CoolHandle vuonna 2020: Mitä CoolHandle-asiakasarvostelut sanovat?

CoolHandlen esittely

CoolHandle on yksityisomistuksessa oleva yhdysvaltalainen web-hosting-yritys, joka perustettiin vuonna 2001. Se tarjoaa erilaisia ​​hosting-palveluita, mukaan lukien VPS ja omistettu isännöinti, mutta näyttää olevan erikoistunut pilvipohjaiseen jaettuun web-isännöintiin..


CoolHandle on erityisen ylpeä kokemuksestaan ​​Linux-pohjaisessa isännöinnissä, väittäen, että sillä on runsaasti isännöintitietoa ja -osaamista, johon asiakkaat voivat luottaa..

CoolHandle-hosting-suunnitelmat

CoolHandle tarjoaa verkkopalvelun, joka perustuu Cloud Linux -käyttöjärjestelmään.

Asiakkaiden välillä on kolme suunnitelmaa, joista kukin tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, rajattoman kaistanleveyden ja tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen. Suurimmat erot kunkin suunnitelman välillä ovat verkkotunnusten ja SQL-tietokantojen lukumäärät, joita asiakkaat voivat isännöidä.

 • Starter-suunnitelma sallii viisi verkkotunnusta, 5 pysäköityä verkkotunnusta, 5 aliverkkotunnusta ja 5 MySQL-tietokantaa.
 • Liiketoimintasuunnitelma sallii 100 verkkotunnusta, 100 varattua verkkotunnusta, 100 osa-verkkotunnusta ja 100 MySQL-tietokantaa.
 • Pro-suunnitelma sallii rajoittamattoman verkkotunnuksen ja tietokannan, ja mukana tulee myös ilmainen erillinen IP-osoite.

CoolHandlen kautta on saatavana kolme jälleenmyyjäsuunnitelmaa, jotka sallivat 35 – 200 Gt: n tallennustilan ja 250 – 1 000 Gt: n kaistanleveyden. Siellä on myös tytäryhtiöohjelma, jolla palkitaan asiakkaita onnistuneista suosituksista.

CoolHandle tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa VPS-isännöinnistä kiinnostuneille asiakkaille. Jokaisessa suunnitelmassa on oma IP-osoite ja ilmainen verkkotunnus.

 • VPS 01 -suunnitelma tarjoaa 512 Mt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä.
 • VPS 02 -suunnitelma tarjoaa 1 Gt RAM-muistia, 30 Gt tallennustilaa ja 1000 Gt kaistanleveyttä. Tämä suunnitelma tarjoaa myös täysin hallitun palvelimen.
 • VPS 03 -suunnitelma tarjoaa 2 Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustilaa, 2000 Gt kaistanleveyttä, täysin hallittua palvelinta ja mukana tulee erillinen erillinen IP-osoite.

Dedicated server hosting on saatavana myös CoolHandlen kautta. Tämä palvelu antaa asiakkaille oman palvelimen, jossa on 3GHz-sisäinen prosessori, 2 Gt RAM-muistia, 2 X 160 Gt tallennustilaa ja 2 TB kaistaleveä. Asiakkaat saavat myös omistetun IP: n ja ilmaisen yksityisen SSL-sertifikaatin.

CoolHandle-sivusto tarjoaa linkin, joka tarjoaa Windows-isännöinnin, mutta tämä vie sinut vaihtoehtoiseen yritykseen nimeltä CoolWinHosting. Tämä yritys ei oikeastaan ​​näytä kuuluvan CoolHandleen, joten olen ohittanut sen tässä arvostelussa.

CoolHandle-asiakkaat voivat myös ostaa lisätuotteita, kuten SSL-varmenteita, omistettuja IP-osoitteita, verkkotunnuksen tietosuojapalveluita, verkkosuunnittelupalveluita ja CloudFlare Content Delivery Network -palveluita.

CoolHandle Uptime / seisokit

CoolHandle tarjoaa 99,9%: n käyttöaikatakuun, joka kompensoi jaetun isännöinnin ja jälleenmyyjän isännöintiasiakkaat, jos käyttöaika alittaa SLA: n.

CoolHandlen palvelimet sijaitsevat Los Angelesissa, Yhdysvalloissa. CoolHandle-sivusto väittää, että 12 suurinta Yhdysvaltain Internet-palveluntarjoajaa käyttää datakeskusta, joten se ei ole heidän oma toimipisteensä. Se hyödyntää LVI-jäähdytysjärjestelmiä, varavoimajärjestelmiä, turvallisuuden valvontaa ja verkon ulkopuolista valvontaa.

CoolHandle-tuki

Kaikille CoolHandlen asiakkaille tarjotaan teknistä tukea, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Asiakkaat voivat nostaa tukilipun, ja ympäri vuorokauden on saatavana ilmainen puhelinlinja.

