Bitcoin Web Hosting vuonna 2020: Mitä Bitcoin Web Hosting Client -arvostelut sanovat?

Bitcoin-web-hosting-arvostelu

Bitcoin-web-hosting-arvostelu


Bitcoin Web Hosting on selvä valinta jokaiselle verkkosivuston omistajalle, joka haluaa maksaa bitcoinissa tai on yksinkertaisesti hyvin huolissaan yksityisyydestä.

Jos etsit parhaita bitcoin-web-hosting-vaihtoehtoja, huomaat, että yhä useampi web-hosting-yritys ottaa nyt maksun bitcoineilla.

Parannettu nimettömyys ja yksityisyys

Bitcoin Web Hosting on yritys, joka ei vain tarjoa tätä maksutapaa, mutta tarjoaa myös nimettömänä isännöinnin useiden isännöintisuunnitelmavaihtoehtojen joukossa.

Jos sinulla on yksityisyyden ja nimettömän ylläpidon tarve, tämä yritys tarjoaa useita hosting-suunnitelmia, joilla on varma nimettömyys ja yksityisyys.

Ne hyödyntävät blockchain-tekniikan popularisointia tarjoamalla bitcoin-maksutapa. Lisäksi ne tarjoavat lisävaihtoehtoja, jotka tarjoavat myös nimettömänä.

Ota huomioon, että Mikään tämän isännän suunnitelmista ei ole tarkoitettu bitcoin-kaivoksille.

Palvelut, suunnitelmat ja erikoistumiset

Palvelut, suunnitelmat ja erikoistumiset

Bitcoin-hosting tarjoaa useita suunnitelmia niille, jotka haluavat tavallista huippulaatuista isännöintipalvelua, ja niille, jotka haluavat erillisen palvelimen isännöinnin. Lisäksi ne tarjoavat VPS-hosting-palvelun niille, jotka etsivät joitain erillisen palvelimen etuja ilman, että niihin liittyy korkeampia kustannuksia.

Suunnitelmien sisällä ovat määritettävät vaihtoehdot, jotka mahdollistavat räätälöidyt tarjoukset joka perustuu moniin tarpeisiin ja budjetteihin sekä teknisiin taitotasoihin.

Yhteenvetona asiat 4 käytettävissä olevaa vaihtoehtoa on:

 • Bitcoin-jaettu hosting
 • Bitcoin VPS-hosting
 • Bitcoin-omistettu hosting
 • DDoS Protection -majoitus

Bitcoin-jaettu hosting

Jaettuun hosting-suunnitelmaan sisältyy alhaisimmat kustannukset bitcoin-isännöintivaihtoehdot. Käynnistys-, vakio-, ammatti- ja liiketoimintasuunnitelmia on useita. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • 1 – 100 Gt tallennustilaa
 • cPanel
 • oma IP-osoite
 • Alkaen 20 Gt mittaamaton kaistanleveys
 • Vakiona liiketoimintasuunnitelmat tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät 24/7/365 tuen sähköpostitse.

Bitcoin VPS-hosting

BWH: n VPS-hosting
BWH: n VPS-hosting

Mahdollisesti yksi enemmän suositut keskikokoiset vaihtoehdot hinnoittelun ja Bitcoin Web Hosting -arvon tasapainon vuoksi.

VPS-hosting-suunnitelman ominaisuuksia ovat:

 • Yhdysvalloissa ja Euroopassa olevat paikat saatavilla. Voit valita sijaintisi.
 • SSD-tallennustila
 • Nopea käyttöönotto

Bitcoin-omistettu hosting

Tämä isäntä tarjoaa myös omistettuja yksityisiä palvelimia sivustoille, jotka vaativat lisää resursseja. Tämä on sopiva suunnitelma suuremmille verkkovastaaville ja yrityksille.

Bitcoin-verkkopalvelusuunnitelmien ominaisuuksia ovat:

 • Joustavuus kokoonpanoasetuksissa
 • Asennus enintään 24 tunnissa
 • 1 Gt / s ylössuuntainen linkki

DDoS Protection -majoitus

DDoS-suojaussuunnitelmat ovat saatavana lisälaitteena mihin tahansa hosting-suunnitelmaan, mutta ne ovat kalliita. Hinta tarkoittaa, että sinun pitäisi todella harkita niitä vain, jos sinulla on huippuluokan VPS tai oma hosting-suunnitelma.

