EasySpace vuonna 2020: Mitä EasySpace-asiakasarvostelut sanovat?

Johdanto Easyspaceen

Jos etsit hosting-yritystä Isossa-Britanniassa, Easyspace voisi sopia laskuun. Vuonna 1997 perustettu yritys on osa iomart PLC: tä ja isännöi asiakkaiden verkkosivustoja kuudessa Yhdistyneen kuningaskunnan datakeskuksessa. Muita iomart-tuotemerkkejä ovat RapidSwitch, Melbourne Hosting ja iomart Cloud. Ryhmä ylpeilee sataprosenttisesti kaikissa yrityksissään.


Easyspace tarjoaa web-hosting-palveluita ja verkkotunnusten rekisteröintiä, ja sen jaetut hosting-palvelut ovat sen näkyvin tuote. Yhtiö tarjoaa myös sähköpostin, pilvipalvelun, VPS-isännöinnin ja omistettu palvelinasuunnitelmia.

Easyspace-hosting-suunnitelmat

Easyspace tarjoaa hyvän valikoiman isännöintiä edulliseen jaettuun isännöintiin omistettuihin palvelimiin. Kaikki palvelimet sijaitsevat Isossa-Britanniassa; Yhtiöllä on omistusosuus kuudessa tietokeskuksessa eri puolilla maata.

 • Jaettu hosting on jaettu neljään suunnitelmaan: Pic ‘n’ Mix, StarterPlus, Business ja Site Builder. Pic ‘n’ Mix on muokattava suunnitelma, ja StarterPlus on ennalta määritetty, melko tyypillinen jaetun isännöinnin ratkaisu. Business on päivitetty versio StarterPlusista, kun taas Site Builder (johon viitataan myös sen hankalilla nimillä ‘EasySiteLive Pro’) on erittäin perustyyppi isännöinnille muille kuin teknisille käyttäjille..
 • Verkkokaupan hosting on pääosin jaettu hosting yhdistettynä sisäänrakennettuihin maksuyhdyskäytäviin ja verkkokaupan työkaluihin. Suunnitelmia on kolme: Starter, Business ja Pro; huippuluokan paketti sisältää jopa 10 000 tuotetta, HSBC- ja WorldPay-maksujen käsittelyä, tuotearvioita, eBay-integraatiota ja RSS-syötteitä.
 • Pilvipalveluita tarjotaan kolmella suunnitelmalla: pronssi, hopea ja kulta. Kaikki perustuvat VMWare-alustaan ​​ja hinnoitellaan kuukausittain. Käyttäjät voivat valita yhden kuudesta Linux-käyttöjärjestelmästä tai kolmesta Windows-versiosta.
 • VPS-isäntä voidaan ostaa joko Windowsilla tai Linuxilla; kukin on jaettu kolmeen suunnitelmaan. Kaikissa on 24/7-tuki ja ohjauspaneeli, Plesk. Voit myös mukauttaa tarjolla olevia VPS-suunnitelmia tai ostaa MetaTrader VPS: n.
 • Omistettuihin palvelimiin on neljä ennalta määritettyä pakettia, jos mukana on budjettipaketti. Jälleen käyttäjät voivat mukauttaa näitä halutessaan. Käyttäjät voivat valita SSD-kiintolevyn ja valita Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmänsä.
 • Easyspace tarjoaa erillisenä hosting-ratkaisuna mobiilisivustopaketin goMobi. GMobi-ohjelmisto on pääosin sivuston rakennustyökalu.

Tällaisen laajan palveluvalikoiman avulla on vaikea sanoa, mikä on etusijalla, mutta jaetulle isännöinnille annetaan sivuston keskipiste. Tämän jälkeen en usko, että kukaan tunteisi valinnan puutetta.

Easyspace-käyttöaika / seisokit

On virkistävää nähdä Ison-Britannian isännöinti tarjoamassa 100% käyttöaikatakuuta, koska harvat näyttävät pystyvän siihen. Easyspace kuitenkin tekee – ja se soveltaa tätä takuuta kaikissa palveluissaan halvimmasta jaetusta isännöintisuunnitelmasta huippuluokan omistettuun palvelimeensa asti. Yrityksellä on myös järjestelmän tilasivu, mutta se ei sisällä historiallisia tietoja, eikä sitä ollut päivitetty yli kolme viikkoa käydessäni.

