetaan.

Easily.co.uk -tuki

Easily.co.ukin asiakkaat voivat käyttää 24/7 -ohjeita sähköpostitse. Puhelinlinjat ovat avoinna vain klo 9–17.30 ja vain arkisin. Sivustolla on pieni määrä apumateriaalia ja online-lipunmyyntijärjestelmä, jossa asiakkaat voivat nostaa kyselyjä.

Easily.co.uk Rahan palautustakuu / peruutussäännöt

Easily.co.uk tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun uusille jaetun isännöinnin, verkkokaupan ja sen verkkosivun luontisuunnitelman uusille ostoille. Takuuta kutsutaan helposti 30 päivän lupaukseksi, ja se ei koske uusimista tai päivitystilauksia.

Et voi myöskään hakea hyvitystä mistään verkkotunnusten tai hakukoneiden toimituksista.

Jos peruutat ensimmäisen 30 päivän kuluttua, et saa hyvitystä. Palvelun peruuttaminen on edelleen tärkeää, jos et halua sen uusimista.

Easily.co.uk Yhteenveto

Easily.co.uk on vakiintunut brittiläinen hosting-yritys, mutta sen pakettivalikoima on melko kapea, ja sen infrastruktuurista on vähän tietoa. Ison-Britannian asiakkaat todennäköisesti haluavat tietää tarkalleen missä heidän tietojaan tallennetaan, joten on melko yllättävää, että näitä tietoja ei näytä toimitettavan.

Jos haluat jaetun hosting-paketin tai verkkosivustojen rakentajan ja käytät mielellään sähköpostitukia työaikojen ulkopuolella, Easily.co.uk voisi olla oikea valinta. WordPressissä on todennäköisesti parempia isäntiä, joilla on tarjolla kattavampia ominaisuuksia.

Easily.co.uk Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä isäntätuotteita tukee helposti?

  Tarjoaa helposti vain jaetun palvelimen. He jakoivat tämän sähköpostiosoitteeksi, muutamaksi jaettua hosting-tasoa varten ja joihinkin verkkokauppasuunnitelmiin.

 • Millaisia ​​sähköpostiratkaisuja tarjoaa helposti?

  Ne tarjoavat erilaisia ​​sähköpostinhoitopalveluita kattamaan kaikki henkilöistä, jotka haluavat vain henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen aina pienen joukkueen kattamiseen asti. Heidän sähköpostisuunnitelmansa toimivat sähköpostiohjelmissa, kuten MS Outlook.

 • Tarjoaa helposti Windows- ja Linux-isäntä?

  Kyllä, kaikkia heidän jaettuja suunnitelmiaan tarjotaan sekä Windows- että Linux-palvelimille.

 • Mitä ohjelmointikielet tukevat helposti?

  Heidän Linux-palvelimet tukevat PHP: tä ja Perlia. Heidän Windows-palvelimensa tukevat myös APS: ää, .NET-kehystä ja Flashia.

 • Tukee helposti yleisiä sovelluksia, kuten WordPress ja ostoskärryt?

  Se riippuu. Kaikissa heidän Linux-jakamissuunnitelmissa on WordPressin, Joomlan ja Drupalin asennukset yhdellä napsautuksella, mutta ei täydellisellä sovellusohjelmalla, kuten Softaculous tarjoaa..

  Heidän Windows-palvelimissaan ei ole yhden napsautuksen asennuksia.

 • Voinko ostaa SSL-sertifikaatin helposti?

  Joo. Ne tarjoavat Geotrust Quick SSL: n lisämaksusta.

 • Onko varmuuskopioita saatavana helposti?

  Joo. Heillä on päivittäiset varmuuskopiot kaikissa jaetussa hosting-suunnitelmassa.

 • Tarjoaa helposti käyttöaikatakuun?

  Ei, he eivät. Heidän palveluehdoissaan ei mainita käyttöaikaa, vaan vain ilmoitetaan, että Easy tekee parhaansa pitääkseen kaikki sivustot toiminnassa niin paljon kuin mahdollista.

 • Tarjoaako helposti rahojen palautustakuun?