Omistetut palvelimet kaikki mukana jo rajoitetulla DDoS-suojauksella (5-40 Gbps). Mutta Bitcoin Web Hosting -palvelussa on myös DDoS-suojaussuunnitelmia, jos sinulla on korkeampaa liikennettä, joka tarvitsee suojausta.

Nämä edistyneet DDoS-suojaussuunnitelmat voivat käsitellä paljon suurempia hyökkäyksiä ilman ongelmia.

Laitteistot ja infrastruktuuri

Laitteistot ja infrastruktuuri

Vaikka laajoja tietoja tämän web-isännän tietokeskuksista, laitteistoista ja verkkoinfrastruktuurista ei ole luettelossa, on tietoja valokuvia datakeskuksen laitteista.

Tiedämme kuitenkin, että voit tilata VPS: n ja Valitse jokin seuraavista sijainneista:

 • Los Angeles
 • Dallas
 • Chicago
 • New York
 • Lontoo
 • Dublin

Mukautettuja ja laajoja kokoonpanovaihtoehtoja on saatavana monien laitteisto- ja ohjelmistovaihtoehtojen kanssa. 64-bittinen käyttöjärjestelmävaihtoehto sisältää ilmaisen ja maksuperusteisen vaihtoehdon, mukaan lukien CentOS, FreeBSD, Ubuntu, Debian, VMware ja Windows Server.

Ohjauspaneeli (cPanel)

Kaikki Bitcoin Web Hosting -palvelun jaetut hosting-suunnitelmat tulevat vakiona cPanelilla. Tämä sisältää kaikkien napsautusten asennukset kaikista suosituista avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmistä (CMS).

CPanel tarkoittaa voit asentaa yhden napsautuksen WordPress, Joomla, Drupal, Magento ja monet muut.

Yleiskatsaus tuesta ja asiakaspalvelusta

Tukea tarjotaan ympäri vuorokauden jokaisena päivänä vuodessa keskimäärin 30 minuuttia lipun lähettämisestä vastausaikaan.

Lisäksi sinulla on pääsy lippujärjestelmään, mikä tarkoittaa, että voit joko saada apua sähköpostitse tai käyttää lippujärjestelmää suoraan kirjautuneena sisään.

Dokumentaatio ja resurssit

BWH tarjoaa itse asiassa live-chatia.
BWH tarjoaa itse asiassa live-chatia.

Tukidokumentaatiossa on mitään tietokantaa ei ole saatavana. Ei opetusohjelmia, vianetsintäartikkeleita tai oppaita.

Jos sinulla on isäntäongelmia, sinun on yritettävä löytää dokumentaatio, jonka toinen isäntä on luonut samanlaisesta aiheesta, tai otettava suoraan yhteyttä tukitiimiin..

Loppujen lopuksi Bitcoin Web Hosting on jäljessä asiakastuen resurssien osastolla. Korvataksesi tämän sinulla on ylellisyyttä ympäri vuoden saatavuuden.

Turvallisuus ja luotettavuus

Kuten edellä totesimme, DDoS-suojaus on saatavana (vaikkakaan ei kelpaa heidän rahat takaisin -takaukseen).

DDoS-vaihtoehtoja voidaan hyödyntää vaihtamatta myös tälle isännälle. 24/7 verkonvalvonta on myös saatavana.

Palvelimien seuranta ja varmuuskopiot

Varmuuskopioita on saatavana maksupohjaisessa mallissa, joka perustuu 50 Gt, 100 Gt ja 250 Gt tallennustilaan. server Ohjelmistopäivitykset ovat myös saatavana maksua vastaan. Molemmat ovat käytettävissä täysin hallittuja ja itsehallittuja vaihtoehtoja. Haittaohjelmien puhdistus ja valvonta ovat myös saatavilla.

Uptime-takuu

Bitcoin-hosting lupaa vähintään 99,9% käyttöaikaa ja palauttaa 5–100% kuukausimaksusta seisokkien perusteella. He ovat tosissaan niin vakavasti suhtautuneet takuuseen, että he kutsuvat sitä ei-härän takaukseksi.