Easyspace on selvästi erittäin ylpeä kuudesta Yhdistyneen kuningaskunnan datakeskuksesta (sijaitsevat Glasgowissa, Manchesterissa, Maidenheadissa, Nottinghamissa, Leicesterissä ja Lontoossa) ja mainostaa niitä koko verkkosivustollaan. Kaikki tilat ovat yrityksen omistuksessa ja hallinnassa, mikä on erittäin vaikuttavaa. Omistettujen palvelimien osiossa on sivu, jossa luetellaan kunkin datakeskuksen palvelut erittäin yksityiskohtaisesti: jokaisella on täysi suojaus älykorttiyhteydellä, N + 1 LVI-peitolla ja palonsammutuksella, kahdella riippumattomalla virtalähteellä, UPS: lla ja dieselvarmuuskopioilla, plus paikan päällä toimivat teknikot, jotka ovat kaikki Easyspace-työntekijöitä.

Jaetun isännöintisuunnitelman asiakkaat voivat halutessaan sisällyttää varmuuskopioinnin – tämä sisältää jatkuvan 8 viikon varmuuskopion koko tilistä, mukaan lukien kaikki tietokannat. Oletettavasti tämä ei ole ilmaista, ja se on maksettava. Varmuuskopiopalvelut muissa suunnitelmissa, mukaan lukien erilliset palvelimet, ovat valinnainen lisä. Easyspace ei tarjoa ollenkaan varmuuskopioita, ellei asiakas maksa niistä, eikä se takaa varmuuskopioiden oikeellisuutta, vaikka maksatkin.

Easyspace-tuki

Kuten odotit, kaikki Easyspace-palveluiden henkilöstöt sijaitsevat Isossa-Britanniassa. Sähköposti- ja lipputuki tarjotaan ympäri vuorokauden.

Saadaksesi yhteyden puhelimitse, asiakkaiden on valittava 0370-numero. 0370-numeroista veloitetaan maantieteelliset hinnat, kuten 0870-numeroihin, ja ne eivät valitettavasti ole ilmaisia. En löytänyt mitään tietoja puhelintuen aukioloaikoista, mutta näyttää siltä, ​​että sitä ei tarjota ympäri vuorokauden.

Loput Easyspace-tukitiedot ovat piilossa ja näkyvät vain maksaville asiakkaille, joten toimitetun tukimateriaalin laatua ei ollut mahdollista arvioida..

Easyspace-uutiset

En löytänyt yhtään korkean profiilin uutisia Easyspace-palvelusta, joten meidän on oletettava, että sen isännöinti on ollut suhteellisen luotettavaa ja vakaa.

Easyspace-ohjauspaneeli

Kuten aiemmin tarkastelussa mainittiin, Pleskille tarjotaan VPS-hosting-suunnitelmia. Dedikoidun palvelimen asiakkaat voivat valita Plesk (Linux / Windows) tai cPanel (vain Linux), mutta tämä laskutetaan päivityksenä.

Jaetun hosting-asiakkaan on käytettävä Easyspace-sovelluksen mukautettua ohjauspaneelia. Koska sen tukitiedot on lukittu pois näkyvistä, on mahdotonta selvittää, millainen ohjauspaneeli on.

Easyspace-lisäominaisuudet

Jaetun palvelun asiakkaat saavat 75 puntaa Google Adwords -luottoa, mutta heidän on talletettava 25 puntaa voidakseen vaatia tätä. Asiakkaat saavat myös hyvityksiä sähköpostin markkinointiohjelmasta MailingManager ja ilmaisesta verkkokauppapaketin kokeiluversiosta. Yhden napsautuksen asentajat sisältävät 50 pakettia: WordPress, Joomla, Mambo, osCommerce ja muut.

Kuten saatat odottaa, muiden isännöintisuunnitelmien (mukaan lukien pilvi- ja VPS-isännöinti) asiakkaat eivät saa bonuksia kaupan makeuttamiseksi.

Easyspace-rahat takaisin -takuu- / peruutuskäytäntö

Easyspace-yhtiön rahat takaisin -takuuaika on hyvin lyhyt – vain 7 päivää. Peruutuspyynnöt on nostettava isännän ohjauspaneelista lippujärjestelmää käyttämällä.

Monet Easyspace-hosting-paketit toimitetaan pitkien, useiden vuosien ajan. On tärkeää tutkia yksityiskohtaisesti Easyspace-käyttöehtoja varmistaaksesi, että tiedät oikeutesi, jos haluat peruuttaa. Periaatteessa kaikkia maksettuja varoja ei palauteta, ja kaikki paketit uusitaan automaattisesti, ellei niitä peruuteta. Jos maksutapasi epäonnistuu, sinulta voidaan veloittaa 15 puntaa per sinulle lähetetty kirje. Jos valitset uusinnan manuaalisesti, sinulta veloitetaan 3 puntaa ylimääräistä.