  Joo. He tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jossa he palauttavat ostoksesi kustannukset 30 ensimmäisen päivän aikana.

 • Tuleeko uusintahintani nousemaan helposti?

  Ei oikeastaan. Verkkotunnuksen kustannuksista johtuu pieni nousu, mutta siinä se on.

 • Millaista laskutusjaksoa helppo käyttää? Miten voin maksaa?

  He laskuttavat vuosittain kaikista vakuutuksistaan, ja asiakkaat voivat maksaa vain suurilla luottokorteilla.

 • Tarjoaa helposti alennuksia pidennettyihin sopimuksiin?

  Ei. Heidän hinnat ovat samat ja he tarjoavat vain vuotuisia ehtoja; ei ole muuta vaihtoehtoa alle 12 kuukauden sopimuksen allekirjoittamiseen.

 • Millaista tukea tarjoaa helposti?

  Heillä on brittiläinen puhelin-, live-chat- ja sähköpostituki. Tätä tarjotaan vain aukioloaikoina, ei 24/7. Heillä on myös tietokanta ja lippujärjestelmä.

 • Millainen käyttöpaneelin käyttö tarjoaa helposti?

  Ne tarjoavat pääsyn ohjauspaneeliin, mutta he eivät ole selviä siitä, miten. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

 • Auttaa helposti sivustoni ja verkkotunnukseni siirtämisessä?

  Joo. Heillä on verkkotunnuksen siirtotyökalu, jonka avulla voit siirtyä nykyisestä verkkotunnuksestasi.

  Vaikka ne eivät tarjoa tukea verkkosivustojen siirtämiselle, ne voivat tarjota apua paneelien ja paneelien siirtoon. Ota yhteyttä asiakastukeen saadaksesi lisätietoja.

 • Mitkä verkkotunnuspalvelut ovat helposti saatavilla?

  Ne tarjoavat verkkotunnuksen rekisteröinnin ja aliverkkotunnusten hallinnan ja siirtävät sinut ilmaiseksi. He suojaavat sinua myös mistä tahansa olemassa olevalle verkkotunnuksellesi jäämästä ajasta ennen kuin ilmoitat rekisteröidyksesi verkkotunnukseen. Ne tarjoavat myös paljon gTLD: tä.

 • Mitä ovat gTLD: t?

  gTLD-tiedostot ovat yleisiä ylätason verkkotunnuksia, jotka ylittävät paljon enemmän yleisiä gTLD-verkkotunnuksia, kuten .com ja .org. Helposti on saatavana paljon gTLD-tiedostoja, kuten .London, .website, .international ja .xzy.

 • Onko helposti verkkosivujen rakentaja?

  Kyllä he tekevät. Ne tarjoavat valikoiman jaettuja hosting-paketteja, jotka sisältävät heidän omistamansa verkkosivustojen rakennusohjelman ja mallit yhdessä muiden aloittelijoiden verkkosivustojen rakennustyökalujen kanssa.

 • Mitä tarkoittaa helposti rajaton kaistaleveys?

  Vaikka niiden kaikkien suunnitelmien tallennusraja on rajoitettu, Easyless tarjoaa kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden. Kuten muiden yritysten “rajoittamaton” tarjous, se ei kuitenkaan ole todella rajaton.

  Jos rikkot heidän hyväksyttävää käyttökäytäntöään, sivustosi katkaistaan. Sitten, jos sivustosi alkaa laillisesti käyttää suurta kaistanleveyttä, Easyhost varaa silti oikeuden katkaista sinut tai veloittaa lisäkäytöstä.

  Raja on kuitenkin niin korkea, että on taistelua päästä sinne laillisesti, joten useimmille käyttäjille se on käytännössä rajoittamaton.

 • Tarjoaako helposti markkinointitukea?

  Kyllä, jotkut. Asiakkaat voivat halutessaan lähettää sivustonsa automaattisesti yli 400 hakukoneelle SEO-hyödyksi. Laskee helposti lisäpalvelun tästä palvelusta. Ne tarjoavat myös markkinointimainoshyvityksiä joidenkin jaetun isäntä- ja verkkokauppasuunnitelmien kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map