Jaetussa isännöintisuunnitelmassa on vankka 45 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä on yhtä hyvä tai parempi kuin mikään vastaava jaettu isäntä, jonka olen nähnyt.

VPS: ssä se on hiukan rajoitetumpi, mutta rahat takaisin -takuu on edelleen 15 päivää.

Laskutus- ja maksupolitiikat

Laskutus- ja maksupolitiikat

Bitcoin Hosting hyväksyy bitcoin-maksut, mutta he hyväksyvät myös Western Unionin, MoneyGramin, kaikki tärkeimmät luottokortit ja PayPalin..

Laskutusvaihtoehdot sisältävät kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain ja vuosittain alennuksilla niille, jotka valitsevat neljännesvuosittain, puolivuosittain ja vuosittain.

Onko sen arvoinen maksaa Bitcoinissa?

Joku mielestäsi ylittänyt asia on, jos se on todella paras tapa maksaa bitcoinilla isännöinnistä.

positiivisia ovatko ne:

 • On kätevää, jos sinulla on jo bitcoin.
 • Se on täysin tuntematon.
 • Se tukee kryptovaluutan kysyntää (jos olet kryptovaluutan harrastaja).

Mutta kaikki Bitcoin Web Hosting -palvelun hinnat ovat dollareina, ja sitten muunnetaan bitcoiniksi (tai muuhun valuuttaan) tosiasiallisesti maksettaessa. Teet vakiona maksutapahtuman lompakostasi isännän bitcoin-osoitteeseen jokaisena laskutusjaksona.

Bitcoinin maksamisen riskit

Koska bitcoin on niin epävakaa, on mahdollista maksaa yksi BTC (esimerkki) ja sitten kaksi kertaa seuraavana kuukautena. Bitcoinin arvaamattomuus tarkoittaa, että käyttäjät ja sijoittajat ovat yhtä spekulatiivisia. Tämä on vaarallinen sana, kun se liitetään tasaisiin kustannuksiin.

Sen riskin, jonka otat, mutta se voi olla sen arvoista sinulle. Voit myös nähdä sen olevan pikemminkin kysymys Bitcoinin hallussapidosta sen sijaan, että maksaisit sen kanssa.

Muita kryptovaluuttoja tuettu

On tarpeeksi hienoa, että Bitcoin Web Hosting vie bitcoin-maksut.

Mutta nimestä huolimatta, he myös hyväksy muita suosittuja kryptovaluuttoja. Tähän sisältyy seuraavat 5 kolikkoa:

 1. Bitcoin käteisellä
 2. litecoin
 3. Ethereum
 4. väre
 5. Monero

Kumppanuusohjelma

Kaikista ei kiinnosta tulla tytäryhtiöksi web-hosting-palvelujen tarjoajalle, mutta se on mainitsemisen arvoinen täällä.

Bitcoin Web Hosting -palvelussa on yksinkertainen kumppaniohjelma, joka on määritetty missä voit ansaitse jopa 100 dollaria uutta asiakasta kohden lähetät heille (suunnitelman kustannuksista riippuen).

Saat oman tytäryhtiö-linkkisi ja luoton, kun joku kirjautuu linkin kautta. Sinä pystyt ansaita bitcoineja, käteistä tai hosting-hyvityksiä.

Samankaltaiset vaihtoehdot – Jos pidät tästä isännästä

Jos olet ajatellut mennä Bitcoin Web Hosting -palvelun kanssa sivustojesi ylläpitämiseen, mutta et ole aivan vakuuttunut, on muutama muu palveluntarjoaja, jotka sinun tulisi harkita.

3 tärkeintä vaihtoehtoa minulle ovat seuraavat.

namecheap HostWinds Kalkkikiviverkot
Aloitushinta $ 4.00 $ 4.50 $ 104.00
Tietokeskuksen sijainti Pohjois-Amerikka ja Eurooppa Dallas ja Seattle (Yhdysvallat) Dallas ja Texas (Yhdysvallat)
Suunnitelmatyypit Jaettu, jälleenmyyjä, omistettu palvelin, VPS, pilvi ja hallittu WordPress Jaettu, jälleenmyyjä, omistettu palvelin, VPS ja pilvi Omistettu ja pilvi
Ohjauspaneelin tyyppi cPanel cPanel, Plesk cPanel, Plesk

namecheap

Namecheap on vakaa vaihtoehto, jos olet kiinnostunut maksamaan Bitcoinilla.
Namecheap on vakaa vaihtoehto, jos olet halukas maksamaan Bitcoinilla.