Easyspace-yhteenveto

Easyspace sijoittaa selvästi laatuun, ja sen hosting-suunnitelmat ovat kattavia ja hyvin hinnoiteltuja. Yrityksen Ison-Britannian tietokeskukset houkuttelevat asiakkaita Euroopassa, ja se, että se ylläpitää omia toimitiloja, toimii ehdottomasti sen hyväksi. On hienoa nähdä, että isäntäyritys keskustelee avoimesti palveluistaan ​​ja mainostaa niitä verkkosivustollaan.

Valitettavasti Easyspace-palvelimen isäntäpaketeissa on joitain pahoja yksityiskohtia. Puhelintuki näyttää rajoitetulta, ja sitä tarjotaan ilmaisilla puhelinnumeroilla. Muokatun ohjauspaneelin myöntäminen on merkittävä haitta kokeneemmille isäntäkäyttäjille, jotka käyttävät jaettuja hosting-suunnitelmia. Jopa VPS-suunnitelmissa ei ole cPanel-vaihtoehtoa, mikä on todellinen sääli, koska se on yksi asia, jota monet asiakkaat etsivät.

Tästä huolimatta Easyspace on tietysti yritys, joka välittää asiakkaistaan ​​ja on viettänyt aikaa ja vaivaa kattavien hosting-suunnitelmien suunnitteluun. Sinun on päätettävä, oletko valmis vaihtamaan lyhyen rahojen palautustakuun tosi “UK” -yhtiölle.

EasySpace -kysymykset

 • Tarjoaako EasySpace Windows-majoitusta?

  Joo. EasySpace tarjoaa sekä Linux- että Windows-hosting-palvelun valitsemisesta riippuen.

 • Tarjoaako EasySpace mitään siirtopalveluita?

  Ei oikeastaan. Ne tarjoavat joitain siirto-ohjeita ja auttavat paikan päällä tapahtuvissa siirroissa suurissa projekteissa, mutta vain Microsoft 365- tai MS Exchange -siirtoissa.

  Ne eivät tarjoa tukea WordPress- tai muille käyttöjärjestelmäverkkosovelluksille.

 • Millaista majoitusta EasySpace tarjoaa?

  EasySpace tarjoaa jaettuja, VPS- ja omistettuja suunnitelmia sekä Linux- että Windows-palvelimille, joilla on useita palvelutasoja jokaiselle tuotteelle.

  Ne tarjoavat myös jälleenmyyjämajoitusta, mutta vain osana sisaryhtiönsä Easynicia.

  Heidän VPS ja omistautuneet isännöintipalvelut ovat täysin hallittuja, osittain hallittuja ja itsehallittuja.

  Ne tarjoavat myös erilaisia ​​erikoistuneita jaettuja palvelintuotteita, jotka on tarkoitettu erityisesti verkkokaupalle, yrityksille, blogeille ja aloituspaketeille.

 • Millaisia ​​maksutapoja EasySpace tarjoaa? Onko alennusta pidemmän sopimuksen allekirjoittamisesta?

  EasySpace laskuttaa vuosittain yhteisistä suunnitelmistaan ​​ja kuukausittain VPS: stä ja omista optioistaan.

  Jaetun isännöinnin asiakkaat voivat saada jopa 20% alennuksen, jos he ostavat viisi vuotta isännöintiä kerrallaan.

  Luottokorttimaksut hyväksytään samoin kuin vaihtoehtoiset maksutavat. Yhtiö hyväksyy sekä PayPal- että Worldpay-maksut.

 • Saatko ilmaisen verkkotunnuksen isännöinnillä?

  Jokainen jaettu hosting-suunnitelma sisältää yhden verkkotunnuksen vuodeksi (.co.uk sisältyy kahdeksi vuodeksi) ja rajoittamattoman aliverkkotunnuksen. VPS ja oma hosting eivät sisällä ilmaista verkkotunnusta, mutta voit ostaa sen EasySpace-palvelusta.

 • Sisältyykö Whoisin yksityisyys?

  Ei, mutta se on ostettavissa.

 • Mitä tukea on saatavana?

  EasySpace tarjoaa brittiläisen puhelintuen maanantaista perjantaihin klo 9–17.30. Heillä on myös lippujärjestelmä ja tietokanta, jossa on itseapuoppaita.

 • Onko tuki saatavana useilla kielillä?

  Ei. Tukipalvelu on saatavana vain englanniksi.

 • Missä ovat EasySpace-tietokeskukset?

  EasySpace: llä on 10 tietokeskusta, jotka on katkaistu Isossa-Britanniassa Lontoossa, Glasgowssa, Leicesterissä, Nottinghamissa, Manchesterissa ja Maidenheadissa. Heidän pääkonttorinsa ovat Glasgow.

 • Mitä ohjelmointikieliä he tukevat?

  EasySpace tukee PHP 5.6, Perl 5.10.1 ja Phyton Linuxille ja ASP.Net 4.5 Windowsille.

 • Onko EasySpacella rahat takaisin -takuu?