Siellä on myös live-chat-palvelu, mutta se ei ole aina saatavilla, ja huomasin, että teknikot näyttivät kirjautuvan sisään ja ulos säännöllisesti, kun tutkin sivustoa. Tämä voi viitata siihen, että sen tekninen tukitiimi ei ole niin suuri tai ehkä mieluummin käsittelee tiedusteluja muiden kanavien kautta.

Asiakkaille tarjotaan tietopohja ja erilaisia ​​video-oppaita, joiden avulla he voivat ratkaista kaikki ongelmat. Tilien hallinnassa on myös asiakasalue.

CoolHandlella on erittäin aktiiviset Twitter- ja Facebook-tilit. Se käyttää myös näitä sosiaalisen median sivustoja vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa ja antaa heille tarvitsemansa tuen. Mielestäni on hyvä nähdä sosiaalisen median tarjoama tuki, koska se antaa asiakkaille näkyvyyttä, joten tämä on ehdottomasti pluskohta.

CoolHandle uutisissa

CoolHandle ei ole tuominnut kiistoja uutisissa, eikä yritys ole houkutellut positiivisia uutisia. Tämä viittaa siihen, että CoolHandle tarjoaa suhteellisen vakaata palvelua, joka ei vielä ole saanut otsikoita.

CoolHandle-ohjauspaneeli

CoolHandle tarjoaa cPanel-palvelun asiakkaiden sivustonhallintotarpeisiin. Tämä on maksettu lisämaksu VPS: stä ja omistettujen hosting-suunnitelmista, kuten odotit.

CoolHandle-lisäominaisuudet

Suurimmassa osassa CoolHandlen hosting-suunnitelmia on ilmainen verkkotunnus, verkkosivustojen rakentaja ja ilmainen asennus. Asiakkaat saavat ilmaiseksi Fantastico-komentosarjojen asennusohjelman, jonka avulla asiakkaat voivat nopeasti asentaa WordPressin, OSCommercein, Kuvagalleriaan ja lisää ilmaisia ​​komentosarjojen asennuksia..

CoolHandle tukee myös Ruby on Railsia, Pythonia, PHP5: tä, Zen-ostoskoria ja muuta. Asiakkaat voivat myös hankkia CloudFlaren ja ilmaisen hakukoneoptimointipaketin, joka on mukava lisä.

CoolHandlen rahat takaisin -takuu- / peruutusehdot

Yhtiö tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun kaikille tyytymättömille hosting-asiakkaille. Tämä takuu koskee kuitenkin vain itse isännöintiä; asiakkaat eivät voi vaatia verkkotunnuksen rekisteröintimaksuja, perustamismaksuja ja muita ostamansa lisäpalveluita. Tämä on suhteellisen vakiotakuu, ja olen huomannut, että useimmat hosting-yritykset tarjoavat jotain vastaavaa.

CoolHandle-yhteenveto

CoolHandle tarjoaa valikoiman hosting-vaihtoehtoja, jotka ovat verrattavissa monien muiden siellä toimivien hosting-yritysten kanssa. Laaja valikoima tekee siitä teoriassa sopivan useimmille yrityksille, vaikka VPS ja omistetut isännöintisuunnitelmat eivät ole niin yksityiskohtaisia ​​kuin ne, joita olen nähnyt joidenkin muiden isäntien sivustoilla..

CoolHandle näyttää olevan yksi harvoista yrityksistä, jotka haluavat olla yhteydessä asiakkaisiinsa sosiaalisen median sivustojen kautta sen sijaan, että ohjaisivat heidät virallisille tukikanaville, mikä herättää luottamusta. Lisäksi heidän käytettävyytensä ja rahat takaisin -takauksensa antavat pitkän matkan luottamuksen lisäämiseen palveluihinsa. Yritys sopisi pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat aloittaa isännöinnin, mutta säilyttävät kyvyn päivittää tarvitsematta vaihtaa palveluntarjoajaa uudelleen.

CoolHandle – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarjoaako CoolHandle sekä Linux- että Windows-isäntätilaa?

  Ei, CoolHandle keskittyy yksinomaan Linux-isännöintiin.

 • Onko mitään perustamismaksuja??

  Ei, asennusmaksuja ei ole riippumatta siitä, minkä tyyppisestä hosting-palvelusta valitset.

 • Tarjoaako CoolHandle jälleenmyyjävaihtoehtoja? Entä omistetut tai VPS-palvelimet?

  Yhtiö tarjoaa kolme erilaista jälleenmyyjäpakettia, kolme erilaista VPS-suunnitelmaa ja yhden tyyppisen omistetun palvelimen.

 • Saanko rajaton kaistanleveyttä ja levytilaa?

