Enjin Hosting Review: Palvelimet, foorumit ja pelaajien verkkosivustot

Enjin Johdanto

Videopelistä on tullut moninpelisilmiö nyt, kun jokaisella laitteella on Internet-yhteys, jopa konsolit. Vaikka videopelit ovat olleet iso yritys jo pitkään, pelaajien perusta on saanut entistä ammattimaisemman. Pelaajat eivät ole vain yhteydessä toisiinsa peleissä, kuten Minecraft, vaan myös muodostavat joukkueita, joissa he kilpailevat erittäin todellisista offline-palkinnoista. Tämä tarkoittaa, että pelaajat tarvitsevat läsnäolon verkossa. Enjin on yksi hosting-yritys, joka yrittää vastata kasvavaan kysyntään pelaajille räätälöityjen web-hosting-palvelujen avulla.


Ensivaikutelmat

Enjinin verkkosivusto on tyylikkäästi suunniteltu, ja siinä on nopeat linkit ominaisuuksiin ja hinnoitteluun. Sivustossa painotetaan Minecraftia.

Palvelut

Enjin on erikoistunut tarjoamaan isännöintipalveluita pelaajille. Yhtiöllä on erikoisuus jopa niche-alueella, ja se tarjoaa palvelut erittäin suositulle Minecraft-laitteelle. Yhtiö tarjoaa pelin palvelimia sekä verkkosivun mainostaakseen sitä.

Enjin, kuten monet muutkin nykyaikaiset web-hosting-yritykset, tarjoaa oman sivustonrakentajan. Monet vakavat pelaajat ovat teknisesti taitavia, mutta he eivät ehkä halua viettää tunteja HTML-koodin käsikoodaamiseen. Enjin tarjoaa myös verkkofoorumin. Foorumit ovat ensisijainen tapa, jolla pelaajat kommunikoivat keskenään verkossa, joten se on olennainen ominaisuus peleihin keskittyvälle sivustolle.

Yksi ominaisuus, jonka Enjin lisää foorumeilleen, jota monilla muilla foorumiympäristöillä ei ole, on
pelillistäminen. Foorumin käyttäjät voivat saada kokemustasoja ja ansaita pisteitä vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Nämä palkinnot ovat muokattavissa. Käyttäjä saattaa haluta palkita käyttäjiä kynnyksen saavuttamisesta tehtyjen viestien lukumäärälle tai he voivat saada pisteitä syntymäpäivänä.

Sivuston foorumit isännöivät käyttäjien määrää tuhansiksi. Suurimmalla, Mineplexillä, on yli miljoona jäsentä. Yhtiöllä on luettelo yhteisöistä, jota suurin osa jäsenistä voi nähdä. Suosituimmat foorumit ovat Minecraftiin liittyviä.

Sivuston omistajat voivat pitää myös tikkua ja porkkanaa. Asetusten avulla he voivat määritellä varoitukset ja rangaistukset esimerkiksi roskapostista. Rangaistuksiin voi sisältyä käyttäjien kieltäminen kokonaan. Käyttäjät voivat kerätä tietyn määrän varoituspisteitä ennen rangaistuksen alkamista.

Foorumien lisäksi käyttäjillä on verkkosivuilla myös sosiaalisia ja chat-profiileja.

Enjin tarjoaa myös alkuperäisiä mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää samaa sisältöä mobiililaitteidensa kautta kuin verkkosivustolla..

Pelien integrointi

Enjin, joka osoittaa yrityksen sitoutumisen pelaamiseen, tarjoaa integroinnin useisiin suosittuihin peleihin, kuten World of Warcraft, Minecraft, Final Fantasy XIV ja Star Wars: The Old Republic. Painopiste on moninpeleissä, koska tämäntyyppiset pelit edistävät sellaisia ​​yhteisöjä, jotka voivat hyötyä verkkosivustosta.

Muut toiminnot ovat saatavana moduulien kautta. Enjin kertoo tarjoavansa yli 50 heistä lisäämällä blogeihin, wikiin ja lippujen tukijärjestelmiin samoin kuin edellä mainitut chat- ja sosiaaliset vaihtoehdot. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden mukauttaa verkkosivustojaan.

Enjinillä on kyky integroida pelin ominaisuudet verkkosivustoon. Asiakkaat voivat myydä Minecraft-tuotteita, sijoituksia ja muita asioita DonationCraftilla. Käyttäjät voivat tilata paketteja ja lunastaa kuponkeja. On myös mahdollisuus estää takaisinperinnät.