  Kyllä, heillä on 7 päivän rahat takaisin -takuu kaikille uusille web-hosting-ostoille.

 • Onko EasySpacella käyttöaikatakuu??

  Kyllä, heillä on 100% käyttöaikatakuu jokaiselle kalenterikuukaudelle kaikille isännöintituotteilleen.

  Tämä takuu kattaa vain asiakkaat EasySpace-järjestelmän aiheuttamista seisokkeista, eivätkä lieventävistä tekijöistä.

  Luottoja myönnetään, jos EasySpace ei täytä tätä takuuta. Ota yhteyttä asiakastukeen saadaksesi lisätietoja.

 • Mitä sovelluksia voin käyttää EasySpace-sovelluksen kanssa?

  EasySpace tarjoaa yhden napsautuksen asennukset yli 50 eri sovellukseen kaikilla jaetulla isännöintisuunnitelmalla, kuten WordPress, Joomla, b2evolution ja Drupal.

  Heillä on myös pääsy verkkokaupan ostoskärryihin ilmaisen kokeilun perusteella, mutta viime kädessä ne tulevat lisäkustannuksin.

 • Mitä turvallisuusominaisuuksia EasySpace tarjoaa?

  SSL-sertifikaatit voidaan lisätä mihin tahansa isännöintituotteeseen vuotuisilla lisäkustannuksilla. EasySpace-palvelussa on käytettävissä täysi valikoima SSL-varmenteita sen mukaan, mitä tietoturvatasoa tarvitset.

  Jaettujen suunnitelmien sähköpostitoiminnot voidaan myös suojata sähköpostiviruksilla ja roskapostisuodattimilla lisäkustannuksin.

  EasySpace suojaa myös omia palvelimia DDoS-hyökkäyksiltä, ​​ja se tarkistaa viruksia ja haittaohjelmia ympäri vuorokauden.

 • Mitä ohjauspaneeli EasySpace tarjoaa?

  Ne tarjoavat Plesk VPS-tuotteelleen ja Plesk tai cPanel Cloud VPS -tuotteelleen.

  Omistettuihin palvelimiinsa heillä on omat ohjauspaneelinsa Plesk, cPanel tai ESCP.

  Heidän yhteiset suunnitelmansa sisältävät ilmaisen oman ESCP: n, jolla on mahdollisuus päivittää Plesk-palveluun (hintaan).

 • Mitä EasySpace tarkoittaa “rajattomalla kaistanleveydellä”.

  Se ei ole rajaton. Se tarkoittaa, että heidän reilun käytön politiikan rajat ovat riittävän korkeat, etteivät useimmat asiakkaat koskaan lyö heitä – tekemällä heistä näyttämättä rajoittamattomalta.

  Jaetut suunnitelmat saavat 250 Gt kuukaudessa kaistanleveyttä, VPS saavat 1 TB kuukaudessa ja omistetut palvelimet saavat 5 TB kuukaudessa.

 • Ja mitä EasySpace tarkoittaa “rajoittamattomalla tallennuksella”?

  Tallennusta varten ne eivät tarjoa numeerista ylärajaa, vaan ne hahmottavat useita oikeudenmukaisen käytön periaatteita, joita et voi tehdä, mukaan lukien tallennustilan käyttäminen varmuuskopiotiedostoihin ja tallennusvälineiden tallentamiseen. Katso niiden reilun käytön politiikat saadaksesi lisätietoja.

 • Tarjoaako EasySpace CDN-palveluita?

  Ei, he eivät tarjoa CDN-palveluita. Ne tarjoavat kuitenkin SSD-välimuistin.

 • Mitä varmuuskopiojärjestelmiä EasySpacellä on paikallaan?

  Kaikki jaetut suunnitelmat sisältävät päivittäisen varmuuskopion.

  Kaikissa hosting-tuotteissaan he tarjoavat varmuuskopion ja palautuksen, joka tekee sivuston varmuuskopion kahdeksan viikon välein. Asiakkaat valitsevat, haluavatko he säilyttää vanhan kopion vai kirjoittavatko vain sen yli.

  Tämä vaihtoehto sisältyy joihinkin korkeampiin jaetun hosting-tasoihin, mutta suurin osa suunnitelmista on lisättävä lisäkustannuksilla.

  Omistetut palvelimet voivat myös lisätä pilvivarmuuskopioita lisäkustannuksilla / Gt.

 • Onko EasySpacella verkkosivustojen rakennustyökalu?

  Joo. Ne tarjoavat sekä web-suunnittelupalveluita että pääsyn omaan vedä ja pudota -sivuston rakentajaan, EasySiteLive PRO -sovellukseen. Se tulee lisämaksusta, mutta sisältää ilmaisen kokeilujakson. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map