eNom vuonna 2020: Mitä eNom-asiakasarvostelut sanovat?

eNom Johdanto

eNom on jaetun isännöinnin tarjoaja ja yksi suurimmista verkkotunnusten rekisteröijistä verkossa. eNom tarjoaa laajan valikoiman hosting-suunnitelmia, jälleenmyyjätilejä, verkkotunnusten rekisteröintipalveluita ja verkkosivustojen rakennustyökaluja. eNom on osa Rightsidea, yritystä, joka omistaa useita verkkotunnusten rekisteröintiyrityksiä. Elokuuhun 2014 asti Rightside oli osa Demand Mediaa, mutta tuolloin Rightside perustettiin itsenäisenä yrityksenä keskittyen verkkotunnusten rekisteröintiin ja hallintaan.


eNom on vastavuoroisessa kumppanuudessa Dreamhostin kanssa. Vastineeksi Dreamhostin VPS: n ja pilvipalvelupalvelujen mainostamiselle eNom vastaanottaa kaiken Dreamhostin asiakkaiden harjoittaman verkkotunnusten rekisteröintiyrityksen..

eNom perustettiin vuonna 1997 verkkotunnusten tukkumyynnillä, joka antoi jälleenmyyjille mahdollisuuden tarjota verkkotunnusten rekisteröintiä ja niihin liittyviä palveluita omilla tuotemerkeillään. Vuonna 2006 eNom osti kilpailijan BulkRegister, jolloin eNom oli toiseksi suurin verkkotunnusten rekisteröijä. Tänään BulkRegister toimii eNomin palveluna, ja käynti BulkRegisterin verkkosivustolla näyttää sivuston, joka on identtinen eNomin sivuston kanssa brändäystä lukuun ottamatta.

Web-hosting-suunnitelmat

eNom tarjoaa erilaisia ​​jaettuja palvelimen isännöintisuunnitelmia. Heidän web-hosting-tuote on jaettu Linux-palvelinympäristö. Palvelutasoja on tällä hetkellä kolme, ja kaikki kolme suunnitelmaa sisältävät enimmäismäärät tallennustilaa, kaistanleveyttä, sähköpostitilejä, tietokantojen lukumäärää ja isäntätietojen määrää.

Jaetut palvelimet käyttävät 64-bittistä CentOS 5: tä ja Apache-verkkopalvelinta, ja käyttäjät voivat käyttää tilaa palvelimella Plesk-ohjauspaneelin kautta. Kaikki isäntäsuunnitelmat sisältävät puhelimen tuen ympäri vuorokauden, sähköpostituki ja palvelimen valvonta. Muita ominaisuuksia, joita tarjotaan kaikissa web-hosting-suunnitelmissa, ovat:

 • Enintään 50 verkkotunnusta sallitaan tiliä kohden rajoittamattomilla aliverkkotunnuksilla.
 • Sähköpostipalvelu sähköpostipalvelimelta, joka pidetään erillään verkkopalvelimesta. SMTP lähtevän postin tuki ja POP3 saapuvan postin tuki. Roskapostien ja virusten suodatus sekä verkkopostin käyttöoikeus kaikkiin sähköpostitileihin.
 • FTP-käyttöoikeus tarjotaan kaikille tileille, mutta SFTP: lle ei tarjota tukea.
 • Kaikki palvelimet ovat SSL-valmiita ja sisältävät hakkereiden estämisen työkalut, roskapostin estämisen, SQL-injektiosuojauksen sekä tunnettujen vakoiluohjelmien ja haittaohjelmien estämisen.
 • Enintään 15 MySQL-relaatiotietokantaa on sallittu, ja PHPMyAdmin tarjotaan tietokannan hallintaan. Automaattiset päivittäiset tietokantavarmuuskopiot ja tietokantapalvelimien seuranta sisältyvät jokaiseen tiliin.
 • Pääsy Webalizeriin ja AwStattiin saadaan ohjauspaneelista.
 • Saatavana on yhdellä napsautuksella suosittujen skriptien asennus.
 • Tukea suosituimmalle ohjelmointikielelle tarjotaan: HTLM, CSS, JavaScript, Tomcat JSP, JSON, Ruby on Rails, XML, PHP, palvelinpuolen mukana (SSI), CGI / Perl, Python, nopea CGI, .htaccess sallittu ja lisää.

Tavanomaisen web-isännöinnin lisäksi tarjotaan integroitua web-sivustojen rakennusalustaa myös hinnoista, jotka ovat hieman korkeammat kuin tavalliset web-hosting-suunnitelmat. Valitusta suunnitelmasta riippuen verkkosivujen rakennussuunnitelmien yhteydessä on saatavana 47 – 208 mallia, ja tuloksena saatava verkkosivusto voi sisältää 10 – rajaton määrä sivuja. Tallennustila on rajoitettu vain 250 Mt: n pienimmällä suunnitelmalla, mutta rajoittamaton verkkosivuston rakennusalan parhaimman suunnitelman kanssa. Blogging-alusta on integroitu alustaan, mukautettuja valikoita voidaan luoda ja myös Google Maps -integraatiota tuetaan. Päivitetyt verkkosivustojen rakennussuunnitelmat sisältävät lisäominaisuuksia, kuten Google Analytics -integraation, yhteyslomakkeet, kuvaeditorin ja verkkokaupan integroinnin.