Ei monet tiedä, että Namecheap tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia jaetusta isännöinnistä omistettuihin palvelimiin.

He eivät myöskään tiedä, että Namecheap hyväksyy bitcoin-maksutavan. suunnitelmat ovat halpoja, ja sinun täytyy valita tietokeskuksen sijainti. Tässä on nimipalvelumme.

HostWinds

Paljon kuten Bitcoin Web Hosting, HostWinds hyväksyy bitcoin-maksut ja laajan valikoiman muita salauksen valuuttoja (14). Heillä on 24/7 tuki saatavana live-chatin, puhelimen, sähköpostin tai lippujen kautta. Tässä on HostWinds.

Kalkkikiviverkot

Limestone Networks on huippuluokan isäntä, joka hyväksyy bitcoinit. Se on todennäköisesti paras vaihtoehto, jos etsit yritysluokan omaa isännöintiä. Tekninen asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden.

Yleensä heidän suunnitelmansa ovat paljon kalliimpaa kuin tavallinen isäntä, mutta mukana on paljon määritysvaihtoehtoja. Katso tarkemmat tiedot tästä kalkkikiviverkostosta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos et tunne Bitcoinia tai kryptovaluuttoja, se voi hämmentyä. Tässä on joitain yleisiä kysymyksiä, jotka liittyvät Bitcoin Web Hosting -palveluun.

Voitko rekisteröidä verkkotunnuksia Bitcoin Web Hosting -palvelun kautta?

Kyllä, Bitcoin Web Hosting on verkkotunnusten rekisteröijä, mutta ne tukevat vain suosituimpia ylimmän tason verkkotunnuksen laajennuksia.

Onko verkkotunnuksen rekisteröinti tuntematon?

Koska verkkotunnusten rekisteröintejä valvoo ja sääntelee ICANN, on todella vaikea saada todella nimettömiä verkkotunnuksia. Väärien tietojen käyttö on vaarallista, koska verkkotunnuksesi voi jäädyttää.

Voit kuitenkin ostaa yksityisyyden suojaa vaatimaton vuosimaksu, joka tekee sinusta tuntematon melkein kaikille.

Huomaa, että jotkut laajennukset (esimerkiksi .co.uk) eivät salli yksityistä rekisteröintiä. Harkitse laajennustasi ennen nimen rekisteröintiä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät ja huonot puolet

Lähes viime kädessä, mutta ei vähäisimpänä, punnitaan pykälän valuuttojen maksamisen ylä- ja alamäet.

Bitcoin-isännöinnin käytön edut:

 • Nimettömyys ja yksityisyys
 • Rahat takaisin takuu
 • Valtava erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien useita kryptovaluuttoja bitcoinin ulkopuolella.
 • Voit myös osallistua heidän tytäryritysohjelmaansa ja ohjata asiakkaita palkkioon ja makseta bitcoinien kautta.

Haittoja:

 • Tukipalvelu isännöidään vain sähköpostitse (tai lipunmyyntijärjestelmän taustana), joten välitöntä tukea ei ole saatavana.
 • Tietokannan puute – Tukidokumentaatiossa on vain vähän tapaa auttaa sinua, jos sinulla on isäntäongelmia.
 • Läpinäkyvyyden puute – Nimettömyys kulkee molemmin puolin, ja sinäkin en tiedä tietokeskusten tarkkaa sijaintia tai kuka ylläpitää niitä tarkalleen.

johtopäätös

johtopäätös

Jos nimettömyys on sinulle tärkeää sisältötyypisi perusteella, tämä voi olla täydellinen vaihtoehto web-hosting-tarpeitasi varten.

