Haastattelu Jason Cohenin kanssa, WP Engine

Disclosure: Tukisi auttaa pitämään sivuston toiminnassa! Ansaitsemme lähetysmaksun joistakin tämän sivun suosittelemista palveluista. Jason Cohen, WP Engine
Jason Cohen, WP Engine.


Jason Cohen on WP Engine -yrityksen perustaja ja tekninen johtaja.

Menestyvänä sarjayrittäjänä hänellä on asiantuntemusta sekä web-hosting-liiketoiminnallisista että teknisistä näkökohdista.

Meillä oli lyhyt haastattelu hänen kanssaan WP Enginestä ja itse WordPressistä; ohjelmistojen kehittäminen ja suurten projektien hallinta; ja jopa hänen mielipiteensä Star Wars vs. Star Trekin kiireellisestä aiheesta.

WP-moottori ja WordPress

WhoIsHostingThis: Kun käynnistit WP Engine, olit yksi ensimmäisistä palvelimista, jotka keskittyivät pelkästään WordPress-markkinoihin. Tietenkin on ollut monia isäntiä seurata jalanjälkiäsi. Onko tämä vaikuttanut WP Moottorin strategiaan? Kuinka WP Engine erottaa itsensä tästä kilpailusta??

Jason Cohen: Avaruuden monet tulokkaat vahvistavat markkinoiden koon ja niiden tuottaman kysynnän. Emme viettää paljon aikaa kilpailijoiden ajatteluun.

Ei ole koskaan viisasta rakentaa strategiaa sen perusteella, mitä kilpailijat tekevät. Yksi syy on se, että yrityksillä on erilaiset tavoitteet, erilaiset motivaatiot, erilaiset pääoman määrät työhön, erilainen tiimi jne. Siksi se, mikä on hyvä yhdelle yritykselle, ei välttämättä ole hyvä toiselle.

Lisäksi avaruuden suurimpana yrityksenä (monta kertaa) meillä olisi oltava parhaat käsitykset siitä, mitä markkinat tarvitsevat, ja eniten resursseja näiden tarpeiden täyttämiseen. Siksi ajattelemme, mikä on parasta omille asiakkaillemme ja mihin uskomme markkinoiden olevan menossa – toisin kuin katsomalla taustapeiliin sitä, mitä kilpailijat tekevät.

wiht: Voitko kertoa minulle WP Enginen lavastusympäristöstä? Mielestäni tämä on upea työkalu; voitteko selittää, miten tämä hyödyttää WordPress-käyttäjiä?

JC: WP Englannissa olemme luoneet yhden napsautuksen työkalun, jonka avulla voit luoda live-tuotesivustollesi kloonin, joka voidaan helposti luoda testaamaan laajennuksia, teemoja, mukautettuja koodeja ja muita muutoksia, jotka haluat tehdä.

Tämän avulla voit tehdä kaikenlaisia ​​luovia muutoksia sivustoosi pelkäämättä vaikuttaa aktiiviseen sivustoosi. Kun olet tehnyt muutokset pysäytyspaikkaan, työkalumme avulla voit siirtää muutokset live-sivustoon vain muutaman painikkeen napsautuksella.

wiht: Mitä tulevaisuus pitää yllä WordPress-isännöinnissä??

JC: Viime aikoina olemme nähneet, että WordPress on vauhdittamassa yritystilaa. Yrityskäyttäjät vaativat turvallisuutta, skaalautuvuutta, nopeutta ja palvelua. Upea isäntä toimittaa kaikilla näillä rintamilla.

WordPressin voima perustuu sen kykyyn mukauttaa. Yritykset eivät halua yhdenmukaista kaikille -lähestymistapaa; he haluavat voiman saada verkkosivusto näyttämään ja tuntemaan täsmälleen haluamallaan tavalla. Siinä WordPress on erinomainen. Yritysasiakkaat vaativat myös erilaista teknistä tukea ja asiakaspalvelua. Me WP Enginessä olemme kehittäneet yrityskäyttäjille valkoisen hansikkaisen lähestymistavan, joka lisää asiakastyytyväisyyttä ja auttaa esittelemään WordPressin etuja.