Sähköposti ei sisälly verkkosivustojen rakennussuunnitelmiin, mutta se voidaan ostaa lisäosana. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen mobiilisivustopalvelun sivustosi optimoimiseksi mobiililaitteiden käyttäjille.

Verkkosivuston rakennussuunnitelma ei tarjoa pääsyä palvelimelle. Joten asiakkaat, jotka valitsevat verkkosivustojen rakennussuunnitelman, eivät voi isännöidä useita verkkosivustoja yhdestä tilistä.

Kaiken kaikkiaan verkkosivuston rakennussuunnitelma ei näytä tarjoavan ylivoimaista arvoa, koska mainostetut mallit ovat melko päivättyjä, ja reagoivuus ja sähköpostipalvelun lisääminen lisäävät kuukausikustannuksiasi huomattavasti.

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Toiseksi suurimpana verkkotunnusten rekisteröijänä eNOm tarjoaa verkkotunnusten rekisteröinnin itsenäisenä palveluna tai yhdessä web-hosting-suunnitelmien kanssa. Verkkotunnuksen rekisteröintiympäristö on suunnattu jälleenmyyjätilille, jotka hallinnoivat verkkotunnusten rekisteröintiä ja uusimista irtotavarana. Suuri osa verkkotunnusten hallintaominaisuuksista ei sovellu yksittäisiin web-hosting-käyttäjiin, mutta tuo paljon arvoa jälleenmyyjille, jotka hallinnoivat suurta asiakasdomeenivalikoimaa..

eNom tarjoaa myös työkaluja uusien TLD-verkkotunnusten (TLD) julkaisemisen seuraamiseen ja tiettyjen verkkotunnusten ennakkorekisteröintiin uusien TLD-nimien avulla. Lisäksi, jos sinulla on jo muualla rekisteröityjä verkkotunnuksia, mutta et ole tyytyväinen saamaasi DNS-palveluun, voit ostaa käyttöoikeuden eNomin verkkotunnuspalvelimiin.

Tuki ja asiakaspalvelu

eNom mainostaa puhelin- ja sähköpostitukea ympäri vuorokauden. Emme kuitenkaan löytäneet tietoja keskimääräisistä vastausajoista tai puhelun pitoajoista. Ainoa osoitus oikea-aikaisuudesta, jonka löysimme, oli Ota yhteyttä -sivulla oleva vastuuvapauslauseke, jonka mukaan eNom pyrkii ”vastaamaan kaikkiin kyselyihin 24–48 tunnin sisällä”. Olisi epäoikeudenmukaista olettaa, että lausunto koskisi kaikkia tukitutkimuksia, mutta se on yleinen osoitus vastauksesta, johon eNom on sitoutunut..

Laskutus & Maksupolitiikat

Hosting-suunnitelmat voidaan ostaa kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain tai vuosittain laskutusjaksolla. Kuukausittaiseen suunnitelman kustannukseen sovelletaan alennusta muihin laskutusjaksoihin kuin kuukausijaksoon. Web-hosting-palvelusopimuksessa ei määrätä käyttämättömien ennakkomaksujen palautuksesta tilin peruuttamisen yhteydessä, eikä rahat takaisin -takauksesta mainita mitään. Mahdolliset hyvitykset myönnetään tilien peruutuksista, mutta jos niin, ne maksetaan puhtaasti eNomin harkinnan mukaan.

Yhteenveto / johtopäätös

eNom tarjoaa melko standardit jaetut web-hosting-suunnitelmat. Heidän suunnitelmansa hinnoitellaan kilpailukykyisesti, ja ne sisältävät kaikki vakio-ominaisuudet, joita voit odottaa jaetusta isännöintisuunnitelmasta.

eNom epäonnistuu tietyissä suhteissa. Ensinnäkin minkäänlaisen rahat takaisin -takuu- tai palautuskäytännön puuttumisen pitäisi aiheuttaa uusille asiakkaille taukoa ennen jatkamista. Toiseksi useimpien suunnitelmien kaistaleveydelle ja levytilalle asetetut rajoitukset ovat melko rajoittavia verrattuna moniin jaetun palveluntarjoajan tarjoajiin, jotka tarjoavat rajattomia resursseja. Kolmas. verkkosivustojen rakentajien isännöintisuunnitelmat ovat melko kalliita ja ominaisuusrajoitettuja verrattuna muihin johtaviin verkkosivustojen rakennusympäristöihin.

Missä eNom paistaa, on rekisteröinti ja hallinta monille verkkotunnuksille. Jos etsit jälleenmyyjätiliä vahvoilla verkkotunnusten hallintatyökaluilla, eNom on vakuuttava vaihtoehto.

.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map