  Tällä yrityksellä on rajoittamaton tila ja kaistanleveys kaikissa suunnitelmissaan. Palveluntarjoaja on kuitenkin lopullinen päättäjä hyväksyttävien ehtojen suhteen.

 • Mitkä ohjelmointiominaisuudet ovat mukana?

  CoolHandle tarjoaa tukea PHP-, Perl-, Python- ja Ruby on Rails -sovelluksille.

 • Voinko isännöidä kuvien sivustoa tai videoiden suoratoistoa koskevaa verkkosivustoa CoolHandlen palvelimilla?

  Jos joudut isännöimään kuvaa raskas sivusto, kaikki heidän suunnitelmat tukevat rajatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä. CoolHandle tarjoaa FFMPEG-laajennuksen, joka mahdollistaa teoriassa videon suoratoisto-verkkosivustojen isännöinnin. Tarvitset kuitenkin resurssisuunnitelman tämän tukemiseksi – luultavasti VPS tai oma.

 • Tarjoaako CoolHandle ilmaisen verkkotunnuksen??

  Jokaisessa isännöintisuunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna. Sen jälkeen verkkotunnus uusitaan normaalilla hinnalla, joka riippuu laajennuksesta.

 • Tarjoaako CoolHandle apua olemassa olevan sivuston ja verkkotunnuksen siirrossa?

  Kyllä, ne tarjoavat sivustojen siirtopalveluita, joihin sisältyy täydellinen verkkotunnuksen, tiedostojen, tietokantojen ja komentosarjojen siirto.

 • Tarjoaako CoolHandle tukea muille CMS: ille, kuten Joomla, Drupal tai Magento?

  Vaikka CMS: lle ei ole yhden napsautuksen asennustukea kuin WordPress, kaikki kyseisille sisällönhallintajärjestelmille tarvittavat vaatimukset ovat saatavilla.

 • Tarjoaako CoolHandle käyttöaikatakuun??

  Yhtiö toteaa, etteivät ne tarjoa käyttöaikatakuita alhaisten hintojensa takia, mutta käyttävät kuitenkin korkealaatuisia laitteita ja verkkoinfrastruktuuria, minkä seurauksena niiden käyttöaika on yli 99,94%.

 • Tarjoaako CoolHandle ilmaisia ​​varmuuskopioita??

  Ilmaisia ​​varmuuskopioita ei sisälly toimitukseen, mutta asiakkailla on pääsy työkaluihin omien verkkosivustojen varmuuskopioiden luomiseen.

 • Tarjoaako CoolHandle ohjauspaneelin??

  CoolHandles tarjoaa cPanelin kaikkien niiden hosting-suunnitelmien ohjauspaneeliksi.

 • Mitkä turvatoimenpiteet ovat käytössä?

  Heidän tietoturvaprotokolla sisältää erityisiä viruksentorjunta- ja roskapostin torjuntatoimenpiteitä suojatussa tietokeskuksen ympäristössä sekä ympäri vuorokauden tapahtuvaa valvontaa.

 • Onko heidän palveluissaan erityisiä ominaisuuksia?

  Jokainen hosting-suunnitelma sisältää CloudFlaren CDN- ja SEO-verkkosivustojen optimoinnin. Ne tarjoavat myös omistetun IP-osoitteen, verkkotunnusten rekisteröinnit ja verkkosivujen suunnittelupalvelut.

 • Mitä maksutapoja CoolHandle tarjoaa?

  He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokorttimaksutavat, kuten Visa, MasterCard ja Discover. He hyväksyvät myös PayPalin.

 • Tarjoaako CoolHandle kuukausipalveluita vai onko olemassa vähimmäissopimus??

  Yhtiö merkitsee asiakkaita sekä kuukausittaisissa että vuosisuunnitelmissa diskontatulla kokonaishinnalla. Minimi sopimusta ei vaadita, ja asiakkaat voivat peruuttaa suunnitelmansa milloin tahansa.

 • Onko CoolHandlella rahat takaisin -takuu?

  Yhtiö ei tarjoa palautuksia, ja kaikki myynnit ovat lopullisia.

 • Millaista tukea CoolHandle tarjoaa?

  Yrityksen tukitiimit ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri puhelimitse. Sähköpostituki ja laaja tietokanta ovat myös saatavana. Tuki on saatavana vain englanniksi.

 • Missä CoolHandle sijaitsee??

  Yrityksen pääkonttori ja datakeskukset sijaitsevat Los Angelesissa, Kaliforniassa.

 • Tarjoaako CoolHandle kumppaniohjelmaa?

  Heidän tytäryhtiöohjelmansa on saatavana Commission Junction -yhtiöyritysverkon kautta. Jokaiselle tytäryhtiölle maksetaan kiinteä maksu, jonka vähimmäissumma on.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map