Pyrkimyksillämme WP Engine on osaltaan merkittävästi luonut itse WordPressin alustaksi, jota voidaan käyttää luotettavasti useissa yritysskenaarioissa. Olimme mukana sellaisten alustaominaisuuksien esittelyssä tai popularisoinnissa, joista on tullut isännöinnin keskeisiä piirteitä, mukaan lukien sivuston lavastus (kuten edellä mainitaan), integrointi kehittäjän työnkulun työkaluihin ja edistyneet välimuististrategiat. Page Performance -palvelumme äskettäisen lanseerauksen myötä WP Engine lisää tason, joka todennäköisesti jatkaa asiakkaiden odotusten kehittymistä hallitulle WordPress-tarjoukselle. Sivustojen, joista Page Performance on ensimmäinen tuote, suorituskykyä koskeva älykkyys on jatkuvien investointien alue meille.

Ohjelmistojen kehittäminen ja hallinta

wiht: Millaista kehitysympäristöä käytät?

JC: Käytämme täällä WP Enginessä erilaisia ​​kieliä. Python on menemme tapaan, jos se ei ole itse WordPressissä, mutta meillä on Erlang, Java ja kyllä, myös Ruby-on-Rails. WP Engine valitsee oikean työkalun työhön; Käytämme taas Ruby on Rails -portaalia käyttäjäportaalissamme ja se on hienoa!

Nykyään on olemassa myös kaikki DevOps-jutut, jotka ovat riittävän monimutkaisia, että ne ovat olennaisesti myös kieliä, kuten Ansible, Docker Universe, Hadoop Universe ja muut, joita me kaikki käytämme.

wiht: Ajattelusi näyttää kehittyneen hiukan – samoin kuin kielet. Kirjoitit jo vuonna 2011 Java-puolustuksen voimakkaasti Ruby- ja Python-harrastajien hyökkäyksiltä.

JC: Pysyn edelleen tuon artikkelin takana. Jos minun piti johtaa 100 kehittäjätiimiä, joka työskentelee yhdellä koodipohjalla, mieluummin Java kuin Rails. Railsissä se on käytännössä mahdotonta; Java-alueella se on vaikeaa, mutta itse asiassa kaikkialla maailmassa on sellaisia ​​joukkueita, jotka toimivat hienosti.

wiht: Vaikuttaa siltä, ​​että joka vuosi on uusi ”kuuma” kieli, vaikka kieli ei koskaan eroa perusteellisesti jo laajalti käytetyistä kielistä. Vaikuttaako tämä sinuun kehityksessäsi?

JC: Olen eri mieltä siitä, että kielet eivät ole pohjimmiltaan erilaisia. Vaikka tietysti on totta, että voit kirjoittaa suurimman osan ohjelmistoja millä tahansa kielellä, kokemuksistaan ​​siitä on valtavia eroja, esimerkiksi kuinka nopeasti päivittää v1.0, kuinka helppo ylläpitää, kuinka todennäköisesti koodi toimii oikein viidessä Voiko 50 kehittäjätiimi työskennellä sen parissa, kuinka helppo se on ottaa käyttöön, kirjastojen saatavuus ja paljon muuta.

wiht: Joten et usko, että ohjelmoinnin villitys on huono asia?

JC: Vielä yksi villityskieli on vuodessa, ja se on hieno. On hyvä, että tutkimme erilaisia ​​ideoita; usein paremmat kieltäytyvät kypsistä kielistä. Esimerkiksi muut ovat jäljitelleet Python-ymmärryksiä, myös Ruby-sulkemisia, Javascript ja CSS ovat käytännössä laaja-alaisia ​​SASS: n ja TypeScriptin keksintöjen ja heidän veljiensä kanssa. Node.js on muuttanut sitä, mikä Javascript voi olla. Go on osoittautunut tärkeäksi, sillä se antaa virtaa yhä useammalle asialle (esim. Docker), eikä se varmasti ole villitys. Tuomaristo saattaa silti olla ulkona RUST: lla, mutta se on mielenkiintoista. Nämä ovat hyviä asioita!

wiht: Vaikka avointa lähdekoodia voidaan hallita millä tahansa tavalla, sen luonne on yleensä anarkistisempi kuin perinteiset ylhäältä alas suuntautuvat kehitysmenetelmät, kuten saatat löytää keskustelleet Myyttisen ihmisen kuukaudesta; missä ryhmät kirjoittivat uusia käyttöjärjestelmiä omaperäiselle laitteistolle …

JC: Et voi verrata nykyaikaista avoimen lähdekoodin prosessia 40-vuotiaan yritysprosessin kanssa. Parempi olisi verrata sitä nykyaikaiseen suljetun lähdekoodin prosessiin.

wiht: Mikä sitten on kompromissi avoimen ja suljetun lähdekoodin hankkeiden välillä?