Laaja valikoima suunnitelmia ja konfiguroitavissa olevia vaihtoehtoja kompensoi kaikki sellaiset maksutavat, joita ei yleensä ole saatavana (kuten bitcoin, Western Union, MoneyGram)

On tärkeää huomata, että niitä on edelleen ohjeet ja vaatimukset isännöitävälle sisällölle. Muista tutustua valitsemasi Web-palvelimen sallittujen sisältötyyppien käytäntöihin.

Bitcoin Web Hosting Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Millaisia ​​hosting-suunnitelmia Bitcoin Web Hosting tarjoaa?

  Bitcoin Web Hosting tarjoaa kaikki vakiosuunnitelmat, mukaan lukien jaettu, VPS ja omistettu palvelin.

  Monet suunnitelmat ovat Linux-pohjaisia, ja sekä VPS: n että erillisten palvelimien avulla asiakkaat voivat valita Linux-jakelun, kuten Ubuntu tai Debian.

  Joillekin erillisistä palvelinsuunnitelmista on myös mahdollista valita Windows-versio, mutta asiakkaan on maksettava lisämaksu.

 • Kuinka kauan suunnitelman käyttöönotto kestää?

  Jaetut ja VPS-hosting-suunnitelmat otetaan välittömästi käyttöön, kun taas erillisen palvelimen asennus kestää jopa 24 tuntia.

 • Millaista ohjauspaneelia yritys käyttää?

  Bitcoint Web Hosting tarjoaa sekä cPanelin että Pleskin.

 • Missä on Bitcoin Web Hosting -konttorin pääkonttori?

  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Cheyennessä, Wyomingissa, mutta tarjoaa asiakkailleen monia vaihtoehtoja palvelinpaikkoihin.

  Esimerkiksi, kun valitset VPS: ää tai jaettua hosting-suunnitelmaa, voit valita palvelimien käytön Yhdysvalloissa, Euroopassa tai Aasiassa.

 • Tarjoaako yritys takuun käyttöaikaa varten?

  Kun valitset suunnitelman Bitcoin Web Hosting -palvelusta, sinulle taataan 99,99%: n käyttöaika ilman säännöllistä ylläpitoa. Takuuta tukee SLA.

  Asiakkaat, jotka kokevat seisokkeja, voivat saada luoton, joka on enintään 5% kuukausimaksusta jokaisesta 60 minuutin seisokista.

 • Millaista tukea yritys tarjoaa?

  Bitcoin Web Hosting antaa sinun saada apua monin tavoin, mukaan lukien puhelin-, sähköposti- ja tukiliput. Apua on saatavana ympäri vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, ja yritys takaa tukilippujen 30 minuutin vastausajat.

 • Tarjoaako Bitcoin Web Hosting ilmaisen verkkotunnuksen?

  Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen vain, jos kirjaudut web-hosting-palveluun vähintään 1 vuoden ajaksi.

 • Voinko rekisteröidä verkkotunnuksen vain saamatta isäntää?

  Joo. Bitcoin Web Hosting tarjoaa verkkotunnusten rekisteröintipalvelut, joiden avulla voit rekisteröidä yhden tai useamman verkkotunnuksen tilamatta hosting-suunnitelmaa.

  Verkkotunnuksen rekisteröivillä asiakkailla on mahdollisuus valita monista laajennuksista, kuten .com, .net, .org ja .info. Verkkotunnuksen yksityisyys on myös mahdollista saada lisämaksusta.

 • Kuinka yritys käyttää ilmoittamiani henkilökohtaisia ​​tietoja?

  Rekisteröityäksesi web-hosting-palveluun sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja, ellet halua käyttää maksutapoja, kuten luottokortteja tai pankkisiirtoja.

  Muussa tapauksessa voit antaa vain sähköpostiosoitteen, jota käytetään vain tukitarkoituksiin. Bitcoin Web Hosting lupaa olla myymättä tietoja kolmansille osapuolille tai käyttämättä niitä markkinointitarkoituksiin.

 • Millaisia ​​maksutapoja on saatavana?

  Yhtiö tarjoaa asiakkaille erilaisia ​​maksuehtoja kuukausittaisista ja neljännesvuosittaisista suunnitelmista kahden vuoden välein ja kolmen vuoden välein. 2 ja 3 vuoden suunnitelmat ovat saatavana vain jaettuihin hosting-suunnitelmiin.