Hallintaominaisuudet

Käyttäjäpohjaisen sisällön kauppaa käyvä sivusto tarvitsee usein useita järjestelmänvalvojia. Asiakkaat voivat määrittää sivuston järjestelmänvalvojat ja näennäisadministraattorit. Pseudo-järjestelmänvalvojalla on pääsy tiettyihin ohjauspaneeleihin, mutta ei kaikkiin.

Monissa peleissä hyödynnetään käytettävissä olevia tehokkaita grafiikkapiirejä tyylillisen ilmeen luomiseksi, ja myös pelipoliisi suhtautuu suunnitteluun vakavasti. Onneksi on mahdollista luoda mukautettuja teemoja sivuston rakentajan kanssa.

Yhtiö lanseeraa myös oman Cryptocurrency-nimisen Enjin Coin -nimisen, samoin kuin BitCoin, lokakuussa 2017. Enjin kertoi, että sen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa ja myydä virtuaalitavaroita..

Tuki

Enjin tarjoaa useita teknisen tuen vaihtoehtoja. Koska pelaaminen on nykyään online-asia, ei ole yllättävää, että suurin osa tuesta tulee Enjinin oman verkkosivuston kautta. Yhtiö tarjoaa perinteisen lippuperusteisen järjestelmän sekä foorumin. Foorumi perustuu samaan foorumin ohjelmistoon, jota se käyttää asiakkailleen, joten on selvää, että Enjin syö oman koiranruokaa. Omaa tuotetta käyttävä yritys on luottamuksen äänestys.

Vaikka asiakkaat voivat lähettää kysymyksiä tukifoorumiin, heitä rohkaistaan ​​tarkistamaan ensin Enjinin ohjekeskus. Ohjekeskuksessa on paljon vastauksia yleisiin käyttäjäongelmiin. Enjin ilmoittaa fooruminsa päivittävän myös palveluitaan. Yhtiö käyttää samaa pelaamista, jota se käyttää asiakkailleen, mikä tarkoittaa, että käyttäjiä kannustetaan osallistumaan foorumiin. Enjin käyttää tätä palkitsemisjärjestelmää käyttäjien houkuttelemiseen muun muassa käännösprojekteihin.

Yhtiö ylläpitää myös Slack-tukikanavaa.

Enjin ei näytä tarjoavan mitään kykyä siirtyä muilta isännöimiltä. Enjin vetoaa markkinarakoon, mikä ei ole yllättävää. Pelkästään peliin keskittyviä isäntiä ei vielä ole vielä niin paljon, että ne voisivat siirtyä.

Palvelutasot ja laskutus

Enjin ylläpitää kolme palvelutasoa.

Korkeampi taso sisältää enemmän säilytystilaa, varoituksia, rangaistuksia ja DDoS-suojausta. Nämä tasot näyttävät vetoavan ammattimaisempiin peleihin isännöiviin henkilöihin. Videopelaamisen ammattitaidon kasvaessa klaanit ja kilpailukykyiset pelitiimit ovat kiinnostuneita palvelimiensa ja pelikokoonpanojensa yritystason isännöinnistä.

Maksut suoritetaan PayPalin kautta ja luottokortilla TrialPayn kautta.

infrastruktuuri

Vaikka Enjin lupasi yritystason isännöinnin, yritys on tiukasti tietoinen infrastruktuuristaan ​​verkkosivustollaan. Verkkosivustossa ei mainita missä sen tietokeskukset sijaitsevat tai mitä käyttöjärjestelmiä on saatavana palvelimille. Tämä laiminlyönti on tarkoituksellista ilmeisenä “turvallisuudena epävarmuuden kautta” -liikkeenä; Enjinin sähköpostiviestissä kerrottiin, että yritys pitää nämä tiedot luottamuksellisina.

Sivustolla ei myöskään ole takeita käytettävyysajasta. Näyttää siltä, ​​että Enjin on päättänyt kilpailla ominaisuuksistaan ​​eikä käyttöaikaa, vaikka SLA voisi olla erittäin tärkeä monille pelaajille ja yrityksille.

Bottom Line

Enjin on ainutlaatuinen tarjous web-hosting-maailmassa – houkutteleva pelaajapesuun. Ihmisten, jotka haluavat käyttää pelipohjaisia ​​palvelimia tai yhteisöjä, tulisi harkita Enjinia vakavasti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map