JC: Ihmisten erottaminen projektista antaa sille voimaa, koska uudet ideat voivat menestyä ja päästä sisään, jolloin innovaatio jatkuu jopa kypsyydessä. Mutta monista avoimen lähdekoodin projekteista puuttuu organisaatio jatkaakseen 90 prosentilla huijaustöistä, joita tarvitaan minkä tahansa ohjelmistoprojektin onnistumiseen, kun taas se voidaan yksinkertaisesti valtuuttaa suljetun lähdekoodin kanssa.

wiht: Puhuttaessa avoimen lähdekoodin kehityksestä keskitymme yleensä sen positiivisuuteen. Luuletko, että avoimen lähdekoodin vallankumous (paremman sanan puutteesta) on johtanut heikompaan koodin laatuun? Tai silmien suuri määrä kompensoi negatiiviset näkökohdat?

JC: Molemmissa tapauksissa, kun sinulla on onnistunut, laajalti käytetty koodikanta, uudet muutokset ovat vaikeita ja riskialttiita ja prosesseja vaativia. Tämä pätee ehdottomasti WordPressiin ja Drupaliin, mutta yhtä lailla Linuxiin, MySQL: iin, SQLiten ja muihin. En usko, että voit sanoa ”avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat huonompaa laatua”.

Varmasti juuri luettelani projektit ovat korkeamman koodinlaatuisia (virheiden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen) kuin melkein kaikki suljetun lähdekoodin projektit, osittain siksi, että niin monet ihmiset ovat työskennelleet sen parissa.

Siellä on paljon hullua ”hyllyvarastoa” avointa lähdekoodia, mutta se johtuu vain siitä, että projektit tehdään ulkona. Jos katsoisit kaavittuja suljetun lähdekoodin projekteja, olisiko ne parempia? Joskus ne jatkavat, vaikka ne olisi pidettävä hyllyllä!

wiht: MySQL: llä on paljon kilpailua, myös omien sivuliikkeidensä kautta. Kuinka MySQL: n tulevaisuus näyttää sinulle?

JC: MySQL on edelleen yksi tehokkaimmista, vakaimmista ja tehokkaimmista työkaluista maailmassa. Siellä on Percona, Maria ja nyt Aurora-kaltaiset asiat, jotka ovat kaikki jännittäviä. (Käytämme Perconaa WP Enginessä.) Se ei tietenkään tarkoita, että MySQL on aina paras valinta! Mutta MySQL ei ole osa pinoamme, josta olemme huolissamme.

Hauskoja juttuja

wiht: Ensimmäinen tietokone?

JC: TI 99 / 4A 16 kb RAM: lla

wiht: Ensimmäinen kirjoittamasi ohjelma / käsikirjoitus (kieli, tarkoitus, ikä)?

JC: TI BASIC – tekstipeli (esim. “Mene pohjoiseen”)

wiht: Ensimmäinen rekisteröimäsi verkkotunnus? Milloin ja miksi?

JC: FastScheduler.com – työkalu, jonka tein yliopistossa ilmoittautuaksesi vielä käytettävissä oleviin luokkiin, ja täyttämään aikataulun sanomiesi mukaan..

wiht: Star Trek tai Tähtien sota?

JC: Molemmat, mutta jos minun täytyy valita, Trek.

wiht: Olet sarjayrittäjä, aloittelija, sijoittaja ja vanhempi – ilmeisesti riskinottaja. Seurataanko jotakin harrastuksistasi? Taivassukellus? Vuorikiipeily? Skootterin ratsastus?

JC: Käytin ennen lentokoneita, mutta ei; Varausriskini varataan toimistolle, joten kotielämä on helvetin verrattuna. (PS: Vanhempana oleminen on vaarallisin mainitsemastasi joukosta. Esimerkiksi se on ainoa, jota et voi päättää lopettaa olonsa.)

Kiitämme Jason Cohenia hänen ajastaan ​​ja oivalluksistaan. Voit tarkistaa WP Engine -verkkosivun
Saat lisätietoja heidän hallitusta WordPress-isännöinnistään ja seuraa Jasonia Twitterissä @asmartbear.

WP-moottori

WhoIsHostThis tarjoaa laajan tiedon WP-moottorista hosting-arvostelujen sivulla: asiantuntijalausunto, kymmeniä asiakasarvosteluja, UKK, suunnitelmat, ominaisuudet ja paljon muuta.

WP Moottorin luvalla käyttämät kuvat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map