  Maksamalla suunnitelmista, asiakkailla on useita maksutapoja, kuten suuret luottokortit, Western Union, PayPal ja Bitcoin.

 • Mikä on yrityksen palautuskäytäntö??

  Bitcoin Web Hosting tarjoaa ”Ei BS-takuuta” isännöintisuunnitelmilleen. Jaetulla isännöintisuunnitelmalla on 45 päivän rahat takaisin -takuu, kun taas VPS-suunnitelmilla on 15 päivän takuu ilman kysymyksiä.

  Muille palveluille, kuten erillisille palvelimille ja DDoS-suojauksille, ei kuitenkaan makseta palautuksia.

 • Pystynkö isännöimään useita verkkosivustoja yhdellä suunnitelmalla?

  Bitcoin Web Hosting -palvelun suunnitelmien tiedot sanovat, että rajoittamattomia aliverkkotunnuksia tuetaan, mutta niissä ei mainita mitään rajattomista verkkotunnuksista. Joten näyttää siltä, ​​että vain yksi verkkotunnus on tuettu suunnitelmalle.

 • Onko sähköpostitilien määrää rajoitettu??

  Ei. Yrityksen isännöintisuunnitelmat antavat asiakkaille rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä ja sisältävät sähköpostin välittäjiä.

 • Onko resurssien käyttöä koskevia ehtoja levytilan ja kaistanleveyden rajojen ylittämistä??

  Bitcoin Web Hosting -palvelussa on resurssien käyttöpolitiikka, jolla pyritään varmistamaan, ettei kenelläkään asiakkaalla ole monopolia jaettujen resurssien suhteen.

  Vaikka yritys asettaa resursseille ankarat rajat, se pidättää itsellään oikeuden päättää, mikä on palvelinresurssien väärinkäyttö.

  Kun asiakkaan todetaan loukkaavan asiaa, hänelle ilmoitetaan vähintään 2 päivää etukäteen ongelman korjaamiseksi.

 • Kuinka turvallinen Bitcoin Web Hosting on?

  Sen lisäksi, että henkilöstöllä on tarkkailla palvelimia jatkuvasti, yritys tarjoaa joukon suunnitelmia, jotka suojaavat DDoS-iskuilta. Nämä suunnitelmat suojaavat verkkosivustoltasi tällaisilta hyökkäyksiltä tiettyyn kaistanleveyteen saakka.

  Yrityksen tarjoamalla huipputasolla on rajaton määrä suojaa.

  Kaikki suunnitelmat ovat SEO-ystävällisiä ja niissä on Layer-7-hyökkäyssuojaus sekä omistettu IP-osoite.

 • Tukeeko Bitcoin Web Hosting verkkokauppaa?

  Yrityksen suunnitelmissa on ominaisuuksia, jotka helpottavat verkkokauppojen luomista.

  Nämä ominaisuudet sisältävät suosittujen verkkokauppakeskusten, kuten CubeCart, OSCommerce ja OpenCart, yhden napsautuksen asennukset.

  Toinen joukko ominaisuuksia, joiden avulla voit isännöidä verkkokaupan verkkosivustoja, sisältää kyvyn asentaa SSL-varmenteita ja niillä on oma IP-osoite.

 • Tarjoaako yritys yhden napsautuksen asennuksia?

  Jotta verkkosivustojen perustaminen olisi kenelle tahansa helppoa, yritys tarjoaa monia asennuksia, jotka voidaan suorittaa yhdellä napsautuksella.

  Nämä asennukset antavat asiakkaille mahdollisuuden luoda verkkosivuja WordPressin kaltaisilla alustoilla ja verkkokauppasivustoilla käyttämällä paketteja, kuten OpenCart ja Magento..

  Asiakkaiden on pakko vain asentaa paketti, muuttaa asetuksia, ladata kuvia ja tarjota sisältöä verkkosivuston käynnistämiseksi.

 • Voinko ilmoittautua tytäryhtiöksi?

  Sinulla on mahdollisuus olla tytäryhtiö Bitcoin Web Hosting -palvelussa. Ilmoittautuaksesi sinun on annettava verotiedot saadaksesi palkkiot. Saadaksesi lisätietoja hinnoista sinun on otettava yhteyttä yritykseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map